09.07.2012 | 17:41

Enda et nytt bilde av Justin

Hei hopp!

Dette blir det siste innlegget fra meg på en stund. Reiser til tromsø om 2 dager, og før det har jeg ikke mulighet til å blogge. Og får nok liten mulighet til å blogge i tromsø. Men dere kan følge meg HER og HER


Kjekkas!! :-*

-Marlene


09.07.2012 | 17:38

Justin og fans

Hei håå!

 


Søtt :)

-Marlene


09.07.2012 | 17:35

Nye bilder av Justin

Hei igjen!

Siden jeg først er innom bloggen, så tenkte jeg å legge ut litt nye bilder av kjekkasen vår!


Justin med Bandana og converse!

 
Justin er litt spesiell egentlig, men han er vår spesielle gutt♥

-Marlene

 


09.07.2012 | 17:30
Filed Under: Blogg

Tusen takk!

Hei alle sammen!

Jeg liker virkelig at dere fortsetter å lese bloggen vår selvom vi ikke blogger noe i det hele tatt, selvom jeg ikke har tid til bloggen, så hender det at jeg stikker en rask tur innom bloggen for å se, og dere leser bloggen vår uansett! Tusen takk for det, dere er best! Av og til kommer det til og med en kommentar! Det er noe vi virkelig setter pris på. Men jeg lover dere at bloggingen vår blir mye bedre når vi kommer tilbake fra ferie osv. 

Men igjen takk for at dere orker å stikke innom bloggen selvom vi ikke blogger! Det betyr så mye. Det setter et smil om munnen min å se at dere virkelig er her uansett! Love u ♥


Dere er best! :-*

-Marlene


06.07.2012 | 12:57
Filed Under: Blogg

INFO

Hallo alle sammen!

Jeg har ikke vært hjemme i det hele tatt de siste 2 ukene, derfor har jeg ikke blogget noe. Og jeg kommer ikke til å blogge så mye, det er sommerferie, så orker ikke sitte inne å blogge. Sorry for det. Men jeg og Carina kommer sterkt tilbake senere. Men det er jo så mange andre blogger som blogger ganske likt som dere kan lese ! ;-)

Så ville jeg bare fortelle dere at jeg skal ta denne tatoveringen når jeg blir 18 år i november! ♥

-Marlene


04.07.2012 | 18:19

You said forever - Del 16

Du våknet brått med svetten i pannen. Men hva, du lå ikke i trappa. Du lå i senga de med de nye klærene dine over deg. "*DN*!" ropte Justin som kom løpende opp trappen. "Hva skjer?" sa han å kastet seg over deg. "Jeg drømte at jeg falt ned trappen" sa du å pustet. "Å, nei. Vi kranglet så gikk du opp på rommet ditt"-"og sovnet" avbrøt du han. "Å jeg ble så redd" sa du fort. "*DN*...Jeg" sa han før han tok armene rundt halsen din. Du så han i øynene å øynene hans lyste opp. Han presset leppene sine mot dine. Du trakk deg unna han å la pannen din mot hans. "Unnskyld" sa han å smilte. "Unnskyld selv." sa du å kysset han på pannen. "Jeg skal aldri gjøre sånn mot deg igjen, lover" sa han å strøk deg over kinnet. "Bra, fordi jeg blir sykt sjalu" sa du å fniste. Han kysset deg igjen å der satt dere å klinte. Du la deg ned å han lå oppå deg. Dere klinte lenge før dere begge sovnet. Så dypt. 

Tumblr_m2yg3ijbk71rqcryho1_500_large

Du våknet at sollyset traff deg i øynene. Du klødde deg i øynene å la merke til at Justin lå med hendene rundt deg. Han lagde søte små sovelyder så du måtte ikke vekke han. Sakte gikk du ut av grepet hans å tok dynen over han. Du kysset han på kinnet før du gikk ned på kjøkkenet for å lage mat. Det er jo ganske så søtt og lage  frokost til andre så hvorfor kunne du ikke lage frokost til han? Eller du skulle jo ha mat du også, Chaz og Ryan skulle sikkert ha mat de også. Du tok på deg den store hettegenseren til Justin å stekte litt bacon og noen egg før du dekket på bordet. Du stekte noen rundtstykker og ropte på guttene. Guttene kom subbende ned trappen. "Trøtte?" sa du å fniste. "Nei du sier ikke" sa Chaz å gjespet. Dere satt ved bordet å koste dere med maten før Justin fikk en melding om at han skulle tid danse studioet. "Kos deg" sa du å gliste. "Du skal bli med" sa han fort. "Hva nei?" sa du å så dumt på han. "Jo, kom igjen. Du kan henge med Alfredo" sa han å fniste. "Chaz og Ryan da?" sa du fort. "Vi skal sove" sa de å så bort på deg. "Å ditch" sa du å viste fingeren. "Greit da" sa du å ristet på hodet. "Kom igjen, kle på deg" sa han å dyttet deg opp trappa. Du fant frem noen enkle klær, tok håret opp i en hestehale og bandana. Siden det var ganske varmt og mye sol tok du også på deg de søte solbrillene dine. "Ready for summer" sa du til deg selv imens du sminket deg. Du tuslet ned trappen å så at Justin skiftet t-skjorte. "VENT JEG VIL SE" ropte du så høyt at Justin skvatt. Du løp foran han å Justin så rart på deg. Damn, den magen. GRRR. "Dust" sa han å fniste. "Hvaa? du har dailig mage" sa du å geipet. "Ikke si det selvdigger" fortsatte du. "Greit" sa han å kysset deg svakt på munnen. "Vi stikker, syvsovere" ropte du så guttene løftet opp hodene deres fra bordet. Du lo imens du ristet oppgitt på hodet. "Du *DN*?" sa Justin å så på deg. "Jaa?" sa du å smilte. "Er alt greit i mellom oss nå?" sa han å smilte. "Selfølgelig" sa du å fniste lavt. "Du er så søt" sa han å tok hånden din. Dere leide hender gjennom gatene å det var nesten ingen paparazzier. Justin lærte deg at du ikke skulle bry deg om de, de kom til å være der uansett. Dere gikk å snakket på veien helt til dere kom inn i studio. "Justin og fineste *DN*" sa Scooter som kom fornøyd gående bort til dere. "Hei Scooter" sa du å ga han en klem. Han og Justin gjorde en sånn handshake å dere gikk videre innover. Da du så at Carin stirret på hendene deres smilte du lurt i mot hun å hun smilte et stort smil tilbake. Du hilste på danserene hans ogsånn før du satte deg ned i sofaen ved siden av Ryan og Alfredo. "Swag swag, on you" sang Justin å så på deg imens han danset. 

Tumblr_m6jhuzyyxt1qfc4dgo1_500_large"

Klærene du hadde på

 Kort del, men har ikke blogglyst..HVis dere har lyst til å følge meg, følg meg på ourjbdream.blogg.no

 


04.07.2012 | 11:53
Filed Under: Blogg

Dårlig blogging

Hei dere :)

Beklager for dårlig blogging men jeg driver med på et prosjekt og Marlene er på ferie. Derfor tar vi en liten pause :-)

Historie deler kommer det selfølgelig! Men jeg blir litt skuffet over at jeg får så få kommentarer.

Så skal jeg sette igang en konkurranse også! :))

- Carina


03.07.2012 | 14:28
Filed Under: Blogg

Det å være en Belieber

Hei alle sammen!

Jeg har skrevet et innlegg på den andre blogen min om hvordan det er å være en Belieber. Så ta gjerne en tur innom HER for å lese innlegget. Setter stor pris på tilbakemeldinger.-Marlene


02.07.2012 | 23:52
Filed Under: Blogg

STOR KONKURRANSE - Vinn billett til Justin bieber konsert 2013

Hei hei :)

Rano som alle kjenner fra jdbnorway vant møte med Justin, og en konsert billett ov... Men hun syntes det ikke er så rettferdig så hun lagde en konkurrane på bloggen sin der man kunne vinne den billetten. Utrolig snilt av henne, en utrolig herlig jente. Dette skrev hun selv : Da har jeg snakket med Universal, og siden jeg skulle få en konsertbillett fra dem så tenkte jeg det kanskje var litt urettferdig ovenfor de andre. Så jeg skal like rettferdig som dere andre, kjøpe min egen billett når den tid kommer. Og denne billetten som jeg har fått fra Universal, gir jeg bort. De fra Universal sa det var greit hva jeg ville gjøre med billetten. Denne gir jeg bort til dere, fordi hele gjengen er fantastiske, både lovers and haters! Så dette her er ingen sponsing, bare det at jeg velger å gi bort min billett. Vinneren av billetten får billetten cirka i august tider, for det er da jeg får bieberpakken min! Sånn at dere er klar over det.BILLETTEN TILHØRER KONSERTEN SOM ER 16.APRIL! Så dette er ikke noe slags samarbeid konkurranse. Billetten er ikke noe golden circle eller form for VIP, det er en vanlig stå billett. Grunnen til at vi kan ha denne konkurransen og ikke andre bloggere, er fordi at jeg allerede har billetten klar.

Tatt fra jdbnorway

HER HER HER HER HER kan du melde deg på.

Så håper jeg en av dere lesere vinner :) Derfor jdbnorway er min favoritt jb blogg, fordi de gjør sånt og er utrolig flink med konkurranser!

- Carina


02.07.2012 | 23:41
Filed Under: Blogg

Telenor arena

Bedre oversikt :)

jdbnorway

- Carina


02.07.2012 | 19:33
Filed Under: Blogg

Justin Defines Love

\\bieber-news.com

- Carina

 


02.07.2012 | 19:31
Filed Under: Blogg

Justin og Sergio 29 juni

Justin and Sergio (June,29)

sweet! - Carina


02.07.2012 | 19:27

You said forever - Del 15

Dere bevegde leppene i takt og tungene deres lekte sammen. Dere satt der lenge før du trakk deg unna. Det var virkelig herlig å kysse Justin, den nydelige gutten der. "Wow..."-"Det var..."-"Perfekt" sa du å smilte. "Helt perfekt" sa Justin å smilte til deg. Han la hånden sin forsiktig på din å smilte det herligste smilet. Du var virkelig lykkelig nå. Dere satt der en stund å så på hverandre uten å si noe. De nydelig øynene hans, ansiktet, leppene å alt var perfekt med han. Du rødmet og la til en liten latter før han tok hendene på kinnet ditt og kysset deg igjen. Dere begge smilte i mellom kysset å dere nøt de små kysselydene. Dere trakk dere fra hverandre og smilte. Det var ikke noe kleint, bare veldig stille. "Greit greit, ferdig nå eller?" sa Chaz som stod foran dere. Du så på Justin og han så tilbake, også så dere begge på Chaz.. "Neivell, ikke svar" sa Chaz å ristet oppgitt på hodet. Du snudde deg imot Justin å smilte svakt før han smilte det herligste smilet igjen.

Han stirret deg i øynene å rettet litt på capsen før han reiste seg opp. "God natt *DN*" sa han å smilte til deg før han gikk opp trappen. Han stoppet midt i trappen å sendte et slengkyss til deg før han gikk opp trappen å inn på rommet. "Wooow" sa du lavt å gliste som en galing. "Søtt" sa Ryan som satt ved siden av deg. "Herre, jeg skvatt" sa du fort å hoppet over at du skvatt. "Jeg er glad dere begge er så lykkelige" sa han å smilte til deg. "Å du er bestevennen min du, meg jeg går å legger meg. God natt beste" sa du å klemte han før du gikk opp på rommet deres. Du glemte helt at Justin lå der så du dro av deg kjolen å stod der i bh og g-streng. Du tok av deg bhen å holdte foran puppene dine før du la deg godt til rette i senga. "Babe" sa en trøtt stemme, som var Justin sin. "Jeg skvatt" sa du lavt. Justin lo den søte latteren sin før dere begge sovnet. "JUUUUUUSTIN" skrek du høyt. "Ikke dra" skrek du igjen. Justin løp fra deg å rett i armene til Selena. Justin hadde brukt deg, han likte Selena hele tiden. "Hvordan kunne du bruke meg?" sa du med tårene rennende nedover kinnet ditt. "Jeg måtte, jeg har alltid elsket Selena" sa Justin å så skuffet på deg. "Så hvorfor kysset du meg?" sa du å tørket tårene. "Fordi...jeg...vet ikke.." sa han å så ned i bakken. "Jeg gjorde det, fordi jeg.." sa han å så på Selena. "Elsker deg høyere" sa han å så på deg. "Gjør du det virkelig?" sa du å så på han. Han smilte å gikk inn i armene dine. Han kysset deg og dere stod der lenge. "*DN*?" ropte Chaz som ristet i deg. "Å ææ" sa du å reiste deg raskt opp. "Du er helt gjennomvåt og jeg våknet at du skrek Justin" sa han å etterlignet  deg. "Å herregud så pinlig, håper de andre sover" sa du fort å så bort på han. "Nei, de sitter ved siden av deg" sa han å pekte ved siden av deg. Du snudde deg å så at guttene satt der å lo. "Veldig gøy" sa du sarkastisk å himlet med øynene. "Snu dere" sa du å tok rundt brystene dine. "Vi som ville se" sa Justin å fniste. "Nei" sa du å pekte på han. Du gikk i baggen din for å finne noen klær, det var varmt så du tok på deg noe utrolig enkelt men fint. 


"Jo altså...wow" sa Justin da han så deg komme ut. Han stirret på deg med store øyne å måpte da han så deg. "Du er virkelig hot babe" sa han å smilte flørtende. "Sa kjekken sjæl" sa du å gliste. Du sminket deg litt enkelt å fikset håret ditt. "Du vil vel ikke bli med oss til byen?" sa Justin å smilte. "Jo gjerne det altså" sa du å smilte. "Greit, vi drar da" sa han å dyttet deg ned trappen. "That ass" sa Justin å slo deg på rumpa. Du snudde deg å han beit seg i leppa. Ah fy faen han er så deilig når han gjør det. "That mage" sa du å tok han på magen. "Fin den" sa han å smilte stolt. "Selvdigger vennen, selvdigger" gjentok du. "Yes i am" sa han å holdte rundt deg. Dere satt dere inn i bilen å kjørte inn til byen før dere ble omringet av paparazziene. "Å jeg hater dem" sa Justin irritert å ignorerte spørsmålene dems. "Jeg også" sa du å dekket for Justin. Dere gikk bortover gaten med paparazzier rundt dere helt til dere gikk inn i en butikk hvor det var bare gutteklær. Jaja, gutteklær eller ikke. Det var jo noe her som jenter bruker. Det var faktisk en del. Dere kjøpte litt hver før dere gikk videre og kjøpte mere. Du og Justin hadde ofte hatt øyekontakt og han flørtet masse med deg. Du visste ikke helt om du hadde fått følelser for Justin enda, det var litt tidlig syntes du. Etter noen timer med shopping hadde dere shoppet ganske mye.

Før dere dro hjem skulle dere gå inn på Starbucks fordi dere hadde ikke spist frokost.  Du kjøpte deg en baguett og cappuchino å dere koste dere skikkelig. Kom en del jenter bort som spurte om bildet og autograf, men Justin godtok det. Han var så utrolig snill og søt mot fansen sin, han gjør alt for dem. Dere satt å pratet en stund før en jente kom inn som du ikke trodde du skulle se her igjen, Caitlin. Hun hadde ikke gjort deg noe, men det var noe rart med henne. "Neimen heeei" sa Caitlin glad å gikk i mot dere. Hun smilte falskt til deg å gliste til Justin. "Hey Caitlin" sa Justin glad å klemte henne. "Kan jeg sette meg her?" sa Caitlin å så ned på det ledige setet ved siden av Justin. "Selfølgelig" sa han å gjorde plass. Hun satte seg ned å la armene rundt Justin. "Savnet deg sånn helt sykt" sa hun å kysset Justin å kinnet. "Savnet deg også" sa han å kysset henne. What? Du trodde jo at Justin drev med deg. Du gadd ikke bry deg så du stirret ned på cappuchinoen din. "*DN*, er det noe?" sa hun å kysset Justin svakt på halsen før hun gliste frekt. "Eh nei.." sa du å så ned igjen. "Okei.." sa hun overlegent og hevet øyebrynet. "Sikker?" sa Justin å så opp mot deg. "Jada" sa du å så opp mot ha å smilte falskt. Du var søren meg sjalu. "Du er vel ikke sjalu?" sa Caitlin å fniste. "Hvorfor skulle jeg vært det?" sa du å så stygt på henne. "Fordi du ikke snakker med oss å ser skikkelig sur ut" sa hun å smilte i mot Justin. "Javel..Er ikke noe" sa du å himlet svakt med øynene. Justin og Caitlin satt klistret til hverandre, kysset hverandre og flørtet hverandre og du bare satt der. "Jeg drar hjem jeg.." sa du å reiste deg raskt opp. "Hvorfor det?" sa Ryan som reiste seg opp foran deg. "Jeg bare drar hjem" sa du å presset deg igjennom han og Chaz.. "Bli her da" sa Justin å så på deg. Du ristet svakt på hodet. "Hos meg" sa han å smilte søtt. "Nei drar hjem" sa du å gikk ut. Du satte deg inn i bilen å ventet på at de andre skulle komme. Du satte musikken i ørene å du satt der i en halvtime før de andre satte seg inn. "*DN*" sa Justi å så strengt på deg. "Hva er det?" sa du å tok ut øreproppene. "Hvorfor gikk du?" sa han å så litt irritert på deg. "Fordi jeg orket ikke mere" sa du å så på han. "Hva orket du ikke mere?" sa han. "Deg og Caitlin" sa du fort. "Du må respektere at jeg har venner da" sa han å så irritert på deg. "Jaja, men altså du trenger ikke kysse henne foran meg" sa du fort. "Visste ikke at du følte det på den måten" sa han å ristet litt oppgitt på hodet. "Se, nå blir du sur fordi jeg sier sannheten" sa du å så ut av vinduet. "Ja, jeg blir litt sur for hvordan du oppfører deg. Du må skjønne at jeg har venner" sa han å så på deg. "Jada, jeg respekterer det. Kos deg med Caitlin" sa du å åpnet bildøren. "Kom inn igjen" sa Justin å dro deg inn igjen. "Men hva faen da? Gå å kos med Caitlin. Hun du liker" sa du å hevet stemmen. "Skjerp deg *DN*, du respekterer ikke at jeg har venner. Du blir alltid så sjalu" sa han å hevet stemmen. Nå var han irritert. SKikkelig irritert. "Gå å kos deg med den bitchen. See ya" sa du å slengte igjen døren. "Javell, kos deg du også" svarte han surt.

Tumblr_m1yo2ldho31r33ehuo1_500_large 

Justin's synssvinkel : *DN* ble tydeligvis veldig sjalu hun tenkte jeg da hun gikk ut. Vi satt der i en halvtime og koste oss før Caitlin måtte gå. Caitlin er en utrolig god venn, kanskje litt for god venn. Jeg kysset henne før vi gikk ut i bilen. Der satt *DN* og hørte på musikk. Så søt hun er når hun er sur. "*DN*" sa jeg å så strengt på hu. "Hva er det?" sa hun å tok ut øreproppene. "Hvorfor gikk du?" sa jeg å så litt irritert på henne. "Fordi jeg orket ikke mere" sa hun å så på meg. "Hva orket du ikke mere?" sa jeg. "Deg og Caitlin" sa hun fort. "Du må respektere at jeg har venner da" sa jeg å så irritert på hun. "Jaja, men altså du trenger ikke kysse henne foran meg" sa hun fort. "Visste ikke at du følte det på den måten" sa jeg å ristet litt oppgitt på hodet. "Se, nå blir du sur fordi jeg sier sannheten" sa hun å så ut av vinduet. "Ja, jeg blir litt sur for hvordan du oppfører deg. Du må skjønne at jeg har venner" sa du å så på hun. "Jada, jeg respekterer det. Kos deg med Caitlin" sa hun å åpnet bildøren. "Kom inn igjen" sa neg å dro hun inn igjen. "Men hva faen da? Gå å kos med Caitlin. Hun du liker" sa hun å hevet stemmen. Hun var virkelig sur nå. "Skjerp deg *DN*, du respekterer ikke at jeg har venner. Du blir alltid så sjalu" sa du å hevet stemmen. Nå var jeg irritert. Skikkelig irritert. "Gå å kos deg med den bitchen. See ya" sa hun å slengte igjen døren. "Javell, kos deg du også" svarte jeg surt. Åå hun er litt irriterende. Men jeg vil ikke krangle med henne igjen. Jeg kjørte forbi *DN* som gikk alene på veien. Jeg orket ikke se på henne, da ble jeg bare mere irritert. Jeg parkerte bilen å gikk inn i huset. Jeg satte meg ned i sofaen å ventet på at *DN* skulle komme hjem. Da hun kom i døre stirret jeg på henne, og hun stirret på meg før hun gikk opp trappen.

Tumblr_ltbpsc4hjr1qg7d1ko1_500_large

Bare i sofaen

Du stirret på Justin og han stirret på deg før du tok med deg posene opp på rommet ditt. Du satte deg ned i sengen å slang posene på gulvet. Dagen var jo nesten over så du tok på deg en grå joggebukse og hettegenser. Du orket ikke krangle med Justin. Du orket ikke, han, Chaz og Ryan var dine bestevenner. Og det er lenge igjen av sommerferien, du må bare ikke krangle med Justin. Du gikk sakte ned trappen men da du tråkket på det første trappetrinnet falt du å rullet ned trappen før du fikk hodet rett inn i veggen. "*DN*" skrek Justin. Guttene løp mot deg, helt til alt blir svart.

WOHOOO - Carina

 

 

 


02.07.2012 | 16:49
Filed Under: Blogg

Gamle gifs

Tumblr_m67eh1upuu1rwyxd2o1_500_large

- Carina


02.07.2012 | 16:37
Filed Under: Blogg

Justin i Baywatch?

Den tidligere >Baywatch< stjernen, Jemery Jackson, ønsker at Justin skal spille sin karakter i den store screen remake, ifølge TMZ.com.

Jemery(31) mener Justin er den perfekte for jobben og er selv villig til å trene ham opp i kunsten lifeguadring for absolutt ingen kontanter. Alt han ønsker i retur er sjansen til å kjøre  Bieber?s tricked-out ?Batmobile? Cadillac i helgene. 

Vil du se Justin kjøre slow motion ned en strand iført lyse, røde, svømme badebukser som redder beliebers fra å drukne?

ET JA FRA MEG.

- Carina

 


02.07.2012 | 16:31
Filed Under: Blogg

Justin Bieber?s European BELIEVE Tour Dates 2013!!

EUROPEAN TOUR DATES.
FEBRUARY 19, 2013 Manchester, UK ? @Arena
FEBRUARY 23, 2013 ? Sheffield, UK ? @Motorpoint
FEBRUARY 24, 2013 ? Liverpool, UK ? @Echo
FEBRUARY 27, 2013 ? Birmingham, UK ? @NIA
MARCH 02, 2013 ? Nottingham, UK ? @ARena
MARCH 04, 2013 ? London, UK ? @The 02
MARCH 11, 2013 ? Lisbon, PT ? @Atlantico
MARCH 14, 2013 ? Bilbao, ES ? @BEC
MARCH 16, 2013 ? Barcelona, ES ? @Palau St Jordi
MARCH 19, 2013 ? Paris, FR ? @Bercy
MARCH 22, 2013 ? Zurich, CH ? @Hallenstadion
MARCH 23, 2013 ? Bologna, IT ? @Unipol Arena
MARCH 25, 2013 ? Lyon, FR ? @Halle Tony Garnier
MARCH 26, 2013 ? Stuttgart, DE ? @Schleyerhalle
MARCH 28, 2013 ? Munich, DE ? @Olympiahalle
MARCH 30, 2013 ? Vienna, AT ? @Stadthalle
MARCH 31, 2013 ? Berlin, DE -@02
APRIL 02, 2013 ? Hamburg, DE ? @02
APRIL 03, 2013 ? Frankfurt, DE ? @Festhalle
APRIL 05, 2013 ? Dortmund, DE ? @Westfallen
APRIL 06, 2013 ? Cologne, DE ? @Lanxess
APRIL 08, 2013 ? Strasbourg, FR ? @Zenith
APRIL 10, 2013 ? Antwerp, BE ? @Sportpaleis
APRIL 13, 2013 ? Arnhem, NL ? @Gelredome
APRIL 16, 2013 ? Oslo, NO ? @Telenor
APRIL 20, 2013 ? Copenhagen, DK ? @Parken
APRIL 22, 2013 ? Stockholm, SE ? @Globe

YEEES <3 - Carina


02.07.2012 | 16:30
Filed Under: Blogg

Nytt bildet

- Carina


02.07.2012 | 16:29
Filed Under: Blogg

Gifs

jdbnorway

- Carina


02.07.2012 | 14:53
Filed Under: Blogg

Justin bieber konsert

Hei dere :)

Tenkte å oppdatere litt om konserten. Jeg vet ikke så mye, jeg vet bare at bilettene kommer ut klokka 09.00 den 12 juli :)

Skal dere på konserten eller? 

- Carina 


02.07.2012 | 03:54
Filed Under: Blogg

Til perverse beliebers..

Hei Isak og dere i Perverse belieber gruppa..

- Carina


01.07.2012 | 14:23
Filed Under: Blogg

Beliebertreff

Hei dere :)

Jeg og 3 andre jenter savner veldig det med å møte alle de herlige Belieberne når Justin var i byen, så derfor bestemte vi oss for å holdte et Beliebertreff i Frognerparken. Vi har blitt sponset av ELF, og vi venter fortsatt svar fra andre selskaper. Vi gleder oss utrolig mye og det blir mange flotte premier. De som vil sove over kan sove over :) Vi venter svar fra politiet, hvis dem ikke svarer må vi dra å spørre selv. Men ja, det er i Oslo. Det er flere som ikke kan den datoen så vi håper flere kan den nye datoen. Den nye datoen har vi ikke funnet enda, så du kan bli med å bestemme. Hvis du ikke har facebook vil det nok bli lagt ut mere info på bloggen. Jeg håper så mange av dere lesere vil komme ! :)

HER HER HER HER HER er arragementet på facebook. 

- Carina


01.07.2012 | 14:06
Filed Under: Blogg

Bilder av huset til Justin

\\ Bibses

- Carina


01.07.2012 | 13:55
Filed Under: Blogg

Belieber blood

Hahah tatt dra : jdbhistorie.blogg.no

- Carina


01.07.2012 | 13:42
Filed Under: Blogg

U smile gifs

- Carina


01.07.2012 | 13:38
Filed Under: Blogg

Gamle gifs

- Carina


01.07.2012 | 13:36
Filed Under: Blogg

jkpå

 

 
- Carina
Beklager at den er rotete, men funker ikke å få den bedre! Du kan se den her :  http://bieberfacts.tumblr.com/

 


01.07.2012 | 13:23
Filed Under: Blogg

Hi Jerry

Det er virkelig meg. Haha - Carina


01.07.2012 | 13:22
Filed Under: Blogg

Wants

- Carina

 

 


01.07.2012 | 13:19
Filed Under: Blogg

Bieberfacts

Siden det ikke er noe nytt tar jeg noen bieberfacts! :)

- Carina


01.07.2012 | 13:00
Filed Under: Blogg

Supra gr8

Sånne sko har Justin som du kan få kjøpt.

\\jdbhistorie(anbefaler bloggen)

- Carina


01.07.2012 | 12:57
Filed Under: Blogg

Gifs

- Carina

 


01.07.2012 | 12:55
Filed Under: Blogg

Justin og Jhalil

- Carina


01.07.2012 | 12:54
Filed Under: Blogg

Rihanna og Justin

- Carina

 


01.07.2012 | 12:52
Filed Under: Blogg

TT

- Carina


01.07.2012 | 12:51
Filed Under: Blogg

Twitter oppdateringer

- Carina