27.04.2012 | 20:21
Filed Under: Blogg

Justin tegner seg selv

Justin tegner seg selv <3

 

 

- Hva synes du om videoen ?

- Malin


27.04.2012 | 20:20
Filed Under: Blogg

Nye bilder av Justin BieberFor en kjekkas <3

- Hva synes du om bildene ?

- Malin26.04.2012 | 15:03
Filed Under: News

Ga beskjed til barnemoren

Justin Bieber benektet påstandene fra kvinnen som i et søksmål påsto at han er faren til hennes fire måneder gammel sønn.

Mariah Yeater (20) begrunnet søksmålet med at hun og superstjernen hadde en kort affære den 25. oktober 2010, etter en forestilling i Los Angeles Staples Center. Og at han er faren til hennes nesten fire måneder gamle sønn, Tristyn Anthony Markhouse Yeater.

Nå twitrer han en humoristisk beskjed til barnemoren: 

? Kjære Mariah... Vi har aldri møttes... Så rett fra hjertet , vil jeg bare si..... Dette var saken.
Biebers advokat Howard Weitzman skal ha kontaktet kvinnens advokater for å fortelle dem at sangeren ville gjennomføre testen når han returnerte fra Europa. Weitzman har også valgt et laboratorium for å gjennomføre testen, ifølge TMZ.com Yeater på sin side hevdet i et TV-intervju at hun har bevis nok på at Bieber er faren til barnet hennes.

- Jeg har nok bevis, han fattet raskt interesse for meg. Først var vi sammen med andre, og så spurte han om jeg kunne tenke meg å bli med et annet sted. Når vi kom til noe som viste seg å være et baderom, forandret han seg helt og ble mer og mer aggressiv, forklarte Yeater til The Insider.


Uventet pappa-støtte

Bieber har hele tiden hevdet at det hele er løgn. Under prisutdelingen MTV EMA i Belfast søndag kveld sa han at han er lei av all dritt som har stått om ham på nettet i det siste.

Han vant heldigvis saken!
26.04.2012 | 12:56
Filed Under: Blogg

Someday har kommet/kommer til norge!

Someday har allerede kommet mange steder i norge. Her jeg bor, i trondheim, kommer den på vita den 30.april. Og gjett om jeg vil kjøpe den da! (selvom jeg har en fra før). Men jeg har ikke penger nå, så får nok ikke kjøpt den før senere. Den blir sikkert fort utsolgt. Men de får vel inn nye igjen.Som dere ser, så har Malin blitt gjesteblogger her. Og det er fordi hun er min venninne som jeg har kjent i mange år, og hun stoler jeg på! Grunnen til at ingen av oss har blogget, er fordi vi ikke har kommet oss inn på bloggen. Vet ikke hva som har skjedd. Men jeg ordnet opp i det. Så nå får vi blogget som normalt igjen.

-Marlene


23.04.2012 | 14:03
Filed Under: Blogg

HER KAN DU KJØPE JUSTIN BIEBER TING

Hvis du vil ha Justin Bieber ting så kan du besøke >>CDON<< De har de beste Justin Bieber tingene! Ihvertfall etter min mening. Jeg har selv bestilt ting derfra og er kjempefornøyd med det! Noe du kan finne er for eskempel denne koppen :
Den kan du finne her: http://cdon.no/musikk/bieber_justin/mug_-_purple_%28320_ml%29-15119487

De selger også t-skjorter, dvd'en bøker osv. Så ta en titt innom CDON hvis du vil ha nye JB ting!

-Marlene


23.04.2012 | 12:35
Filed Under: Blogg

Bloggen 1 år !!

Hei hei!

Idag er bloggen min 1 år, som jeg skrev i et innlegg i går! Tiden har gått fort! Det er helt rart å tenke på at det faktisk er 1 helt år siden jeg lagde denne bloggen. Jeg ble inspirert av mange andre blogger og følte for å lage meg en Justin Bieber blogg. Jeg hadde en privatblogg fra før av, så jeg visste hvordan jeg skulle blogge. Gjennom dette ene året har jeg byttet mange forskjellige design og headere. Men nå har jeg et som jeg er kjempefornøyd med! Jeg synes det er veldig fint og takker Nathalie for det nydelige designet! 
Jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å blogge litt igjen. Og skal se om jeg finner meg en fastblogger som jeg stoler 110% på. Jeg har hatt mange gjestebloggere før, men alle sammen har sviktet meg. Så er ikke helt sikker på om jeg skal skaffe meg en gjesteblogger enda. 

-Marlene


22.04.2012 | 13:55
Filed Under: Blogg

BOYFRIEND!

Som alle sammen vet allerede og for lenge siden. Så har Justin kommet ut med en ny sang som heter Boyfriend! Jeg som alle andre Beliebers, elsker den! Tenkte at jeg kunne slenge den ut på bloggen min.

-Marlene

 


22.04.2012 | 13:49

Nye bilder av Justin

Tenkte jo at siden jeg allerede er innlogget på bloggen min, at jeg kunne ha blogget litt. Så her kommer noen nye bilder av skjønnheten vår!

 

Kjekk, ikke sant?

-Marlene


22.04.2012 | 13:42
Filed Under: Blogg

Bloggen 1 år imorgen

Imorgen er bloggen min 1 år! Sykt egentlig, 1 år har gått kjempefort.. Men jeg har ikke vært flink til å blogge. Jeg var det i starten, men er ikke det nå, og det er fordi jeg rett og slett ikke har tid til det. Jeg går andre året på videregående som sikkert de fleste vet. Derfor har jeg ganske lite tid til overs. Også har jeg en privatblogg jeg skal prøve å opprettholde på den lille tiden jeg har igjen om dagene. Men som sagt, så er bloggen min 1 år imorgen! Og det vil da si at jeg er 1 år og noen  mnd gammel Belieber. Siden jeg ble Belieber ca 2-3 mnd før jeg laget denne bloggen. Jeg har vært fan av Justin siden 2009, men ble ikke Belieber siden ifjord.

Og hvis det er noen som vil lage et bilde eller noe til bloggen, så hadde jeg satt pris på det! send inn hit: marlenewigg@hotmail.com