31.aug.2011 | 16:42

Imagine del 2 - En fantastisk kjæreste

Du og Justin gikk hånd i hånd inn på resturanten. Justin hadde reservert et bord til dere for lenge siden. Fordi resturanten var så populær. Justin var en fantastisk kjæreste. Dere ble fulgt bort til bordet deres. Dere bestilte maten, spiste den og dro der i fra. "Hva skal vi nå da?" spurte du nysgjerrig. " Nå skal vi på kino. Så etter filmen skal vi dra hjem til meg og bare slappe av". Sa han og kysset deg på munnen. På kino så dere en film som heter "The roommate". Det var en skrekkfilm. Egentlig hatet du skrekkfilmer, men Justin var der og passet på deg. Så da ble alt så mye bedre. 

Etter filmen dro dere hjem til Justin som planlagt. Justin gikk inn på kjøkkenet og tok fram noe godt og noe å drikke(ikke alkohol). Du ble sittende i sofaen men Justin var på kjøkkenet. Når han kom fra kjøkkenet satte han fra seg alt han hadde på bodert. Også kom han bort til deg og kysset deg. Kyssinga gikk over til klining, og kliningen gikk over til noe mere. Plutselig banket det på døren og dere måtte stoppe. Du tok på deg toppen din og gikk for å åpne døren. Det var Selena, Ryan og Chaz som ringte på. Du bare ble stående å smile, helt til du begynte å le.Ryan bare: "Oooh, jeg liker var jeg ser". Du begynte å le enda mer. Du snudde deg og fortet deg inn til stuen for å se at Justin hadde fått på seg noen klær. Så kom de andre like etter deg. "Så hva skjer her da". sa Selena smilende. "Ehm.. Ingenting". svarte Justin fort.


(sorry for at bilde ble litt lite, men får ikke til å endre størrelsen)

Jeg vet at det er en kort del. Men det kommer mest sansynelig bare en del til. Om jeg ikke kommer på mer. Og sorry for at det blir dårlig med blogging. Skolepcn min funker ikke, så må bruke mamma sin dårlige pc -.-


Fortsatt en del komentarer som mangler før vi når 2000 komentarer. Så KOM IGJEN Å KOMENTER!!

Hva synes du om denne delen? Mer

Marlene♥


30.aug.2011 | 18:04

Bilder

sorry for at det ikke er så mye blogging fra meg, men ligger enda på sykehuset.

LES DETTE!!!!
Vi har ikke kommet opp i 2000 kommentarer enda, så det er bare å fortsette å kommentere og kanskje du blir den som stikker av med mye Justin Bieber ting :-)

- torh


30.aug.2011 | 17:49

Imagine del 1 - En fantastisk kjæreste

Nå har jeg skrevet en imagine til dere. Har skrevet den mens jeg har vært på skolen, og er ikke ferdig enda. Så lang har jeg skrevet litt over 3 håndskrevene sider. Og det blir kansje 5 sider når jeg er ferdig. Så det blir ikke noe langt altså.


"God natt jenta mi, elsker deg". Stod det på en melding som du hadde fått fra Justin. Du kunne nesten ikke tro at akkurat du var sammen med selveste Justin Bieber. Det hadde liksom ikke gått opp for deg enda. Men det var altså helt sant, og det visste du jo. 

Dagen etter da du våknet hadde du fått en melding fra Justin. På meldingen stod det: "Hei shawty♥Jeg kommer og henter deg klokken fem idag". Du svarte han: "Hei kjekken! Hva skal vi for noe?" Alt han sendte deg som svar var et smilefjes. Du ble veldig nysgjerrig. Så gikk du ned og spiste frokost med familien din. Etter frokosten dro du på butikken med lillesøstra di Silje. Du og Silje var som bestevenner. Hun var bare et år yngere enn deg. Hun var også en fan av Justin Bieber. Hun var ikke misunnelig på deg fordi du var sammen med Justin Bieber. Silje hadde sin egen kjæreste som heter Magnus. (tilbake til butikken) På butikken kjøpte du og Silje noe godt som dere kunne spise i kveld. Etter dere hadde vært på butikken, var klokken så mye at du måtte begynne å ordne deg. Først tok du deg en dusj. Etterpå sminket du deg, men ikke for mye. Bare sånn at det skulle se naturlig ut. Du tok på deg en høytlivsshorts og en fin topp. Og når håret ditt nesten var helt tørt, krøllet du det. Du hadde langt og brunt hår. Klokken nærmet seg fem nå. Du gikk ned på stuen der hvor Silje og Magnus var. Du satte deg i sofaen vedsiden av Silje. "Så pen du er". sa Silje til deg. "Tusen takk". svarte du med et smil. Så ringte det på døren. Du gikk og åpnet og der stod kjekkasen selv. Justin hadde på seg en dongeribukse og en kjempefin skjorte. Han hadde tatt med seg blomster til deg. "Tusen takk kjekken". Sa du til Justin og gav han et kyss da han ga deg blomstene. Justin tok hånden din og førte deg ut til bilen sin. Han åpnet døren for deg og du satte deg inn. Han satte seg inn også kjørte dere til den mest populære resturanten i London.(du bor altså i London) Han stoppet utenfor resturanten, gikk ut av bilen, kom bort til der du satt og åpnet døren for deg. Justin var en fantastisk kjæreste.Hva synes du?

Marlene♥


29.aug.2011 | 17:52

Justin Bieber - VMA

omg,kjekk ; o


ah,døde

 


Sorry for at alle tre bildene er i forskjellige størrelser. Men jeg får ikke til å endre størrelsen.

Hva synes du om bildene?

Marlene♥


29.aug.2011 | 17:41

Justin Bieber - bilde


HOT♥


Blir desverre ikke ordentlig blogging fra meg idag siden skole pcn min ikke funker lengere. Så det blir ordentlig blogging helt til den er fikset. Men jeg holder på å skrive en Imagine til dere. Vet ikke om det blir flere deler. Tror det bare blir maks 2 deler eller noe. Fordi jeg aldri klarer å skrive lengere.

Hva synes du om bildet?

Marlene♥


29.aug.2011 | 15:33
Filed Under: Blogg

#WeWantJustinBieberVevoBack

En drittunge har hacked JustinBieberVEVO på YouTube. Altså der one time, Baby, One less lonely girl osv. musikkvideoene ligger. Beliebere trender derfor #WeWantJustinBieberVevoBack og JustinBieberVEVO på Twitter. FUCK HATERZ

- torh


28.aug.2011 | 23:42

Justin's Team


28.aug.2011 | 20:49

kicking in the front seat

Best å sitte i forsetet ja!

- torh


28.aug.2011 | 19:12
Filed Under: Videoer

Ny sang!

Jeg døøøøøøde når jeg hørte den ♥ elsker den!

Hva synes du om den?

Marlene♥


28.aug.2011 | 17:01

Bør ikke sees av mindreårlige

HOT
Undskyld hvis det er mindreårlige som leser denne bloggen, men jeg måtte bare!

hva synes dere om bildene?

- torh


28.aug.2011 | 16:48
Filed Under: Blogg

Justin har vokst!

?@scooterbraun: like old times...except jb is taller. @justinbieber and @asherroth and me back together again. #Flashback"

Se så mye han har vokst!

- torh


28.aug.2011 | 11:34
Filed Under: Blogg

Kom igjen!

Det er fortsatt noen komentarer igjen til komentar nr 2000! Sier ikke hvor mange. Men kom igjen og komenter. Husk at den som er så heldig og komenterer komentar nr 2000 får en premie! Vi har sagt at vinneren avsløres på mandag. Men tror nesten vi må vente til onsdag med det. Så kom igjen og komenter!KOMENTER KOMENTER KOMENTER !

Marlene♥


27.aug.2011 | 23:07
Filed Under: Blogg

Besøk denne bloggen!

miriam96daans.blogg.no

Det er en utrolig bra blogg skrevet av ei jente som heter Miriam.Hun blogger for det meste om hverdagen sin.
Dette er en blogg verdt og lese!
Skal du besøke den?

Marlene♥


27.aug.2011 | 22:31
Filed Under: Blogg

Bilde VS Bilde

Hvilket bilde likte du best?

- torh


27.aug.2011 | 21:57
Filed Under: Blogg

Topplisten!

Denne bloggen er på topplisten på blogg.no som nr 3 på mest aktive. Det betyr sykt mye. Hadde jeg aldri trodd.Sykt stolt!

Er bloggen din på topplisten?

Marlene♥


27.aug.2011 | 14:10
Filed Under: Blogg

J. Bieber Sitat

- torh


27.aug.2011 | 00:20

bilder

Fortsett å kommenter, vinneren blir ikke kåret før hvertfall mandagen uansett. Hvis dere skiver om det på bloggen deres, blir det flere kommentarer og vinneren kåres fortere! 


- torh


26.aug.2011 | 23:33

how you doin'?


Søtingen!♥


dere kan komentere på dette innlegget også. Og på alle de som kommer etter hvert! Og jeg sier ikke hvor mange komentarer det er igjen,det er hemlig

Marlene♥


26.aug.2011 | 23:04
Filed Under: konkurranse

Komentar nr 2000 får en premie!

Vi nærmer oss komentar nr 2000. Vi sier ikke noe mer enn det. Men den personen som komenterer komentar nr 2000 får en bra JB premie!

Dette er premien:


nøkkelring

badgepack


tattoo


Bieber Fever armbånd

Denne premien sponses av meg(marlene) og Torhild!


En liten ting, ikke TA HELT av med komentarer bare for å prøve å bli komentar nr 2000. Dette er bare en liten premie for den som er så heldig og komenterer nr 2000. Og dere skal ikke bare komentere på dette innlegget, men på alle de andre innleggene vi kommer med fremover

Marlene♥


26.aug.2011 | 17:28
Filed Under: Blogg

Linking av to blogger!

Jeg har tidligere spurt noen om de kunne linke til bloggen vår. Og det var en del som gjorde det. Men to av de spurte om jeg kunne linke til bloggen de også har.

Så besøk disse to bloggene:

eeliin98.blogg.no

justinfeveer.blogg.noJeg linker gjerne til flere blogger. Noen som vil bli linket til?

Marlene♥


26.aug.2011 | 16:18
Filed Under: Blogg

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse på http://bieberlovers97.blogg.no/1314366373_konkuranse_.html#comment

Dette kan man vinne:

Premie nr 1:og

2 pakker
Premie nr 2:ogHåper jeg vinner. Vinner jo aldri noe -.- NEVER SAY NEVER!!

Marlene♥


26.aug.2011 | 16:10
Filed Under: Dagens sang

I wish we had another time, I wish we had another place


Justin Bieber - stuck in the moment - dagens sang

Som dere kansje har lagt mere til, så har jeg ordnet noe nytt med dagens sang. Det står en liten bit av sangen som overskrift også er det et bilde med sangen under.


Jeg er forresten ganske så frisk nå. Eller, er jo ikke sikkert jeg er helt frisk. Men jeg føler meg ihvertfall mye bedre. Så blir det mere blogging. Utrolig kjipt at Torhild ikke får blogga noe, fordi hun blogger så bra. Men vi får ønske henne god bedring, å håpe på at hun kommer ut av sykehuset snart.

Hva synes du om sangen?

Marlene♥


24.aug.2011 | 19:17

Bilder


Hva synes dere om bildene? Blir siste innlegg fra meg i dag.
-torh <3


24.aug.2011 | 17:15
Filed Under: Blogg

sorry..igjen

Torhild har skrevet et innlegg om at hun ikke kan blogge fordi hun er innlagt på sykehuset. Og det er jo veldig trist. Og jeg har sagt at jeg kommer til å blogge noen innlegg om dagen, fordi det er skole, og da har jeg ikke tid til mer. Men nå har det seg sånn at jeg faktisk er syk jeg og. Har vært kvalm i tre dager nå. Og hvis jeg fortsatt er kvalm imorgen, så tror jeg nesten jeg må ta meg en tur til legen. Jeg er vikrelig lei meg for at det ikke blir noen blogging på kanskje noen dager. Men sånn er det. Alle kan være syke en gang i blandt. Litt dumt at jeg og Torhild er syk på samme tid, men jeg tror at jeg blir frisk før Torhild, siden hun er på sykehuset. Selvom legene ikke vet hva som feilier henne enda.

OG Anja har jo ikke blogget noe. Jeg har ikke snakket med henne heller. Så det blir jo sikkert ikke noe blogging fra hun heller. Så da blir denne bloggen "tom" helt til en av oss eller begge kommer tilbake. På grunn av dette så har vi mistet MANGE lesere. Men håper dere vil lese bloggen vår når vi kommer tilbake igjen.Vi kommer sterkere tilbake! Bare gi oss tid

Marlene♥


23.aug.2011 | 21:00
Filed Under: Blogg

Sorry

Blir desverre ikke noe mye blogging fra meg nå. Er lagt inn på isolat på sykehuset. Vet jeg sa jeg koms til å blogge hvis jeg ble lagt inn, men det blir det desverre ikke noe mye av...

Sorry!
-torh


23.aug.2011 | 17:44

Justin Bieber thoughts
Denne var slem -.-
Bare tre for denne gang. Jeg har lagt merke til at statistikken vår har gått nedover. Så hvis du er snill, kan du gjerne linke til bloggen vår, så linker vi tilbake senere!

Hva synes du om bildene?
Vil du hjelpe oss?

Marlene♥


22.aug.2011 | 22:06
Filed Under: Dagens sang

Shawty is a eenie meenie miney mo lova

Justin Bieber og Sean Kingston - eenie meenie

Hva synes du om sangen?

Marlene♥


22.aug.2011 | 17:44

Justin Bieber - bilder
Sorry for lite blogging. Men idag starta jeg på skolen igjen. Og fra idag av blir det desverre litt lite blogging. Og idag er jeg i dårlig humør også har jeg vondt i magen. Så derfor kommer det ikke særlig mange innlegg. Kanskje det kommer et til i kveld.

Hva synes du om de tre bildene?

Marlene♥


22.aug.2011 | 16:57
Filed Under: Blogg

Justin Bieber // When I Look At You

 #biebergasmnorway


Jeg vet desverre ikke når jeg blir å blogge normalt igjen, men har nå vært syk i en måned, men ingen doktor eller sykepleier finner ut hva som feiler meg. Men blir mest sannsynlig lagt inn på sykehuset, men tar med meg pc så jeg kan blogge fra der :-)

- torh


21.aug.2011 | 21:09
Filed Under: #Bieberfacts

Bieberfacts!

♥ Justin hadde en teddybear som het Mr.Bear

♥ Justin liker og stalke tweetene til fansen sin

♥ Justin har sagt at en kombinasjon av Katy Perry og Cheryl Cole hadde vært den perfekte jenta 

♥ En OLLG får tilbringe ca 60 sekunder med Justin på scenen

♥ Justin elsker og pranke folk

♥ Justin elsker at fansen kaller seg for Bieber til etternavn 

♥ Justin liker jenter som har god selvtillit

Justin vil helst velge ollg jenta si selv

♥ Justin vil ha mer muskler så jenta blir tiltrukket av han

♥ Jenta i ?Next to you? videoen er en stor Justin Bieber fan

♥ Justin har gått inn i en glass vegg/dør tre ganger

''Alle mine fans er mine ''favorite girls'' for de er pene og spesielle'' -JB

Når det ikke var stoler på konserten til Justin i Spania, så håpet han bare at de ikke skadet seg

Justin vil helst at jenta skal være lavere enn han

♥ Justin elsker jenter som får han til å le

83 % av twitter brukerne har noe med bieber i twitternavnet sitt

''Beliebers er alt Justin tenker om'' -Ryan Butler

Justin ber alltid før han legger seg

 

Jeg er fortsatt syk, og kommer nokk til å være det i enda noen flere uker -.- Men jeg skal fortsatt blogge, bare at det ikke blir så mange inlegg hver dag..


Var det noe du ikke viste? Mere?

- torh


21.aug.2011 | 20:39
Filed Under: Blogg

Se hva jeg fikk av pappa!

Pappa har vært i Tyrkia og i natt kom han hjem. Har nettopp vært på besøk hos han og da fikk jeg en gave. Og det var tre armbånd, mentos og en Justin Bieber t-skjorte. Jeg trodde jeg skulle dø når jeg fikk den ; oSånn ser t-skjorta ut. Tok ikke bilde av det andre. Men alle vet jo hvordan mentos ser ut og armdåndene er sånn standar som man får kjøpt i syden.

Hva synes du om t-skjorta?
Har du den?

Marlene♥


21.aug.2011 | 18:29
Filed Under: Blogg

SORRY SORRY SORRY

Sorry for at det har blitt dårlig blogging idag, men jeg kom hjem fra sverige idag. Så har liksom ikke hatt så god tid til å blogge. Og Torhild er syk stakkars. Så hun kan ikke blogge, hun må bare bli frisk. Så derfor blir det bare jeg som blogger helt til Torhild blir frisk igjen.Så god bedring Torhild!Ønsk Torhild god bedring?

Marlene♥


21.aug.2011 | 17:27
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - up

Hva synes du?

Marlene♥


21.aug.2011 | 10:11
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


helt ubeskrivelg kjekk♥

Hva synes du?

Marlene♥


20.aug.2011 | 21:28
Filed Under: #Bieberfacts

Bieberfacts!

♥ Justin sa en gang: "Jeg sitter inne på twitter, og jeg søkte på #bieberfacts.. hvordan vet de så mye om meg?!"

♥ Justin elsker når jenter sovner på fanget eller skulderen hans 

♥  Justin fikk kalle navnet ''Biebs''av hockey laget

♥ ''Bieber''betyr paprika på kurdisk

♥ Når Justin var 7 døde hamsteren hans

♥ Justin setter virkelig pris på at fansen lager en video om han

♥ Justin er født en uke for tidlig

♥ Justin likte ikke bildet de brukte på Cover Magezine på forsiden

♥ Justin favoritt brus er Sprite

♥ Justin elsker vitamin-vann

♥ Crewe pranket Justin en gang på en konsert, så det ble one less lonely boy

♥ Justin sier at beliebers er en stor familie!

♥ Justin elsker å snakke med fansen

♥ Justin elsker å gi klemmer/holde i hånden til fansn ( der man liksom spirnger forbi og liksom klasker osv), men hater når de ikke slipper

♥ Når Justin er nervøs før han skal opptre danser/synger han forran speilet

♥ Justin på souncheck: "Who wants to marry me?" *en jente skriker* Justin: "Kenny, did I hear you scream?"

♥ Pattie sa en gang at hun vil heller at Justin dater en fan, enn en kjendis

♥  Justin synes Beyonce er HOT!Er det bare jeg som ser det, eller er skirvs størrelsen osv helt fucka?


Var det noe dere ikke viste?

- torh


20.aug.2011 | 19:13
Filed Under: Blogg

Lecheria sings Baby

awww, så søtt!

Jeg synes disse barna fortjener at Justin ser videoen her, så kan dere vær så snill å tweete den til han? :-) Jeg har sendt direkte melding til han, men dere kan jo hjelpe til dere også!


Hva synes du om vieoen? 

- torh


20.aug.2011 | 18:36
Filed Under: #Bieberfacts

Bieberfacts!

♥ Intervjuer: "Hva er din favoritt emne" Justin: "Jenter"

♥ Justin sa det mest opprørske ting han gjorde var å si nei når Dora ba om hjelp

♥ Justin synes håret til jenter når de står opp om morgnenen er søtt

♥ Justin har en personlig konto på Twitter hvor han later som han er en gal belieber

♥ Justin liker å være ærlig med fansen 

♥ Da en fan kalte Pattie for "mamma" svarte hun med "Husk, du kan ikke gifte deg med broren din" 

♥ En gang tok Justin hatten til Dan og og kastet den inn i mengden på soundcheck 

♥ Justin sier "Never" 69 ganger i Never say Never sangen

♥ Justin sier han har Patties lepper.

 Justin blir kritisert for sin seksuelle antydning med Nicki Minaj på BET awards

♥ Farens fulle navn er Jeremy Jack Bieber

♥ Justin sier at vi må ikke beskymre oss for karbohydrater eller kalorier! "Livet er for kort!"

♥ Justin: "Jeg smelter når en jente kysser halsen min"

♥ Justin liker blåe øyne

♥ Da Justin fortsatt sang cover låter, dedikerte han en sang til en hjemløs mann. Han ville gi mannen håp

♥ Justin sendte en gang en fan ut for å kjøpe en Big mac til ham. Men Pattie lot han ikke spise den

♥ Justin liker Mango smoothies

♥ Justin liker ikke å snakke om penger i intervjuene


Sorry for at det ikke kom noe før nå, men jeg har vært i byen med mamma + at jeg er syk...Men jeg skal prøve å få postet enda en bieberfacts i dag!

- torh


20.aug.2011 | 15:51
Filed Under: Dagens sang

I wont stop until i've found my runaway love!


Justin Bieber -Runaway Love(dagens sang)

Hva synes du om sangen?

Marlene♥


Da skal jeg stikke å bade. Hvis noen ikke har fått det med seg enda, så er jeg i sverige på Holiday club hotel.

 


20.aug.2011 | 12:19

Justin Bieber thoughtsHva synes du ?

Marlene♥


20.aug.2011 | 12:03
Filed Under: Blogg

Dear Justin

Sorry for null Bieber facts i går, kommer noe senere i dag! :-)

- torh


19.aug.2011 | 17:36
Filed Under: Blogg

I SAY

Sier du Justin Bieber hver dag? :-)


19.aug.2011 | 14:51
Filed Under: Blogg

Mange GIF bilder

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


awww. Hvilket GIF bilde likte du best? 

- torh ♥


19.aug.2011 | 13:15
Filed Under: Blogg

Ukens Belieber

Jeg og Marlene tenkte vi kunne starte med 'Ukens Belieber'. Vi starter nå, men blir ikke trekt før om en uke. Da er det om å gjør å kommentere mye, trenger ikke å kommentere på hvert innlegg selfølgelig.

På fredagen kommer det til å komme et spørsmål; "hvorfor fortjener du å bli ukens belieber?" Da er det bare om å svare ærlig, hvorfor akuratt DU fortjener det.

Vi finner ut hvem ukens belieber blir på fredag, så kommer til vi ta kontakt med den personen og få snakket litt med han/hun. Innlegget kommer ikke ut på bloggen før Lørdag :-)

Har du noen spørsmål om 'ukens belieber'?

- torh :-)


19.aug.2011 | 10:54

Justin Bieber thoughts

 
hahaha !


haha, søting
Dette blir desverre det eneste innlegget fra meg idag. Siden jeg drar til Åre(sverige) og blir der i helgen. Har hørt at det er internett på hotellet, så ska prøve å få slengt inn et innlegg eller to. Men Torhild blogger jo, så da går det bra.

Hva synes du om bildene?

Marlene♥


19.aug.2011 | 02:19
Filed Under: Blogg

JEG ER OVERLYKKELIG!

For to times tid siden fulgte Cody Simpson meg på twitter og om 7 dager har Justin Bieber fulgt meg i en måned! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er så heldig, men er evig takknemmelig :-)

Hvis dere vil så kan jeg DM navnene deres til Justin og Cody, bare skriv twitternavne ditt i kommentarfeltet :-) Jeg er overlykkelig, og derfor er jeg så snill mot dere <3

- torh


18.aug.2011 | 23:01
Filed Under: Blogg

My babbyyyy

aww


18.aug.2011 | 22:24
Filed Under: Videoer

Funny interview!


Hahaahahah, jeg døde av latter!

Hva synes du?

Marlene♥


18.aug.2011 | 21:58
Filed Under: Blogg

Over 12 millioner followers

Justin Bieber har nådd over 12 millioner followers nå!Jeg er 1 av de som følger han, og jeg håper at han følger meg tilbake en dag. NEVER SAY NEVER! ♥ right?

Følger han deg?

Marlene♥


18.aug.2011 | 21:38
Filed Under: Videoer

I like it when you dirty talk !


Ah, når jeg så denne, så døde jeg, OMB ; o

Hva synes du ?

Marlene♥


18.aug.2011 | 20:11
Filed Under: Dagens Imagine

Imagine!

Du sitter i bilen full i tårer. Du hadde fått en melding fra Justin, der stod det: "Vi ser hverandre aldri mer. Jeg har bare ikke tid til deg. Billetten din ligger på flyplassen, håper du får en fin tur". Du forstod ingenting. Han svarte ikke tilbake på meldingene dine heller. Du var med han på nesten hver konsert og du hadde akkuratt funnet deg til rette i Atlanta! Du kunne ikke bare reise tilbake til Norge igjen? Taxien svinger forbi byparken. "Åååh, byparken" tenker du. "Jeg kommer til å savne stundene vi har hatt her".

Du sitter i en stor hettegenser som er Justin sin. Du fikk den på en av konsertene hans sånn at du ikke skulle fryse. Frøs gjorde du selfølgelig ikke, men lukten av selve Justin på genseren hans ville du holde på. Du tok et langt, tungt pust for å kjenne lukta hans. Det fikk deg til å gråte enda mer. Ååh som du savnet han! Ååh, som du kom til å savne han! Tårene trillet ustoppelig. Taxien svingte inn på flyplassen og stoppet. Taxisjåføren gikk ut av bilen for å ta ut bagasjen din. Du tørket bort tårene med håndbaken og gikk ut av bilen.

Når du endelig kom inn på flyplassen og fikk billetten din tok en gutt deg på skulderen. Det var Justin! Tårene begynnte å trille igjen. "Hvorfor sender du meg tilbake til Norge, Justin? Jeg er jo nesten med på hver konsert og jeg bor sammen med deg!..." Justin avbrøt deg: "Hva?! Jeg skal ikke sende deg tilbake til Norge!". "Hva mener du?" sier du med tykk stemme etter alle tårene. "Åå! Nå forstår jeg!" sa han da han hadde sett på iphonen sin. "Jeg skal selfølgelig ikke sende deg hjem! Ta en kikk på billetten din, søta". Du kikker ned på billetten. "B-B-Bahamas?!" sa du helt sjokkert. "Ja, jeg og du skal på ferie." sa Justin og smilte. "Du, se på meg litt. Trodde du virkelig at jeg skulle sende deg til Norge?" Justin hold deg rundt hoftene og så deg inn i øynene. "Jaa, eller hva ellers kunne det vært?" sier du forsiktig. Justin skulle til å si noe men du avbrøt ham: "... Det hadde ikke vært lett å gjette at vi faktisk skal til Bahamas! Det er jo sykt!" sa du mens du smilte tilbake til han. Justin ser deg inn i øynene og kysser deg. "To uker i Bahamas. Meg og deg. Atlantis Resort Hotel. Sol og varme. Hørtes det OK ut, eller?" sa han med humor i stemmen.. "OK? Bare OK?! Det er helt... fantastisk, perfekt å... utrolig! Alt på samme tid!" sa du overglad. "God dag alle sammen! Nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas, folkens. Jeg gjentar, nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas" sa en stemme i en høyttaler. "Vi får komme oss avgårde, søta!" sa Justin og tok deg i hånda. "Du er så søt! Tusentusentakk, Justin! Jeg elsker deg!" sier du og kysser han på kinnet. "Jeg elsker deg også!" sier han og kysset deg i pannen. Dere vandrer inn i flyet. Sammen. På vei til Bahamas. Det var på vei til å bli de 2 mest fantastiske ukene i hele ditt liv.

 Imagine er skrever at Karine, ta gjerne en tur innom bloggen hennes :) www.karinedju.blogg.no


Hva synes du om Imagine? Jeg holder på å skirve jeg og, men jeg får ikke til å slutte så jeg venter til jeg blir ferdig med å legge den ut, men da blir den i flere deler :-)

- torh♥


18.aug.2011 | 19:13
Filed Under: Blogg

Place lips here

Gjerne!


Jeg tenkte å starte med Dagens Imagine som blir delt opp i flere deler, kankje 3-5 deler hvert Imagine. Hva synes du om det?


18.aug.2011 | 16:38

Justin Bieber thoughts #2


Haha, den var litt bra! selvom det er litt slemt mot Chris Brown, men han var jo faktisk slem med Rihanna

Fant noen flere. Men disse har jeg tatt selv fra celebritythougts


Vi har ganske mange lesere på bloggen vår. Og vi vil gjerne at dere komenterer. Dere komenterer litt for lite etter min mening.

Hva synes du ?

Marlene♥


18.aug.2011 | 15:29
Filed Under: Blogg

Ellen in Never say Never

HAHAH, fikk latterkrampe av å bare se bilde.


Lik gjerne fansiden vår; http://www.facebook.com/pages/Jbfan94bloggno/222992974387026

torh ♥


18.aug.2011 | 14:37
Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

 

-torh♥


18.aug.2011 | 14:23
Filed Under: Blogg

Kendall Jenner & Julian Swirsky om dobbeldaten

- torh♥


18.aug.2011 | 13:27
Filed Under: #Bieberfacts

Bieberfacts!

♥ Justin startet å date når han var 13 år

♥ Justin snakker flytende fransk 

♥ Yndlings tallet til Justin er 6

♥ Justin foretrekke Mac istedenfor pc

♥ Jazzy kalte Selena for Alex første gang hun møtte henne

♥ Justin er ca. 1.76 m høy

♥ Justin har ca 4.0 i snitt

♥ Justin kaller bilen sin for Lisa

♥ Justin og crewet pleier å spiller basketball backstage på konsertene hannes

♥ Justin's favorittsjokolade er 'Mars'

♥ Når Pattie var yngre ville hun bli skuespiller

♥ Justin må bytte mobil nummer ofte fordi fansen får taki det

♥ Justin liker ikke at folk tar bilde av han når han spiser

♥ Jonas Brothers sa ''tusen takk'' til en belieber som hadde på seg ''I love JB'' t-skjorte. de trodde det sto for Jonas Brothers. 

♥ Jenta i Next to you videoen var en veldig stor fan av Justin

♥ Det er flest Bieberblogger enn noen andre kjendis blogger i hele verden

Var det noe dere ikke viste? Vil dere ha mere?


- torh♥


18.aug.2011 | 12:45

Justin Bieber thoughts


Det vil jeg og x )

haha, yes i want, haha :L

Disse har jeg tatt fra bieberfreak.blogg.no

 Hva synes du?

Marlene♥


18.aug.2011 | 12:13
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


En tegning tegnet av Jhonatan Kalsnes.Han er sykt flink til å tegne!

Hva synes du?

Marlene♥


17.aug.2011 | 23:23
Filed Under: Blogg

That awkward moment when

Look what I made.. jeg laget det ikke helt da. Fant et sånn der, bare gamlere så jeg endret litt på det :-)


Hva synes du? Kommer du til å være en av de som synger "that should be me" i bryllupet mitt? haha, neida

-torh♥


17.aug.2011 | 22:59
Filed Under: Blogg

Ny header !

Nok en gang får jeg ikke til å legge ut bilde -.-

Men hva synes du om headeren ?

Marlene♥


17.aug.2011 | 22:06
Filed Under: Blogg

Nytt design!

Har fått nytt design på bloggen vår. Og ny header kommer snart.

Hva synes du om designet?

Marlene♥ 


17.aug.2011 | 20:59
Filed Under: Blogg

GIF bilder

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

aww, Justin er så fin♥


Det står at vi har endel lesere hver dag, men vi får jo nesten ingen kommentarer..Er det noe som dere synes mangler, som kanskje gjør at dere kommenterer mere? 


17.aug.2011 | 19:29
Filed Under: Blogg

Mini imagine

#imagine  Justin logged on twitter and see his mention.he see your tweets "i love you so much " he replied "love you more"

#imagine  Justin: You're killing me. You: What?! I am not! Justin: No, seriously, every time you walk by i forget to breath.

#imagine  You and Justin sitting on the bed, he takes his guitar out & sings "Never Let You Go" he finishes the song & says "your THE ONE."

#imagine  Justin calls you in the middle of the nigh: "Hey babe, my bed is so cold without you, please come and make it warm."

#imagine  Pattie: there is nothing called (yourname) fever!! Justin: *cough* mom there is, but you don't have it.

#imagine  You sleep, and in the morning you wake up in Justin's arms.

#imagine  *you're watching a movie with Justin & he grabbed you're popcorn. You: Aye, give it back! Justin: Kiss me first ;)

#imagine  Justin: ahh I'm looking for my princess. Where are you? *u passed justin* Justin: gosh!! SHE'S MY PRINCESS! *run to you*

#imagine  Ryan Beatty: she's mine! Cody: She's mine! Chaz: she's mine! Ryan Butler: SHE'S MINE! U: SHUT UP! I'M JUSTIN'S! Justin: You know you are. You: *kiss him*

#imagine  *you meeting Justin Bieber and you ask for an autograph* Justin: You can have my number instead if you want? ;)"

#imagine  Justin: baby I have a problem.. You: What? Justin: You're last name, let's change it to Bieber ;)- torh♥


17.aug.2011 | 12:55
Filed Under: #Bieberfacts

Bieberfacts!

♥ Hvis Justin kunne ha superkrefter så ville det vært å fly

♥ Justin liker ikke jenter som bruker alt for mye sminke, han synes de er penere uten

♥ Justin can kjøre en segwaybaklengs 

♥ Justin liker ikke tannleger

♥ Justin skrev ''Stuck in the moment'' til en fan

♥ Justin liker jenter som har et pent smil og kan få han til å le

♥ ''Hvis jeg hadde møtt Chuck Norris,så hadde jeg besvimt'' -JB

♥ Justin synes han selv har fin rompe

♥ En konsert så holdt Ryan opp en stor skilt der det sto ''Can I be your One Less Lonely Girl?''

♥ Justin gikk på karate da han var yngre

♥ Justin ville ikke vaske ansiktet etter Rihanna kysset ham på kinnet

♥ Justin snublet over sin egen hockeykølle mens han prøvde å imponere en jente når han spilte hockey

♥ Ifølge Jessica Jarrell, kan en jente ''vinne'' Justin's hjerte bare ved å smile

♥ Da Justin var fire år gammel, drepte han gullfisken sin. "Jeg visste ikke at han ikke kunne være ute av vannet" sa han

♥ Justin synes det er rart/morsomt at jenter blør en gang i månden uten å dø

♥ Sangen ''First dance'' har samme melodi som ''You are not alone-Michael Jackson"

♥ Når justin feilet prøvekjøringen så sto han ute i regnet og ropte ''I hate you'' til hver bil som kjørte forbi

♥ Pattie har sagt at Justin må slutte å synge i dusjen, I tilfelle han begynner å danse så han sklir og trynerVar det noe du ikke viste? Vil du ha mere?

-torh ♥


17.aug.2011 | 12:19
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på http://bieberizme.blogg.no/1313179989_stor_konkuranse.html#comment-72447530

Der kan man vinne forskjellige JB stuff.

 En sykt bra premie spørr du meg !

Meld deg på du også !

Marlene♥


17.aug.2011 | 12:01
Filed Under: Blogg

Gjesteblogger - Angelanja -

Hei!

jeg heter Anja og jeg er gjesteblogger for Marlene sin nydelige blogg. Jeg skal skrive litt om meg og mine interesser.

Jeg heter da Anja og jeg er 14 år fra Drammen. Jeg er en belieber og det har jeg vært fra da han postet sin første video på youtube jeg kommenteret videone hans ofte og ble forelsket i dem. Akuratt nå har jeg 102 plakater av han og jeg har begynt å henge dem opp overalt på veggene i mitt soveromm, For når jeg ser på Justin Bieber blir alt bare kjempe bra! Jeg har vært på 1 konsert skal igjen med backtage bilett så håper jeg får tatt noen bilder meg han og at jeg får autograf jeg kan henge opp på veggen!

Mine interesser er å synge, gå på teateret mitt og blogge. Jeg blogger så mye jeg kan og jeg blogger hver dag flere innlegg om dagen, men nå som skolen begynner blir det nok bare blogging i helgene fordi nå begynner jeg i 9'ende klasse og må fokusere så mye på skolen som jeg bare kan. Jeg synger han sunget hele livet ute å ha fått hjelp og det sies at jeg har en frammtid, Jeg har vært med på 3 konkuranser og jeg har funnet 2 av dem og den 3 komm jeg på 3 plass. Jeg går også på teater og bruker ganske mye tid der. Når jeg har tid til overs henger jeg med venner og shopper så ofte jeg kan.

Bilde av meg:

hehe ja det er meg, jeg er en liten: krøll topp men der hadde jeg akuratt retta håret:)

Det var litt om meg hvis du vil vite litt mere så kan du gå på: www.angelanja.blogg.no bloggen min legg meg gjerne til som venn jeg godtar alle!

--Anja--<3 :*17.aug.2011 | 01:21

Nye instagram bilder og

et bilde Christian lagg ut på twitter.

Det bildet har Catlin lagt ut på instagram :-)

- torh


16.aug.2011 | 23:13

Dagens har lyst påI want Justin Bieber♥ hvem vil ikke det ? Haha..

Dette ønsker jeg meg :Har så sykt lyst på den. Har hørt rykter om at den kommer til Trondheim i høst på estetique(eller hvordan det skrives) Da skal jeg kjøpe den

Har du den ?

-marlene♥


16.aug.2011 | 22:38
Filed Under: Blogg

Better find your teddy

Gammel video, men blir aldri lei den! hahaha, Justin er så skjønn                                                                                     Og jeg har også tenk å begynne med bieber facts, men det spørs om dere vil det da. Såfall blir det hvertfall ett innlegg med bieber facts hver dag. 

Kommenter om du vil ha bieber facts da :-)

- torh ♥ 


16.aug.2011 | 21:38
Filed Under: Blogg

Gjesteblogger

Siden det snart er skolestart som betyr lekser som betyr mindre til til bloggen har Marlene skaffet seg en gjesteblogger. Tror hun skal ha enda en gjesteblogger, som tilsvarer at vi blir 3 stk som blogger på denne bloggen. 

Jeg heter da Torhild, 15 år og fra Trondheim. Har bare vært belieber i litt over ett halvt år, men har likt han og vært fan av han lenge. Har ikke vært på noen Justin Bieber konsert, men jeg skal når han kommer til norden neste gang. 

Slenger inn et bilde av meg selv ;

Da er det vell egentlig ikke så mye mere å si, hvis du har noen spørsmål så er det bare å spørre. Du kan gjerne followe meg på twitter twitter.com//torhv, følger alle tilbake :-)

16.aug.2011 | 18:50
Filed Under: Blogg

Jeg er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på http://bieberl0ve.blogg.no/1313512819_konkuransen_er_i_gang.html

Dette kan du vinne :2 posters2 armbåndnotatbok og badge pack.. fikk ikke fram bildet

Jeg vil vinne fordi jeg har veldig lite Justin Bieber ting, også har jeg ikke serlig mye penger til å kjøpe ting selv. Så derfor melder jeg meg på konkurranser. Jeg liker Justin Bieber fordi han har kjempe bra sanger og han er en skikkelig bra person. Og ikke minst så er han HOT !

Håper jeg vinner !

Meld deg på du og ;)

JB♥


16.aug.2011 | 11:21

Justin Bieber - bilder

Har redigert noen bilder av Justin igjen.Når jeg sier "redigerer" så mener jeg bare at jeg har redigert fargen på bildet.

Hva synes du om bildene ?

JB♥


15.aug.2011 | 23:30
Filed Under: Blogg

Har konkurranse på mhaansen

Besøk den andre bloggen min HER . Har nemlig en konkurranse der hvor man kan vinne clip on extension.


(bildet har ingen ting med konkurransen å gjøre, men måtte bare ha et bilde)

Skal du besøke bloggen og kansje melde deg på ?

JB♥


15.aug.2011 | 21:50
Filed Under: Blogg

Prank Justin Bieber !

 

Nå skal vi endelig få pranket Justin på en ordentlig måte. Vi skal få med ALLE beliebers så spre ordet til Justin Bieber nett sider, blogger og facebook og twitter om du må det. På August den 29 så skal vi alle unfollow han på twitter. Vis vi får med nesten alle beliebers så mister Justin veldig mange followers. HUSK; At vi ikke skal unfollow han lenge. Vi skal nemlige følge han tilbake igejn den 30 august. Når vi har unfollowed Justin så får han sikkert panikk og lurer på hva som skjer. Får vi det til, så har vi nådd målet vårt. Dagen etterpå altså den 30 så skal vi follow han tilbake og twitre til han noe som "@JustinBieber We beliebers pranked you! #PrankJustinBieber" eller "@JustinBieber Lost many follower eh? How does it feel to get pranked by beliebers? #PrankJustinBieber" Ikke se synd i Justin fordi dette her er bare en liten prank. Vi follower han tilbake igjen dagen etterpå, så no harm done.

Skal vi få til dette her så MÅ alle sammen blogge om det, skrive det på tumblr, facebook, twitter og alle andre sider. Vi skal få dette til. Were gonna prank the PRANKSTER!

 

15.aug.2011 | 20:06
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang + en ting til

Justin Bieber - Love me♥ elsker den, ikke noe annet og si om det


Jeg har jo sagt at det komme flere deler av Imaginen min idag, og at jeg holder på å skrive dem. Men jeg klarer ikke komme på noe mer. Så derfor kommer det ikke flere deler før jeg har kommet på noe. Det kan ta en dag, det kan ta opp til flere dager. Også om 1 uke starter jeg på skolen igjen, og da blir det ikke mye blogging da, desverre. Blir kansje 1-2 innlegg per dag og mere i helgene.

Hva synes du om sangen?
Dumt at det ikke kommer flere deler på imaginen?

JB♥


15.aug.2011 | 18:18
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Ah, han er så nydelig.. er helt forelsket♥

Holder på å skrive noen imaginer som kommer ut etter hvert.

Hva synes du ?

JB♥


15.aug.2011 | 00:38
Filed Under: Blogg

Ny del av imaginen kommer imorgen

En ny del av imaginen kommer imorgen. Jeg er hos ei veninne og har hele imaginen min hjemme lagret på pcn min.

 

JB♥
14.aug.2011 | 19:24
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 13

Kort del.  Sorry for at den kommer så sent. Men har vært litt opptatt. Neste del kommer enten senere ikveld,eller morgen tidlig. Har ikke skrevet lengere.


Du gikk og la deg. Du sovnet tvert. Du våknet midt på natten og var kjempe tørst, og du hadde vondt i hodet. Men du orka ikke gå ned og finne paracet og ta deg litt drikke. Du vekte Justin og sa at du hadde vondt i hodet. Stakkars jenta mi da. Sa han og gikk ned og fant frem paracet og tok med et stort glass med vann. Han kom opp igjen og gav det til deg. Tusen takk, gutten min sa du og kyssa han. Etter du hadde tatt paracetten, la du deg til å sove. Dagen etter våknet du av at Justin vekte deg. Du får ikke lov å sove lengere. Sa han og lo. Han måtte dra deg opp av senga. I dag var du bakrus etter partyet i går. Så du giddet ikke gjøre en dritt. Justin plagde deg hele tiden. Du ble litt sint, men du klarte ikke være kjempe sint på han, fordi du elsket han. Og han var en sånn person man ikke kunne være sint på.

Justin dro på butikken for deg og kjøpte noe mat som du kunne spise. Når han kom tilbake hadde han kjøpt med en film og litt godteri sånn at dere kunne kose dere. Etter du hadde spist gikk du inn på stuen, der hvor Justin hadde ordnet klart til filmen. Han hadde tent noen stearinlys og det var kjempekoselig. Midt i filmen ringte moren din. Justin satte filmen på pause og du gikk inn på kjøkkenet og snakket med henne. Moren din var litt sint, og lurte på om når du kom hjem igjen. Du svarte at du ikke visste når du kom hjem igjen, fordi du likte å være sammen med Justin. Men at du kom hjem snart for å hente resten av tingene dine. Du hadde bestemt deg for å flytte inn hos Justin. Du la på og gikk inn på stuen igjen, hvor Justin satt. Hva var det hun ville? Spurte han. Hun lurte på om når jeg kom hjem igjen, men jeg fortalte henne at jeg ikke kommer hjem igjen. Svarte du. Justin kom bort til deg og kyssa deg. Nå ser vi ferdig filmen også kan vi gå hjem til deg etterpå og hente tingene dine. Sa han. Du satt deg ned vedsiden av Justin og han satte på filmen igjen. Etter filmen gikk du og Justin hånd i hånd hjem til deg. Moren din var kjempe glad for å se deg igjen. Hun hadde savnet deg. Du gikk opp på rommet og pakket ned tingene dine. Når du kom ned igjen, stod moren din og gråt. Hun var trist fordi du skulle flytte ut, du var jo ikke mer enn bare 16 år. Du sa til moren din at du kom så ofte som mulig på besøk.Mer ?

JB♥


13.aug.2011 | 21:09

Redigerte Justin Bieber bilder

Her er noen bilder jeg har redigert av Justin:


Hvilket bilde likte du best ?

JB♥


13.aug.2011 | 17:32

Weheartit bilderElsker alle bildene♥

Hva synes du om bildene ?

JB♥


12.aug.2011 | 23:11
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse http://bieberizme.blogg.no/1313179989_stor_konkuranse.html

Det man må gjøre for å delta, er disse tingene:

1.  Skrive et innlegg på bloggen din om at du deltar på konkuransen, og linker til dette innlegget! (hvis du ikke har blogg, kan du linke til dette innlegget på f.eks. facebook, twitter o.l.)

2. Kommenter på dette innlegget at du er med, og skriv linken til innlegget ditt, eller statusen!

3. Jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse er det for at du vinner!

Vi trekker vinneren med random.org !


Premien er en eller to av disse tingene:

-Never say Never DVD

-en pakke med mange JB-klistremerker

-en pakke med JB-samlekort

-et JB-blad med blant annet mange gigantiske store plakater!

KONKURANSEN AVSLUTTES 20.AUGUST!

 

Håper jeg vinner : )

Meld deg på du og : )

JB♥


12.aug.2011 | 21:35

Dagens har lyst påJeg har kjempe lyst på en sånn genser ! ♥ Jeg har meldt meg på en konkurranse på jdbnorway.blogg.no for å vinne en sånn genser, men med min ufalks, så vinner jeg ikke -.-

Har du en sånn ?

JB♥


12.aug.2011 | 18:28
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - baby

Elsker sangen♥

Hva synes du om sangen ?

JB♥


12.aug.2011 | 18:24
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Deilig♥

Hva synes du om bilde?

JB♥


12.aug.2011 | 14:43
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 12

Så hadde dere sex. Etter det gikk dere ned og satte på en film på tv?n. Du og Justin så ganske ofte på film. Det var liksom deres ?greie?. Etter filmen ville du bare slappe av. Du var sliten av alt nå for tiden. Du hadde jo ?rømt? hjemmefra. Selv om du hadde vært med moren din da dere kjørte ned til stasjonen. Og moren din var fortsatt veldig sint på deg. Så derfor var du inne hele dagen. Du så litt på tv, var litt på dataen og gjorde forskjellige ting. Også sov du en god del av dagen. Mens Justin var ute og handla. Når Justin kom hjem igjen lagde han litt mat til deg. Etter du hadde spist, spurte Justin deg om du ville bli med han og noen andre på kino. Du var litt usikker først, siden du var ganske sliten. Men du ble med. Dere så ?Bad teacher?. Det var en utrolig bra film. Syntes du i hvert fall da. Etter kino ville Justin gjerne ta deg med på party som Celine skulle ha. Du hadde jo sagt at du var sliten, så du skjønte ikke helt hvorfor han spurte deg om du ville bli med på et party. Men du ble med uansett. Du ble veldig godt kjent med Celine, hun som hadde partyet. Det ble mye drikking på deg. Ikke så mye på Justin. Han pleide ikke drikke så mye, siden han passa på deg. Sånn at ting ikke skulle gå galt eller noe. Det var en ting du elsket ved han. Justin kom bort til deg da du snakket med Miriam. Og sa at du burde bli med han ut og trekke litt frisk luft. Du nekta først, men ble med han til slutt. Du var veldig sta når du var full. Men Justin klarte alltid og overtale deg. Når dere kom ut var det mange folk der. Plutselig måtte du kaste opp, du var så dårlig. Så kom det, og det verste av alt var at var at du kastet opp på skoene til Linnea. Stakkars Linnea, som bare var ute for å trekke luft, også kom du og kastet opp på skoene hennes. Du ble kjempe flau, og ville bort der i fra med en gang. Du tok med deg Justin og gikk. Justin hadde ikke sett hva som hadde skjedd. Så han lurte på hvorfor dere gikk der fra. Jeg kastet opp på skoene til ei stakkars jente. Sa du til han og så ned i bakken. Justin svarte: Det gikk nok bra med henne, hun skjønner det sikkert. Det er jo party, sånt skjer. Også kyssa han deg. Det smakte oppkast. Sa han og lo. Du begynte og le du også. Du og Justin gikk hjem. Fordi det ikke var så langt å gå. På veien hjem så dere ei jente som satt på bakken og gråt. Dere gikk bort til henne og spurte hva det var. Når hun så opp på dere, freaket hun helt ut. Justin hadde akkurat spurt henne om det var noe. Okei, skjønner at du er fan. Men vi vil vite hva det er. Sa Justin. Så svarte hun: Kjæresten min kyssa en annen jente. Hun gråt. Hjelper det hvis du får en klem av Justin da? Sa du. Hun nikket. Justin ga henne en klem. Kan jeg få en autograf, sa hun og tok frem lommetørkle som hun hadde i lomma. Han spurte hva hun het. Eline. Sa hun. Eline, her har du autografen fin. Justin Bieber. Skrev han på lommetørklet.

Så gikk du og Justin videre. Få minutter senere kom dere inn. Og du måtte kaste opp igjen, du sprang opp på badet og rakk det akkurat før det kom opp. Justin kom opp etter deg for å se om det gikk bra med deg. Det gikk selvfølgelig bra med deg, men du var utrolig dårlig etter all drikkingen. Kanskje du ikke skal drikke så mye neste gang. Sa Justin til deg og smilte. Du bare smilte tilbake.Mer ?

JB♥


11.aug.2011 | 23:58
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 11

Justin og Anna. Anna var ei jente som Justin hadde vært sammen med for lenge siden. Justin sa: Jeg kan forklare. Forklare hva!? At du fortsatt liker Anna eller? Her var jeg borte fra deg i en dag fordi jeg tok hevn for det du gjorde mot meg. Også er du med Anna igjen!? Fy f*** Justin. Sa du før du snudde og sprang vekk. Du hørte langt borte i det fjerne at Justin ropte etter deg. Men du brydde deg ikke. Du bare løp og løp. Tårene dine rant nedover kinnet ditt. Etter en god del løping ble du sliten. Du satte deg ned på en stein som lå der. Du gråt enda. Du klarte ikke slutte å gråte. Hvordan kunne Justin gjøre dette mot meg? Sa du lavt til deg selv. Så ringte telefonen din. Det var Justin. Men du svarte ikke. Du ville ikke snakke med han nå. Kanskje senere. Justin ringte deg flere ganger. Men du svarte ikke da heller. Etter du hadde grått lenge, reiste du deg opp og begynte å gå. Du visste ikke hvor du var eller hvor du skulle. Så du bare gikk. Så fikk du en melding av Justin der det stod: Siden du ikke svarer meg når jeg ringer deg. Så får jeg bare forklare på melding hvorfor jeg var med Anna. Anna kom til meg siden jeg ringte henne. Jeg trengte noen å snakke med når du ikke var der. Jeg var kjempe redd for at det hadde skjedd deg noe. Og det jeg gjorde mot deg var forferdelig slemt gjort, og jeg angrer. Du begynte å gråte igjen når du leste meldinga. Hadde du virkelig løpt fra Justin uten å høre hva forklaringen hans var? Tenkte du. Du satt deg ned rett på bakken. Du var sliten og det begynte å bli mørkt. Det startet å regne og du gråt enda mer. Hva skal jeg gjøre nå? Var det siste du sa til deg selv før du sovna på bakken i regnet.

Så våknet du av at noen snakka til deg. Og der var Justin. Du var hjemme hos han nå på rommet hans. Jeg gikk ut og lette etter deg. Også fant jeg deg liggende på bakken i regnværet. Hvordan kan du være så dum og bare løpe av gårde på den måten? Sa Justin til deg. Ehh..jeg.. Mer fikk du ikke sagt før Justin sa at du måtte få på deg noen tørre klær. Du reiste deg fra senga og gikk inn på badet. Det tok bare fem minutter før du kom ut igjen. Og da hadde du tatt på deg undertøyet Justin hadde kjøpt til deg. Så, hva sier du? Sa du til han og smilte. Justin bet seg i leppa. Du gikk bort til han og kysset han på munnen. Han la deg forsiktig ned på senga og dere begynte å kline. Så stoppet Justin og sa: Vi trenger ikke gjøre dette hvis du ikke vil. Hvorfor skulle jeg ikke ville det? Sa du. Jo.. fordi du alltid har stoppet oss i å gjøre dette før. Sa Justin. Haha, det var bare for å plage deg litt det, din kåte gutt. Sa du og kyssa han.Mer ? - trenger sikkert flere navn etter hvert. Kom med forslag

JB♥


11.aug.2011 | 22:44
Filed Under: Videoer

Justin Bieber - fan video

Når dere kommer så langt og ser et bilde av en Pc med bilde av Justin på, så er det mitt bilde. Og ikke så altfor lenge etter så står det : @mhaansen - I love you, Justin Drew Bieber <3

Er du med i videoen ?

JB♥


11.aug.2011 | 21:50
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 10

Når dere kom ned på stasjonen, var Justin der. Og han mannen som hadde tatt Justin. Justin kom bort til deg og han lo. Han klarte ikke slutte å le. Du ble kjempe sint. Fordi du skjønte at Justin bare hadde tulla med deg. Du ble rasende. For der hadde du stått med bare bikini trusa på og med armene dine foran brystet ditt. Du gikk der i fra med en gang. Justin kom etter deg. Han ropte på deg, men du snudde deg ikke. Du bare gikk. Så Justin begynte å løpe etter deg. Han tok deg igjen. Han begynte å forklare om hvorfor han gjorde det. Mene han fikk ikke sagt mye før han ble avbrutt av deg. Du bare smilte og sa: Jeg tar hevn. Haha, du må bare prøve. Svarte Justin. Og gjett om jeg skal, sa du. Også ga du han et kyss. Så gikk dere hjem sammen. Justin lagde middag til dere. Etter middag satte du på en film. Nå i kveld skal vi bare slappe av. Sa du. Men du visste godt at Justin ville noe helt annet. Men du hadde bestemt deg for at han ikke fikk noe av det han ville ha på noen dager. Også måtte du jo pønske ut en plan om hevn. Etter filmen spurte Justin deg om det ble noe på han. Men du sa at du var trøtt og at du bare ville sove. Så du gikk opp på badet og pussa tennene dine, så gikk du og la deg. Men du sov ikke, du pønsket ut en plan om hvordan du skulle ta hevn på Justin. Stakkars Justin sov ikke han heller. Han var på twitter på mobilen sin han. Og du lata som du sov. Dagen etter når Justin våkna. Hadde du dratt. Du hadde pakket alle tingene dine og lagt dem bort sånn at han ikke skulle finne dem. Justin ringte deg, men du svarte ikke når han ringte. Så sendte han deg en tekstmelding og spurte hvor du var og at du måtte komme hjem. Han ringte deg flere ganger, men du svarte ikke. Det var nemlig din plan å lure han til å tro at du hadde dratt fra han. Og at han skulle tro at du var sint enda etter det som skjedde i går. Så fikk du en melding av Justin igjen, der hvor det stod: Ahaha, nå vet jeg. Du har bare dratt for å ta hevn. Venter på at du komme hjem igjen jenta mi. Du bare smilte, fordi du hadde bestemt deg for og ikke dra tilbake før om to dager. For da trodde han nok at du hadde dratt fra han.

En dag hadde gått og Justin hadde ringt deg mange ganger. Men etter hvert fikk du skikkelig dårlig samvittighet over at du lurte han. Så du ringte han. Men da svarte han ikke. Du ringte han fire ganger til, men han svarte ikke da heller. Så du bestemte deg for å dra hjem til Justin igjen. Du prøvde å åpne døren, men den var låst. Så du ringte på døren mange ganger, men Justin åpnet ikke døren. Du begynte å bli veldig bekymret nå. Du sendte han en melding og fortalte han at du var på utsiden, og at du gjerne ville inn. Men han svarte deg ikke da heller. Så du bestemte deg for å sette deg ned på trappa og vente til han kom ut eller gikk inn hvis han hadde vært noen plass. Etter du hadde venta på trappa han i noen timer, åpnet døren seg. Og ut kom..


(hadde ikke noe annet bilde som passa inn)

Mer ? - Jeg trenger et navn til neste del. Kom med forslag

JB♥


11.aug.2011 | 21:22
Filed Under: Videoer

Derek Bieber

Haha, jeg dauer x) ♥


11.aug.2011 | 20:49
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 9

Justin kom etter deg inn på badet. Dere tok en rask dusj sammen før dere fikset dere. Så dro dere ned på stranda. Det var så klart en god del folk der. Og det var mange som kjente dere igjen. En gjeng med jenter kom bort og spurte om å ta bilde sammen med dere og om de kunne få autografen din og Justin sin. Og det sa dere så klart ja til. Etterpå gikk du og bada. Mens Justin gikk for å kjøpe en is og noe og drikke. Når Justin var borte, var det noen fans av Justin som kom bort til deg og sa at du var stygg, og at du bare kunne ligge unna Justin. Også sa de at Justin bare var sammen med deg fordi han syntes synd på deg. Du begynte så klart å gråte og fikk ikke til å si noe tilbake. Når Justin kom tilbake løp du til han og fortalte det som hadde skjedd. Også spurte du han om det var sant at han bare var sammen med deg fordi han syntes synd på deg. Nei, jeg er ikke sammen med deg fordi jeg synes synd på deg, jeg er sammen fordi jeg elsker deg. Sa Justin og ga deg et kyss. Du ble veldig glad når Justin sa det. Du spurte han om dere kunne gå hjem igjen, fordi du ikke ville være på stranda noe mere. Justin gikk og tok tingene deres, så gikk dere hjem til Justin igjen. Du hadde fortsatt bare bikini på deg og du var sånn passe våt enda. Så du sa til Justin at du gikk opp for å ta deg en dusj. Jeg vil dusje sammen med deg, sa Justin. Nei, det får du ikke lov til. Sa du og lo. Du sprang opp trappen og inn på badet. Du var ikke sikker på om Justin hadde kommet etter deg, fordi du ikke hadde hørt noe. Etter du hadde tatt av deg bikini toppen hørte du en lyd utenfor. Du åpnet døren forsiktig for å sjekke hva det var for noe. Og der stod det en helt totalt ukjent mann. Han holdt i Justin. Du ble kjempe redd, du visste ikke hva du skulle gjøre. Du stod der i bare bikini trusa, så det var flaut. Du turte ikke å gå inn på badet igjen, fordi du var redd for at mannen skulle stikke av med Justin. Så der stod du da, i bare bikini trusa og var kjempe flau. Så klart så mannen ingenting, fordi du hadde tatt armene dine over brystene dine. Plutselig sa Justin at du måtte gå inn på badet igjen. Du nekta, du ville ikke at mannen skulle få stikke av med Justin. Justin sa at du måtte gjøre det. Etter Justin hadde mast mye på deg, gikk du inn på badet. Du hørte ingenting. Men du tok på deg en kjole som hang der. Så åpnet du bad døren. Og der var det ingen. Du ble kjempe redd. Du gikk ned og lette etter dem. Men du fant ingen i hele huset. Du løp opp igjen og tok mobilen din, så sprang du ned og ut på gata. Der var det også helt tomt. Du ble enda mer redd. Hva skulle du gjøre nå da? Var Justin borte for alltid? Du ringte moren din, og når hun svarte var hun kjempe sint. Men du fortalte henne om det som hadde skjedd og at hun måtte komme og hente deg sånn at dere kunne dra ut å lete etter Justin. Du la på, og noen minutter senere var moren din der. Hun spurte deg om du hadde ringt politiet. Men det hadde du jo helt glemt. Så du gjorde det med en gang. De du snakka med i telefonen sa at dere måtte komme ned til stasjonen med en gang for å fortelle alt sammen. Du sa det til moren din, så da kjørte dere ned til politistasjonen med en gang.


(tenk deg at dette er deg bare med bikini truse og ikke shorts)

Mer ?

JB♥


11.aug.2011 | 19:14
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - runaway love

Sykt bra sang.elsker den♥

Hva synes du om sangen ?

JB♥


11.aug.2011 | 12:18

Justin Bieber - BilderHva synes du om bildene ?

JB♥


10.aug.2011 | 23:58
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 8

Litt kortere del enn den forrige. Og denne delen er pervers :p


 Du skvatt og ble utrolig redd. Der stod nemlig faren din. Hva? Tenkte du, hvor har han vært? Han spurte deg hvor du var på vei, og du måtte bare si det som det var. At moren din sa at du ikke fikk lov til å dra til Justin, så du stakk av. Også måtte du spørre faren din om hvor han hadde vært og hvorfor han kom hjem så sent. Jeg har vært ute på byen med kollegaene mine. Sa han. Okei? Sa du tilbake. Han sa til deg at du kunne bare dra til Justin og at han ikke skulle si noe til din mor. Du ble nesten overlykkelig. Tusen takk pappa. Sa du og tok bagen din og gikk. Plutselig ringte telefonen din. Du var skikkelig redd for at det var moren din som ringte deg, men heldigvis så var det bare Justin. Du svarte. Han spurte deg om du var på vei. Og du sa at du var kommet halvveis, og at han gjerne kunne komme og møte deg. Og det gjorde han. Han kom og møtte deg og han tok bagen din for deg. Herregud, så tung den er. Og denne har du gått og bært på så langt. Sa han. Ja, hva ellers skulle jeg gjort. Svarte du. Du kunne ringt meg så hadde jeg kommet og vært bagen for deg. Du bare smilte tilbake. Når dere kom hjem til Justin, tok han med bagen din opp på rommet sitt også kom han ned igjen. Han spurte om du ville legge deg, eller om du ville se på en film ned i stua. Du sa til han at du ville se film. Så dere gikk inn på stua og satte på en film. Etter filmen hadde vart i rundt 15 minutter. Reiste du deg, gikk bort til Justin og visket i øret hans: Jeg går opp og ordner meg, så kommer du opp om 10 minutter, okei? Du så det på han at han likte det du sa til han. Så gikk du opp på rommet og fant fram undertøyet som Justin hadde kjøpt til deg også gikk du på badet og skiftet. Du fjernet sminken din. Også banket det på bad døren. Du gikk og åpnet og der stod Justin. Du så det på han at han var skikkelig kåt. Så sa du: Du skulle ikke komme opp enda, din dumme gutt. Sa du og gav han et kyss og dytta han ut og lukket døren. Det var standar deg og dytte han ut av badet og lukke døren etterpå. Ikke mange minutter senere åpnet du bad døren igjen. Og der stod Justin. Han venta på at du skulle gjøre noe. Du dyttet han ned i senga også ?viste? du deg litt fram for han med det nye undertøyet ditt på. Justin bet seg i leppa og reiste seg fra senga og kom bort til deg og begynte å kline med deg. Du dytta han ned i senga igjen og la deg oppå han og begynte å kline med han igjen. Du kyssa han på halsen og tok av han t-skjorta og kyssa han på magen, før du sa: Lengere går vi ikke. Ikke i kveld/natt. Justin ble nesten litt lei seg da du sa det. Men han var enig med deg, fordi han var ganske trøtt og det var du også. Så dere la dere til å sove isteden. Men først gikk du inn på badet og tok av deg den undertøyskjolen sånn at du bare hadde på deg bh og truse. Så gikk du og la deg bak Justin og la armen rundt han. Det tok ikke lang tid før dere begge sovna.

Dagen etter når dere våknet var klokken ganske mye. Og solen steika inn soveroms vinduet. Du gikk bort til vinduet og sa: For en herlig dag. Vi skal dra på stranda, sa du bestemt og gikk inn på badet.

(har ikke noen bilder å sette inn i denne imaginen,sorry)

Mer ?

JB♥


10.aug.2011 | 12:03
Filed Under: Imagine 3

Imagine del 7

Du tok en av dem som du virkelig likte. Denne, denne vil jeg ha. Kjøper du den? Sa du til Justin og viste frem den du likte veldig godt. Ja selvfølgelig. Sa han og tok den med seg til kassa for og betale. Skal den være til kjæresten din? Spurte damen bak kassa. Ja, sa Justin og smilte. Han betalte den fikk posen og gikk bort til deg og gav deg den. Så gikk dere ut og satte dere på en benk like i nærheten av butikken. Der satt dere en god stund og bare snakka sammen. Det var herlig. Alt du gjorde sammen med Justin var det. Så tok Justin deg på en fin resturant, sånn at dere kunne spise litt lunsj. Du bestilte deg en liten salat med en juice og Justin bestilte seg et smørbrød med vann. Senere skulle dere dra hjem til deg og spørre moren din om du kunne overnatte hos Justin i noen uker. Etter lunsjen dro dere hjem til deg, men moren din var ikke ferdig på jobb enda. Så dere gikk opp på rommet ditt og satte på tv?n. Du tok frem pc?n din og sjekka twitter og facebook og litt diverse ting. Etterpå lånte Justin pc?n din. Så hørte du at moren din kom inn døra nede. Så du sprang ned trappa for å snakke med henne. Du startet med: Mamma, kan jeg snakke med deg? Ja. Svarte hun. Altså, jeg bare lurte på om jeg kunne sove over hos Justin i noen uker? Sa du og så ned i gulvet. Nei. Var det eneste svaret hun kom med. Men hvorfor ikke? Sa du litt sint og samtidig litt trist. Fordi du ikke får lov. Sa hun kort. Ja, men.. Det var alt du rakk og si før hun avbrøt deg. Det er ikke noe ja men. Du får ikke lov, ferdig med det. Sa hun strengt. Du ble kjempe sint, så begynte du å gråte. Du gikk opp. Mens du gikk opp trappa tørket du vekk tårene dine. Du ville ikke vise Justin at du gråt. Men Justin så at det var noe. Så han spurte deg hva det var. Du svarte og sa at du ikke fikk lov, også begynte du å gråte. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal sove over hos deg uansett hva. Sa du sint. Du tok fram en bag, gikk til skapet ditt og pakka ned alle klærne dine som du hadde i skapet. Du hadde lagt en plan om hvordan du skulle komme deg til Justin uten at moren din la merke til deg. Du sa til Justin: Du drar hjem nå snart. Også stikker jeg av i natt når alle sover. Da legger ingen merke til meg. Rawr, jeg liker når du prøver å være bad girl. Var alt Justin sa tilbake. Du fulgte han ned og sa hade og gav han et kyss på munnen. Så lukket du døren. Moren din kom bort til deg og sa: Kanskje en annen gang. Du bare smilte før du gikk opp på rommet ditt igjen. Du gledet deg til å møte Justin igjen i natt. Men samtidig var du redd for at du skulle bli oppdaget på vei ut døren eller noe.

Nå var det blitt kveld, og du var helt klar for å dra. Men du skulle vente litt til, for å være sikker på at alle sov godt. Nå var klokken 01.30 på natta og du var ganske sikker på at alle sov nå, siden foreldrene dine skulle på jobb dagen etter. Du tok bagen din og gikk forsiktig ut av rommet ditt, ned trappa og inn i gangen. Du lukket igjen gang døra sånn at ingen skulle høre at du gikk ut døra. Du tok på deg skoene dine og jakka di. Du åpnet døra og der stod det noen.


(undertøyet justin hadde kjøpt til deg)

Mer ?

JB♥


09.aug.2011 | 23:59
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 6

Det er flere som har spurt etter neste del på imaginen min. Så da kommer det nå. Sorry for at det ikke har kommet før. Men egentlig så hadde jeg slutta med den, men siden det er noen som vil at jeg skal fortsette, så gjør jeg det.


Etter bursdagsselskapet dro du og Justin hjem til han. Han dro deg med opp på rommet sitt og sa: Nå er du endelig 16 år, og du vet hva det betyr? Han gav deg et flørtende blikk. Han kom og kyssa deg, dro av deg kjolen din og la deg ned på senga. Men jeg orker ikke nå. Sa du til han og gav han et kyss før du la deg til å sove. Ah, du er så kjedelig svarte han deg. Senere. Sa du tilbake. Morgenen etter våknet du og så at Justin ikke var der. Du gikk ned og inn på kjøkkenet. Der stod Justin og laget frokost til deg. Du skulle ikke komme ned, jeg skulle komme opp med frokosten på senga til deg. Sa han til deg med et søtt smil. Okei, da får jeg vel gå opp og legge meg igjen da. Sa du og gav han et lite kyss så snudde du og gikk opp igjen på rommet. Ikke lenge etter kom Justin opp med en herlig frokost til deg. Han var en sånn herlig person som gjorde alt for deg. Åh, så snill du er gutten min. Alltid like deilig med litt frokost på sengen. Sa du til han. Han bare smilte lurt tilbake. Hva? Sa du etter. Ingenting.. Eller.. Jeg tenkte vi kunne dra en liten tur til byen etterpå og kjøpe deg noe nytt. Som hva da? Sa du før du gikk inn på badet for å ordne deg. Justin kom etter og sa: Jeg tenkte vi kunne kjøpe deg noe nytt sexy undertøy.. Grr.. Sa han og kom bort til deg og klina med deg. Haha, du er bra morsom du Justin. Svarte du og dytta han ut fra badet og låste døra. Han stod der på utsiden og banket på døren fordi han ville inn. Men du slapp han ikke inn. Etter en time på badet var du ferdig dusjet, sminket og påkledd. Så nydelig du er. Sa Justin. Nå drar vi til byen og får tak i meg litt sexy undertøy. Sa du og smilte stort. Justin ble utrolig glad. Dere dro til byen. Tok en smoothie før dere fant en undertøys butikk. Justin ville velge hva du skulle ha, og han skulle betale for det. Men du var ikke særlig begeistret over det. Men gikk med på det likevel. Justin fant frem en god del undertøy som han ville at du skulle ha.

Kommer en ny og kanskje litt lengere del imorgen, for nå skal jeg legge meg. NATTA

(på venstreside på kategorier kan du trykke på Imagine 3 for å få resten av imaginen)

Hva synes du ?
Noen forslag til hva som skal skje videre i Imaginen?

JB♥


09.aug.2011 | 22:26

Dagens - jeg har lyst påSengesett


T-skjorte


enda en t-skjorte

Noe du har lyst på ?

JB♥


09.aug.2011 | 19:21
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - born to be somebody

Herregud, for en nydelig sang. Ord kan ikke beskrive det ♥

Hva synes du om sangen ?

JB♥


09.aug.2011 | 15:56
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Nydelig♥

Hva synes du om bildet ?

JB♥


09.aug.2011 | 14:57
Filed Under: Blogg

Jeg er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på http://jdbnorway.blogg.no/1312833954_konkuranse_vinn_smykk.html

dette kan du vinne:

Første premien:
Du kan vinne et smykke ( som jeg viste på liveshowet, visst du ikke har sett det så legger jeg ut bilde senere). Smykket er fra Kurdistan, og er utrolig fin!

Andre premien:
De andre tingene du kan vinne er to iphone deksler! Dekslene tilhører iphone 4, og er grå og blå!

Tredje premien ( hovedpremien ) 
Hovedpremien er en Justin Bieber t-skjorte med hannes autograf! Det står ''I <3 Justin Bieber'' på den, og du kan velge mellom fargene lilla, hvit og svart! Håper jeg vinner : )

Meld deg på du og : )

JB♥


09.aug.2011 | 11:28
Filed Under: Blogg

Jeg er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på http://bieberfreak.blogg.no/1312881899_konkurranse__vinn_jus.html

Dette kan du vinne :og

Jeg har veldig lyst til å vinne. Never say never.. right ?

Meld deg på du og !

JB♥


08.aug.2011 | 23:10
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang


Justin Bieber - Latin girl

Kjempe bra sang. Elsker den♥ (lenge siden jeg har hatt dagens sang nå,skal starte med det sammen med andre dagens)

Hva synes du om sangen?

JB♥


08.aug.2011 | 12:01
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Han er nydelig♥

Hva synes du om bildet ?

JB♥


07.aug.2011 | 21:47
Filed Under: Blogg

Hva betyr Justin for deg ?

Jeg tar en liten aboutJDB.blogg.no

Hva betyr Justin for deg ?
Har han forandret deg på noen måte ?
Hvor mye betyr han for deg ?gå innpå aboutJDB

Dette betyr han for meg (skreiv det som en komentar på aboutjdb bloggen)

Den første sangen jeg hørte av Justin var baby. Jeg så den på the voice, og jeg likte ikke sangen spesielt mye. Men etter hvert som jeg hørte den flere ganger, likte jeg den mer og mer. Men jeg hørte aldri på han annet enn når den gikk på tv'n. Etter hvert begynte jeg plutselig å høre på mange sanger av han på youtube, hørte på sangene hans hver dag. Jeg bare MÅTTE høre på sangene hans hver eneste dag. Når never say never kom ut på kino, måtte jeg bare dra å se den. Jeg ble en HUUUGE fan av han etter å ha sett filmen. Etter jeg hadde sett filmen, bestemte jeg meg for å lage en Justin Bieber fan blogg. Jeg er litt forelsket i han :) <3 Han er en kjempe nydelig gutt med en herlig sangstemme.

Justin har lært meg at man må ha troen på seg selv, og ikke gi opp. Never say Never <3
Justin betyr mye for meg og han inspirerer meg :) <3

 


07.aug.2011 | 16:01
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


elsker han♥

Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om idag.. så er ikke sikker på om det kommer flere innlegg. Ihvertfall ikke før jeg kommer på noe å blogge om.

Hva synes du om bildet ?

JB♥


06.aug.2011 | 19:49
Filed Under: Blogg

Bilder til en "flipbook" video

Jeg skal være med i en "flipbook" video. Du kan være med du også om du vil. Det du må gjøre er å sende mail til : believeinjdb@gmail.com om at du er med. Så sender hun hva du skal skrive ned på et ark,eller på handa di eller noe som det.  Sangen er common denominator.

Her er bildene mine :

Skal du være med ?
Hva synes du om mine bilder?

JB♥


06.aug.2011 | 15:43
Filed Under: Blogg

Justin Bieber blad

Idag var jeg på city syd og da fant jeg et Justin Bieber blad på kiosken som er der.

Har du dette bladet ?

JB♥


05.aug.2011 | 14:42
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bilde


Han er så nydelig ♥

Hva synes du ?

JB♥


04.aug.2011 | 19:12
Filed Under: konkurranse

Vinneren av konkurransen

1.preimien som er 2 pakker Justin Bieber kort ble : Elin

2.premien som er 1 pakke Justin Bieber kort ble : MalinKontakt meg på marlenewigg@hotmail.com

Gratulerer til dem : )

JB♥


04.aug.2011 | 18:17
Filed Under: Dagens bilde

Dagens bildeTotalt nydelig <3

Avslutter konkurransen klokken 19.00

JB♥


04.aug.2011 | 17:43
Filed Under: Blogg

Er med i en konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på http://bieh.blogg.no/1312471606_konkurranse_vinn_some.html

denne kan man vinne :Håper jeg vinner, fordi jeg har så utrolig lyst på den

Er du med ?

JB♥


04.aug.2011 | 13:00
Filed Under: Blogg

Siste sjanse til å melde seg på

Nå er det siste sjanse til å melde seg på konkurransen min. Jeg kårer vinneren i kveld.

dette kan du vinne:


Trykk på bildet så kommer du til konkurransen.
02.aug.2011 | 19:17

Betalt penger for dette?

Klikk for neste
Q; Ville du ha noen gang betalt penger for dette ? - LETT! :)


-Juthamat.


02.aug.2011 | 19:06

'well hello there' - aaaw!


'Hello, handsome'! <3
Q; Hva ville du sagt til Justin om han sa det til deg ?


-Juthamat.


01.aug.2011 | 12:57

Hottie!


Q; Hva syns du ?


-Juthamat<3