01.sep.2011 | 17:24

Imagine del 3 - En fantastisk kjæreste

Selena bare lo av han. Du måtte le du også. Så gikk du opp på badet for å kle på deg litt mere klær. Etterpå gikk du ned til de andre som satt i stuen. Du var litt skeptisk på om Justin hadde fortalt det til dem, selvom du skjønte at de andre skjønte hva dere hadde gjort. Men du ville ikke at han skulle fortelle det. Du gikk bort til Justin og satte deg på fanget hannes. Også hvisket du i øret hannes: "Dumt vi ikke ble ferdig". Han bet seg i leppa. Så spurte du om dere kunne fortsette etter at de andre hadde dratt. Justin sa han skulle tenke på det. De andre bare så rart på dere. 

Justin satte på en film. Og ikke lenge etter filmen hadde begynt, sovnet du. Du ble vekket av Justin når filmen var ferdig og de andre hadde dratt. Justin kysset deg, flere ganger også. Så dro han deg med opp på rommet. Du visste akkurat hva han ville. Men du var sliten og trøtt, så du ville bare sove. Men det ville egentlig ikke Justin. Du sa til han at dere kunne ha sex imorgen siden nå ville du sove og da ble det ikke noe "gøy". Neste morgen våknet du tidlig også ordnet du deg før du dro til byen uten at Justin visste det. Du shoppet en del ting. Også ringte Justin deg: "Hei jenta mi, hvor er du og når kommer du hjem?" "Jeg er og shopper, blir nok i noen timer til". Svarte du han. 

Noen timer senere var du hjemme hos Justin igjen. Justin var nesten overlykkelig for å se deg igjen. Han kom bort til deg og kysset deg, og du kysset han tilbake. Du dro med deg Justin inn på stuen, så tok du frem en pose og sa "Jeg har noe til deg". Du så på Justin hvor glad han var for at du hadde kjøpt noe til han. Du ga han posen. Han tok imot den og åpnet posen. Og nedi posen var det en liten pakke. Han åpnet den og ble kjempe glad. Det var et sølvsmykke med *din forbokstav* og en J for Justin på. Også når han fant en pakke kondomer holdte han på å le seg ihjel. Du måtte le du også. " Fikk bare så lyst". Så ga han deg et kyss og takket for smykket. "Nå må jo jeg kjøpe noe til deg". sa Justin. "Du trenger ikke gi meg noe, jeg får nok fra deg bare å være kjæresten din" sa du og ga han en klem.

Telefonen din ringte og det var Silje som ringte. Hun lurte på om du og Justin ville finne på noe sammen med hun og Magnus. Og det ble dere med på. Du og Justin kjørte hjem til deg hvor Silje og Magnus var. "Så hva skal vi gjøre?" spurte du og smilte bredt. "Vi tenkte at vi kunne dra på tivoli". sa Magnus. "Ja det hadde vært gøy" sa du og Justin samtidig. Også dro dere på tivoli. Justin kjørte mens du, Silje og Magnus satt på. På tivoliet tok du og Silje flest karuseller. Men Justin og Magnus spilte mange forskjellige spill. Når du,Justin, Silje og Magnus møttes igjen, hadde Magnus en bamse som han hadde vunnet. Han ga den til Silje. Så sa du til Justin " Hva har du til meg da?" også begynte du å le. "Ehm..har ingenting akkurat nå... han rakk ikke fullføre setningen før du avbrøt han " Jeg bare kødda, jeg trenger ikke noe".Litt lengere del. Tror ikke det kommer mer. Er ikke sikker. Men disse tre delene har jeg skrevet mens jeg har vært på skolen. Har brukt studetimene mine på og skrive dette til dere, når jeg egentlig skulle gjort lekser. 


Jeg sier dette igjen: KOM IGJEN OG KOMENTER! Dere komenterer for dårlig. Ikke bare når det gleder komentar nr 2000, men ellers også.. Jeg får dårlig motivasjon når jeg/vi får så lite komentarer. 

Hva synes du? Mer

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
31.aug.2011 | 16:42

Imagine del 2 - En fantastisk kjæreste

Du og Justin gikk hånd i hånd inn på resturanten. Justin hadde reservert et bord til dere for lenge siden. Fordi resturanten var så populær. Justin var en fantastisk kjæreste. Dere ble fulgt bort til bordet deres. Dere bestilte maten, spiste den og dro der i fra. "Hva skal vi nå da?" spurte du nysgjerrig. " Nå skal vi på kino. Så etter filmen skal vi dra hjem til meg og bare slappe av". Sa han og kysset deg på munnen. På kino så dere en film som heter "The roommate". Det var en skrekkfilm. Egentlig hatet du skrekkfilmer, men Justin var der og passet på deg. Så da ble alt så mye bedre. 

Etter filmen dro dere hjem til Justin som planlagt. Justin gikk inn på kjøkkenet og tok fram noe godt og noe å drikke(ikke alkohol). Du ble sittende i sofaen men Justin var på kjøkkenet. Når han kom fra kjøkkenet satte han fra seg alt han hadde på bodert. Også kom han bort til deg og kysset deg. Kyssinga gikk over til klining, og kliningen gikk over til noe mere. Plutselig banket det på døren og dere måtte stoppe. Du tok på deg toppen din og gikk for å åpne døren. Det var Selena, Ryan og Chaz som ringte på. Du bare ble stående å smile, helt til du begynte å le.Ryan bare: "Oooh, jeg liker var jeg ser". Du begynte å le enda mer. Du snudde deg og fortet deg inn til stuen for å se at Justin hadde fått på seg noen klær. Så kom de andre like etter deg. "Så hva skjer her da". sa Selena smilende. "Ehm.. Ingenting". svarte Justin fort.


(sorry for at bilde ble litt lite, men får ikke til å endre størrelsen)

Jeg vet at det er en kort del. Men det kommer mest sansynelig bare en del til. Om jeg ikke kommer på mer. Og sorry for at det blir dårlig med blogging. Skolepcn min funker ikke, så må bruke mamma sin dårlige pc -.-


Fortsatt en del komentarer som mangler før vi når 2000 komentarer. Så KOM IGJEN Å KOMENTER!!

Hva synes du om denne delen? Mer

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.aug.2011 | 17:49

Imagine del 1 - En fantastisk kjæreste

Nå har jeg skrevet en imagine til dere. Har skrevet den mens jeg har vært på skolen, og er ikke ferdig enda. Så lang har jeg skrevet litt over 3 håndskrevene sider. Og det blir kansje 5 sider når jeg er ferdig. Så det blir ikke noe langt altså.


"God natt jenta mi, elsker deg". Stod det på en melding som du hadde fått fra Justin. Du kunne nesten ikke tro at akkurat du var sammen med selveste Justin Bieber. Det hadde liksom ikke gått opp for deg enda. Men det var altså helt sant, og det visste du jo. 

Dagen etter da du våknet hadde du fått en melding fra Justin. På meldingen stod det: "Hei shawty♥Jeg kommer og henter deg klokken fem idag". Du svarte han: "Hei kjekken! Hva skal vi for noe?" Alt han sendte deg som svar var et smilefjes. Du ble veldig nysgjerrig. Så gikk du ned og spiste frokost med familien din. Etter frokosten dro du på butikken med lillesøstra di Silje. Du og Silje var som bestevenner. Hun var bare et år yngere enn deg. Hun var også en fan av Justin Bieber. Hun var ikke misunnelig på deg fordi du var sammen med Justin Bieber. Silje hadde sin egen kjæreste som heter Magnus. (tilbake til butikken) På butikken kjøpte du og Silje noe godt som dere kunne spise i kveld. Etter dere hadde vært på butikken, var klokken så mye at du måtte begynne å ordne deg. Først tok du deg en dusj. Etterpå sminket du deg, men ikke for mye. Bare sånn at det skulle se naturlig ut. Du tok på deg en høytlivsshorts og en fin topp. Og når håret ditt nesten var helt tørt, krøllet du det. Du hadde langt og brunt hår. Klokken nærmet seg fem nå. Du gikk ned på stuen der hvor Silje og Magnus var. Du satte deg i sofaen vedsiden av Silje. "Så pen du er". sa Silje til deg. "Tusen takk". svarte du med et smil. Så ringte det på døren. Du gikk og åpnet og der stod kjekkasen selv. Justin hadde på seg en dongeribukse og en kjempefin skjorte. Han hadde tatt med seg blomster til deg. "Tusen takk kjekken". Sa du til Justin og gav han et kyss da han ga deg blomstene. Justin tok hånden din og førte deg ut til bilen sin. Han åpnet døren for deg og du satte deg inn. Han satte seg inn også kjørte dere til den mest populære resturanten i London.(du bor altså i London) Han stoppet utenfor resturanten, gikk ut av bilen, kom bort til der du satt og åpnet døren for deg. Justin var en fantastisk kjæreste.Hva synes du?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}