27.08.2012 | 17:24
Filed Under: Blogg

Norske Beliebers Store Dag 2012

Hei alle nysgjerrige Beliebers og ikke Beliebers!

Nå begynner det å nærme seg Den Norske Beliebers Store Dag 2012.  Så tenkte å legge ut litt info om den.  (arrangementet han du finne her)

 

Det har vært mange fine treff og parader med beliebers før, og vi har derfor bestemt oss for å lage en stor parade igjen. Dette foregår over hele Norge. Det arrangeres også en parade i Oslo av Rikke, Sandra og Ann Cathrin. Og vi tok av oss ansvaret til å holde denne paraden i Trondheim.

Vi ønsker nå å arrangere ett Belieber treff både for å vise vår takknemelighet for at Justin kom å besøkte oss her i Norge og for å samle oss til en super gøy dag.

Marlene har fikset med noen premier, og hun får flere i po

sten senere. Så dette blir bra :)

Hvis vi får tak i scene med høytalere, mikrofon og hele pakka der så blir det mye synging. Derfor jobber vi en del for å fikse dette. Det er allerede 5 stk som har meldt seg til å synge. Hvis du også har et ønske om det, så er det bare å ta kontakt med en av oss.

Vi har ikke planlagt noe så langt, men planleggingen pågår og vi vil oppdatere dere så fort vi vet mere. Alle sammen vil vel at dette skal bli et stort og trivelig arrangement ? Derfor blir det konkurranser, kanskje dans ,sang og prating med beliebers. Det blir evt. en liten parade også, der hvor vi går i gatene å synger. Vi blir vel også stående på torget og synge en del, og om vi får scene er det på torget det meste vil foregå.


Datoen er ikke fastsatt, men kommer mest sannsyneligvis til å bli i september. Det er fordi det er en del som reiser bort i sommerferien, og vi vil at flest mulig skal få være med å oppleve dette. 
Følg med på siden for mer info og oppdateringer. 

Dream big and Never Say Never !! ♥Sorry for liten skrift. Men kopierte det fra facebook. Som sagt så er ikke dato og klokkeslett bestemt helt hundre prosent enda. Men oppdaterer selvfølgelig når dato og klokkeslett er bestemt.

22.08.2012 | 20:44
Filed Under: Blogg

Oppdatere designet ?

Jeg lurer på om det er noen som er enige med meg at jeg burde oppdatere designet mitt? Er utrolig lei av dette. Men neste design kommer nok ikke til å bli like bra som dette i det hele tatt. Blir nok et veldig enkelt design, mer eller mindre dere vet om noen som lager desgin gratis?-Marlene


22.08.2012 | 20:42
Filed Under: Videoer

As Long As You Love Me video

Som alle sammen vet så har Justin kommet med ny video. Ville bare legge den ut her på bloggen selvom det er gammelt nytt.

 

Elsker den♥

-Marlene


22.08.2012 | 20:38

Nye bilder av Justin+info

Hallo alle nysgjerrige mennesker!

Ser at det er en del som fortsetter og besøker bloggen selvom det ikke er noen som blogger her. Jeg skrev jo et innlegg om at det ikke ble noe blogging fordi jeg skulle til Tromsø i en mnd. Har vært hjemme i nesten 2 uker nå, men lite tid til bloggen fordi jeg driver og søker skole osv fordi jeg ikke kom inn på det jeg ville.

Her er noen nye bilder av Justin:

 

 

 

 Takk til alle som orker å stikke innom bloggen selvom det ikke blir blogget!

-Marlene