31.jul.2011 | 18:31

Mr. Sexypanther - Bilde!

Hei folkens :)

Nammi <3
Q; Hva syns dere ?


-Juthamat <3


30.jul.2011 | 14:04
Filed Under: Dagens sang

Dagens - Sang!

Hei Beliebers! :) Jeg er Juthamat og skal blogge litt for Marlene i noen dager.


Utrolig søt og flink han er! <3
Q; Hva syns dere ?


-Juthamat.


29.jul.2011 | 15:22
Filed Under: Blogg

Nsn dvd'n er nå min !

Idag var jeg i byen med mamma for å kjøpe meg bikini. Så gikk jeg og mamma på platekompaniet, også kjøpte hun Never say Never dvd'n til meg '! Jeg er så lykkelig. Jeg fikk med armdånd. Jeg vet jeg har sagt at jeg skulle kjøpe den i Arendal, men siden mamma kjøpte den til meg nå, så tenkte jeg, hvorfor ikke ta imot den? :pHar du dvd'n ?
Fikk du med armbånd?

JB♥28.jul.2011 | 19:08
Filed Under: Blogg

Justin Bieber kortene mine

Her er alle kortene mine :


Klistremerkene

Disse kortene er "puzzle spill" kort. Så jeg må samle opp kort som skal passe sammen og bli et bilde.

Har du noen Justin Bieber kort?

JB♥


28.jul.2011 | 16:58
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Nydelige gutt : *

Forresten så skal Juthamat / bieberfreak være gjesteblogger her på bloggen fra lørdag til onsdag. Jeg reiser til Arendal, og da blir det mest sansynelig ikke noe blogging fra meg. Men det kommer noe fra Juthamat.

Hva synes du om bilde?

JB♥


27.jul.2011 | 19:16
Filed Under: konkurranse

Konkurranse

Tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse på bloggen.Det blir da 2 vinnere.

Det du må gjøre for å være med er :

Komentere at du er med. Skrive et innlegg om det på bloggen din og legg igjen link i komentarfeltet.
Større sjans for og vinne er å komentere så mange ganger du bare orker.

Dette kan du vinne:Det er som sagt to vinnere, men den som vinner 1.premien for 2 pakker og den andre får 1 pakke.

Jeg avslutter konkurransen når jeg kommer hjem fra Arendal. Så det blir på torsdag om 8 dager. Trekker vinneren på random.org

Er du med ?

JB♥

 


27.jul.2011 | 12:44
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde

Kjekkingen : *

Hva synes du om bilde ?

JB♥


26.jul.2011 | 14:21
Filed Under: Blogg

He is not gay...

Fant denne på artige.no

Synes den var skikkelig teit altså.. Hater folk som lager sånne bilder av Justin Bieber -.-

Hva mener du ?

JB♥


25.jul.2011 | 20:48
Filed Under: Blogg

Noe jeg ville hatt på meg på en JB konsert

Denne t-skjorta og buksa
+
Disse skoeneVille du hatt dette på deg om du skulle på en Justin Bieber konsert ?

JB♥


25.jul.2011 | 18:57

Justin Bieber - bilder

Han er jo bare nydelig♥elsker han

Hva synes du om bildene?

JB♥


25.jul.2011 | 18:49
Filed Under: Blogg

Besøk disse bloggene !

jbibses.blogg.no og jdbiieber.blogg.no Dette er to blogger som jeg er fastleser av. Og de har kjempe bra blogger. Så jeg og dem ville vært takknemlige om du besøkte dem. Og kansje slengt inn en komentar.


Trykk på bildet så kommer du til jbibsesTrykk på bildet så kommer du til jdbiieber

JB♥


23.jul.2011 | 21:06
Filed Under: Blogg

Pray For NorwayJB♥


22.jul.2011 | 22:10
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 5

Etter 2 måneder så var du fortsatt sammen med Justin. Og nå var det bare tre dager igjen til du fyllet 16 år. Du orket ikke gjøre noe ut av det. Så du hadde bestemt deg for å lage en fin middag til deg og Justin hjemme hos deg. Men det var ikke det Justin hadde i planene. Han hadde noen skikkelige planer for bursdagen til jenta si. Han hadde lei lokale, bedd masse folk, fordi han skulle overraske deg. De tre siste dagene før bursdagen din var du ikke mye sammen med Justin, akkurat fordi han planla bursdagen din, men det visste du ikke. Så du var veldig skuffet. Og var veldig redd for at han ikke skulle komme på middagen som du hadde planlagt. Dagen kom da du hadde bursdag. Klokken var halv 5 og Justin hadde kommet. Han skulle være hos deg klokken 4. Men var enda ikke kommet. Du felte en tåre da det plutselig ringte på døra. Der stod Justin finkledd med en stor blomsterbukett i armene sine som han gav til deg før han gav deg et kyss på kinnet og sa: Gratulerer med dagen shawty! Elsker deg. Tnaw, tusen takk gutten min, elsker deg og! Svarte du og kysset han på munnen. Så sa han at du måtte bli med han, fordi han hadde andre overraskelser til deg. Du ble først kjempe sint på han, fordi du hadde strevd med å lage maten til dere. Men så ble du veldig glad for at han hadde en overraskelse til deg. Først satte dere dere inn i en limo. Så måtte du ha bind for øynene, det var da Justin stakk bort, fordi han skulle synge for deg uten at du visste det. Du satt der og snakka til Justin uten aning om at han ikke var der. Så ble du sint fordi han ikke svarte deg. Men så åpnet noen døra på bilen og sa at du kunne ta av deg bindet foran øynene dine. Så førte den personen deg inn en dør. Og der var det mange folk som gratulerte deg med dagen. Så kom det på lys oppe på en scene som var der, så kom musikken. Du lurte litt på hva det var. Helt til Justin kom på scenen. Han sang en helt ny sang som han hadde skrevet til deg. Altså Favorite girl. Du begynte å grine, for du var så glad. Etter sangen gratulerte Justin deg med dagen enda en gang før han kom ned fra scenen og gav deg et stort kyss. Alle sammen som var der klappet og jublet. 


Hva synes du ? Sorry for korte deler. Men det er best slik. Tror ikke jeg kommer med så mye lengere deler. Spørs på hva jeg kommer på.

JB♥21.jul.2011 | 21:11
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 4

pervers og kort del


Han la deg forsiktig ned på senga og kysset deg på halsen. Han tok av deg bh?en og kysset deg på munnen igjen. Du var litt redd, for du hadde jo ikke hatt sex før. Du lurte litt på om han hadde hatt det, fordi han var utrolig flink. Du tenkte du skulle spørre, men du torde ikke. Dere hadde sex, så etterpå sovnet dere. Dagen etter våknet du av at du hørte moren din rope på deg. Du tok fort på deg morgenkåpen og gikk ned for å se hva det var. Moren din stod inne på kjøkkenet og pekte på klærne til deg og Justin. Og spurte: Hva i all verden!? Dere har vel ikke gjort det her inne? Nei nei nei, vi gjorde det ikke her inne, men på soverommet mitt. Sa du og ble flau. Du måtte jo bare si sannheten. Moren din ble litt skuffet. Du var jo ikke 16 år en gang. Du får ikke gjøre det flere ganger, i hvert fall ikke før du blir 16, sa moren din til deg strengt. Så tok du klærne dine og Justin sine og gikk opp på rommet. Hva var det hun ville? Spurte Justin deg. Vi hadde glemt å ta klærne fra kjøkkenet i går. Så hun lurte på om vi hadde gjort det på kjøkkenet. Så jeg bare sa det som det var. Ble hun sint? Sa Justin. Nei, men hun ble skuffet, så sa hun at vi ikke kunne ha mer sex før jeg har blitt 16 år. Svarte du. Åh, det var dumt. Sa Justin med en litt skuffet stemme. Men det er jo ikke så lenge til jeg blir 16 da. Sa du og kysset han. Jeg tar meg en dusj jeg, sa du og tok av deg morgen kåpen før du gikk inn på badet. Justin klarte ikke la være, så han kom etter deg. Du ble litt sint, men han klarte å overtale deg. Han tok deg hardt og du stønnet som bare det, men ikke så høyt at noen andre kunne høre deg. Etterpå stod dere litt lenge i dusjen og klina før du vasket håret og kroppen din. Så ordnet du deg, også dro dere ut for å spise lunsj. Under lunsjen sa Justin til deg at han ikke kunne vente med og mer sex med deg til du ble 16. Du sa at dere måtte prøve, fordi du ikke ville gjøre det siden moren din ikke likte at du gjorde det. Etter lunsjen dro dere ned til stranda, og der var det selvfølgelig mange fans. Mange som ville ta bilde med dere begge, men de fleste ville ta bilde med bare Justin. Når stranda nesten var helt tom gikk dere et lite stykke ut i vannet for å bade. Justin løfta deg og snurra deg rundt. Det var så herlig å være sammen med Justin. Det var en drøm som hadde gått i oppfyllelse.


Hva synes du ? Sorry for korte deler. Men jeg kommer liksom ikke på mere akkurat nå.

JB♥20.jul.2011 | 13:25
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 3 (kort del)

Limoen var lang og hvit. Den var kjempe fin. Justin sa til deg: I kveld skal vi være her inne. Du sa: Men jeg trodde vi skulle spise middag? Justin: Ja vi skal det, bare inne i bilen. Sjåføren kom ut og åpnet døren på bilen for dere. Du gikk inn først, med Justin rett etter. Så lukket sjåføren døra og gikk fram og startet å kjøre. Skal vi noen steder? Spurte du. Justin sa at vi bare skulle kjøre langt, sånn at dere skulle få kose dere med middagen. Etter dere hadde spist litt, ga Justin deg et kyss, også sa han: Jeg elsker deg! Du kysset han tilbake. Du visste ikke om du skulle si at du elsket han også eller ikke. Men du visste jo at du elsket han, men skulle du si det? Du kysset han mer og det gikk over til klining, før han stoppet. Du sa: hva er det? Han svarte: elsker du meg? Ja så klart elsker jeg deg. Sa du med et smil og kysset videre på han. Du fortalte Justin at moren din hadde dratt til ei venninne, sånn at dere kunne få ha huset for dere selv. Justin sa til sjåføren hvor han skulle kjøre. Så han kjørte dere utfor huset ditt. Du tok Justin i hånda og gikk inn. Du gikk inn i stua og satte på en film. Justin spurte om dere ikke kunne gå på rommet ditt isteden. Men du ville egentlig ikke det, fordi du visste hva han ville. Og du var usikker når det gjald sex. Så du sa: Vi får se film først i hvert fall. Justin satte seg i sofan mens du gikk på kjøkkenet og fant fram litt snacks. Akkurat da du helte oppi potetgullet i skåla, kom Justin og tok rundt deg. Du skvatt så alt potetgullet datt på gulvet. SE HVA DU GJORDE!! du var litt sint da du sa det. Justin bare lo av deg. Så kysset han deg. Han tok av deg den fine kjolen din som du hadde på deg. Så tok du av han dressjakka og jeansen hann hadde på seg. Du tok hånda hans og gikk opp på rommet ditt. Du tenkte: hvis jeg skal ha sex, så skal det være i senga mi, og ikke på kjøkkenet.

 

Hva synes du ? Mer ?


20.jul.2011 | 11:02
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 2

Når dere kom fram til der hvor konserten skulle være, gruet du deg litt til å møte alle de andre som var der. Dere gikk inn, og du hilste på alle sammen. Moren til Justin sa: Su du er altså den heldige jenta som vi var så heldige å få møte? Du svarte: Ja, jeg er nok det. Med et lite smil. Etter hvert startet konserten, og du stod faktisk backstage, noe du aldri hadde trodd skulle skje. Egentlig skulle du bare være en helt vanlig fan som skulle stå i salen blant de andre fansa. Men neida, ikke nå, du var så heldig at du var bak scena med crewet og mora til Justin. Etter konserten tok han deg med for å spise middag. Denne gangen var det egentlig ikke så mye snakking, dere spiste bare maten deres. Etter middagen kjørte han deg hjem. Så fulgte han deg helt til døra. Du tenkte: dette er så typisk film, men dette var virkelighet. Han ga deg et kyss før han sa god natt og gikk til bilen og kjørte hjem til hotellet. Når du kom inn fortalte du alt til moren din. Du fortalte henne også om middagen i morgen. Hun sa at hun skulle ta deg med til byen i morgen før du skulle spise middag med Justin for å kjøpe deg noen nye klær. Du gikk og la deg. Du så på telefonen din og du hadde fått en melding, den var fra Justin. Hei shawty! Jeg har hatt det kjempefint i dag sammen med deg, savner deg! Gleder meg til i morgen. Du svarte: Hei Justin! Har hatt det kjempefint sammen med deg jeg også, savner deg mer! Kan ikke vente til å møte deg i morgen. Så sovnet du.

Du våknet tidlig neste morgen av at moren din vekte deg. Hun sa at du måtte ordne deg og komme og spise frokost før dere skulle dra til byen. Moren din likte at dere brukte mange timer i byen, spesielt siden du skulle spise middag med Justin for tredje gang. Du tok på deg en minishorts og en sommerlig topp og gikk ned for å spise frokost. Moren din hadde ordnet rista brød med smør på og et glass med juice til deg. Det var favorittfrokosten din. Så tok dere bussen inn til byen. Moren din hadde peiling på klær, så det var hun som dro deg med inn på butikker og ikke motsatt som var normalt med mor og datter på shopping. Men du hadde ikke noe imot det, fordi du elsket alle klærne moren din kom med. Nå hadde det gått litt over 2 timer, og du hadde prøvd mye klær. Og moren din hadde kjøpt det meste til deg av det du hadde prøvd. Du fikk litt mer klær enn det som var planlagt. Men det var standar. Moren din hadde bare deg. Faren din døde da du var tre år, så du fikk aldri noen søsken. Og moren din ville ikke ha seg en ny kjæreste. Men du syntes det var like greit. Fordi du likte at du bodde alene sammen med moren din. Etter enda 2 timer med shopping dro dere for å spise litt mat. Så tok dere bussen hjem igjen. Klokken var halv 6. Så du måtte begynne å ordne deg, siden Justin skulle hente deg klokken 7 utenfor huset ditt. Du tok deg en dusj. Så ordnet du deg, sminket deg lett og tok på deg de nye klærne dine. Du gikk ned til moren din og hun syntes du var kjempe pen. Klokken nærmet seg 7. Så det var nok ikke lenge til Justin kom. Moren din bestemte seg for å dra bort, i tilfelle du og Justin skulle være der etter middagen. Så hun dro til ei venninne, og hun skulle bli der til i morgen. Det ringte på døra litt før klokken var 7. Og der stod Justin, iført noen fine jeans og en kjempe fin dressjakke. Han ga deg et kyss på kinnet før han tok deg i hånden og førte deg ut. I dag hadde han leid en limo, men sjåfør.


Blir nok flere enn bare 2 deler. Jeg bare skriver å skriver, så derfor blir det litt fler en det jeg hadde trodd.

JB♥19.jul.2011 | 22:46
Filed Under: Blogg

Skal være gjesteblogger

Imorgen skal jeg være gjesteblogger hos aboutjdb.blogg.no så stikk innom den bloggen imorgen da.JB♥


19.jul.2011 | 22:08
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 1

Du er ei jente på 15 år som bor i Oslo og jobber i en klesbutikk for gutter. En dag når du er på jobb kommer det en uvanelig gutt inn på butikken. Du legger merke til at det er noe kjent med han, men kommer ikke på hvem det er sånn i farten. Han tok noen klær også gikk han inn på prøverommet. Etter han hadde vært der en stund, kom han ut igjen og kom bort til kassa med klærne som han skulle betale. Det var da du la merke til at det var Justin Bieber. Du fikk sjokk for at Justin Bieber var i butikken som du jobbet i. Og at han i det hele tatt var i Norge. Så kom du på at han skulle ha konsert i Oslo om to dager, det var nok derfor han var her. Du prøvde å oppføre deg så normalt som mulig for og ikke freake helt ut. Han betalte det han skulle betale, og etter at han hadde gått la du merke til en lapp som lå blant pengene han hadde gitt deg. Du leste på lappen, og der stod nummeret hans og at du gjerne kunne sende han en melding eller ringe han. Nå klarte du ikke la være, du måtte bare freake helt ut. De andre som jobbet der så bare rart på deg.

Etter jobb dro du hjem og tok fram mobilen din. Du tenkte du skulle sende en melding til Justin. Men du visste ikke hva du skulle skrive på meldinga. Du kom på hva du skulle skrive, så du sendte denne meldingen: Hei Justin ! jeg bare lurte på om vi skulle finne på noe sammen i kveld om du har tid? Hilsen *dittnavn* fra butikken. Det tok ikke lang tid før du fikk svar igjen. På meldinga stod det: Hei *dittnavn* ! Vi kan spise middag på en resturant, vi kan møtes utenfor butikken du jobber på klokken 8. Du ble kjempe glad og skrev tilbake: Gleder meg ! Du så på klokken og den var halv 7. Så du tok en dusj også tok du på deg en høytlivsshorts og en fin overdel og sminket deg som du gjorde til vanlig. Klokken var kvart på 8 så du måtte gå nå. Du var der klokken fem på 8, siden det ikke tok å lang tid å gå dit. Justin hadde allerede kommet. Du hadde sommerfugler i magen og du visste ikke helt va du kunne snakke med han om. Når du kom helt bort til han sa han: Hei *dittnavn*, så fin du er! Du rødmet litt før du sa takk du og. Dere gikk inn, bestilte mat. Dere snakket om alt mulig for og bli bedre kjent. Selvom du visste ganske mye om Justin fra før av, så ville du gjerne høre han snakke om seg selv. Du snakket litt om deg selv og dere ble veldig godt kjent. Etter middagen fulgte han deg hjem. Han ga deg en klem og sa: God natt shawty. Før han gikk. Du var helt i hundre, du hadde akkurat vært og spist middag med selveste Justin Bieber, og han hadde til og med spurt om dere skulle spise middag sammen igjen om tre dager, og han hadde invitert deg på konserten hans som var om to dager. Det hadde du så klart takket ja til, siden han hadde sagt at du skulle få være backstage. Du hadde to billetter fra før av, men de ga du til noen andre Bieber fans som du kjente.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du skulle dra dit tidligere for å se på Justin når han hadde lydsjekk osv. Du tok på deg noen trange jeans og en Justin Bieber t-skjorte. Så ringte det på døren, og du var ikke en gang ferdig sminket, men du brydde deg ikke. For du var ikke sånn at du måtte ha på deg sminke hvis du skulle noen plass. Du åpnet døren og der stod Justin. Han hadde vært så snill og hentet deg, sånn at moren din skulle slippe å kjøre deg dit.Det er bare del 1 og del 2. Skulle egentlig bare være en imagine. Men den ble litt lang, så da blir det to deler.

Hva synes du ?

JB♥


19.jul.2011 | 19:31

Day 21 your favorite friend or family member of Justin Bieber

Jeg liker alle vennene og alle i familen til Justin jeg. Men om jeg må velge en favoritt blir det Pattie(moren hans)


Hvem er din favoritt venn eller familiemedlem av Justin Bieber ?

Jeg er ikke sånn 100% tilbake på bloggen enda. Kommer noen innlegg litt nå og litt da. Jeg har også kjøpt meg enda en pakke med Justin Bieber kort, men har ikke strøm på kameraet mitt til å ta bilde av de.

JB♥


18.jul.2011 | 14:57
Filed Under: Blogg

Justin Bieber kort

Jeg var i Oslo i helgen. Så stakk jeg innom narvesen for å kjøpe meg mat, og der fant jeg Justin Bieber kort. Jeg er ganske så sikker på at de finnes i de fleste narvesen kiosker i norge.


Sånn ser pakken ut

Det er 5 kort + 1 klistermerke inni. De koster bare 19,- Så jeg skal nok kjøpe meg flere.

Har du sånne kort ?

M♥


13.jul.2011 | 15:52
Filed Under: Blogg

Sommerferie

Jeg tar en sommerferie fra bloggen. Jeg aner ikke når jeg kommer tilbake. Men det blir ihvertfall ikke før mandag. Siden jeg drar til oslo på fredag og blir der til søndagen..JB♥


12.jul.2011 | 20:48

Day 20 favorite televised performance

JB♥


11.jul.2011 | 20:19

Justin Bieber - bilde


Redigerte det i sta. Vet ikke helt om det ble så bra da. Men prøvde da :)

Hva synes du ?

JB♥11.jul.2011 | 16:13

Day 19 your thoughts on Selena Gomez

Jeg har egentlig ingeting imot Selena. Hun er en pen jente og har en fin sangstemme. Jeg har ingenting imot at hun er sammen med Justin. Men helt ærlig synes jeg at hun og Justin ikke passer så bra sammen. Men de er sammen, og det respekterer jeg. 

Jeg har fått en del stemmer om hvilken header jeg skal ha. Og det blir header nr 5.
Hva synes du om Selena ?

JB♥

10.jul.2011 | 17:14
Filed Under: Blogg

Hvilken header ?

Jeg har en del headere. Og jeg kommer til å bruke alle sammen etter hvert. Men vet ikke hvilken jeg skal velge nå. Så vil du hjelpe meg å velge?

Nr.1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5


Hvilken header ?

JB♥


10.jul.2011 | 11:45

Day 18 Favorite baby picture of Justin Bieber


For et nydelig lite barn♥var søt da,er søt nå og kommer alltid til å være det


Hva synes du ?

JB♥


09.jul.2011 | 16:18

Day 17 someone you became friends with over Justin Bieber

Jeg har blitt ganske godt kjent med Juthamat - bieberfreak og Henrikke - justinworld. Det er to snille jenter som elsker Justin Bieber. Hvis du trykke på bloggavnet deres over kommer du til bloggene deres. Min mening at alle Beliebers er venner da :)


Noen du har blitt venner med pga Justin Bieber ?

JB♥08.jul.2011 | 15:36

Justin Biebernydelige bilder av han <3

Hva synes du ?

JB♥


08.jul.2011 | 10:16

Day 16 Favorite Justin Bieber youtube video

Min favoritt Justin Bieber video på youtube er downt to earrth.

Den er så fin. Elsker den♥

Hva er din favoritt youtube video.

JB♥


07.jul.2011 | 14:31
Filed Under: Blogg

0 Bieber parade :(

Det blir vist ikke Bieber parade på lørdagen : / jeg hadde gledet meg mye til det.. Det var snakk om at det kansje ikke ble. Og idag da jeg skulle sjekke om det ble, så hadde de slettet arangementet fra facebook.. jaja. Håper det blir en annen gang da.


JB♥


07.jul.2011 | 12:25

Day 15 Favorite Bieber song

Min favoritt sang er That shoul be me. Det varierer hvilken sang som er favoritt sangen min faktisk, men akkurat nå er det That should be me.

Hva er din favoritt sang ?

JB♥


06.jul.2011 | 13:33

Day 14 Favorite Justin Bieber tweet

Har ingen favoritt av det han twitrer. Liker alt den han twitrer.


Har du et favoritt Justin Bieber tweet?

JB♥05.jul.2011 | 21:00

Day 13 favorite Justin Bieber interview

Denne, fordi det er så morsomt at de ikke forstår hverandre :p

Hva synes du om dette inertvjuet ?

JB♥


05.jul.2011 | 20:57
Filed Under: Blogg

pausen er over

Haha. Kort pause. Men jeg tror jeg er avhengig av bloggen min jeg. Men jeg kommer til å blogge kansje to-tre innlegg per dag.

Mamma er i Kreta med kjæresten sin, hun har vært der i noen dager nå. Og mamma skal jo kjøpe gave til oss fra syden. Så spurte jeg om hun kunne se etter noen Justin Bieber ting, om det fantes så skulle hun kjøpe det til meg. Så hun dro overalt og lette, hun spurte mange foskjellige selgere på butikker om de hadde noe Justin Bieber ting der, men det hadde de ikke : ( De visste ikke engang hvem han er : O Men mamam prøvde da. Så hun sa at jeg skulle få noe Justin Bieber ting når vi drar til oslo neste uke.Kjøper mammaen din Justin Bieber ting til deg ?

JB♥


04.jul.2011 | 17:07
Filed Under: Blogg

Tror jeg tar en pause

Jeg tror jeg tar en pause fra denne bloggen. Har nesten ingen lesere for tiden, og nesten ingen kommentarer. Derfor har jeg utrolig liten blogglyst.Jeg kommer tilbake senere en gang når jeg føler for det. Og da fortsetter jeg med 30 days challenge greia jeg holder på med nå..

Besøk mhaansen om du er interresert i å lese noe som jeg blogger.JB♥


04.jul.2011 | 14:58

Bilde vs Bilde


VS


http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Someday_Perfume

Stem for å få Justin Bieber someday parfymen til Norge !

JB♥


04.jul.2011 | 12:14

Day 12 favorite colour Justin Bieber wears

Lilla og rosa. Han er super kjekk i lilla og rosa.
Hva mener du ?

JB♥


03.jul.2011 | 16:13

bilder

Justin Bieber♥

Never say never !


Hva synes du ?

JB♥


03.jul.2011 | 14:47
Filed Under: Blogg

Jeg slutter med...

Jeg slutter med imaginen jeg holder på å skrive. Det er litt lenge siden jeg la ut forrige del. Og jeg kommer ikke på noe. Så sorry for det. Og jeg vet at det blir lite blogging på denne bloggen. Men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. Også har jeg sommerferie, så jeg har ikke tid hele tiden. Og når jeg har tid, står jeg fast på hva jeg skal blogge om. Men om du er interresert kan du jo besøke mhaansen . Har også en konkurranse på den bloggen akkurat nå.JB♥


03.jul.2011 | 13:24

Bilde vs Bilde

nr. 1
eller
nr. 2Jeg liker begge ♥

Nr.1 eller Nr.2 ?

JB♥


03.jul.2011 | 12:19

Day 11 favorite Justin Bieber music video

Justin Bieber ft Chris Brow - next to you

Elsker denne videoen. Den er så fin♥

Hva er favoritt musikk videoen din ?

JB♥


02.jul.2011 | 16:36
Filed Under: Videoer

Justin Bieber - video

video:jdbfan
sang på  videoen er Flo rida - right round
Jeg har laget en video av Justin Bieber. Er ikke så flink da. Men øvelse gjør mester, ikke sant ?
JB♥

02.jul.2011 | 13:54
Filed Under: Blogg

LIK denne siden

http://www.facebook.com/#!/pages/Justin-Bieber-Norway/114878861935641 < trykk på denne linken og lik denne siden.JB♥


02.jul.2011 | 13:43
Filed Under: Blogg

Konkurranse !

Jeg har en konkurranse på mhaansen bloggen min. http://mhaansen.blogg.no/1309429882_konkurranse_.html < trykk på linken og du kommer rett til konkurransen.


02.jul.2011 | 12:03
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 7 (kort del)

Det at du fortalte Justin hvor flink han var, betydde mye for han. Han var så glad for å ha deg der med seg hele tiden. Og du var glad for at du var der med han.

Etter alle konsertene var ferdige, dro dere hjem til Justin i Canada. Dere var der i en uke før dere dro tilbake hjem til deg igjen. Men når du kom hjem igjen måtte du tilbake på skolen. Det var litt kjedelig. Men det var jo bare et halvt skole år igjen før du var ferdig på skolen. Og da var du ferdig på skolen for alltid. Juleferien kom, og dere koste dere hjemme hos Justin. Nyttårsaften kom og Justin tok deg med på kjendis party. Også ikke mange dager etter måtte du tilbake på skolen. Men dette halvåret av skolen gikk kjempefort. Siden du fikk sommerferie i mai. Denne sommeren skulle du og Justin bare reise sammen alene på ferie på forskjellige plasser rundt om i verden. Dere reiste til Tyskland, Polen, Brasil, Thailand og Hellas.


Sorry for at denne delen kommer så sent. Men jeg sliter med å skrive. Jeg kommer ikke på noe. Og det er derfor de siste delene har vært korte også. Jeg har dårlig fantasi, også vil jeg ikke at den skal være lik noen andre sin. Jeg leser mange historier/imaginer. Så det blir litt blandet inni hodet mitt x)

JB♥02.jul.2011 | 11:52

Day 10 Favorite photo of Justin Bieber

Han er så elskbar ♥
(elsker alle bildene av han egentlig)

Hva synes du om dette bildet ?

JB♥


01.jul.2011 | 12:34
Filed Under: Videoer

Justin Bieber - sanger

Justin Bieber - latin girl

Justin Bieber - pray

Latin girl har jeg faktisk ikke hørt så mange ganger. Men digger den. Jeg elsker pray. Den er så nydelig. Jeg blir trist vær gang jeg hører den.

Hva synes du om disse sangene ?

JB♥


01.jul.2011 | 10:11

Day 9 a personal moment you had with Justin Bieber or whatever tickles your fancy

Har ikke peilig hva det betyr.. HAHA.Vet du hva det betyr ?

JB♥