21.sep.2011 | 09:29
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 14

Her kommer del 14. Bare fordi Marit har mast på meg at jeg måtte komme med resten av imaginen. Det er så sykt vanskelig å komme på noe. Så vet liksom ikke når neste del kommer. Denne har jeg brukt kjempe lang tid på.


Etter filmen gikk du og Justin hånd i hånd hjem til deg. Moren din var kjempe glad for å se deg igjen. Hun hadde savnet deg. Du gikk opp på rommet og pakket ned tingene dine. Når du kom ned igjen, stod moren din og gråt. Hun var trist fordi du skulle flytte ut, du var jo ikke mer enn bare 16 år. Du sa til moren din at du kom så ofte som mulig på besøk.


Moren din ble selvfølgelig glad for at du skulle komme på besøk. Men det var jo fortsatt ikke det samme. Du sa til moren din at hvis du fortsatt fikk ha rommet ditt, så kunne du og Justin komme på besøk og sove over. Det sa hun ja til. Hun ble overlykkelig når du spurte om det. Etterpå dro du og Justin hjem igjen. Dere lagde litt middag og satte dere for å se en film mens dere spiste maten. Så sa du til Justin: ?? Jeg tenkte at vi kunne invitere mamma på middag her hos oss i morgen.`` Og det var Justin helt enig i.

Dagen etter dro du på butikken og kjøpte inn det som skulle til for å lage en god middag. Du gledet deg litt til moren din skulle komme på middag. Moren din var ganske kresen når det gjaldt mat. Så du var nervøs på om hun skulle like middagen du skulle lage til henne. Du og Justin var jo bare ungdommer enda, så dere var ikke så flinke til å lage middag. I hvert fall ikke så flink som moren din var. Du måtte tenke deg godt om på hva du skulle servere din kresne mor. Du gikk litt rundt i butikken for og få noen ideer. Det var vanskelig. Du ringte moren din og spurte hva hun ville ha. Men hun svarte at nå var det du som skulle lage middag, og da var det du som skulle bestemme hva det skulle være. Du gikk enda en runde rundt i butikken for å se hva du kunne kjøpe til middag. Du gjorde det enkelt og kjøpte ting til taco. Du elsket taco og du visste at Justin også gjorde det. Men om moren din likte det, det var du egentlig ikke helt sikker på. Men som hun sa så var det du som bestemte hva du skulle lage til middag. Derfor kan ikke moren din si noe på det. Så dro du hjem og fortalte Justin at det ble taco til middag. Han ble jo så klart kjempe glad.

Det var enda en god stund til moren din kom for og spise middag. Derfor slappet du og Justin av litt før dere begynte med maten. Du stekte kjøttdeigen og Justin skar opp grønnsaker. Så ringte det på døren og moren din kom inn. Du gikk i gangen til moren din og sa at dere ikke var helt ferdig med middagen. Men at middagen var ferdig om 10 minutter. Moren din gikk inn i stuen og satte seg i sofaen og så på tv?n mens hun ventet på at dere skulle bli ferdig med å lage middagen. 10 minutter senere var middagen ferdig og moren din kom inn på kjøkkenet. Hun ble litt overrasket da hun så at det var taco til middag. Dere spiste, og moren din likte det. Du ble kjempe glad for at moren din likte maten som du hadde lagd. Selv om det ikke er så vanskelig å lage taco. Men siden moren din var så kresen på mat, var du redd for at hun ikke skulle like det. Men det gjorde hun. Etter middag ryddet og vasket du og Justin mens moren din satt i stuen og så litt på tv. Etter dere var ferdig med vaskingen og ryddingen tok dere frem litt is som dere skulle spise til dessert.Fornøyd nå Marit? : )))

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
14.aug.2011 | 19:24
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 13

Kort del.  Sorry for at den kommer så sent. Men har vært litt opptatt. Neste del kommer enten senere ikveld,eller morgen tidlig. Har ikke skrevet lengere.


Du gikk og la deg. Du sovnet tvert. Du våknet midt på natten og var kjempe tørst, og du hadde vondt i hodet. Men du orka ikke gå ned og finne paracet og ta deg litt drikke. Du vekte Justin og sa at du hadde vondt i hodet. Stakkars jenta mi da. Sa han og gikk ned og fant frem paracet og tok med et stort glass med vann. Han kom opp igjen og gav det til deg. Tusen takk, gutten min sa du og kyssa han. Etter du hadde tatt paracetten, la du deg til å sove. Dagen etter våknet du av at Justin vekte deg. Du får ikke lov å sove lengere. Sa han og lo. Han måtte dra deg opp av senga. I dag var du bakrus etter partyet i går. Så du giddet ikke gjøre en dritt. Justin plagde deg hele tiden. Du ble litt sint, men du klarte ikke være kjempe sint på han, fordi du elsket han. Og han var en sånn person man ikke kunne være sint på.

Justin dro på butikken for deg og kjøpte noe mat som du kunne spise. Når han kom tilbake hadde han kjøpt med en film og litt godteri sånn at dere kunne kose dere. Etter du hadde spist gikk du inn på stuen, der hvor Justin hadde ordnet klart til filmen. Han hadde tent noen stearinlys og det var kjempekoselig. Midt i filmen ringte moren din. Justin satte filmen på pause og du gikk inn på kjøkkenet og snakket med henne. Moren din var litt sint, og lurte på om når du kom hjem igjen. Du svarte at du ikke visste når du kom hjem igjen, fordi du likte å være sammen med Justin. Men at du kom hjem snart for å hente resten av tingene dine. Du hadde bestemt deg for å flytte inn hos Justin. Du la på og gikk inn på stuen igjen, hvor Justin satt. Hva var det hun ville? Spurte han. Hun lurte på om når jeg kom hjem igjen, men jeg fortalte henne at jeg ikke kommer hjem igjen. Svarte du. Justin kom bort til deg og kyssa deg. Nå ser vi ferdig filmen også kan vi gå hjem til deg etterpå og hente tingene dine. Sa han. Du satt deg ned vedsiden av Justin og han satte på filmen igjen. Etter filmen gikk du og Justin hånd i hånd hjem til deg. Moren din var kjempe glad for å se deg igjen. Hun hadde savnet deg. Du gikk opp på rommet og pakket ned tingene dine. Når du kom ned igjen, stod moren din og gråt. Hun var trist fordi du skulle flytte ut, du var jo ikke mer enn bare 16 år. Du sa til moren din at du kom så ofte som mulig på besøk.Mer ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
12.aug.2011 | 14:43
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 12

Så hadde dere sex. Etter det gikk dere ned og satte på en film på tv?n. Du og Justin så ganske ofte på film. Det var liksom deres ?greie?. Etter filmen ville du bare slappe av. Du var sliten av alt nå for tiden. Du hadde jo ?rømt? hjemmefra. Selv om du hadde vært med moren din da dere kjørte ned til stasjonen. Og moren din var fortsatt veldig sint på deg. Så derfor var du inne hele dagen. Du så litt på tv, var litt på dataen og gjorde forskjellige ting. Også sov du en god del av dagen. Mens Justin var ute og handla. Når Justin kom hjem igjen lagde han litt mat til deg. Etter du hadde spist, spurte Justin deg om du ville bli med han og noen andre på kino. Du var litt usikker først, siden du var ganske sliten. Men du ble med. Dere så ?Bad teacher?. Det var en utrolig bra film. Syntes du i hvert fall da. Etter kino ville Justin gjerne ta deg med på party som Celine skulle ha. Du hadde jo sagt at du var sliten, så du skjønte ikke helt hvorfor han spurte deg om du ville bli med på et party. Men du ble med uansett. Du ble veldig godt kjent med Celine, hun som hadde partyet. Det ble mye drikking på deg. Ikke så mye på Justin. Han pleide ikke drikke så mye, siden han passa på deg. Sånn at ting ikke skulle gå galt eller noe. Det var en ting du elsket ved han. Justin kom bort til deg da du snakket med Miriam. Og sa at du burde bli med han ut og trekke litt frisk luft. Du nekta først, men ble med han til slutt. Du var veldig sta når du var full. Men Justin klarte alltid og overtale deg. Når dere kom ut var det mange folk der. Plutselig måtte du kaste opp, du var så dårlig. Så kom det, og det verste av alt var at var at du kastet opp på skoene til Linnea. Stakkars Linnea, som bare var ute for å trekke luft, også kom du og kastet opp på skoene hennes. Du ble kjempe flau, og ville bort der i fra med en gang. Du tok med deg Justin og gikk. Justin hadde ikke sett hva som hadde skjedd. Så han lurte på hvorfor dere gikk der fra. Jeg kastet opp på skoene til ei stakkars jente. Sa du til han og så ned i bakken. Justin svarte: Det gikk nok bra med henne, hun skjønner det sikkert. Det er jo party, sånt skjer. Også kyssa han deg. Det smakte oppkast. Sa han og lo. Du begynte og le du også. Du og Justin gikk hjem. Fordi det ikke var så langt å gå. På veien hjem så dere ei jente som satt på bakken og gråt. Dere gikk bort til henne og spurte hva det var. Når hun så opp på dere, freaket hun helt ut. Justin hadde akkurat spurt henne om det var noe. Okei, skjønner at du er fan. Men vi vil vite hva det er. Sa Justin. Så svarte hun: Kjæresten min kyssa en annen jente. Hun gråt. Hjelper det hvis du får en klem av Justin da? Sa du. Hun nikket. Justin ga henne en klem. Kan jeg få en autograf, sa hun og tok frem lommetørkle som hun hadde i lomma. Han spurte hva hun het. Eline. Sa hun. Eline, her har du autografen fin. Justin Bieber. Skrev han på lommetørklet.

Så gikk du og Justin videre. Få minutter senere kom dere inn. Og du måtte kaste opp igjen, du sprang opp på badet og rakk det akkurat før det kom opp. Justin kom opp etter deg for å se om det gikk bra med deg. Det gikk selvfølgelig bra med deg, men du var utrolig dårlig etter all drikkingen. Kanskje du ikke skal drikke så mye neste gang. Sa Justin til deg og smilte. Du bare smilte tilbake.Mer ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
11.aug.2011 | 23:58
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 11

Justin og Anna. Anna var ei jente som Justin hadde vært sammen med for lenge siden. Justin sa: Jeg kan forklare. Forklare hva!? At du fortsatt liker Anna eller? Her var jeg borte fra deg i en dag fordi jeg tok hevn for det du gjorde mot meg. Også er du med Anna igjen!? Fy f*** Justin. Sa du før du snudde og sprang vekk. Du hørte langt borte i det fjerne at Justin ropte etter deg. Men du brydde deg ikke. Du bare løp og løp. Tårene dine rant nedover kinnet ditt. Etter en god del løping ble du sliten. Du satte deg ned på en stein som lå der. Du gråt enda. Du klarte ikke slutte å gråte. Hvordan kunne Justin gjøre dette mot meg? Sa du lavt til deg selv. Så ringte telefonen din. Det var Justin. Men du svarte ikke. Du ville ikke snakke med han nå. Kanskje senere. Justin ringte deg flere ganger. Men du svarte ikke da heller. Etter du hadde grått lenge, reiste du deg opp og begynte å gå. Du visste ikke hvor du var eller hvor du skulle. Så du bare gikk. Så fikk du en melding av Justin der det stod: Siden du ikke svarer meg når jeg ringer deg. Så får jeg bare forklare på melding hvorfor jeg var med Anna. Anna kom til meg siden jeg ringte henne. Jeg trengte noen å snakke med når du ikke var der. Jeg var kjempe redd for at det hadde skjedd deg noe. Og det jeg gjorde mot deg var forferdelig slemt gjort, og jeg angrer. Du begynte å gråte igjen når du leste meldinga. Hadde du virkelig løpt fra Justin uten å høre hva forklaringen hans var? Tenkte du. Du satt deg ned rett på bakken. Du var sliten og det begynte å bli mørkt. Det startet å regne og du gråt enda mer. Hva skal jeg gjøre nå? Var det siste du sa til deg selv før du sovna på bakken i regnet.

Så våknet du av at noen snakka til deg. Og der var Justin. Du var hjemme hos han nå på rommet hans. Jeg gikk ut og lette etter deg. Også fant jeg deg liggende på bakken i regnværet. Hvordan kan du være så dum og bare løpe av gårde på den måten? Sa Justin til deg. Ehh..jeg.. Mer fikk du ikke sagt før Justin sa at du måtte få på deg noen tørre klær. Du reiste deg fra senga og gikk inn på badet. Det tok bare fem minutter før du kom ut igjen. Og da hadde du tatt på deg undertøyet Justin hadde kjøpt til deg. Så, hva sier du? Sa du til han og smilte. Justin bet seg i leppa. Du gikk bort til han og kysset han på munnen. Han la deg forsiktig ned på senga og dere begynte å kline. Så stoppet Justin og sa: Vi trenger ikke gjøre dette hvis du ikke vil. Hvorfor skulle jeg ikke ville det? Sa du. Jo.. fordi du alltid har stoppet oss i å gjøre dette før. Sa Justin. Haha, det var bare for å plage deg litt det, din kåte gutt. Sa du og kyssa han.Mer ? - trenger sikkert flere navn etter hvert. Kom med forslag

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
11.aug.2011 | 21:50
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 10

Når dere kom ned på stasjonen, var Justin der. Og han mannen som hadde tatt Justin. Justin kom bort til deg og han lo. Han klarte ikke slutte å le. Du ble kjempe sint. Fordi du skjønte at Justin bare hadde tulla med deg. Du ble rasende. For der hadde du stått med bare bikini trusa på og med armene dine foran brystet ditt. Du gikk der i fra med en gang. Justin kom etter deg. Han ropte på deg, men du snudde deg ikke. Du bare gikk. Så Justin begynte å løpe etter deg. Han tok deg igjen. Han begynte å forklare om hvorfor han gjorde det. Mene han fikk ikke sagt mye før han ble avbrutt av deg. Du bare smilte og sa: Jeg tar hevn. Haha, du må bare prøve. Svarte Justin. Og gjett om jeg skal, sa du. Også ga du han et kyss. Så gikk dere hjem sammen. Justin lagde middag til dere. Etter middag satte du på en film. Nå i kveld skal vi bare slappe av. Sa du. Men du visste godt at Justin ville noe helt annet. Men du hadde bestemt deg for at han ikke fikk noe av det han ville ha på noen dager. Også måtte du jo pønske ut en plan om hevn. Etter filmen spurte Justin deg om det ble noe på han. Men du sa at du var trøtt og at du bare ville sove. Så du gikk opp på badet og pussa tennene dine, så gikk du og la deg. Men du sov ikke, du pønsket ut en plan om hvordan du skulle ta hevn på Justin. Stakkars Justin sov ikke han heller. Han var på twitter på mobilen sin han. Og du lata som du sov. Dagen etter når Justin våkna. Hadde du dratt. Du hadde pakket alle tingene dine og lagt dem bort sånn at han ikke skulle finne dem. Justin ringte deg, men du svarte ikke når han ringte. Så sendte han deg en tekstmelding og spurte hvor du var og at du måtte komme hjem. Han ringte deg flere ganger, men du svarte ikke. Det var nemlig din plan å lure han til å tro at du hadde dratt fra han. Og at han skulle tro at du var sint enda etter det som skjedde i går. Så fikk du en melding av Justin igjen, der hvor det stod: Ahaha, nå vet jeg. Du har bare dratt for å ta hevn. Venter på at du komme hjem igjen jenta mi. Du bare smilte, fordi du hadde bestemt deg for og ikke dra tilbake før om to dager. For da trodde han nok at du hadde dratt fra han.

En dag hadde gått og Justin hadde ringt deg mange ganger. Men etter hvert fikk du skikkelig dårlig samvittighet over at du lurte han. Så du ringte han. Men da svarte han ikke. Du ringte han fire ganger til, men han svarte ikke da heller. Så du bestemte deg for å dra hjem til Justin igjen. Du prøvde å åpne døren, men den var låst. Så du ringte på døren mange ganger, men Justin åpnet ikke døren. Du begynte å bli veldig bekymret nå. Du sendte han en melding og fortalte han at du var på utsiden, og at du gjerne ville inn. Men han svarte deg ikke da heller. Så du bestemte deg for å sette deg ned på trappa og vente til han kom ut eller gikk inn hvis han hadde vært noen plass. Etter du hadde venta på trappa han i noen timer, åpnet døren seg. Og ut kom..


(hadde ikke noe annet bilde som passa inn)

Mer ? - Jeg trenger et navn til neste del. Kom med forslag

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
11.aug.2011 | 20:49
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 9

Justin kom etter deg inn på badet. Dere tok en rask dusj sammen før dere fikset dere. Så dro dere ned på stranda. Det var så klart en god del folk der. Og det var mange som kjente dere igjen. En gjeng med jenter kom bort og spurte om å ta bilde sammen med dere og om de kunne få autografen din og Justin sin. Og det sa dere så klart ja til. Etterpå gikk du og bada. Mens Justin gikk for å kjøpe en is og noe og drikke. Når Justin var borte, var det noen fans av Justin som kom bort til deg og sa at du var stygg, og at du bare kunne ligge unna Justin. Også sa de at Justin bare var sammen med deg fordi han syntes synd på deg. Du begynte så klart å gråte og fikk ikke til å si noe tilbake. Når Justin kom tilbake løp du til han og fortalte det som hadde skjedd. Også spurte du han om det var sant at han bare var sammen med deg fordi han syntes synd på deg. Nei, jeg er ikke sammen med deg fordi jeg synes synd på deg, jeg er sammen fordi jeg elsker deg. Sa Justin og ga deg et kyss. Du ble veldig glad når Justin sa det. Du spurte han om dere kunne gå hjem igjen, fordi du ikke ville være på stranda noe mere. Justin gikk og tok tingene deres, så gikk dere hjem til Justin igjen. Du hadde fortsatt bare bikini på deg og du var sånn passe våt enda. Så du sa til Justin at du gikk opp for å ta deg en dusj. Jeg vil dusje sammen med deg, sa Justin. Nei, det får du ikke lov til. Sa du og lo. Du sprang opp trappen og inn på badet. Du var ikke sikker på om Justin hadde kommet etter deg, fordi du ikke hadde hørt noe. Etter du hadde tatt av deg bikini toppen hørte du en lyd utenfor. Du åpnet døren forsiktig for å sjekke hva det var for noe. Og der stod det en helt totalt ukjent mann. Han holdt i Justin. Du ble kjempe redd, du visste ikke hva du skulle gjøre. Du stod der i bare bikini trusa, så det var flaut. Du turte ikke å gå inn på badet igjen, fordi du var redd for at mannen skulle stikke av med Justin. Så der stod du da, i bare bikini trusa og var kjempe flau. Så klart så mannen ingenting, fordi du hadde tatt armene dine over brystene dine. Plutselig sa Justin at du måtte gå inn på badet igjen. Du nekta, du ville ikke at mannen skulle få stikke av med Justin. Justin sa at du måtte gjøre det. Etter Justin hadde mast mye på deg, gikk du inn på badet. Du hørte ingenting. Men du tok på deg en kjole som hang der. Så åpnet du bad døren. Og der var det ingen. Du ble kjempe redd. Du gikk ned og lette etter dem. Men du fant ingen i hele huset. Du løp opp igjen og tok mobilen din, så sprang du ned og ut på gata. Der var det også helt tomt. Du ble enda mer redd. Hva skulle du gjøre nå da? Var Justin borte for alltid? Du ringte moren din, og når hun svarte var hun kjempe sint. Men du fortalte henne om det som hadde skjedd og at hun måtte komme og hente deg sånn at dere kunne dra ut å lete etter Justin. Du la på, og noen minutter senere var moren din der. Hun spurte deg om du hadde ringt politiet. Men det hadde du jo helt glemt. Så du gjorde det med en gang. De du snakka med i telefonen sa at dere måtte komme ned til stasjonen med en gang for å fortelle alt sammen. Du sa det til moren din, så da kjørte dere ned til politistasjonen med en gang.


(tenk deg at dette er deg bare med bikini truse og ikke shorts)

Mer ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
10.aug.2011 | 23:58
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 8

Litt kortere del enn den forrige. Og denne delen er pervers :p


 Du skvatt og ble utrolig redd. Der stod nemlig faren din. Hva? Tenkte du, hvor har han vært? Han spurte deg hvor du var på vei, og du måtte bare si det som det var. At moren din sa at du ikke fikk lov til å dra til Justin, så du stakk av. Også måtte du spørre faren din om hvor han hadde vært og hvorfor han kom hjem så sent. Jeg har vært ute på byen med kollegaene mine. Sa han. Okei? Sa du tilbake. Han sa til deg at du kunne bare dra til Justin og at han ikke skulle si noe til din mor. Du ble nesten overlykkelig. Tusen takk pappa. Sa du og tok bagen din og gikk. Plutselig ringte telefonen din. Du var skikkelig redd for at det var moren din som ringte deg, men heldigvis så var det bare Justin. Du svarte. Han spurte deg om du var på vei. Og du sa at du var kommet halvveis, og at han gjerne kunne komme og møte deg. Og det gjorde han. Han kom og møtte deg og han tok bagen din for deg. Herregud, så tung den er. Og denne har du gått og bært på så langt. Sa han. Ja, hva ellers skulle jeg gjort. Svarte du. Du kunne ringt meg så hadde jeg kommet og vært bagen for deg. Du bare smilte tilbake. Når dere kom hjem til Justin, tok han med bagen din opp på rommet sitt også kom han ned igjen. Han spurte om du ville legge deg, eller om du ville se på en film ned i stua. Du sa til han at du ville se film. Så dere gikk inn på stua og satte på en film. Etter filmen hadde vart i rundt 15 minutter. Reiste du deg, gikk bort til Justin og visket i øret hans: Jeg går opp og ordner meg, så kommer du opp om 10 minutter, okei? Du så det på han at han likte det du sa til han. Så gikk du opp på rommet og fant fram undertøyet som Justin hadde kjøpt til deg også gikk du på badet og skiftet. Du fjernet sminken din. Også banket det på bad døren. Du gikk og åpnet og der stod Justin. Du så det på han at han var skikkelig kåt. Så sa du: Du skulle ikke komme opp enda, din dumme gutt. Sa du og gav han et kyss og dytta han ut og lukket døren. Det var standar deg og dytte han ut av badet og lukke døren etterpå. Ikke mange minutter senere åpnet du bad døren igjen. Og der stod Justin. Han venta på at du skulle gjøre noe. Du dyttet han ned i senga også ?viste? du deg litt fram for han med det nye undertøyet ditt på. Justin bet seg i leppa og reiste seg fra senga og kom bort til deg og begynte å kline med deg. Du dytta han ned i senga igjen og la deg oppå han og begynte å kline med han igjen. Du kyssa han på halsen og tok av han t-skjorta og kyssa han på magen, før du sa: Lengere går vi ikke. Ikke i kveld/natt. Justin ble nesten litt lei seg da du sa det. Men han var enig med deg, fordi han var ganske trøtt og det var du også. Så dere la dere til å sove isteden. Men først gikk du inn på badet og tok av deg den undertøyskjolen sånn at du bare hadde på deg bh og truse. Så gikk du og la deg bak Justin og la armen rundt han. Det tok ikke lang tid før dere begge sovna.

Dagen etter når dere våknet var klokken ganske mye. Og solen steika inn soveroms vinduet. Du gikk bort til vinduet og sa: For en herlig dag. Vi skal dra på stranda, sa du bestemt og gikk inn på badet.

(har ikke noen bilder å sette inn i denne imaginen,sorry)

Mer ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
10.aug.2011 | 12:03
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 7

Du tok en av dem som du virkelig likte. Denne, denne vil jeg ha. Kjøper du den? Sa du til Justin og viste frem den du likte veldig godt. Ja selvfølgelig. Sa han og tok den med seg til kassa for og betale. Skal den være til kjæresten din? Spurte damen bak kassa. Ja, sa Justin og smilte. Han betalte den fikk posen og gikk bort til deg og gav deg den. Så gikk dere ut og satte dere på en benk like i nærheten av butikken. Der satt dere en god stund og bare snakka sammen. Det var herlig. Alt du gjorde sammen med Justin var det. Så tok Justin deg på en fin resturant, sånn at dere kunne spise litt lunsj. Du bestilte deg en liten salat med en juice og Justin bestilte seg et smørbrød med vann. Senere skulle dere dra hjem til deg og spørre moren din om du kunne overnatte hos Justin i noen uker. Etter lunsjen dro dere hjem til deg, men moren din var ikke ferdig på jobb enda. Så dere gikk opp på rommet ditt og satte på tv?n. Du tok frem pc?n din og sjekka twitter og facebook og litt diverse ting. Etterpå lånte Justin pc?n din. Så hørte du at moren din kom inn døra nede. Så du sprang ned trappa for å snakke med henne. Du startet med: Mamma, kan jeg snakke med deg? Ja. Svarte hun. Altså, jeg bare lurte på om jeg kunne sove over hos Justin i noen uker? Sa du og så ned i gulvet. Nei. Var det eneste svaret hun kom med. Men hvorfor ikke? Sa du litt sint og samtidig litt trist. Fordi du ikke får lov. Sa hun kort. Ja, men.. Det var alt du rakk og si før hun avbrøt deg. Det er ikke noe ja men. Du får ikke lov, ferdig med det. Sa hun strengt. Du ble kjempe sint, så begynte du å gråte. Du gikk opp. Mens du gikk opp trappa tørket du vekk tårene dine. Du ville ikke vise Justin at du gråt. Men Justin så at det var noe. Så han spurte deg hva det var. Du svarte og sa at du ikke fikk lov, også begynte du å gråte. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal sove over hos deg uansett hva. Sa du sint. Du tok fram en bag, gikk til skapet ditt og pakka ned alle klærne dine som du hadde i skapet. Du hadde lagt en plan om hvordan du skulle komme deg til Justin uten at moren din la merke til deg. Du sa til Justin: Du drar hjem nå snart. Også stikker jeg av i natt når alle sover. Da legger ingen merke til meg. Rawr, jeg liker når du prøver å være bad girl. Var alt Justin sa tilbake. Du fulgte han ned og sa hade og gav han et kyss på munnen. Så lukket du døren. Moren din kom bort til deg og sa: Kanskje en annen gang. Du bare smilte før du gikk opp på rommet ditt igjen. Du gledet deg til å møte Justin igjen i natt. Men samtidig var du redd for at du skulle bli oppdaget på vei ut døren eller noe.

Nå var det blitt kveld, og du var helt klar for å dra. Men du skulle vente litt til, for å være sikker på at alle sov godt. Nå var klokken 01.30 på natta og du var ganske sikker på at alle sov nå, siden foreldrene dine skulle på jobb dagen etter. Du tok bagen din og gikk forsiktig ut av rommet ditt, ned trappa og inn i gangen. Du lukket igjen gang døra sånn at ingen skulle høre at du gikk ut døra. Du tok på deg skoene dine og jakka di. Du åpnet døra og der stod det noen.


(undertøyet justin hadde kjøpt til deg)

Mer ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
09.aug.2011 | 23:59
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 6

Det er flere som har spurt etter neste del på imaginen min. Så da kommer det nå. Sorry for at det ikke har kommet før. Men egentlig så hadde jeg slutta med den, men siden det er noen som vil at jeg skal fortsette, så gjør jeg det.


Etter bursdagsselskapet dro du og Justin hjem til han. Han dro deg med opp på rommet sitt og sa: Nå er du endelig 16 år, og du vet hva det betyr? Han gav deg et flørtende blikk. Han kom og kyssa deg, dro av deg kjolen din og la deg ned på senga. Men jeg orker ikke nå. Sa du til han og gav han et kyss før du la deg til å sove. Ah, du er så kjedelig svarte han deg. Senere. Sa du tilbake. Morgenen etter våknet du og så at Justin ikke var der. Du gikk ned og inn på kjøkkenet. Der stod Justin og laget frokost til deg. Du skulle ikke komme ned, jeg skulle komme opp med frokosten på senga til deg. Sa han til deg med et søtt smil. Okei, da får jeg vel gå opp og legge meg igjen da. Sa du og gav han et lite kyss så snudde du og gikk opp igjen på rommet. Ikke lenge etter kom Justin opp med en herlig frokost til deg. Han var en sånn herlig person som gjorde alt for deg. Åh, så snill du er gutten min. Alltid like deilig med litt frokost på sengen. Sa du til han. Han bare smilte lurt tilbake. Hva? Sa du etter. Ingenting.. Eller.. Jeg tenkte vi kunne dra en liten tur til byen etterpå og kjøpe deg noe nytt. Som hva da? Sa du før du gikk inn på badet for å ordne deg. Justin kom etter og sa: Jeg tenkte vi kunne kjøpe deg noe nytt sexy undertøy.. Grr.. Sa han og kom bort til deg og klina med deg. Haha, du er bra morsom du Justin. Svarte du og dytta han ut fra badet og låste døra. Han stod der på utsiden og banket på døren fordi han ville inn. Men du slapp han ikke inn. Etter en time på badet var du ferdig dusjet, sminket og påkledd. Så nydelig du er. Sa Justin. Nå drar vi til byen og får tak i meg litt sexy undertøy. Sa du og smilte stort. Justin ble utrolig glad. Dere dro til byen. Tok en smoothie før dere fant en undertøys butikk. Justin ville velge hva du skulle ha, og han skulle betale for det. Men du var ikke særlig begeistret over det. Men gikk med på det likevel. Justin fant frem en god del undertøy som han ville at du skulle ha.

Kommer en ny og kanskje litt lengere del imorgen, for nå skal jeg legge meg. NATTA

(på venstreside på kategorier kan du trykke på Imagine 3 for å få resten av imaginen)

Hva synes du ?
Noen forslag til hva som skal skje videre i Imaginen?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.jul.2011 | 22:10
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 5

Etter 2 måneder så var du fortsatt sammen med Justin. Og nå var det bare tre dager igjen til du fyllet 16 år. Du orket ikke gjøre noe ut av det. Så du hadde bestemt deg for å lage en fin middag til deg og Justin hjemme hos deg. Men det var ikke det Justin hadde i planene. Han hadde noen skikkelige planer for bursdagen til jenta si. Han hadde lei lokale, bedd masse folk, fordi han skulle overraske deg. De tre siste dagene før bursdagen din var du ikke mye sammen med Justin, akkurat fordi han planla bursdagen din, men det visste du ikke. Så du var veldig skuffet. Og var veldig redd for at han ikke skulle komme på middagen som du hadde planlagt. Dagen kom da du hadde bursdag. Klokken var halv 5 og Justin hadde kommet. Han skulle være hos deg klokken 4. Men var enda ikke kommet. Du felte en tåre da det plutselig ringte på døra. Der stod Justin finkledd med en stor blomsterbukett i armene sine som han gav til deg før han gav deg et kyss på kinnet og sa: Gratulerer med dagen shawty! Elsker deg. Tnaw, tusen takk gutten min, elsker deg og! Svarte du og kysset han på munnen. Så sa han at du måtte bli med han, fordi han hadde andre overraskelser til deg. Du ble først kjempe sint på han, fordi du hadde strevd med å lage maten til dere. Men så ble du veldig glad for at han hadde en overraskelse til deg. Først satte dere dere inn i en limo. Så måtte du ha bind for øynene, det var da Justin stakk bort, fordi han skulle synge for deg uten at du visste det. Du satt der og snakka til Justin uten aning om at han ikke var der. Så ble du sint fordi han ikke svarte deg. Men så åpnet noen døra på bilen og sa at du kunne ta av deg bindet foran øynene dine. Så førte den personen deg inn en dør. Og der var det mange folk som gratulerte deg med dagen. Så kom det på lys oppe på en scene som var der, så kom musikken. Du lurte litt på hva det var. Helt til Justin kom på scenen. Han sang en helt ny sang som han hadde skrevet til deg. Altså Favorite girl. Du begynte å grine, for du var så glad. Etter sangen gratulerte Justin deg med dagen enda en gang før han kom ned fra scenen og gav deg et stort kyss. Alle sammen som var der klappet og jublet. 


Hva synes du ? Sorry for korte deler. Men det er best slik. Tror ikke jeg kommer med så mye lengere deler. Spørs på hva jeg kommer på.

JB♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
21.jul.2011 | 21:11
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 4

pervers og kort del


Han la deg forsiktig ned på senga og kysset deg på halsen. Han tok av deg bh?en og kysset deg på munnen igjen. Du var litt redd, for du hadde jo ikke hatt sex før. Du lurte litt på om han hadde hatt det, fordi han var utrolig flink. Du tenkte du skulle spørre, men du torde ikke. Dere hadde sex, så etterpå sovnet dere. Dagen etter våknet du av at du hørte moren din rope på deg. Du tok fort på deg morgenkåpen og gikk ned for å se hva det var. Moren din stod inne på kjøkkenet og pekte på klærne til deg og Justin. Og spurte: Hva i all verden!? Dere har vel ikke gjort det her inne? Nei nei nei, vi gjorde det ikke her inne, men på soverommet mitt. Sa du og ble flau. Du måtte jo bare si sannheten. Moren din ble litt skuffet. Du var jo ikke 16 år en gang. Du får ikke gjøre det flere ganger, i hvert fall ikke før du blir 16, sa moren din til deg strengt. Så tok du klærne dine og Justin sine og gikk opp på rommet. Hva var det hun ville? Spurte Justin deg. Vi hadde glemt å ta klærne fra kjøkkenet i går. Så hun lurte på om vi hadde gjort det på kjøkkenet. Så jeg bare sa det som det var. Ble hun sint? Sa Justin. Nei, men hun ble skuffet, så sa hun at vi ikke kunne ha mer sex før jeg har blitt 16 år. Svarte du. Åh, det var dumt. Sa Justin med en litt skuffet stemme. Men det er jo ikke så lenge til jeg blir 16 da. Sa du og kysset han. Jeg tar meg en dusj jeg, sa du og tok av deg morgen kåpen før du gikk inn på badet. Justin klarte ikke la være, så han kom etter deg. Du ble litt sint, men han klarte å overtale deg. Han tok deg hardt og du stønnet som bare det, men ikke så høyt at noen andre kunne høre deg. Etterpå stod dere litt lenge i dusjen og klina før du vasket håret og kroppen din. Så ordnet du deg, også dro dere ut for å spise lunsj. Under lunsjen sa Justin til deg at han ikke kunne vente med og mer sex med deg til du ble 16. Du sa at dere måtte prøve, fordi du ikke ville gjøre det siden moren din ikke likte at du gjorde det. Etter lunsjen dro dere ned til stranda, og der var det selvfølgelig mange fans. Mange som ville ta bilde med dere begge, men de fleste ville ta bilde med bare Justin. Når stranda nesten var helt tom gikk dere et lite stykke ut i vannet for å bade. Justin løfta deg og snurra deg rundt. Det var så herlig å være sammen med Justin. Det var en drøm som hadde gått i oppfyllelse.


Hva synes du ? Sorry for korte deler. Men jeg kommer liksom ikke på mere akkurat nå.

JB♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
20.jul.2011 | 13:25
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 3 (kort del)

Limoen var lang og hvit. Den var kjempe fin. Justin sa til deg: I kveld skal vi være her inne. Du sa: Men jeg trodde vi skulle spise middag? Justin: Ja vi skal det, bare inne i bilen. Sjåføren kom ut og åpnet døren på bilen for dere. Du gikk inn først, med Justin rett etter. Så lukket sjåføren døra og gikk fram og startet å kjøre. Skal vi noen steder? Spurte du. Justin sa at vi bare skulle kjøre langt, sånn at dere skulle få kose dere med middagen. Etter dere hadde spist litt, ga Justin deg et kyss, også sa han: Jeg elsker deg! Du kysset han tilbake. Du visste ikke om du skulle si at du elsket han også eller ikke. Men du visste jo at du elsket han, men skulle du si det? Du kysset han mer og det gikk over til klining, før han stoppet. Du sa: hva er det? Han svarte: elsker du meg? Ja så klart elsker jeg deg. Sa du med et smil og kysset videre på han. Du fortalte Justin at moren din hadde dratt til ei venninne, sånn at dere kunne få ha huset for dere selv. Justin sa til sjåføren hvor han skulle kjøre. Så han kjørte dere utfor huset ditt. Du tok Justin i hånda og gikk inn. Du gikk inn i stua og satte på en film. Justin spurte om dere ikke kunne gå på rommet ditt isteden. Men du ville egentlig ikke det, fordi du visste hva han ville. Og du var usikker når det gjald sex. Så du sa: Vi får se film først i hvert fall. Justin satte seg i sofan mens du gikk på kjøkkenet og fant fram litt snacks. Akkurat da du helte oppi potetgullet i skåla, kom Justin og tok rundt deg. Du skvatt så alt potetgullet datt på gulvet. SE HVA DU GJORDE!! du var litt sint da du sa det. Justin bare lo av deg. Så kysset han deg. Han tok av deg den fine kjolen din som du hadde på deg. Så tok du av han dressjakka og jeansen hann hadde på seg. Du tok hånda hans og gikk opp på rommet ditt. Du tenkte: hvis jeg skal ha sex, så skal det være i senga mi, og ikke på kjøkkenet.

 

Hva synes du ? Mer ?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
20.jul.2011 | 11:02
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 2

Når dere kom fram til der hvor konserten skulle være, gruet du deg litt til å møte alle de andre som var der. Dere gikk inn, og du hilste på alle sammen. Moren til Justin sa: Su du er altså den heldige jenta som vi var så heldige å få møte? Du svarte: Ja, jeg er nok det. Med et lite smil. Etter hvert startet konserten, og du stod faktisk backstage, noe du aldri hadde trodd skulle skje. Egentlig skulle du bare være en helt vanlig fan som skulle stå i salen blant de andre fansa. Men neida, ikke nå, du var så heldig at du var bak scena med crewet og mora til Justin. Etter konserten tok han deg med for å spise middag. Denne gangen var det egentlig ikke så mye snakking, dere spiste bare maten deres. Etter middagen kjørte han deg hjem. Så fulgte han deg helt til døra. Du tenkte: dette er så typisk film, men dette var virkelighet. Han ga deg et kyss før han sa god natt og gikk til bilen og kjørte hjem til hotellet. Når du kom inn fortalte du alt til moren din. Du fortalte henne også om middagen i morgen. Hun sa at hun skulle ta deg med til byen i morgen før du skulle spise middag med Justin for å kjøpe deg noen nye klær. Du gikk og la deg. Du så på telefonen din og du hadde fått en melding, den var fra Justin. Hei shawty! Jeg har hatt det kjempefint i dag sammen med deg, savner deg! Gleder meg til i morgen. Du svarte: Hei Justin! Har hatt det kjempefint sammen med deg jeg også, savner deg mer! Kan ikke vente til å møte deg i morgen. Så sovnet du.

Du våknet tidlig neste morgen av at moren din vekte deg. Hun sa at du måtte ordne deg og komme og spise frokost før dere skulle dra til byen. Moren din likte at dere brukte mange timer i byen, spesielt siden du skulle spise middag med Justin for tredje gang. Du tok på deg en minishorts og en sommerlig topp og gikk ned for å spise frokost. Moren din hadde ordnet rista brød med smør på og et glass med juice til deg. Det var favorittfrokosten din. Så tok dere bussen inn til byen. Moren din hadde peiling på klær, så det var hun som dro deg med inn på butikker og ikke motsatt som var normalt med mor og datter på shopping. Men du hadde ikke noe imot det, fordi du elsket alle klærne moren din kom med. Nå hadde det gått litt over 2 timer, og du hadde prøvd mye klær. Og moren din hadde kjøpt det meste til deg av det du hadde prøvd. Du fikk litt mer klær enn det som var planlagt. Men det var standar. Moren din hadde bare deg. Faren din døde da du var tre år, så du fikk aldri noen søsken. Og moren din ville ikke ha seg en ny kjæreste. Men du syntes det var like greit. Fordi du likte at du bodde alene sammen med moren din. Etter enda 2 timer med shopping dro dere for å spise litt mat. Så tok dere bussen hjem igjen. Klokken var halv 6. Så du måtte begynne å ordne deg, siden Justin skulle hente deg klokken 7 utenfor huset ditt. Du tok deg en dusj. Så ordnet du deg, sminket deg lett og tok på deg de nye klærne dine. Du gikk ned til moren din og hun syntes du var kjempe pen. Klokken nærmet seg 7. Så det var nok ikke lenge til Justin kom. Moren din bestemte seg for å dra bort, i tilfelle du og Justin skulle være der etter middagen. Så hun dro til ei venninne, og hun skulle bli der til i morgen. Det ringte på døra litt før klokken var 7. Og der stod Justin, iført noen fine jeans og en kjempe fin dressjakke. Han ga deg et kyss på kinnet før han tok deg i hånden og førte deg ut. I dag hadde han leid en limo, men sjåfør.


Blir nok flere enn bare 2 deler. Jeg bare skriver å skriver, så derfor blir det litt fler en det jeg hadde trodd.

JB♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.jul.2011 | 22:08
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 1

Du er ei jente på 15 år som bor i Oslo og jobber i en klesbutikk for gutter. En dag når du er på jobb kommer det en uvanelig gutt inn på butikken. Du legger merke til at det er noe kjent med han, men kommer ikke på hvem det er sånn i farten. Han tok noen klær også gikk han inn på prøverommet. Etter han hadde vært der en stund, kom han ut igjen og kom bort til kassa med klærne som han skulle betale. Det var da du la merke til at det var Justin Bieber. Du fikk sjokk for at Justin Bieber var i butikken som du jobbet i. Og at han i det hele tatt var i Norge. Så kom du på at han skulle ha konsert i Oslo om to dager, det var nok derfor han var her. Du prøvde å oppføre deg så normalt som mulig for og ikke freake helt ut. Han betalte det han skulle betale, og etter at han hadde gått la du merke til en lapp som lå blant pengene han hadde gitt deg. Du leste på lappen, og der stod nummeret hans og at du gjerne kunne sende han en melding eller ringe han. Nå klarte du ikke la være, du måtte bare freake helt ut. De andre som jobbet der så bare rart på deg.

Etter jobb dro du hjem og tok fram mobilen din. Du tenkte du skulle sende en melding til Justin. Men du visste ikke hva du skulle skrive på meldinga. Du kom på hva du skulle skrive, så du sendte denne meldingen: Hei Justin ! jeg bare lurte på om vi skulle finne på noe sammen i kveld om du har tid? Hilsen *dittnavn* fra butikken. Det tok ikke lang tid før du fikk svar igjen. På meldinga stod det: Hei *dittnavn* ! Vi kan spise middag på en resturant, vi kan møtes utenfor butikken du jobber på klokken 8. Du ble kjempe glad og skrev tilbake: Gleder meg ! Du så på klokken og den var halv 7. Så du tok en dusj også tok du på deg en høytlivsshorts og en fin overdel og sminket deg som du gjorde til vanlig. Klokken var kvart på 8 så du måtte gå nå. Du var der klokken fem på 8, siden det ikke tok å lang tid å gå dit. Justin hadde allerede kommet. Du hadde sommerfugler i magen og du visste ikke helt va du kunne snakke med han om. Når du kom helt bort til han sa han: Hei *dittnavn*, så fin du er! Du rødmet litt før du sa takk du og. Dere gikk inn, bestilte mat. Dere snakket om alt mulig for og bli bedre kjent. Selvom du visste ganske mye om Justin fra før av, så ville du gjerne høre han snakke om seg selv. Du snakket litt om deg selv og dere ble veldig godt kjent. Etter middagen fulgte han deg hjem. Han ga deg en klem og sa: God natt shawty. Før han gikk. Du var helt i hundre, du hadde akkurat vært og spist middag med selveste Justin Bieber, og han hadde til og med spurt om dere skulle spise middag sammen igjen om tre dager, og han hadde invitert deg på konserten hans som var om to dager. Det hadde du så klart takket ja til, siden han hadde sagt at du skulle få være backstage. Du hadde to billetter fra før av, men de ga du til noen andre Bieber fans som du kjente.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du skulle dra dit tidligere for å se på Justin når han hadde lydsjekk osv. Du tok på deg noen trange jeans og en Justin Bieber t-skjorte. Så ringte det på døren, og du var ikke en gang ferdig sminket, men du brydde deg ikke. For du var ikke sånn at du måtte ha på deg sminke hvis du skulle noen plass. Du åpnet døren og der stod Justin. Han hadde vært så snill og hentet deg, sånn at moren din skulle slippe å kjøre deg dit.Det er bare del 1 og del 2. Skulle egentlig bare være en imagine. Men den ble litt lang, så da blir det to deler.

Hva synes du ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}