30.jun.2011 | 12:00
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 6 (kort del)

Dagene på skolen gikk. Også var det tid for at Justin skulle på turne. Du fikk lov til å bli med om du ville. Det hadde ikke noe å si om du gikk glipp av skolen. Fordi du bare tok med noen bøker også fikk du en plan over hva du skulle gjøre. Sånn at du ikke gikk glipp av alt. Men det var ikke så mye at det gjorde noe. Turneen gikk over 13 forskjellige land. Og dere var på turne i over tre uker. Det ble for det meste tatt buss. Men av og til tok dere også fly. Du hatet det. Du var ikke spesielt glad i å ta fly, du syntes det var skummelt og du var redd for at noe galt skulle skje. Men Justin var der og passet på deg, og fortalte deg at det ikke var noe å være redd for. Og at ingenting kom til å skje, og i hvert fall ikke med dere to om bord på flyet. Haha. På hver eneste konsert i hvert eneste land stod du back stage. Du hadde blitt spurt om du ville være OLLG, men takket nei. Siden du ville at fansen han skulle få den sjansen å være OLLG. Siden du hadde han hele tiden ellers. Du likte å se på at fansen fikk et lite ?møte? med Justin på scena når de var hans OLLG. Det var noen av OLLG jentene som ville ta bilde sammen med deg når de gikk av scenen. For de møtte på deg før de gikk for å få tilbake plassene sine i salen. Og det syntes du var veldig koselig. Hver gang Justin kom av scenen etter konsertene sine ga du han en diger klem og et lite kyss på munnen. Også fortalte du han hvor flink han var.JB♥


30.jun.2011 | 11:30

Day 8 a picture of your room with Justin Bieber posters

Jeg har desverre ikke hengt opp plakatene mine som jeg har av Justin Bieber. Så da blir det litt vanskelig å ta bilde av det. Men når jeg har hengt de opp kan jeg ta bilde og legge det ut. Tror ikke det skal bli så altfor lenge til da.


Har du plakater av Justin Bieber ?

JB♥29.jun.2011 | 23:06
Filed Under: Blogg

Stem på meg som mrs.Bieber

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=115169341906593set=a.115162471907280.24401.114878861935641&type=1&theater  < trykk på denne og trykk liker på bildet og stem på meg som mrs.Bieber. Da blir jeg glad :)STEM :D

JB♥


29.jun.2011 | 17:47
Filed Under: Imagine (2)

Angåene Imaginen min

Så synes jeg selv at den er litt kjedelig. Lurer på om det kansje skal se noe trist eller noe drama lignende ?Hva vil du skal skje i Imaginen min ?

JB♥


29.jun.2011 | 17:10
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 5

Du ble så glad når du så hvem som stod der. Det var Justin. Han hadde reist hele dagen, derfor orka han ikke svare deg. Du hoppet nesten på han av glede og ga han en stor klem. Han kysset deg tilbake. Du dro han med deg inn og opp på rommet ditt. Han rakk ikke en gang og ta av seg jakken eller skoene sine. Du dro av han jakka og la han ned på senga og kysset han intenst på munnen. Så gikk du inn på badet og tok av deg klærne. Så tok du på deg en t-skjorte som du hadde fått av Justin for over et år siden. Du gikk inn på rommet igjen og så at Justin hadde lagt seg til å sove, men sov han virkelig, eller latet han bare som. Du gikk bort til han og spurte om han sov. Han svarte tilbake: Jeg sover. Mehe. Du kysset han og la deg i senga. Dere sovnet kjempe fort. Dagen etter våknet dere ganske sent på dagen. Du gikk på badet og tok av deg t-skjorten og undertøyet ditt også gikk du i dusjen. Så kom Justin inn i dusjen sammen med deg. Så dere tok en lang og varm god dusj før dere dro ut og spiste lunsj. Etterpå dro dere og så en film på kino. Også dro dere hjem for å kose dere resten av dagen. Det var en herlig følelse og ha Justin med deg nå. Du var så utrolig glad for at han var din, og bare din. Og fansen sin da så klart. Du var veldig glad i fansen hans du også, og de var glade i deg. De fleste i hvert fall.

Noen dager med kos med Justin så måtte du begynne på skolen igjen. Utrolig kjedelig, med tanke på at du gikk på skolen uten Justin. Han var hjemme hos deg, mens du var på skolen. Når du kom hjem var han snill og hjalp deg med leksene dine sånn at dere kunne finne på noe fortere.


Ny del kommer når jeg har skrevet den. Har ikke skrevet lengere enn denne delen.

JB♥


29.jun.2011 | 16:55

Day 7 a picture of you and Justin Bieber

Jeg har ikke møtt han enda. Så har jo ikke bilde sammen med han heller. Men har et bilde som jeg har redigert da :p


(dårlig bilde, i know)

Har du et bilde av deg og Justin ?

JB♥


 


28.jun.2011 | 12:39
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 4

Moren din svarte bestemt at du måtte bli med og spise sammen med familien, og at du kunne snakke med Justin når du kom hjem. Du ble sint, men måtte bare bli med. Du skrev til Justin at du skulle dra til McDonalds og spise middag med familien. Men at du kom fort tilbake. Etter litt over to timer på McDonalds fortet du deg hjem for å snakke med Justin på facebook igjen. Du sprang opp på rommet ditt og logget på facebook. Men så så du at Justin ikke var pålogget på facebook. Du ble litt lei deg. Så du sprang ned igjen og spurte moren din om du kunne låne telefonene hennes for å ringe Justin og si at han måtte komme på facebook. Moren din sa at det var greit at du lånte telefonen, også kunne du gjerne få snakke med han i en halv time om du ville. Du ble kjempe glad og ringte Justin med en gang. Men så svarte han deg ikke. Så du ringte igjen og igjen. Men han svarte aldri. Du sendte han noen meldinger med din egen telefon og du sendte han mange meldinger på facebook og twitter.
Han svarte deg ikke. Du ble kjempe redd, og begynte og gråte. Du gikk og snakket med moren din om at han ikke hadde svart deg på noen meldinger eller da du hadde ringt. Moren din fortalte deg at du kunne vente til i morgen med og ringe han siden at det var så sent på kvelden nå. Men du ville ikke legge deg en gang før du hadde fått snakket med Justin. Så du fortsatte og sende han meldinger fra mobilen din og meldinger til han på facebook og twitter. Til slutt etter mange meldinger sendt, ringte han deg. Du ble kjempe glad da du så at han ringte deg. Men så ble du kjempe sint da du svarte han. Fordi han ikke hadde svart deg. Men det eneste han sa til deg var at du måtte åpne ytterdøra på huset deres. Du ble nesten litt redd, for han sa det på en sånn rar måte. Akkurat som om det skulle være noen der. Det var jo sent på natten, så du var litt skeptisk. Du gikk ned og inn i gangen og åpnet døren forsiktig. Og der stod det noen.JB♥


28.jun.2011 | 11:57

Day 6 Favorite word that Justin says

Jeg liker når han hele tiden skriver LOL .. haha. Han skriver det jo nesten hele tiden på twitter. Det er nesten litt morsomt.Hva er ditt favoritt ord som Justin sier ?

JB♥


27.jun.2011 | 17:33
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse http://bieberdreams.blogg.no/1309188455_konkurranse__vinn_fir.html der hvor man kan vinne Justin Bieber First step 2 forever.

Jeg har kjempelyst til å vinne. For jeg har så lyst på den boken.Meld deg på da vel :)

JB♥


27.jun.2011 | 17:12
Filed Under: Imagine (2)

Imagine del - 3

Dagene gikk og dagen kom da du skulle flytte. Justin skulle komme til Norge tre uker etter deg, siden det var ting han måtte gjøre. Selv om du visste at Justin skulle flytte ned til deg om tre uker, kom du til å savne han veldig mye. Du begynte å gråte da dere var på flyplassen da dere skulle dra. Justin sa til deg at han kommer oppover om tre uker. Så det går bra. Men så sa du at du kom til å savne han så mye på de tre ukene dere var borte fra hverandre. Dette var første gang på to år at dere var borte fra hverandre lengere enn en dag. Også måtte du bare gå siden du måtte om bord i flyet. Justin sto på flyplassen og ventet helt til flyet ditt hadde dratt. Når du hadde landet i Norge, ringte du Justin med en gang. Du kunne dessverre ikke snakke så lenge med han siden det kostet så mye penger å ringe til utlandet. Så du sa til han at han måtte komme på facebook når du kom hjem. En time senere var du hjemme igjen. Det første du gjorde var å bære alle tingene dine innpå rommet ditt. Ta frem pc'n din og logge på facebook og twitter. På twitter hadde Justin skrevet at han savnet deg veldig mye. Du syntes at det var kjempe søtt. Du snakket med Justin i mange timer på facebook. Så ropte moren din på deg at dere skulle stikke på McDonalds en tur for å spise middag, siden dere ikke hadde kjøpt inn noe mat enda. Du spurte moren din om hun kunne ta med litt mat hjem til deg siden du snakket sammen med Justin på facebook.Hva synes dere om Imaginen min så langt ?

JB♥


27.jun.2011 | 17:03

Day 5 your least favorite Justin Bieber song

Jeg liker alle Justin Bieber sangene jeg. Det er ingen som jeg liker mindre enn andre. Eller, det er noen som jeg liker bedre enn andre, men liker ingen mindre ihvertfall.

Men slenger inn en sang forde, sånn at innlegget ikke blir så kjedelig.

 

Justin Bieber - that should be me

Har du en Justin Bieber sang du liker mindre enn andre?

JB♥


26.jun.2011 | 22:10
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 2

Du var hjemme hos deg selv nå, uten Justin. Du sendte han en tekstmelding om at han måtte komme bort til deg med en gang, fordi du måtte fortelle han noe viktig. Fem minutter etterpå ringte det på døren. Du åpnet og der sto Justin. Du gråt og ba han komme inn. Han kom inn og oppdaget at det alt var pakket nes i esker. Han spurte deg om du skulle flytte, og hvor du skulle flytte. Du sa at du skulle flytte tilbake til Norge igjen om tre uker. Han begynte å gråte han også, så ga han deg en klem. Du tok han med deg inn på rommet og dere satt dere ned i senga di. Han la merke til at du ikke hadde pakket alle tingene dine enda. Du hadde ikke fjernet bildene av deg og Justin på veggene og nesten alt var der enda. Han spurte deg om hvorfor du ikke hadde pakket ned noe spesielt. Så sa du fordi du ikke ville at det skulle være sant. Men det var det. Du begynte å ta ut alle klærne dine ifra skapet ditt. Justin hjalp deg. Også brettet dere det og satte det ned i bagger. Justin fortalte deg at han kunne bli med deg til Norge, og bo der sammen med deg. Også kunne du bli med han på turne når han skulle det, også kunne dere reise hit til Canada på ferie på sommeren og i julen osv. Du ble kjempe glad for at han sa det, så du ga han et stort kyss, som ble til mer intens klining.JB♥


26.jun.2011 | 19:25
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 1

Nå har jeg endelig fått startet på en imagine. Har bare skrevet to deler til nå. Og de er veldig korte og kjedelige, men de blir mer spennende og lengere etter hvert.

_____________________________________________________________________________________________

Du hadde vært kjæresten til Justin Bieber i to år nå. Men så skulle du flytte tilbake til Norge igjen, etter at du hadde bodd i litt over to år i Canada. Du hadde ikke sagt noe til Justin enda, fordi du ikke visste hvordan du skulle fortelle han det. Du skulle ikke flytte før på slutten av sommerferien, så du hadde fortsatt nesten to måneder på deg og fortelle det til ham. Du bestemte deg for og nyte den siste tiden du hadde igjen med han. Dere gjorde masse fine ting sammen hver eneste dag. Du sov over hos han nesten hver eneste dag. Han ville egentlig sove hos deg også, men du ville ikke se at dere holdte på å pakke hjemme til dere skulle flytte. Så du sa bare hele tiden at du ikke ville ligge hjemme, at du følte deg mye bedre hjemme hos han. Så derfor var dere bare hos han. Det nærmet seg da du skulle flytte, det var bare tre uker igjen nå, så du måtte fortelle det til han. Men hvordan skulle du si det til han. Og hvordan ville han reagere.Mer ?

JB♥

 

(besøk malinib1996.blogg.no)


26.jun.2011 | 16:49
Filed Under: Blogg

Begynner med en Imagine

Idag skal jeg begynne med en Imagine. Men jeg vet ikke helt hva den skal handle om. Så jeg aner ikke hva jeg skal skrive. Noen som har forslag ? Noen som vil starte den ? Den som starter den blir så klart linket til.Forslag?
Vil du starte den?

JB♥


26.jun.2011 | 11:45
Filed Under: Blogg

besøk jdbfan1.blogg.no

Denne bloggen er kjempe bra. Hun har hatt en del lesere før, men så tok hu en pause, og derfor har hun mistet en del lesere. Så gjerne besøk den bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar, da blir hun nok kjempe glad.

jdbfan1.blogg.noTRYKK PÅ BILDET OG DU KOMMER RETT TIL BLOGGEN :)

JB♥


26.jun.2011 | 11:22

Day 4 A Justin Bieber quote

There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams, This is what I tell them : NEVER SAY NEVER !

elsker det ♥Hva synes du om dette sitatet ?

JB♥


25.jun.2011 | 22:14

Justin Bieber - redigerte bilder


Jeg har redigert bildene selv nå nettopp. Siden jeg ikke har noe å blogge om. Så tenkte jeg at jeg skulle redigere noen bilder. Jeg er ikke helt i topp form enda. Men det kommer seg vil jeg tro.

Hva synes du om bildene?

JB♥


25.jun.2011 | 19:57
Filed Under: Blogg

Huffa meg, dette går ikke bra

Jeg blogger alt for lite for tiden, og det vet jeg selv. Men jeg er helt utslitt, og det har jeg vært i hele dag.. Orker så vidt å være på pc'n. Jeg vil bare sove. Jeg føler meg helt kake. Tror nesten jeg holder på å bli syk, og da blir det nok lite blogging. Og det er fordi når jeg er syk, orker jeg ikke pc, jeg orker ikke tanken på det en gang. Jeg tenkte bare at jeg måtte slenge inn et innlegg om hvorfor det blir så lite blogging for tiden. Så hvis det kommer lite blogging så vet dere hvorfor. Jeg får dårlig samvittighet over at jeg blogger så lite. Men jeg klarer det ikke. Så sorry for det. Men det skal bli MASSE blogging når formen min blir tipp topp igjen.Nå tror jeg at jeg skal legge meg på senga og høre litt på Justin Bieber og chille litt.JB♥
25.jun.2011 | 11:56

Day 3 Your favorite magazine cover of Justin Bieber


Hva er ditt favoritt magazine cover ?

JB♥24.jun.2011 | 17:27
Filed Under: Blogg

Ingen innlegg i kveld

Kommer ingen flere innlegg idag, jeg drar snart til ei vennine, så skal vi på party en plass i byen.. Så da kommer jeg ikke hjem før i natt. Kansje det kommer et innlegg da om jeg ikke er for trøtt :p

Sorry for det altså. Men det er sommerfeire, også har jeg et liv utenom bloggen også. Og det har nok alle andre bloggere også.


JB♥


24.jun.2011 | 14:47

Day 2 your first Justin Bieber concert

Jeg har ikke vært på konsert med han enda. Men blir vel når han kommer til Norge.Har du vært på konsert,eller skal du?

JB♥


23.jun.2011 | 18:57

Day 1 your favorite Justin Bieber song


Justin Bieber - first dance

Jeg elsker den, den er så nydelig. Har ikke ord.

Hva synes du ?

JB♥


23.jun.2011 | 17:13

30 Day challenge


Tenkte jeg skulle starte med denne. Så har jeg noe å blogge om hver dag i tillegg til det andre jeg blogger om.


JB♥


23.jun.2011 | 17:07
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Justin Bieber er så HOT i rosa !! ♥

Jeg vet ikke hvordan det blir med blogginga mi i sommer. Det kommer egnetlig an på været. Jeg kommer  til å være mye ute om været er bra. Men jeg skal så klart si ifra på forhånd da. Blir en del innlegg på morgenen og kvelden og eventuelt på natta. Besøk malinib1996.blogg.no


Hva synes du,kler han rosa?

JB♥22.jun.2011 | 21:07
Filed Under: Blogg

Bloggen min 3 mnd

Imorgen blir denne bloggen tre mnd. Sykt hvor fort tiden har gått egentlig,selvom det føles som evigheter siden jeg laget denne bloggen da.
Hvor lenge har du hatt bloggen din?

JB♥


22.jun.2011 | 19:32
Filed Under: Blogg

Legg meg til som venn på facebook

Dere Beliebers som leser denne bloggen må gjerne legge meg til som venn på facebook. Jeg heter Marlene Hansen.Skal du legge meg til som venn ? 

JB♥


22.jun.2011 | 19:27
Filed Under: Blogg

Ny header


Da har jeg en ny header (igjen) Litt greit å bytte litt da. Takk til truebeliebers.blogg.no som har laget den til meg♥


Hva synes du?

JB♥


22.jun.2011 | 17:56
Filed Under: Imagine

Imagine - del 10 (siste del)

Dere mangla ikke så mye nå. Bare litt div ting som ikke trengte og kjøpes før nærmere fødselen...

____________________________________________________________________________________

Nå var alt handlet inn. Ingenting manglet. Og det var dagen du egentlig skulle føde. Men barnet var nok ikke helt klar til å komme ut akkurat i dag. To dager senere måtte du dra på sykehuset for å sette i gang fødselen, siden du ikke ville gå noe lenger på overtid med barnet ditt. Fødselen tok nesten 3 timer. Og alt gikk bra med både deg og barnet ditt. Moren din hadde vært der under hele fødselen din, mens Justin kom etterpå for å besøke dere. Da Leander åpnet øynene sine for første gang så du med en gang at han hadde fått Justins øyne. Og det var du velig glad for, fordi du elsket øynene til Justin.

Dagen etter fikk du og Leander dra hjem igjen. Justin kom for å hente dere. Det var utrolig godt for deg å komme hjem igjen. Du var helt utslitt etter fødselen. Så nå skulle du bare slappe av og da ting helt med ro.

Månedene gikk og Leander ble eldre. Du, Justin og Leander var en lykkelig liten familie i mange år.Vet denne var kort. Men jeg skal lage en ny senere. Da skal jeg skrive ferdig hele med en gang, men legge ut litt og litt etter hvert.

Hva synes du om hele Imaginen ?

JB♥


22.jun.2011 | 16:49
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildeHva synes du ?

JB♥


22.jun.2011 | 15:52
Filed Under: Blogg

Sorry for lite blogging

Sorry for lite blogging. Men jeg har vært hos ei venninne. Og jeg må få ha litt fritid utenom bloggen også. Jeg hadde fått et spørsmål om når imagine del 10 kommer, og den kommer så snart jeg har skrevet den. Jeg har utrolig dårlig samvittighet fordi jeg ikke har blogget noe siden igår. Men sorry for det.

JB♥21.jun.2011 | 13:41
Filed Under: Blogg

Denne eller denne ??

Jeg skal bestille meg en Justin Bieber genser. Men jeg vet ikke hvilken jeg skal ta. Det står imellom disse to :


eller


Hvilken skal jeg ta ?

JB♥


21.jun.2011 | 13:11
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Love him♥


Hva synes du ?

JB♥


20.jun.2011 | 22:29
Filed Under: Blogg

jbfan94.blogg.no på face

http://www.facebook.com/#!/pages/Jbfan94bloggno/222992974387026 Lik denne siden da :)Vær så snill ?

JB♥


20.jun.2011 | 21:24
Filed Under: Imagine

Imagine - del 9

Du og Justin hadde også vært og sett på en barnevogn, men bestemte dere for at moren til Justin skulle være med å bestemme hvilken vogn dere skulle ha..

__________________________________________________________________________________________

En uke senere dro du, Justin og Pattie til en butikk der hvor de solgte vogner. Dere fant mange fine vogner. Men fant til slutt en som falt i smak for alle sammen. Du tok bilde av den og sendte det til moren din for å høre hva hun syntes om den. Hun syntes at den var kjempe fin og at dere måtte gå for den. Så det ble den vognen. Nå var du helt klar for at lille Leander skulle komme. Selv om det fortsatt var en del ting som måtte på plass først.

To måneder senere og du skulle på enda en ultralyd. Alt var bra med den lille, og du var to måneder nærmere fødselen. Nå begynte du å grue deg litt. Nå var du nemlig 6 måneder på vei. Og magen din begynte å bli diger. Justin elsket magen din, men han elsket deg mere. Nok en gang dro dere for å shoppe litt mere ting til barnet skulle komme. Denne gangen kjøpte dere litt mere klær, smokker, enda en flaske, og litt mere småting. Dere mangla ikke så mye nå. Bare litt div ting som ikke trengte og kjøpes før nærmere fødselen..JB♥


20.jun.2011 | 20:31
Filed Under: Blogg

justinworld.blogg.no og mhaansen.blogg.no

Besøk disse bloggene : justinworld.blogg.no og mhaansen.blogg.no


Trykk på bildet eller bloggnavnet over for å komme til justinworld

Trykk på bildet eller på bloggnavnet over for å komme til mhaansen


20.jun.2011 | 17:31
Filed Under: Imagine

Imagine - del 8

"Er Justins kjæreste gravid?".

_________________________________________________________________________________________

Du tok avisa og leste det som stod inni. Det var et bilde av deg og Justin. Og det syntes på magen din at du var gravid. Du brydde deg egentlig ikke stort om det. Siden nå var du jo kjent pga Justin Bieber. Du kjøpte avisa og tok den med deg hjem og viste den til Justin. Han sa bare: "så fint bildet var". Når du viste han det. Han brydde seg heller ikke stort om det. Det var jo ikke noe vits i å bry seg om det og lage noe styr ut av det uansett. Litt senere på dagen dro du og Justin på en shopping tur for å handle inn ting til den lille. Det ble en ganske stor shoppings runde denne gangen. Dere hadde kjøpt inn en del klær, stellebord, barnestol til bilen og litt småting som smokker, flasker, kluter osv. Dere var kjempe fornøyd med dagens innkjøp. Du og Justin hadde også vært og sett på en barnevogn, men bestemte dere for at moren til Justin skulle være med å bestemme hvilken vogn dere skulle ha..Vet det ble en kort del, men jeg kommer ikke på noe mer akkurat nå. Kommer en ny del ikveld.

JB♥

 


20.jun.2011 | 15:09
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥


Hva synes du ?

En ny del av Imagine kommer senere idag. Er så fint vær ute at jeg skal nyte det.

JB♥


19.jun.2011 | 21:55
Filed Under: Imagine

Imagine - del 7

 Det navnet med mest stemmer var ....

______________________________________________________________________________________

Leander. Så da var det bestemt. Den lille gutten deres skulle hete Leander. Leander Bieber. Du tenkte med deg selv hvor søtt navnet var. Og at du gledet deg masse til å få han. Du håpet veldig på at Leander skulle ligne på fargen sin.

To måneder senere og magen din hadde blitt større, og det viste at du var gravid nå. Justin elsket magen du hadde fått. Han strøk deg på magen flere ganger om dagen. Det var det første han gjorde om morgenen og det siste han gjorde om kvelden. Det var en uke til dere skulle på neste ultralyd. Dere gledet dere kjempe mye for å se fremgangen på Leander.

En uke senere og dere var på ultralyd. Alt sto til bra med lille Leander. Og du og Justin var kjempe glade. Nå var det bare 6 måneder igjen til du skulle få Leander. Du gledet deg kjempe mye til å få han, men du gruet deg veldig til fødselen. Dagen etter var det bilde av deg og Justin i avisen. Der var overskrifta: " Er Justins kjæreste gravid?".

(bilde fra google)

JB♥19.jun.2011 | 17:52
Filed Under: Imagine

Imagine - del 6

 Du sa til Justin når dere satt i bilen at du hadde to forslag på navn til hva den lille gutten deres skulle hete?

"Den lille gutten vår kan hete Lucas eller Leander. Det er de to navnene er de jeg liker best, så du kan bestemme hvilket du liker av dem to". Sa du til Justin. "Jeg likte begge navnene like godt jeg også, så det blir litt vanskelig". Kanskje mora di kan hjelpe oss med og finne navn, sa Justin og smilte til deg. Så var dere hjemme igjen. Dere satte på en film på tv'n og spiste masse godt. Du var jo gravid, så du pakka i deg all slags god saker du kom over. Justin ble nesten litt sjokkert over deg. Senere på kvelden ringte du mora di og snakket med henne i evigheter. Du fortalte henne at du og Justin hadde funnet to navn til barnet deres, men at dere ikke klarte å bestemme dere. At dere gjerne kunne fått litt hjelp. Mora di sa til deg at hun skulle arrangere baby shower om noen dager, sånn at da kunne de som skulle komme hjelpe dere med hvilket navn dere skulle ta.

Noen dager senere var det tid for baby shower. Alt var stelt i stand. Det kom veldig mange gjester til dere. Fordi du og Justin hadde veldig mange venner. Etter du hadde åpnet alle gavene som folk hadde gitt til deg. Skulle dere spise litt kake. Det var en kjempe fin kake der det sto: Gratulerer <ditt navn> og Justin. Etter all kake spisingen hadde du bestemt deg for at du skulle dele ut to lapper til hver person som var der. På den ene lappen sto det Lucas og på den andre sto det Leander. Så skulle de legge den ene lappen i en skål. De skulle legge fra seg den lappen der hvor navnet de likte sto på. Når alle hadde lagt nedi en lappe. Skulle du telle hvem som hadde mest "stemmer". Det navnet med mest stemmer var ...JB♥


19.jun.2011 | 12:22
Filed Under: Blogg

Gjesteinnlegg

Hei folkens, jeg er Juthamat fra Bieberfreak.
Jeg syns denne bloggen er helt utrolig fantastisk morsom, fordi Marlene blogger om den
mest sexy'e skapningen på jord! :) Pluss hun blogger om alt utenom nyheter, det er gjør bloggen spesiel.
Jeg leser imagine'n din, og den er så bra! Gleder meg til neste del. Også digger jeg deg, hehe.Klem Juthamat


19.jun.2011 | 11:48

Justin Bieber - bilde

OMB ! Jeg elsker Justin Bieber !♥ han er så nydelig  og herlig !♥Hva synes du om bilde ?

JB♥


19.jun.2011 | 10:19
Filed Under: Imagine

Imagine - del 5

Dere fikk bilder også dro dere hjem igjen...

_________________________________________________________________________________________

Du ringte moren din og spurte om dere kunne komme på besøk for å vise bildene av den lille. Justin kjørte deg dit også dro han igjen. Du ville egentlig at han skulle være der. Men han sa at han måtte gjøre noe. Du viste bildene til moren din, og hun ble glad. For hun skulle jo bli mormor. To timer senere kom Justin tilbake. Han hadde med en gave til deg. Du åpnet den. Og inni den var det en liten body til Justin jr. som dere hadde kalt barnet deres, siden dere ikke visste om det var jente eller gutt enda. For det skulle dere får vite om en måned.

En måned senere dro dere for neste ultralyd. Dere var kjempe spente på hvilket kjønn det var. Ingen av dere hadde noe spesielt ønske, det hadde liksom ikke noe å si om dere fikk jente eller gutt. Du tok ultralyd, og dere fikk vite at dere skulle få en liten gutt. Justin ble så glad for at dere skulle få en gutt. Du ble også veldig glad, du fikk en tåre i øyet. Justin ga deg et kyss. Så dro dere derfra.

Du sa til Justin når dere satt i bilen at du hadde to forslag på navn til hva den lille gutten deres skulle hete...JB♥


19.jun.2011 | 10:10
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥


Hva synes du ?

JB♥


18.jun.2011 | 22:56
Filed Under: Imagine

Imagine - del 4

Justin kysset deg i panna og sa " dette klarer vi sammen jenta mi". "Alt skal gå bra, jeg lover". Også kyssa han deg på munnen...

­­­___________________________________________________________________________________

Du ble kjempe glad for at Justin tok det så fint. At han ikke ble sur eller noe. Det var blitt sent på kveld og dere gikk og la dere. Justin strøk hånden sin gjennom håret ditt til du sovnet. Dagen etter våkna du og var kvalm igjen. Men du måtte ikke kaste opp. Justin kom inn på rommet med frokost til deg på senga. "Tenkte jeg skulle servere deg på senga i dag, jenta mi". Sa Justin og kom bort til deg med frokosten og ga deg et kyss. "Takk. Men hva med deg da?". "Jeg har spist, så det går bra". Du fikk ikke i deg så altfor mye mat fordi du var så kvalm.

Senere på dagen skulle du til legen for og få en time for og ta ultralyd. Justin ble med deg, siden han kjørte deg til legen. Men han venta ute på deg. Når du var ferdig kom du ut igjen og sa at du hadde fått en time om to uker. Justin gledet seg kjempe mye til dere skulle få se den lille babyen for første gang. Du gledet deg du også så klart.

To uker senere skulle dere dra for å ta ultralyd. Dere fikk se babyen, den var bitteliten, men dere så den. Justin fikk en tåre i øynene og sa "Justin jr." Også ga han deg et kyss. Dere fikk bilder og en ny time om en måned også dro dere hjem igjen..JB♥


18.jun.2011 | 21:17
Filed Under: Imagine

Imagine - del 3

Du tenkte at du kanskje skulle snakke med din mor om det først...

__________________________________________________________________________________________

Du ringte moren din og sa at du måtte komme en tur og snakke med henne om noe. Hun kom og hentet deg. Så kjørte dere rundt om i byen mens dere snakka. Du fortalte henne at du var gravid og at du ikke visste hva du skulle gjøre og hvordan du skulle fortelle det til Justin. Hun sa til deg at du bare måtte si det som det var, og at du burde gjøre det snart. Hvis ikke kunne det bare bli verre. Moren din kjørte deg hjem til Justin igjen. Du trakk inn pusten før du åpnet døra og gikk inn. Justin møtte deg i døra og ga deg et kyss. Så sa du at du måtte snakke med han. Dere gikk inn på stua og satt dere i sofaen. Du fortalte han at du var blitt gravid. Han svarte: " Jeg skjønte nesten det, siden du var kvalm også fant jeg graviditetstesten din på badet". Du felte noen tårer. Jeg skulle sagt det tidligere, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle si det. Så jeg snakket med mamma først.

Justin kysset deg i panna og sa " dette klarer vi sammen jenta mi". "Alt skal gå bra, jeg lover". Også kyssa han deg på munnen.


JB♥


18.jun.2011 | 20:01
Filed Under: Imagine

Imagine - del 2

Du tok testen, og der viste det...

________________________________________________________________________________________

At du var gravid. Du fikk sjokk og visste ikke hva du skulle gjøre. Mange tanker raste gjennom hodet ditt. Hvordan skal jeg fortelle det til Justin? Skal jeg beholde barnet? Hva om han slår opp med meg hvis jeg beholder barnet? Det var spørsmålene som surret inni hodet ditt. Du gikk ut av badet og ned til Justin, du så ned. Justin kom bort til deg og løftet hodet ditt og spurte hva det var. Du sa at det var ingenting å bry seg om, du var bare litt kvalm og ville gjerne slappe av. Han ga deg en klem og sa at du måtte legge deg på senga for å slappe av. Han la dyna over deg og ga deg et kyss på panna før han gikk ut av rommet. Du lå der og tenkte lenge før du sovnet av.

Du våknet av at Justin kom inn til deg og sa at det var middag. Du ble glad og smilte, og ble med han ned på kjøkkenet. Mens dere spiste sa du ikke et ord. Han spurte om det var noe annet som plaget deg. Du sa enda en gang at du bare var kvalm. Han sa at du skulle gå og legge deg igjen etter dere hadde spist. Du sa at du ikke trengte det og at han ikke trengte å bry seg så mye. Det var jo ikke så farlig. Du visste jo selv at du var gravid. Men du ville ikke si noe enda. Du tenkte at du kanskje skulle snakke med din mor om det først?


Hva tror du skjer vidre ?

JB♥18.jun.2011 | 18:27
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥


Hva synes du ?

JB♥


18.jun.2011 | 11:58
Filed Under: Imagine

Imagine - del 1

Du og Justin hadde vært sammen i tre år. Så dere hadde treårs jubileum idag. Dere feiret det med en god og romantisk middag hjemme hos han. Også etterpå gikk dere og la dere. Det ble litt sengekos før dere sovnet. Dagen etter våknet du av at du var kjempe kvalm, du sprang inn på badet og kastet opp i toalettet. Å nei, tenkte du. Har jeg blitt gravid? Sa du til deg selv og så deg i speilet. Du bestemte deg for å dra på apoteket å kjøpe en graviditetstest for sikkerhets skyld.

Da du kom hjem spurte Justin deg om hvor du hadde vært. Du sa at du hadde tatt deg en morgentur for å nyte det fine været. Du ville egentlig ikke lyge for han, men du ville ikke si at du trodde at du var gravid. Du trodde at hvis du sa det til han, så ville han bedt deg ta abort om du var gravid, fordi det kunne ødelegge alt for han. Så du bestemte deg for å holde det hemmelig. For en liten stund ihvertfall. Du gikk en tur på badet for å ta testen. Du tok testen, og der viste det ...
Hva tror du ?  Er hun gravid ?

Kommer en ny del når jeg har skrevet den.

JB♥


18.jun.2011 | 11:39
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - bigger

elsker den♥

Hva synes du ?

JB♥


17.jun.2011 | 14:18
Filed Under: Videoer

Next to you

ENDELIG er den ute. Har ventet på den en stund nå. Den er kjempe bra,elsker den♥

Hva synes du ?

JB♥


17.jun.2011 | 14:07
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Meg og Justin♥ It's real love and you know it, haha.. Nei egentlig ikke, men skulle ønske det :p Vet bilde er litt dårlig redigert, men jeg suger til å redigere bilder.


Hva synes du om bilde?
Ønsker du at det var deg og Justin ?

JB♥


17.jun.2011 | 13:50
Filed Under: Blogg

0 eksamen på meg

Som jeg skrev igår, så kunne jeg kommer opp i muntlig eksamen, men det gjorde jeg ikke. Så da blir det blogging for fullt i hele helga ! Så nå er jer fornøyd. Så da har jeg bare to skoledager igjen. Jeg skal på tur med klassen på mandag også er det avsluttning på torsdag.

en stk fornøyd marlene


Har du hatt eksamen ?

JB♥

 

 


16.jun.2011 | 22:41
Filed Under: Blogg

God natt Beliebers

Da går jeg og legger meg og krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen imorgen. Og hvis jeg gjør det, så blir det 0 blogging før tirsdagen. Men bieberfreak skal kansje være så snill og blogge litt for meg i helgen da, sånn at bloggen min ikke blir totalt kjedelig.God natt♥

Kryss fingrene for meg ^^

JB♥


16.jun.2011 | 19:08

You've got that smile, that only heaven can make..

I pray to god every day that you keep that smile.

elsker smilet hans♥det er rett og slett helt nydelig!

Hva synes du ?

JB♥


16.jun.2011 | 19:01
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - common denominator

Hva synes du ?

JB♥


16.jun.2011 | 18:48
Filed Under: konkurranse

Vinneren av konkurransen ble ...

Da har jeg vært på random.org og funnet ut hvem som skulle vinne. Vinneren ble Tone - tonelangenes

Send meg en mail på marlenewigg@hotmail.com om adressa di osv.Det var så klart mange som hadde meldt seg på som ville vinne. Men alle kan jo ikke vinne. Gratulere Tone?

Kommer nok konkurranser senere på bloggen min.

JB♥


16.jun.2011 | 11:00
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildeHva synes du ?

JB♥

>Konkurranse her<


15.jun.2011 | 23:50

Justin Bieber - bilde


Et bilde jeg redigerte, siden jeg kjeder meg ^^


Hva synes du ?

JB♥


15.jun.2011 | 21:52
Filed Under: Blogg

Jer er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på swaglikejustin.blogg.no der hvor man kan vinne en t-skjorte. Du kan velge motiv selv. Det du må gjøre er å skrive et innlegg om det på bloggen din(hvis du har) Også skal du skrive i kommentar feltet hvorfor du liker Justin Bieber. Også må du linke til innlegget du har skrevet på bloggen din.

Jeg håper virkelig jeg vinner. For jeg har utrolig lyst på en t-skjorte som kan symbolisere at jeg er en Justin Bieber fan, og at jeg er stolt over det.forslag på t-skjorte

Meld deg på du og da vel ;)

JB♥

 


15.jun.2011 | 19:46
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber ft Jaden Smith - Never say never

elsker den rett og slett♥

Hva synes du ?

JB♥

Besøk denne bloggen : Jdbiieber.blogg.no den er ny, så jeg har ikke sett så mye på den. Men den virker kjempe bra. Kommenter gjerne bloggen også. Det er to jenter som eier den bloggen. Og begge blir nok takknemlige hvis dere besøker den og kommenter. 


15.jun.2011 | 16:40
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildeHva synes du ?

JB♥


14.jun.2011 | 22:46
Filed Under: Blogg

God natt BeliebersJB♥


14.jun.2011 | 20:53
Filed Under: Blogg

(kommer ikke på noen overskrift)

Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal blogge om :-O Jeg har bare to faste ting som jeg legger ut på bloggen hver dag. Ikke noe mere enn det.. Så sorry for lite blogging.

Belive In Everything Because Everything's Reachable♥


Lyst til å komme med forslag?

JB♥

>konkurranse her<


14.jun.2011 | 14:00
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - u smile

♥elsker den, den er så nydelig

Hva synes du?

JB♥

>Konkurranse her<


14.jun.2011 | 07:39
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥


>Konkurranse her<

Hva synes du ?

JB♥


13.jun.2011 | 23:45
Filed Under: Blogg

God natt Beliebers

>konkurranse her<

JB♥


13.jun.2011 | 14:44
Filed Under: Blogg

Jeg er med i en konkurranse

http://justinworld.blogg.no/1307968783_konkuranse_.html

Jeg er med i en konkurranse der hvor man kan vinne dette :

1.plass :

   


2.plass :

 

Bli med på konkurransen du også ! :)JB♥
13.jun.2011 | 11:59
Filed Under: konkurranse

Konkurranse !

Da setter jeg igang en konkurranse.

Dette kan du vinne:


Det er akkurat det samme som Bieberfreak.blogg.no har, Besøk bloggen hennes, da blir hun glad.

For å bli med i konkurransen:
Hvis du har blogg: Må du lage et innlegg på bloggen din om at du er med i konkurransen og linke til konkurransen, så må du skrive en kommentar om at du er med og link til innlegget sånn at jeg kan se det.

Hvis du ikke har blogg: Skal du bare kommentere at du er med i konkurransen.

MEN, det er maks 5 kommentarer per person. Sånn at det ikke blir så altfor mye.

Jeg trekker vinneren med random.org sånn at det ikke blir urettferdig. Og vinneren blir trukket på torsdag eller noe.

Lykke til !

JB♥


13.jun.2011 | 11:11
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - stuck in the moment

♥

Hva synes du ?

JB♥


13.jun.2011 | 10:19
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Hva synes du ?

JB♥


13.jun.2011 | 00:22
Filed Under: Blogg

God natt BeliebersJB♥


12.jun.2011 | 23:22
Filed Under: Blogg

Konkurranse kommer imorgen

Imorgen kommer det en konkurranse. Hva du kan vinne er hemmelig. Du får se imorgen.Det blir den første konkurransen på denne bloggen. Det vil nok komme flere etter hvert.


Så følg med imorgen !

gleder du deg?

JB♥12.jun.2011 | 22:40
Filed Under: Blogg

Marlene + Justin =

Maustin og Jarlene :D hehe, mange andre har prøvd det, tenkte jeg også skulle gjøre det :pHva blir ditt navn + Justin ?

JB♥


12.jun.2011 | 21:05
Filed Under: Blogg

Facebook

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Jbfan94bloggno/222992974387026 har laget en side på facebookLik du også :)

JB♥


12.jun.2011 | 19:12
Filed Under: Blogg

Noen som vil lage design?

Er det noen som har lyst til å lage nytt design til bloggen min ? Synes det jeg har er veldig enkelt, og er litt lei av det. Om du vil lage det til meg kan du kommentere i dette innelgget.Vil du lage design til meg ?

JB♥


12.jun.2011 | 18:39
Filed Under: Blogg

Justinworld.blogg.no

http://justinworld.blogg.no/ Besøk denne bloggen. Den er kjempe bra og den er verdt og lese. Om du er snill så kommenterer du på den også. Da ville du gjort meg glad og de som skriver bloggen :)

Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen

Skal du besøke bloggen?

JB♥


12.jun.2011 | 17:21
Filed Under: Blogg

Jeg skal blogge for bieberfreak i kveld

Ikveld skal jeg blogge litt for bieberfreak.blogg.no , så besøk gjerne den bloggen :)skal såklart blogge her også. Men jeg ville bare si ifra ;)

JB♥


12.jun.2011 | 16:15
Filed Under: Videoer

Videoer laget av Jardc87

Justin Bieber - that sholud be me

Justin Bieber - down to earth

Justin Bieber - stuck in the moment

Elsker disse sangene. Videoene er kjempe bra!

Hva synes du om videoene ?

JB♥


12.jun.2011 | 11:54
Filed Under: Blogg

Topplista


Denne bloggen er på topplista over bloggere i Trondheim igjen. Litt stolt, haha.


Er du på noen toppliste ?

JB♥


12.jun.2011 | 11:51
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - one less lonely girl

Love it♥

Hva synes du ?

JB♥


12.jun.2011 | 11:23
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥

Hva synes du ?

JB♥

11.jun.2011 | 21:49
Filed Under: Justins utseende

Justin Bieber


Han er så nydelig♥

Hva synes du ?

JB♥


11.jun.2011 | 19:34
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber ft Usher - Somebody to love

elsker den♥

Hva synes du ?

JB♥


11.jun.2011 | 10:49
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Nydelig♥


Kommer ikke flere innlegg før senere idag, siden jeg skal til sverige.

Hva synes du om bilde ?

JB♥


10.jun.2011 | 23:45
Filed Under: Blogg

God Natt BeliebersJB♥


10.jun.2011 | 11:36

Justin og Selena - bilder
Jeg synes at de er utrolig søte sammen. Og jeg har ingenting imot at de er sammen sånn egentlig. Jeg liker Selena, men jeg liker ikke henne sammen med Justin Bieber. Det er min mening da.

Hva er din mening?

JB♥


10.jun.2011 | 11:17
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - Love me

elsker den♥

Hva synes du ?

JB♥

 

Besøk http://idamosbakk.blogg.no


10.jun.2011 | 09:29
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Sorry for at det ikke kom flere innlegg i går kveld. Men jeg var på grilling med familien og på grilling med vennene mine senere på kvelden, for og nyte det fine været.Men blir mere blogging i dag da.

♥


Hva synes du ?

JB♥


09.jun.2011 | 17:58
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurrranse


Er med i en konkurranse på http://bieberfreak.blogg.no der man kan vinne det som er på bildet :)
Meld deg på du og da vel ;)

JB♥


09.jun.2011 | 12:34
Filed Under: Blogg

Topplisten over bloggere i Trondheim

Bloggen her er på topplisten som nr 86 over bloggere her i Trondheim. Haha. Litt kult da.. Ikke at det er så stort da men, for meg er det litt stort. Hehe


Har du vært eller er du på topplisten ?


JB♥


09.jun.2011 | 12:12
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - up

Elsker denne sangen, som alle andre sangene hans♥

Men det kommer mest sansynelig ingen flere innlegg før i kveld, da det er så utrolig fint vær ute, jeg skal utnytte været, å være ute, orker ikke sitte inne. Blogges sikkert ikveld da ;)

Hva synes du om sangen ?

JB♥


09.jun.2011 | 12:05
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

HOT♥


Hva synes du ?

JB♥


08.jun.2011 | 17:21
Filed Under: Blogg

mhaansen.blogg.no

http://mhaansen.blogg.no/1307273269_kjrer_i_gang_en_sprsm.html

har spørsmålsrunde på den andre bloggen min. Blir veldig glad om du stiller noen spørsmål. Svarer på video.JB♥


08.jun.2011 | 16:34
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - with you (chris brown)

Han er så utrolig søt. Synger søtt og er helt golli♥

Hva synes du ?

JB♥


08.jun.2011 | 12:39
Filed Under: Blogg

A pictureBaby'en til meg og Justin Bieber ^^, Jeg fikk bare lyst til å sjekke hvordan den kunne sett ut :p Synes den var utrolig søt jeg ^^,

Hva synes du ?

JB♥


08.jun.2011 | 12:25
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde
♥

Hva synes du ?

JB♥


07.jun.2011 | 19:52
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - One time

Elsker denne sangen, som alle andre sangene Justin Bieber har♥

Hva synes du ?

JB♥


07.jun.2011 | 11:55

Justin Bieber - bilder fra MTW mowie awards


Han er så utrolig fin på disse bildene♥og han kler skikkelig den jakka..orka ikke legge ut alle bildene

Hva synes du ?

JB♥


07.jun.2011 | 09:42
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

love♥


Hva synes du ?

JB♥


06.jun.2011 | 21:52
Filed Under: Jenta bak bloggen

Justin Bieber t-skjorta mi


Elsker den♥selvom det bare står Justin Bieber på den

Har du en t-skjorte eller lignende ?

JB♥


06.jun.2011 | 21:16
Filed Under: Blogg

Dagens - jeg har lyst på

Her er noen bilder av det jeg har lyst på :


OGSÅ, OGSÅ, OGSÅ vil jeg ha :

 JUSTIN BIEBER ♥♥♥

 

Noe du har lyst på ?

JB♥


06.jun.2011 | 18:49
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Endelig har jeg fått skrevet en Imagine. Det er litt lenge siden sist.

Du hadde bursdag, og du fylte 16 år. I din familie var det stort å bli 16 år. Så du fikk et stort party, Justin Bieber kake og tre billetter til Justin Bieber konsert som skulle være i USA om to måneder. 

To måneder senere skulle du og dine to bestevenner på konsert i USA. Du gledet deg som en liten unge. Dine to bestevenner var ikke spesielt fan av Justin Bieber. Men de ble med deg likevel. Dere skulle jo også på shopping siden dere allerede skulle til USA.

Dere ble kjørt av faren til den ene venninna di til flyplassen. Han var der helt til dere var om bord i flyet. På flyet spiste dere middag som ble servert. Og etter middag sovnet du. Du ble vekt like før dere var fremme i USA. Du var kjempe spent og gledet deg mye til dere kom fram. Når dere kom fram på hotellet, la du deg i senga for å slappe av, før dere gikk og spiste litt mat. Dagen etter hadde dere nesten hele dagen til å shoppe på. Du kjøpte deg en ny shorts og en topp som du skulle ha på deg på konserten som var i kveld.

Konserten startet. Og når Justin kom på scenen, hylte du som aldri før. Bestevennene dine var helt stille, men de smilte. Så skulle han synge One less lonely girl. Du var skikkelig spent på å se hvem den heldige jenta var. Men så kom det noen og spurte deg om du ville være OLLG. Du ble kjempe glad og sa selvfølgelig ja. Du begynte å gråte da du gikk backstage, men sluttet å gråte da du kom på scenen. Den ene venninna di tok bilder, men den andre filma. Du så at Justin kom mot deg, du klarte nesten ikke puste. Han kom bare nærmere og nærmere, og han sang til deg. Du strålte av glede der du satt. Han kom helt til deg, ga deg blomster, en klem og et kyss på kinnet. Så var sangen ferdig. Du gikk av scenen og kom ned til vennene dine. Du var overlykkelig. Du la merke til at det var et kort med blomstene. Det stod på kortet : Hei shawty! Jeg så deg i byen i dag da du var med dine venner. Jeg syntes du var kjempe søt og tenkte jeg måtte bli kjent med deg. Her er nr mitt. Ring meg når du kan. Du ble kjempe glad og gledet deg til å ringe han.

Etter konserten dro dere tilbake til hotellet. Når de andre hadde sovnet, ringte du Justin. Han spurte om dere skulle møtes, og de gjorde dere. Sent på natten var det, men det hadde ikke noe å si tenkte du. Jeg skal jo møte selveste Justin Bieber. Du møtte han, dere ble kjent, hadde det kjempe fint sammen. Var sammen noen flere dager, før du måtte dra hjem igjen. Du ble lei deg.

En uke senere kom Justin på besøk til deg. Han ville møte deg igjen. Dere var ute og spiste mat før dere dro hjem til deg på rommet ditt og så film. Han spurte om du ville være jenta hans, og selvfølgelig ville du det. Dere var sammen kjempe lenge. Og var lykkelige.

 Hva synes du ?

JB♥


06.jun.2011 | 11:26
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - That should be me

Sangen er kjempe fin og har en fin tekst. Elsker sangen♥

Hva synes du ?

JB♥


06.jun.2011 | 10:33
Filed Under: Blogg

Sorry

Sorry for at jeg blogger utrolig lite. Men jeg står fast, og vet ikke hva jeg skal blogge om.Har du forslag til hva jeg skal blogge om ? - Bare kom med det. Helst ikke si at jeg kan blogge om nyheter, for det vil jeg ikke, jeg ville at bloggen min skal være lik alle andres.

JB♥


06.jun.2011 | 09:46
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥

Hva synes du ?

JB♥


05.jun.2011 | 13:47
Filed Under: Blogg

Vi skal få Bibses på 1.plass på blogg.no!

Besøk  >BIBSES< , vær så snill, uansett om du liker Justin Bieber eller ikke. Vi vil gjerne at denne bloggen skal komme på 1.plass på blogg.no , eller ihvertfall på topp 10 listen.

Alle Beliebers(Justin Bieber fans) blir utrolig takknemlige hvis du besøker denne bloggen.Skal du besøke bloggen ?

JB♥


05.jun.2011 | 12:07
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - Down to earth

Elsker denne sangen♥den er nydelig

Hva synes du om sangen ?

JB♥


05.jun.2011 | 12:05
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Justin Bieber♥love u


Hva synes du ?

JB♥


04.jun.2011 | 18:20
Filed Under: Blogg

Se utfordrings video på siljehaansen97

http://siljehaansen97.blogg.no/1307203821_utfordrings_video.html < jeg var med lillesøsteren  min og gjorde utfordringer. Enjoy it.JB♥


04.jun.2011 | 11:17
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - runaway love

Digger denne sangen♥

Hva synes du ?

JB♥


04.jun.2011 | 11:07
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Redigerte det selv :)♥elsker det

Hva synes du ?

JB♥


03.jun.2011 | 23:36
Filed Under: Blogg

God natt BeliebersJB♥


03.jun.2011 | 23:27
Filed Under: Blogg

Hva skal jeg blogge om ?

Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om.. Dette blogger jeg hver dag : Dagens bilde og dagens sang. Dette blogger jeg av og til: Justin Bieber - bilder , Justin Bieber - fakta også legger jeg ut noen videoer av og til. Men noe mere kommer jeg ikke på. Plis ikke kommenter og si at jeg skal ha nyehter også videre. Jeg har skrevet at jeg ikke blogger sånn som alle andre JB bloggene. Så jeg kommer ikke til å blogge noen nyheter.

De tre første som kommenterer om hva jeg skal blogge om, blir linket til i fem innlegg.Hva skal jeg blogge om ?

JB♥


03.jun.2011 | 22:15

Justin Bieber - bilder


Elsker alle bildene av Justin Bieber ♥

Hva synes du ?

JB♥


03.jun.2011 | 15:36
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber og ludacris - baby

Første sangen jeg hørte av Justin Bieber, så den er litt spesiell for meg på en måte. Jeg elsker den♥

Hva synes du ?

JB♥

Besøk gjerne den andre bloggen min > mhaansen


03.jun.2011 | 11:15
Filed Under: #Bieberfacts

Justin Bieber - fakta

 

- Justin hater sprøyter.
- Under innspillingen av One less lonely girl, en av hundevalpene som var med i filmen,
   tisset på foten hans
- Justin hater edderkopper
- Justin syntes det er bedre å reise med buss enn med fly
- Justin elsker havet
- Før var Justin redd for tordenvær
- hans favorittdyr er giraff
- Engang bet Justin tannlegen sin i hånden (haha)
- Justin fikk tatoveringen sin i Toronto
- Justin liker ikke klovnerVisste du noe av dette ?

JB♥


03.jun.2011 | 10:47
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

elsk♥


Hva synes du ?

JB♥


02.jun.2011 | 23:07
Filed Under: Blogg

God natt BeliebersJB♥


02.jun.2011 | 21:07
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - favorite girl

elsker denne sangen♥

Hva synes du ?

JB♥


02.jun.2011 | 11:03
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

♥


Hva synes du ?

JB♥


02.jun.2011 | 10:53

Day 30: What you would say to Justin Biber if you ever met him &lt;3

Jeg aner virkelig ikke. Jeg tror jeg ville sagt at jeg digger han, elsker musikken hans. Og at han er en nydelig person. Om jeg i det hele tatt har klart å si noe.Hva ville du sagt til Justin om du fikk møte han ?

JB♥


01.jun.2011 | 21:45
Filed Under: Blogg

I'm your biggest fan I'll follow you until you love me


I'm your biggest fan
  I'll follow you until you love me♥

JB♥


01.jun.2011 | 20:39
Filed Under: Videoer

Prøvde å lage en video

video:min film2
Ble ganske fornøyd med den selv da. Har aldri gjort dette før. Så dette er den første videoen.
Hva synes du ?
JB♥

01.jun.2011 | 17:52
Filed Under: Jenta bak bloggen

ME, MYSELF AND I

Tenkte jeg skulle legge ut litt flere bilder av meg selv.

Dobbelhake♥haha

Fack you♥


Jeg har noen bilder av meg selv med Justin Bieber t-skjorta mi på, men jeg får ikke lagt det inn på skolepcn min, så skal se om jeg får lagt det inn på en annen pc. Om dere vil se ? :)

Hva synes du ?

JB♥


01.jun.2011 | 12:31

Justin Bieber - bilder


elsker alle bildene av han♥

Hva synes du ?

JB♥


01.jun.2011 | 10:34
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - Pray

Sangen er utrolig fint. Og den er veldig trist.

Hva synes du ?

JB♥


01.jun.2011 | 08:16
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

så søt♥
bilde er tatt fra Bieberfreak

Hva synes du ?

JB♥


01.jun.2011 | 07:12
Filed Under: #Bieberfacts

Justin Bieber - fakta

 

- Justin er veldig glad i vitamin vann
- På hans første date, sølte han mat over jenta
- Justin Bieber har en neglelakk kolleksjon, bare for veldedighet
- Justin er 1.75 høy
- Vanessa Price, er frisøren hans (iallfall hans gamle frisør)
- Justin og Ryan har vært venner siden de var 7 år
- Justin fant backup danserne hans på youtube
- Justins favorittfrukt er bananer og druer
- Justin har sin egen google BieberSearch.com (mange bruker den allerede, iallfall jeg)
- Det er 18 personer i USA som heter Justin Bieber
- Stemoren til Justin heter Erin
- I sangen U smile sier Justin smile 36 ganger


Visste du noe av dette ?

JB♥

Bieberfreak og Victoriakom med dette forslaget


01.jun.2011 | 07:04

Day 29: Most played Justin Bieber song on your iPod (&how many times?)

Som sagt så har jeg ikke en iPod. Så da er det ingen sanger som er mest spillt på iPoden min. Men jeg hører på cd'n min hver eneste dag. My worlds cd'n. Og da hører jeg på alle sangene. Om og om og om igjen dagen lang. Blir ikke lei, det går ikke an.
Hvilke sanger er mest spillt på din iPod, om du har ?

JB♥