30.04.2011 | 21:59
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du og søsteren din va number one fan av Justin Bieber. Dere hadde vært på Justin Bieber konsert og ville gjerne på en til. Men foreldrene deres sa at de ikke hadde penger til det nå, siden dere akkurat hadde vært på en konsert. Men så en dag da du gikk på butikken for å kjøpe noe, så fikk du lyst til å prøve lykken. Så du kjøpte deg et flakslodd. Du gikk hjem før du fant fram en mynt for å skrape. Du skrapte fram 3.5 millioner kroner. Du trodde ikke det ikke. Du måtte gi det til dem andre i familien sånn at de kunne bekrefte at det var sant. Og det var helt sant. Du hylte høyt. Og ble kjempe glad. Du sa til søsteren din at dere kunne dra på mange Justin Bieber konserter fremover. Men moren og faren din kom med et forslag. At du kunne betale Justin Bieber sånn at han holdte en privat konsert. Du gjorde hva de sa. Du leide en stor sal med en stor scene i, også leide du Justin Bieber. Du og søsteren din reklamerte for at det var Justin Bieber konsert om noen dager i Trondheim spektrum. Men at dere tok hundre kroner i inngangs billett. Det møtte opp over 4000 jenter. Og dere tjente mye penger på det. Etter konserten ville Justin snakke med deg. Han syntes at du hadde gjort en god jobb med å få inn så mange fans til konserten. Også ville han gjerne bli bedre kjent med deg. Du og Justin gikk ut for å spise dagen etter konserten. Dere ble kjent med hverandre. Også spurte han om du ville være jenta hans. Og det ville du selvfølgelig være.


Hva synes du om dagens imagine ?

Gjorde den mye kortere nå. Ble litt vanskelig, men klarte det. Derfor ble det kanskje litt for brå slutt.

JBfan♥30.04.2011 | 16:44
Filed Under: Blogg

Skal jeg fortsette med Dagens Imagine ?

Jeg lurer litt på om jeg skal fortsette med Dagens Imagine eller ikke. For jeg har vanskeligheter med å finne på noen selv. Det tar utrolig lang tid å komme på noe. Også når jeg først kommer på noe, så blir de skikkelig lange, også kanskje dere ikke orker å lese de da. Så fortell meg om du vil at jeg skal fortsette. Om jeg kanskje skal prøve å skrive dem litt kortere ihvertfall.


Synes du jeg skal fortsette med Dagens Imagine ?

JBfan♥30.04.2011 | 10:50
Filed Under: Videoer

It's like an angel came by and took me to haven

Utrolig fin sang. Ok da, alle sangene til Justin Bieber er fine da :)

Hva synes du om sangen ?

JBfan♥


30.04.2011 | 10:43
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Man ser at han har forandret seg. Men han er like pen uansett ♥


Hva synes du ?
Er han like pen eller kanskje penere ?

JBfan♥29.04.2011 | 23:59
Filed Under: #Bieberfacts

20 fakta om Justin Bieber

1: Justin liker når jenter er litt lavere enn han fordi da kan han holde rundt de og kose de i håret.

2: Han liker at fans spør om de kan få klem av han.

3: Han vil kjøpe hus til moren sin. 

4: Han liker ikke når fansene er for perverse (eks. hive undertøy på scenen)

5: Han skreiv Down to earth fordi foreldrene er skilt.

6: Favoritt maten hans er spagetti og favoritt brusen er sprite.

7: Han liker ikke at fans kysser han.

8: Han banner nesten hele tiden, men ikke foran fansen.

9: Han hater å stå opp på morgen.

10: Han vil gjerne date en fan (norsk)

11: Han tenker på jenter hver dag.

12: Han ble knust da Beyonce giftet seg med Jay Z.

13: Favoritt dyret hans er hund.

14: Han liker ikke at folk spør om favoritt fargen hans.

15: Han kjøpte en leilighet til 10 millionerl

16: Han liker ikke når det er for varmt/kaldt.

17: Han reklamerer for proactive.

18: Han elsker jenter med langt hår, pene øyne, et vakkert smil og en han kan le med.

19: Mentoren hans er Usher.

20: Han fikk bil sertvikat når han var 16 år.


Visste du noe ?

JBfan♥


29.04.2011 | 23:50
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på rommet ditt og gjorde lekser og hørte på radio. Da du hørte at the voice hadde en konkurranse der hvor man kunne to billetter til en Justin Bieber konsert som skulle være i USA. Vinneren fikk også et opphold på det hotell i fem dager og flybilletter tur - retur USA. Så du ringte inn for å se om du kanskje hadde en sjanse til å vinne. Når du ringte fikk du noen spørsmål du måtte svare på, også sa de at du fikk vite om du hadde vunnet eller ikke om to dager.

To dager hadde gått og telefonen din ringte i timen. Du så at det var et nummer du ikke kjente til, så du tenkte at det var the voice. Så du sprang ut på gangen og svarte telefonen. Stemmen i telefonen sa " GRATULERER (navnet ditt) du har vunnet billettene til Justin Bieber konserten i USA". Du ble kjempe glad og visste så vidt hva du skulle svare. Så du svarte "Åh, så kult, tusen takk". Du gikk inn i klasserommet igjen og latet som ingenting. Etter skolen fortalte du det til bestevenninna di og spurte om hun ville bli med deg. Hun ble kjempe glad. Så dro dere hjem til henne for å snakke med hennes foreldre. Etterpå dro dere hjem til deg for og si det til dine foreldre. Og det var greit får både dine foreldre og bestevenninna di sine foreldre.

Etter noen dager begynte dere å pakke. Selvom det fortsatt var tre dager igjen til dere skulle reise.
Tre dager hadde gått og dere skulle reise. Det var moren til bestevenninna di som kjørte dere til flyplassen og var der helt til dere hadde dratt. I flyet satt dere og snakket om hvor bra det skulle bli å få sett Justin Bieber live på scenen. Og at det var så kult at dere fikk være i USA noen ekstra dager etter konserten.

Etter noen timer med fly, satt dere på flyplassen en stund og ventet på bussen som skulle ta dere med til hotell rommet deres. Når dere kom fram, og hadde sjekket inn på hotellet. Gikk dere opp til rommet deres. Det var kjempefint og ganske stort. Nesten for stort for to personer. Men det gjorde ikke noe. Det var ganske sent på kvelden, så dere la dere nesten med en gang. Siden dere var utrolig trøtt etter den lange reisen, og skulle opp tidlig dagen etter. Fordi dere ville shoppe litt før dere skulle på konsert.

Dagen etter sto dere opp klokken åtte. Gikk ned på hotellet for å spise frokost, før dere gikk opp igjen og ordnet dere. Også var det ut på shopping. Etter noen timer med shopping, var dere slitene. Så dere dro tilbake til hotellet for å slappe litt av og bytte litt klær og fikse litt mer på sminken. Også så klart måtte dere lade kameraet deres sånn at der var nok strøm på dem. Så gikk dere ned i lobbyen og spurte om hvilken buss som gikk til den arenaen Justin Bieber skulle holde konsert i. Mannen bak informasjonen fortalte hvilken buss. Så gikk dere ut for å ta den. Dere måtte ikke vente så lenge før bussen kom. Det tok 10 minutter å kjøre med bussen. Så var dere fremme. Dere gikk og stillte dere i køen. Det hadde ikke noe å si at dere sto langt bak i køen. For dere hadde jo plasser langt fremme uansett.

Konserten var kjempe bra. Og etter konserten så møtte dere på Justin Bieber. Dere snakket litt sammen også fikk du mobil nummeret hans. Plutselig sa du noe du ikke trodde du skulle si "vi skal ha fest på hotell rommet vårt i kveld, ta med deg noen venner og kom!" Venninna di ble litt sjokkert, men la til hva hotellets navn var, sånn at de skulle vite hvor de skulle komme.

Når dere kom tilbake på hotellrommet så fikset dere litt, ryddet bort klærne, kastet all søppel og ryddet litt på badet. Så banket det på døren. Og der sto Justin Bieber med en del venner. Både jenter og gutter. Noen hadde tatt med noe å drikk og noe å spise på. Festen var kjempe bra. Men det eneste dumme var at dere ikke kunne spille av så altfor høy musikk pga dere var på et hotell, og det var sent. Og det var sikkert mange som hadde lagt seg for lenge siden. Etter alle hadde dratt var det bare Justin Bieber igjen sammen med deg. Siden venninna di hadde dratt med en av kompisene til Justin. Du var nesten overlykkelig for at det bare var deg og Justin der. Du la deg på senga og sa "jeg er så utrolig trøtt og sliten, så jeg tror jeg vil sove". Men ingen soving ble det når Justin la seg vedsiden av deg i senga og kysset deg.


Hva synes du om dagens imagine ?

Denne imaginen kom litt sent. Siden jeg kom sent hjem. Også tok det meg evigheter å komme på noe. Men imorgen kommer den nok mye tidligere.Siden jeg ikke skal gjøre noe annet enn å være hjemme å glo i veggen. Haha. Skal ikke akkurat glo i veggen da.

JBfan♥29.04.2011 | 15:56
Filed Under: Blogg

Dagens Imagine(kommer ikveld)

Dagens Imagine kommer ikveld. Akkurat nå kommer jeg ikke på noe. Også skal jeg bort straks, så da rekker jeg ikke skrive den.JBfan♥


29.04.2011 | 07:35
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Hva synes du om dagens bilde ?

JBfan♥28.04.2011 | 22:26
Filed Under: Blogg

God Natt


good night to you sweety♥

JBfan♥


28.04.2011 | 20:13
Filed Under: Videoer

I'ma tell you one time


Denne sangen er bra,kjempe bra. Jeg synes han er så søt i denne videoen. Han ser nesten litt liten ut. Også har han så søt sangstemme ♥

Hva mener du ?

JBfan♥


28.04.2011 | 19:03
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imgaine

Du var ferdig på skolen og skulle ta bussen. Men idag skulle du ikke ta den samme bussen som du bruker å ta når du skal hjem. For idag skulle du på et kjøpesenter så du tok en annen buss. Etter bussen hadde kjørt et stykke. Kom det noen folk på. Du satt og så ut vinduet og tenkte. Du tenkte på alle slags ting. Det satt ingen vedsiden av deg. Helt til det kom noen med en hettegenser med hetta på hodet og solbriller på. Du brydde deg ikke, for det gjør du aldri når det kommer noen og setter seg vedsiden av deg. Plutselig begynte gutten å snakke til deg, på engelsk. Så gjenkjente du stemmen, også så du at det var Justin Bieber. Du freaka ut. Han spurte deg om noe. Også tenkte du deg om før du svarte. Du tenkte "shit, jeg er utrolig dårlig i engelsk". Før du svarte han på spørsmålet. Han skjønte heldigvis hva du sa. Når du gikk av, fulgte han etter deg. Han ga deg to billetter til en konsert han skulle ha i LA om en uke. Du måtte tenke deg litt om før du svarte at du ikke kunne komme. Fordi du ikke hadde råd til flybilletter ned dit og hotellrom. Så svarte han at det skulle han ordne, du måtte bare gi han litt tid. Han spurte om mobil nummert ditt og fikk det før han gikk. Du dro og handlet det du skulle ha på kjøpesenteret før du tok en annen buss hjem igjen. Så fikk du en melding. Meldinga var fra Justin Bieber. Han sa at han hadde ordnet med flybilletter,hotellrom og noen penger til deg. Du forstod det siden at du hadde gått innpå google translate på pc'en din.

Så fikk du en ny melding der hvor det sto at han ville møte deg og spise middag med deg, og sånn at han kunne gi deg billettene,pengene og fortelle hva du skulle gjøre når du kom på hotellet i LA. Dere møttes, spiste middag,snakket litt sammen,også ga han deg billettene og pengene og fortalte deg det du måtte vite.

En uke hadde gått. Og du skulle reise til LA. Du tok med venninna di, sånn at du skulle slippe og ta med din mor. For hun var overhode ikke interresert i Justin Bieber.

Konserten startet. Venninna di ble plukket ut til å være Justin's OLLG. Du var kjempe sjalu på henne. Men du tok bilder og video med hennes kamera, sånn at hu kunne få sett det selv, hvordan det så ut ifra salen.
Etter konserten fikk du og venninna di bli med inn en tur på turnebussen hans. Men etter at venninna di så hvordan Justin så på deg, så tenkte venninna di at hun kunne dra tilbake til hotellet. Så du og Justin fikk være alene. Først var det nesten litt pinlig, siden det var ingen av dere som sa noe. Men etterpå ga han deg et kyss. Også så han på deg og smilte, med det smile som fikk deg til å smelte. Så ga du han et kyss igjen. Også klinte dere.  Det ble sent. Så du dro tilbake til hotellet og gikk opp på hotellrommet. Justin hadde fulgt deg dit, så han ga deg et kyss og en klem før du gik inn og fortalte alt til venninna di. Hun ble litt sjalu. Men dere var bestevenner. Så hun hadde ikke noe imot det.

Du og Justin Bieber var blitt kjærester. Det var ikke hele tiden dere var så mye sammen. Men noen ganger på sommeren så kunne du være med han på turne. Og hvis han ikke hadde turne på sommeren, så dro dere på ferie alene.


Hva synes du om dagens imagine ?

Jeg fikk skrevet en idag likevell. Siden vi fikk tilbake nettet hjemme hos mamma. Så da blir det blogging likevell.

JBfan♥28.04.2011 | 12:27
Filed Under: Justin og Selena

Justin og Selena

Jelena♥

De er så søte (a)


Hva synes du om jelena ?

JBfan♥


28.04.2011 | 12:24
Filed Under: Videoer

Pray

Denne sangen er så fin♥Har ikke ord for det.

Hva synes du om sangen ?

JBfan♥


28.04.2011 | 11:12
Filed Under: Blogg

Sorry

Sorry for at det ikke ble noen flere innlegg igår, men når jeg kom hjem også skulle jeg blogge. Men så hadde vi ikke internett -.-' så da ble det ikke noe mere blogging.  Men det blir når vi får nett igjen. Også får jeg blogget på skolen da.
Blir desverre ikke dagens imagine på noen dager. Jeg kommer ikke på noe. Så om du vil ha dagens imagine, så gjerne skriv en og send det til marlenewigg@hotmail.comJBfan♥


28.04.2011 | 10:59
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Hva synes du om dagens bilde ?

JBfan♥27.04.2011 | 12:43
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Hva synes du om dagens bilde ?

JBfan♥


Forresten så kommer dagens imagine senere idag. Har ikke fått skrevet en enda. Det blir kanskje ikke like mange innlegg i ukedagene. Fordi jeg er på skolen om dagen. Også får jeg se hva jeg får tid til når jeg kommer hjem etter skolen. Men i helgene blir det mye mere blogging.


26.04.2011 | 20:29
Filed Under: Blogg

Bieber or die !

http://youtu.be/AimrmMlD5Tk se denne videoen. Den er morsom. Synes ihvertfall jeg da. Det gikk ikke an å legge den ut her på bloggen. Når jeg trykket på del også på innbygg, så kom det ikke opp noe.har du sett videoen ?
hva syntes du ?

 

JBfan♥


26.04.2011 | 10:56
Filed Under: Justin og Selena

Se så søte de er

Se så søte Selena og Justin er :


Selena er så utrlig heldig som har han♥ De passer jo så fint sammen også


Hva synes du om Selena og Justin ?

 

JBfan♥


26.04.2011 | 10:33
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Hva synes du om dagens bilde ?


JBfan♥


26.04.2011 | 10:31
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Neste helg skulle du på Justin Bieber konsert med bestevenninna di. Dere gledet dere kjempe masse. Dere snakket ikke om annet. Det var lørdag og dere skulle til byen, fordi dere skulle kjøpe nye klær til konserten. Også kom du på at du gjerne ville ha deg et helt nytt kamera. Så du kjøpte deg det. Også måtte du selvfølgelig ha deg en hette genser der hvor det sto I ♥JB på. Venninna di kjøpte også en sånn, bare i en annen farge. Dere spiste en is før dere dro hjem igjen. Dagen kom da dere skulle reise til Oslo. Dere reiste med natt-toget sånn at dere kom tidlig frem. Når dere kom fram dro dere til hotellet for å slappe av litt før dere tok dere en tur til byen. Du kjøpte deg en is, mens venninna di kjøpte seg en slush. Det ble spist på vei mot arenaen der hvor Justin Bieber skulle holde konsert. Dere ankom plassen veldig tidlig. Så dere va de to første som kom dit. Dere hadde ikke stått der så lenge før det kom flere folk dit. Plutselig så alle som sto der Justins turnebuss. Alle hylte og sprang mot den. Mens du var den eneste som sto igjen. Til og med venninna di hadde sprunget for å se. Når alle hadde sprunget for å se, kom det noen bak deg og dro deg med inn en dør. Du var livredd for at du var blitt kidnappet, og at du skulle gå glipp av konserten. Men det var bare Justin Bieber som ville snakke med deg. Han hadde kommet tidligere, men lurte alle de andre sånn at han kunne få tak i deg. Han hadde sett på deg da du var i byen, og syntes at du var så nydelig. Så han spurte deg om du ville være hans OLLG på konserten. Du ble kjempe glad og svarte selvfølgelig ja med en gang. Han sa at du måtte late som at du ikke visste noe når de kom får å hente deg når du skulle komme på scenen. Og det gjorde du. De kom og spurte om du ville være Justins one less lonely girl, du svarte ja, så begynte noen tårer å trille nedover kinnet ditt. Du kom deg opp på scenen og satt der og så mot publikum. Justin kom mot deg og ga deg blomster, strøk deg på kinnet, han ga deg et kyss istedenfor en klem. Også gikk du av scenen med tårer i øynene. Når du kom tilbake til venninna di, fortalte hun deg at hun hadde filmet det med ditt kamera(hun hadde passet på det). Du ble nesten overlykkelig siden det var på film. Også spurte venninna di om hvor du ble av før konserten. Så fortalte du at du hadde møtt Justin Bieber. Og at han hadde sett på deg da du var i byen.

Når du kom tilbake på hotellet den kvelden, ble du sittende i lobbyen for å legge ut videoen av deg og Justin. Du la det på youtube, også blogget du om det. Du hadde hatt din livs beste dag.

 Hva synes du om dagens imagine ?

JBfan♥


25.04.2011 | 13:51
Filed Under: Videoer

U smile

Sangen er utrolig søt. Jeg smiler når jeg hører på den sangen : )

 

Hva synes du om sangen ?
Smiler du når du hører den ?

JBfan♥


25.04.2011 | 13:06
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurranse

er med i en konnkurranse der hvor man kan vinne justin bieber tannbørste ! Meld deg på du og da vel http://bieberfreak.blogg.no/1303290165_konkurranse__meld_der.html
Håper virkelig at jeg vinner. Jeg har så utrolig lyst på den! Ah.. jeg elsker Justin Bieber <3 han er så bra.


JBfan♥


25.04.2011 | 12:54

Noen bilderHva synes du om bildene ?

JBfan♥


25.04.2011 | 12:23
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildeHva synes du om bildet ?

JBfan♥


25.04.2011 | 09:36
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du var i LA med moren din. Dere hadde bare vært der i en dag. Og skulle ikke være der så mange dager heller. Du sa til moren din at du ville dra litt alene for å se om du fant noe til ville ha, så skulle du ringe moren din om du fant noe, sånn at hun kunne komme og betale det for deg. Du gikk på en del butikker uten å finne noe. Du ble nesten litt lei av at det nesten ikke var noe som du hadde lyst på. Så du tenkte at du skulle ringe moren din og si at du heller ville ha noe og spise. Så du tok opp mobilen fra veska di og skulle akkurat til og finne nummeret hennes da du så Justin Bieber. Du mistet mobilen i bakken av sjokk. Han kom bort til deg og tok opp mobilen din og ga den til deg. Han spurte deg om det gikk bra. Du svarte at det gikk bra, du hadde bare aldri trodd at du skulle møte på Justin Bieber. Du ville egentlig spørre om en autograf og et bilde, men du turte ikke. Han tok frem mobilen sin og ga den til deg og spurte om han kunne få nummeret ditt. Du skrev det inn og ga mobilen tilbake til han. Så spurte han om han om han kunne få skrive inn sitt mobil nummer på mobilen din. Og det fikk han. Han ga deg en klem før han gikk. Du ble så glad at du ringte din mor med en gang for å fortelle hvem du akkurat hadde møtt. Da du hadde lagt på etter å ha snakket med moren din, fikk du en melding av Justin Bieber. Han spurte om du ville spise middag med han. Du ble glad og svarte så klart ja. Du spurte moren din om det var greit at du spiste med Justin i stedet for hun. Det var greit. Du gledet deg som en liten unge. Du fikk med deg moren din på en butikk sånn at du kunne kjøpe deg en ny kjole og noen sko. Dere gikk tilbake på hotellet, sånn at du kunne dusje og ordne deg til du skulle møte Justin. Du tok på deg kjolen før du sminket deg og ordnet deg på håret. Så tok du på deg skoene og la mobilen ned i vesken før dro den med deg ut døra. Du glemte å si hade til din mor så du snudde og gikk inn igjen og ga henne en klem og sa hade. Når du kom ned i lobbyen, sto Justin der og ventet på deg. Han hadde en rose som han ga til deg og kysset deg på kinnet. Også sa han  "så fin du er". "takk" svarte du med et smil. Så dro dere på en restaurant. Når dere var ferdige, kjørte han deg tilbake til hotellet. Han fulgte deg opp til hotell rommet ditt som var i 5.etasje. Han ga deg et kyss på munnen og sa godt natt. Så gikk han. Du ble stående og se etter han helt til han hadde gått. Du gikk inn på rommet og strålte. Moren din så hvor glad du var. Og syntes nesten litt synd på deg siden du skulle hjem om bare få dager. Du fikk en natta melding av Justin, som lurte på om dere skulle møtes i morgen også. Du ble kjempeglad, og spurte moren din om det var greit, og om hun klarte seg alene. Hun sa at det var greit, du måtte jo få gjøre det du ville. Du ble enda mer glad og svarte  "ja, kom og hent meg utfor hotellrommet mitt i morgen klokken 12". "greit" svarte Justin med et kysse tegn bak. Natten gikk og du våknet klokken halv tolv. Du hadde forsovet deg. Du freaket ut og ble kjempe sur. Du sprang inn på badet og smelte igjen døren bak deg. Etter tjue minutter kom du ut av badet igjen. Du hadde fått tid til å dusje fort og kledd på deg og fått på deg et lag mascara. Du ble kjempe sur på moren din fordi hun ikke hadde vekt deg. Hun hadde nemlig dratt inn til byen uten å ha sagt ifra til deg. Du håpte på at Justin likte deg selv om du ikke hadde fått ordne deg helt ferdig. Klokken ble tolv og det banket på døren. Du åpnet og der sto Justin. Han sa "så fin du var". "ja særlig" svarte du tilbake og smilte. Du fortalte han at du sov helt til klokken halv tolv og at du ikke hadde fått tid til å ordne deg. Han svarte og sa at du var nydelig uansett hvordan du så ut. Du bare smilte. Han kom inn på hotell rommet. Dere snakket litt sammen. Før han sa at han likte deg utrolig godt. Du svarte og sa at du likte han også. Han kysset deg og du kysset han tilbake. Det gikk ikke lang tid før dere dro ut døren og ned til lobbyen. Så gikk dere ut i Bilen til Justin også kjørte dere bort til turnebussen hans. Han tok deg med inn og viste deg hele bussen. Dere satte dere på sofaen og så litt på tv. Da han spurte om dere skulle bli sammen. Du ble veldig glad først. Men så tenkte du på at dere bodde så langt unna hverandre. Du fortalte det til han. Men han sa at det hadde ingenting å si. Siden han kunne komme ofte på besøk til deg når han ikke var på turneer. Og at du noen ganger kunne bli med han på turne når det var sommerferie og slikt. Så ble dere sammen.

Dagen kom da du og moren din skulle dra hjem. Justin kjørte deg og moren din til flyplassen siden dere egentlig skulle ta taxi. Du ble trist når du måtte gå om bord i flyet. Du felte noen tårer. Justin tørket dem vekk og ga deg et kyss og en lang klem. Så gikk du. Og resten av tiden kom Justin på besøk hos deg når han hadde tid, også ble du med han på turneer noen ganger.Hva synes du ?

JBfan♥


24.04.2011 | 21:49
Filed Under: Blogg

Lei av at folk mobber Justin

Jeg er så utrolig lei av at folk mobber Justin Bieber. De kaller han homo, sier at han ligner på jente, at han synger stygt, og at grunnen til at han er kjent fordi han hadde flaks. Blir så frustrert over sånne folk. Han har da ikke gjort dem noe. Han er bare en helt vanlig gutt som nå er blitt kjent. Fordi han synger bra osv.  Hvordan kan folk kalle han homo når han har en kjæreste som er ei jente.Og da vet de ikke hva homo egentlig er. Hvis folk mener at han ligner på jente, da tror jeg at de ikke har sett en jente før. Hadde han sunget stygt, hadde han ikke vært kjent heller.

Justin er som han er. Han ser ut som en gutt. En utrolig fin gutt. Og mange jenter liker/elsker han. Han synger så bra at er kjent og han har mange fans.

 

Homo?Han liker jenter og synger om dem
Stygg?millioner av jenter syntes han er den kjekkeste gutten i hele verden og han er på flere millioner plakater overallt
Svak?han brakk beinet på senen og fortsatte og synge
Hjerteløs?Hør på pray
Misslykket?17 år,29 sanger,3 albumer,12 musikk videoer,1 film,3 bøker,20 awards, 2 turneer,86 konserter,45 millioner fans!

 


han ligner jo ikke på ei jente eller en homo i det hele tatt. Så jeg skjønner ikke hvordan folk kan si noe sånnt om han.


JBfan♥

 


24.04.2011 | 20:00
Filed Under: Blogg

BilderHva synes du om bildene ?

JBfan♥


24.04.2011 | 17:31
Filed Under: Videoer

Min topp fem spilleliste


Justin Bieber og Usher - somebody to love

Justin Bieber - one less lonely girl

Justin Bieber og Jaden Smith - never say never

Justin Bieber - one time

Justin Bieber - love me

 

Det er ingen rekkefølge på disse sangene. Liker alle fem lite godt. Får frysninger vær gang jeg hører sangene, og blir aldri lei.

Hva synes du om sangene?

JBfan♥


24.04.2011 | 17:05
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildehva synes du om dagens bilde ?

JBfan♥


24.04.2011 | 12:19
Filed Under: #Bieberfacts

Justin Bieber fakta

Navn: Justin Drew Bieber
Født: 1.mars 1994 i Stratford, Ontario
Foreldre: Pattie Mallett og Jermey Bieber

Justin Drew Bieber er en canadisk artist innen genren pop ogR&B. Han ble oppdaget på YouTube av Scooter Braun, som senere ble hans manager. Braun sendte Bieber til Atlanta, Georgia for et møte med Usher og for å skrive en platekontrakt med Island Records, hvor han begynte sin profesjonelle karriere.

-Justin loves watching the trailers before movies
-Justin said he would never tell a girl he loved her unless he meant it
-Justin doesn't like wedges on girls
-His grandma was a great piano player.
-Justin's neck hurts sometimes from reading textbooks in his bed.
-Justin says he can write a "kickass" song in around an hour.
-Justin is against abortion
-Justin doesn't like fighting with his parents- so if they're ever in a fight, he usually let's them talk
-Justin says he never used to hide his report card from his parents
-Justin's mom has a lot of celebrity crushes!
-Justin said he may be at some video stores to surprise fans when they go get Never Say Never on Blu Ray and DVD!
-Justin likes when Beliebers help eachother out
-His dad plays guitar, and his mom sings.
-Justin's favorite song to perform is Down to Earth.
-Justin likes girls who don't dress slutty for Halloween- "Someone with an actual costume"
-Justin celebrates Canada Day more "hardcore" then The Fourth of July-Justin would definitely bring a girl home for Christmas
-Justin's doctor jokes about him getting Bieber fever when he's illvisste du noe av dette ?

JBfan♥


24.04.2011 | 10:45
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på skolen og dagdrømte om Justin Bieber da det plutselig kom en gutt inn døra. Du var fjern og så ikke hvem det var. Du brydde deg egentlig ikke så stort, du ville bare dagdrømme om Justin Bieber. Så kom gutten mot deg og sa at han ville snakke med deg. Du brydde deg så vidt, men gikk ut på gangen med han. Da så du hvem det var, det var Justin Bieber. Du ble stiv som en stokk og fikk sjokk. Han fortalte deg at du hadde vunnet konkurransen der hvor man kunne vinne du back stage billetter til konserten hans som skal være i Oslo om en uke. Du hadde glemt at du hadde meldt deg på konkurransen, siden det var så lenge siden. Du ble kjempe glad og fikk en tåre i øyet. Han ga deg en klem og sa at han gledet seg til å se deg neste helg. Så gikk han. Du gikk inn i klasserommet ditt igjen, og så helt forskrekket ut. Du hadde billettene i hånden, og alle jentene kom løpende mot deg for å se. Jentene hadde sett at det var Justin som kom inn, men ikke alle var like stor fan som du var. 

Du dro hjem etter skolen og stormet inn døren og inn på stuen for å vise familien din hva du hadde fått. Og at det var selveste Justin Bieber som ga dem til deg. Lillesøsteren din ble skikkelig misunnelig på deg. Fordi hun var fan av Justin Bieber, nesten like mye som deg. Du var nummer 1 fan. I hvert fall var du utrolig sikker på det. Du hadde rommet fullt av plakater, du hadde Justin Bieber sengesett, du hadde alle CD`ene, alle bladene og alt det som var av Justin Bieber ting. Men du hadde ikke vært på konsert før, men nå var du så heldig at du faktisk skulle på Justin Bieber konsert. Du gledet deg kjempe mye, og du visste ikke helt enda hvem du skulle ta med deg. Du tenkte på å ta med pappaen din, siden at han kunne passe på at du fikk beholde plassen din under hele konserten. Men det ville jo vært slemt mot lillesøsteren din. Men du var redd for at Justin skulle like lillesøsteren din bedre enn deg. Derfor tok du med faren din.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du sto opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se fin ut når du skulle på konsert og etter konserten skulle du jo møte Justin Bieber. Du og faren din dro tidlig sånn at dere kunne komme langt frem i køen. Dere var en av de første som kom. Det ble en del vente tid, siden dere dro så tidlig. Men det var selvfølgelig verdt vært eneste minutt. Konserten startet og du sto helt fremme med scenen. Justin blunket til deg. I hvert fall virket det sånn. Du ble plukket ut til å være hans one less lonely girl. Du satt deg på krakken som sto på scenen. Justin kom mot deg med blomstene og ga dem til deg. Han så deg rett inn i øynene også blunket han til deg. Etter konserten sto alle fansene som hadde back stage pass og ventet på at Justin skulle komme. Da han kom hylte mange av jentene. Du ville ikke hyle, fordi du ikke ville være som alle de andre jentene. Han kom bort til deg for å få tatt bilde av deg og han (med hans mobil). Du ble glad fordi han ville ha et bilde av deg på sin mobil. Så tok faren din et bilde av deg og Justin. I det du skulle gå tok noen tak i hånden din, du snudde deg og så at det var Justin Bieber som tok deg i hånden, han ville ha en klem av deg. Klemmen var lang, han satte hånden sin nedi veska di. Han visket deg i øret og sa det var en lapp. Du smilte og gikk.

Når du kom ut fra arenaen der konserten hadde blitt holdt, leste du på lappen, der sto det "møt meg klokken 21.00 utenfor turnebussen min". Du dro hjem for å ordne deg til du skulle møte han. Så gikk du utfor turnebussen og ventet. Så var det noen som åpnet døren på bussen, det var Justin. Han rakte deg hånda si og sa "kom inn da søta". Du gikk forsiktig inn. Han tok deg med bakerst i bussen til senga hans. Han la deg ned på sengen, han la seg oppå deg, og ga deg et kyss. Og resten kan du tenke deg til selv.

 Denne har jeg også skrevet selv. Og som jeg skrev i forrige dagens Imagine, så om du vil lage en som du vil jeg skal ha på bloggen min,send den til marlenewigg@hotmail.com

 

JBfan♥


24.04.2011 | 10:45
Filed Under: #Bieberfacts

Justin Bieber fakta

- Justin er kilen.

- Justin foretrekker Mac istedenfor pc.

- Justin liker at fansen twittrer "god morgen", "lykke til" og "god natt".

- Justin sier at når en jente kysser han i nakken føles det ut som han er i himmelen.

- Justin vil ha en jente som tør å vise følelser.

- Justin bruker å sove med en teddy bjørn.

- Justin liker ikke klovner, han er redd for dem.

- Justin hater når folk sier hva han skal gjøre.

- Justin syns det er søtt at folk har plakater av han på rommet.- Justin syns han har store føtter.

- Justin liker det når en jente sitter på fanget hans.

- Justin sier at han blir aldri sjalu på folk.

- Justin liker å klemme jenter.

- Justin kan ikke uttale ordet ''brilliant'' riktig.

- Justin syns at uggs er stygt.

- Justin har møtt over 300 tusen fans.

- En gang når Justin, Chaz og Ryan var sammen, kjedet de seg, så googlet de ''Jenters BH''.

- Justin kaller Willow for "Lil sis".Visste du noe av det ?

JBfan♥


23.04.2011 | 18:34
Filed Under: Blogg

Jeg vil være Justin's OLLG

Jeg har lyst til å være Justin Bieber's One less lonely girl. Men først må jeg jo få kommet meg på en konsert da, for ellers så går det jo ikke. Det er nok mange andre jenter som også vil være det.

Jeg synes at de jentene som har vært og kommer til å bli Justin's OLLG er utrolig heldige. Og jeg misunner dem skikkelig. Jeg misunner faktisk Selena litt fordi hun er kjæresten til Justin Bieber.


hun er så heldig  ! ♥

hun er også heldig !

 

Vil du være Justin's OLLG ?

JBfan♥


23.04.2011 | 17:46
Filed Under: Blogg

Stem på "heiteste hotting" justin bieberhttp://www.topp.no/867892/hvem-blir-paaskens-heiteste-hotting

 

Dette er tatt fra bieberdreams.blogg.no besøk den bloggen ; )

 

JBfan♥


23.04.2011 | 17:16
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du drar på helgetur til Oslo for å shoppe, uten aning at Justin Bieber holder konsert i Oslo denne helgen. Du drar til sentrum for å shoppe med moren din, da du plutselig får øye på Justins turnebuss. Du så deg om for å se om du så Justin, du så han ikke. Moren din sa at dere måtte gå videre, bare fordi moren din ikke likte Justin Bieber. Når dere kom på et stort kjøpe senter, møtte du på Justin. Han kom bort til deg og sa "hei, søta". Du mistet nesten pusten, og fikk frem et lite "hei"som svar. Moren din gikk bort sånn at du kunne snakke med han alene. Han spurte om du skulle på konserten den kvelden, du svarte at du ikke hadde noen billetter, men ville gjerne ha vært der. Han sa "det kan jeg fikse, jeg har nemlig to billetter + back stage billetter til deg som du kan få av meg". Du svarte "åh, tusen takk". Han svarte "ingen årsak, gleder meg til å se deg i kveld" og smilte, før han gav deg en klem og et kyss på kinnet før han dro. Du ble stående å se etter han. Etterpå gikk du for å finne din mor og fortelle hva du hadde fått. Moren din hadde egentlig ikke så veldig lyst til å dra på konsert med Justin Bieber, men hun gjorde det for din skyld. Kvelden kom og du pyntet deg og sjekket at kameraet ditt hadde nok strøm på. Dere tok bussen ned til der konserten skulle holdes. Dere stilte dere i køen. Det tok en stund før dere kom inn. Men dere hadde stå plasser langt framme, så det vart verdt ventetiden uansett. Konserten startet, og du hylte(moren din bare sto der). Justin kom på scenen, han la merke til deg og blunket og smilte til deg. Du mistet pusten. Tok mange bilder og noen videoer under hele konserten. Etter konserten skulle du back stage. Det kriblet i magen din og du gledet deg til å møte han igjen. Du så han komme inn i rommet, du mistet pusten enda en gang. Han kom bort til deg for å ta bilder med deg. Moren din hadde fått en kopp kaffe, og hun snakket med noen andre foreldre som var med ungdommene sine på konsert. Du og Justin begynte å snakke sammen, han ga deg en lapp som du fort satt ned i vesken din. Senere når du kom tilbake på hotell rommet ditt satte du deg ned i sengen og så lenge på lappen du hadde fått. Der sto det et mobilnummer og at du måtte ringe han senere. Du ble glad for at du hadde fått nummer til Justin Bieber. Du hadde utrolig lyst til å ringe, men turte ikke. Du satt og tenkte lenge før du ringte han. Dere satt og snakket lenge i telefonen, helt til moren din kom og sa at du måtte legge deg. Dere snakket litt til før han sa "god natt søta, snakkes i morgen. Gleder meg". "god natt kjekken, gleder meg og" svarte du og la på. Du sovnet med et smil om munnen.

Dagen etter sto du opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se ordentlig ut når du skulle møte en sånn en fin gutt som Justin Bieber. Etter noen timer med fiksing av hår og makeup. Dro du ned i lobbyen på hotellet. Du stod der og ventet. Etter en liten stund, så du en limo, Justin kom ut av den. Denne gangen mistet du ikke pustet, du ble nesten litt nervøs når han kom mot deg. Han ga deg en klem, kysset deg på kinnet og sa "hei". Du smilte og svarte "hei". Dere tok en tur i limoen. Dere koste dere, snakket sammen, og du hadde det utrolig fint. Akkurat som om det var en drøm, men det var det ikke.  Han satte seg nærmere deg og tok hånden sin rundt deg. Du så på han og smilte. Han kom nærmere, ga deg et lite kyss, du mistet pusten. Men ga han et kyss tilbake. Dere begynte å snakke igjen. Sjåføren i limoen kjørte dere til Oslo sentrum, sånn at dere kunne gå rundt å se. Han holdte deg i hånden. Etter hvert kom det noen jenter bort som ville ha autograf og bilder. Du ble med på bildene. Justin slapp ikke hånden din. Noen av jentene tok bilder av bare dere to. Så gikk dere videre. Moren din tekstet deg og sa at du måtte komme tilbake til hotellet sånn at du kunne få i deg litt mat. Du tekstet tilbake og sa at du skulle spise middag med Justin Bieber. Moren din ble litt sjokkert over at du skulle spise sammen med Justin Bieber. Men det var altså sant. Dere dro for å spise. Etter dere hadde spist
dro dere på hotellet der moren din var. Dere gikk inn på hotell rommet for at Justin skulle møte moren din, han hilste på moren din, så gikk hun, for at dere skulle få fred. Justin la deg ned på sengen og la seg oppå deg. Han kysset deg noen ganger, så begynte dere og kline. Så satte dere på en film på den lille tv`en, det var ingen bra film, men det var bare får å ha noe i bakgrunnen. Etter en stund sovnet du. Justin stirret på deg lenge, helt til du våknet. Du skvatt til, fordi du var så sikker på at alt bare var en drøm, men det var det jo ikke. Du smilte og ga han et kyss på munnen. Han sa at han måtte dra. Du ble trist. Men han spurte deg om du ville bli med han på turne. Du ble kjempe glad og ringte din mor og sa at hun måtte komme til rommet med en gang, fordi du ville spørre henne om noe. Du spurte hun, og hun ble litt sur med det først og sa at det ikke var greit. Men det var sommerferie, så du fikk lov likevel. Du ble kjempe glad. Justin sa at du slapp å dra hjem for å pakke tingene dine først, fordi han skulle kjøpe deg nye ting. Du tok farvel med moren din og dro. Du felte en tåre og Justin spurte hva det var. Du sa at du aldri hadde vært lenge borte fra moren din. Justin sa at alt skulle gå bra, og at han skulle passe på deg. Du smeltet nesten og sa "takk". Han ga deg et kyss og sa "glad i deg jenta mi". "Glad i deg og gutten min" svarte du med et smil.

Etter bussen hadde kjørt langt, ble det kveld og tid for å sove. Dere fikk dele seng. Han dro hånden sin gjennom håret ditt flere ganger og han så på deg helt til du sovnet. Han syntes at du var så fin at det tok lang tid før han sovnet. Du våknet dagen etter med at Justin kom inn der du sov med et brett med frokost på, han hadde også en rose på brettet, som han ga til deg. Du ble glad. Han satte seg vedsiden av deg og han ga deg et kyss. Du spiste opp frokosten før dere gikk og satt dere lengere fram i bussen. Dere hadde kommet til London. London var en plass du alltid hadde lyst til å dra. Og nå hadde du endelig fått dratt dit, sammen med Justin Bieber, en gutt du aldri hadde trodd du kunne dratt med. Drømmene dine kom i oppfyllelse. Du hadde aldri trodd at dette skulle skje, men det skjedde. Og du var nesten overlykkelig. Du og Justin sjekket inn på et hotell, hvor dere skulle tilbringe de neste fire dagene. Når du så hvor fint og stort hotell rommet var, fikk du nesten sjokk. Justin sa at det var normalt for han at rommet var sånn, og at han var vant til det. Og nå måtte du også venne deg til det, om du skulle være med Justin Bieber. Du ringte din mor og fortalte at dere var i London, og at dere skulle sove på et kjempefint og et så ganske stort hotell rom. Moren din spurte om du kunne sende et bilde av rommet, og det gjorde du. Hun skrev tilbake "så fint det var, kos dere". "takk det skal vi" svarte du.

Så dro dere en tur inn til sentrum av London, fordi Justin skulle kjøpe deg ting. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle kjøpe deg ting, men du måtte jo ha litt bytte klær og litt sminke og sånne ting. Justin kjøpte deg noen klær som du hadde prøvd. Så dro han deg med inn på en smykke butikk, hvor han kjøpte et smykke til deg. Bak på smykket sto det " jenta mi". Du smilte bredt da han satte det på deg. Han ga deg et kyss og du sa "takk". Så sa du at han ikke måtte bruke så mye penger på deg, fordi du ikke kunne gi så mye tilbake. Han svarte "jeg kjøper ting til deg fordi jeg vil, og du gir meg noe tilbake. Bare at du er her med meg, så gir du meg noe". "Jeg elsker deg jenta mi". "Jeg elsker deg og gutten min" svarte du og han ga deg et kyss. Dere var blitt sammen nå. Så gikk dere tilbake til hotellet. Du tok en dusj og ordnet deg på håret og sminket deg, mens Justin satt og ventet på deg, når du kom ut av badet sa han "åh, du er så fin, jeg er så heldig som har funnet deg". "Er det noen som er fin her, så er det deg Justin" svarte du med et lite smil.

Denne er skrevet av meg. Hvis du vil skrive en Imagine, så send den til meg på mail : marlenewigg@hotmail.com så skal jeg se om jeg får lagt den ut .

 

JBfan♥


23.04.2011 | 15:49

JB - bilder


Love this HOT boy ♥

JBfan♥


23.04.2011 | 14:33
Filed Under: Blogg

Yndlings sangen min

Min Justin Bieber favoritt sang er Love me. Jeg liker alle sangene hans, men liker denne best.

 

 

Hva synes du om sangen ?

JBfan♥


23.04.2011 | 14:13
Filed Under: Blogg

Vil du lage header ?

Vil du lage en header til meg ? jeg har en nå, men den er bare midlertidlig.

Disse bildene kan du bruke :

JBfan♥


23.04.2011 | 14:08
Filed Under: Blogg

Justin Bieber Fan

Hei : ) Jeg heter Marlene og er 16 år. Jeg er fan av Justin Biber, har egentlig ikke vært det så veldig lenge. Jeg har en annen blogg, men på den vil jeg ikke blogge om Justin Bieber. Så derfor laget jeg denne bloggen sånn at jeg kan blogge masse om Justin Bieber. Denne bloggen er ikke som andre fan blogger av Justin Bieber, sånn at det kommer nyheter om han osv. Jeg blogger om akkurat det jeg har lyst til. Selfølgelig skal jeg bare blogge om Justin Bieber på denne bloggen. Hvis du vil lese andre ting som ikke har med Justin Bieber å gjøre, kan du besøke den andre bloggen min. www.mhaansen.blogg.no ; )JBfan♥


23.04.2011 | 13:59
Filed Under: Blogg

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)