31.10.2011 | 19:32
Filed Under: Blogg

I morgen er det 2 uker til..

Til hva da? De 5 første som gjetter riktig er med i trekningen av en liten premie, det skal være en JB ting + en annen ting. Sier ikke hva det er enda..


EDIT: DU KAN GJETTE FLERE GANGER,MEN DU HAR IKKE LOV TIL Å GJETTE SAMME TING FLERE GANGER!

Trekker vinneren med random.org (av de 5 første som gjetter rett)

Marlene♥


31.10.2011 | 17:03

Under the mistletoe del 9

De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

____________________________________________________________________________________________________

Du ble nesten litt lei deg for at du ikke hadde hørt på hva Justin hadde å si deg. ?Så, hva skal du i Norge da?? sa han plutselig. ?Jeg tenkte å rømme vekk. Jeg har ikke sagt noe til mamma, og jeg vet ikke hvor jeg skal bo?. Svarte du. Han spurte deg om du ville bo sammen med han på hotellrommet hans. Du hadde jo kjempelyst til det, men visste ikke om det var en god ide. Du tenkte deg om og svarte han at du ville gjerne det. Men det skulle ikke skje noe mellom dere to i løpet av den tiden dere delte rom. Han lovte deg at det ikke skulle skje noe. Flyet landet og dere gikk av. Det var kjempekaldt og massevis av snø i Norge. Du hadde ikke vært i Norge siden du var 3 år, så du husker ikke hvordan det var i Norge. Dere ble hentet med en limo. Moren til Justin var glad for at dere var sammen igjen, og hu var glad for at du skulle være med han. Da dere ankom hotellet, var det mange hylende fans og paparazzier på utsiden av hotellet. Dere sprang inn fort som mulig, for at ingen skulle få tatt ordentlige bilder av dere to sammen. Kenny tok med seg tingene deres inn og kom med det opp på rommet deres.

Det begynte å bli sent, så du gikk på badet og ordnet deg. Justin kom inn på badet og kyssa deg. ?Og som jeg har savna det?. Sa Justin. Du smilte og kyssa han tilbake. Dere hadde jo egentlig lovet hverandre at ingenting skulle skje mellom dere mens dere delte rom, men et kyss eller to kunne jo ikke skade noen. Kyssingen gikk over til klining. Justin tok deg med ut fra badet og la deg ned på sengen. Han kysset deg ømt og lenge. Du ville ikke at det skulle gå over til noe mere, og det gjorde det ikke. Dere lå og kyssa lenge før dere sovnet.

Dagen etter våknet du med et lite kyss på munnen din. Også sa Justin at han skulle dra på lydprøver og at du kunne komme etter. Du sovnet igjen etter han hadde dratt. Du våknet igjen med at telefonen din ringte. Det var moren din. Hun var sint samtidig som hun gråt. Du fortalte henne alt om at du var sammen med Justin nå og at dere var i Norge sammen. Hun sa at hun var bekymret over deg. Men da sa du at det ikke var noe å være bekymret over fordi det gikk bra med deg og du lovte henne at du skulle ringe henne hver dag. Du sendte Justin en tekstmelding om at du ikke kom på lydprøvene siden du ville dra inn til byen og shoppe. Men at du kom på konserten som han skulle holde i kveld. (dere er i Oslo) I Oslo var gatene pyntet til jul, og det var kjempekoselig å være der. Du gikk forbi en kiosk, og på utsiden var det stilt ut aviser. Og på forsiden av de fleste aviser var overskriften:Mer? 5 komentarer og det kommer en del klokken 19.00

Marlene♥


30.10.2011 | 21:51
Filed Under: konkurranse

Er med i en konkurranse!

http://bibses.blogg.no/1319972314_justin_bieber_konkurr.html#comment

Dette kan man vinne:


Første premien er en "I ♥ JUSTIN BIEBER" hettegenser, og du kan velg mellom alle de fargene på det bildet, og str. S, M og L! Men alt ang. farge og str. tar jeg opp etter hvert med vinneren.Andre premien er parfymen hans Someday. Den lukter sykt bra, og det er den minste plasken som er 30ml.


Tredje premien er Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story  -  det er boken Justin har skrevet selv. Den er stor og alt står på Engelsk. Boken er utrolig bra, og dere kommer til å leve dere inn i den.

 

Men for å være med i konkurransen så må du gjøre dette:


Til dere som har blogg:
♥ Legge meg til som venn på facebook, jeg heter: Sandra ,  Silav & brukeren til bloggen som er Bibses Bloggerene
♥ Linke til dette innlegget på facebooken din og twitter (hvis du har).
♥ Du må skriv et innlegg på bloggen din ang. konkurransen hvor du linker direkte til dette innlegget, + bilder av premien.
♥
Jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer mange ganger så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.


Til dere som ikke har blogg:
♥Legge meg til som venn på facebook, jeg heter: Sandra , Silav & brukeren til bloggen som er Bibses Bloggerene
♥ Link til dette innlegget på facebook og twitter (hvis du har).
♥
Gi meg tips til hvordan neste konkurranse skal foregå, + jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer mange ganger så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.

 

Håper jeg vinner, never say never!

Marlene♥


30.10.2011 | 14:28

Under the mistletoe del 8

Da sa hun til deg at du skulle ha snakket med Justin om det. Men du ville ikke. Siden han kom nok bare med en dårlig unnskyldning. Det var greit nok at du hadde tilgitt han en gang, du hadde ingen planer om å tilgi han en gang til.

____________________________________________________________________________________________________

Hun sa at hun skjønte deg godt. Hun bestemte seg for å sove over hos deg, og være med deg mens du var lei deg. Mari var en sånn snill bestevenninne som alltid var der for deg når du trengte det. Mari sovnet ganske fort. Men du lå våken og tenkte på Justin. Du skjønte ikke hvordan han kunne gjøre noe sånt mot deg. Du begynte å gråte. Men du gråt stille sånn at ikke Mari skulle høre deg. Du gråt deg i søvn. Og du sovnet klokken. 04.56 på morgenen. Når du våknet igjen, hadde du ikke lyst til å stå opp i det hele tatt. Du ville ikke innse at det var sant det som hadde skjedd. Du så på mobilen din for å se hva klokken var. Og der hadde du 8 tapte anrop og 37 meldinger, og alle var fra Justin. Han hadde sendt deg mange meldinger om hvor lei seg han var over det som hadde skjedd, og at han ville møte deg og snakke med deg osv. Du orket ikke en gang å tenke på han nå. Så du stod opp, gikk mot skapet ditt og tok frem en boks. I boksen lå det mange penger som du hadde spart siden du var liten. Du hadde ikke spart dem til noe spesielt. Men nå hadde du bestemt deg for å reise bort. Bort fra London og alt som hadde skjedd. Bort fra Justin og hun dumme jenta han hadde vært med. Du visste ikke hvor du skulle, men bort skulle du i hvert fall. Du skrev en lapp og hang den på romdøren din. Du pakket ned litt saker som var aller viktigst ned i en liten bag. Du tok den over skulderen din også gikk du ned og tok på deg sko og jakke. Så dro du. Du gikk på bussholdeplassen og venta på at en buss skulle komme. Du tok en buss som skulle til flyplassen. Du gikk inn på flyplassen og bort til der man kjøper flybilletter. Du spurte damen som satt bak skranken og spurte henne om en billig flybillett til hvilken som helst plass i verden. Hun foreslo en billett til Norge for bare 399 kr per vei. Du takket ja til det og kjøpte billettene. Det var 2 timer til flyet ditt gikk. Så du gikk og satte deg på en kafe. På flyplassen var det kjempefint, siden det var så fint pyntet til julen.


Når det var en halv time igjen til flyet ditt gikk, tenkte du at du skulle gå til gaten der hvor du skulle ta flyet ditt fra. På veien dit møtte du selvfølgelig Justin. Du ble skikkelig irritert. Hvorfor måtte du alltid møte på han, hvor enn du skulle. Han spurte deg om hvor du skulle. Du svarte at du skulle vekk. At du ikke orket å være i London lengere. Du spurte hvor han skulle. Han sa at han skulle til Norge for å ha konsert. Perfekt. Tenkte du for deg selv ironisk. Faen, sa du litt lavt for deg selv. Også gikk du. Justin kom jo selvfølgelig etter deg, siden han skulle ta samme fly som deg til Norge. Du tenkte at du fikk bare overleve noen timer med Justin på samme fly. Det var jo liksom ikke sånn at han skulle sitte ved siden av deg, tenkte du med deg selv. Du gikk om bort i flyet og du satte den lille bagen din opp på hyllen over setene. Så kom Justin inn i flyet. Mange jenter som var om bord i flyet begynte å hyle. Du var bare sint og satte deg ned på setet ditt, og han kom nærmere og nærmere deg. Men han gikk heldigvis rett forbi deg. Han satt noen rader bak deg. Så det kunne du overleve med. Men det var ingen som kom og satte seg med deg. Så du satt der alene da. Etter flyet hadde lettet og det gikk an å ta av seg beltet, kom Justin fram til deg og satte seg ved siden av deg. Han sa ikke et ord til å begynne med. Men så sa han: ?Vi må snakke?. Du svarte ikke først. Men så sa du at han skulle fortelle deg hva han og hun jenta gjorde og hvorfor. Han fortalte deg alt som hadde skjedd. Og det var ikke noe spesielt egentlig. De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

Teksten ble helt fucket igjen... sorry for det.

Mer?

Marlene♥


30.10.2011 | 13:58

Nye bilder av Justin


Tror virkelig at han prøver å drepe meg med de nye bildene!

Hva synes du?

Marlene♥


29.10.2011 | 22:40

Under the mistletoe del 7

Bare fordi Marit er så søt!

___________________________________________________________________________________________

 Du stod der litt til for å høre om du hørte Justins stemme. Du hørte at det var Justin. Du ble litt lei deg. Du klarte ikke være der lengere. Men akkurat da du skulle gå, ble romdøren åpnet. Og ut kom..

_____________________________________________________________________________________________________

Justin etterfulgt av ei jente. Ei jente som du tror du hadde sett før. Men du kom ikke på hvor du hadde sett henne. Du måtte tenke deg om. Jo, nå visste du hvor du hadde sett henne. Du hadde sett henne i misteltoe videoen til Justin. Du kjente at du ble skikkelig skuffet. Justin hadde vært med en annen jente igjen. Sist gang hadde han jo kysset Mari. Og denne gangen hadde han tullet med jenta fra misteltoe videoen. Du sprang fort ned trappen og ut døren uten å ta på deg noen sko og jakka di. Justin kom løpende etter deg. Sist gang funket det for han, men denne gangen hadde du bestemt at du ikke skulle tilgi ha. For da kunne han fortsette med det flere ganger hvis du fortsatte å tilgi han hele tiden. Denne gangen var du så skuffet og lei deg. Du så på Justin. Også sa du: ?det er slutt?. Du begynte å gråte også sprang du hjem til deg selv. Du sprang rett forbi moren din som ville vite hva som hadde hendt og rett opp på rommet ditt. Ikke lenge etterpå kom moren din inn på rommet ditt. Du lå med ansiktet trykt ned i puten din og gråt. Moren din satte seg på seng kanten vedsiden av deg og strøk deg på ryggen. Hun spurte deg om du ville snakke om det. Du svarte og sa at du bare ville være alene akkurat nå. Så sa moren din at du bare måtte komme senere og snakke med henne hvis du trengte det. Også gikk hun ut av rommet ditt. Du sovnet og sov helt til dagen etter. Du våknet og var fortsatt helt knust. Det var egentlig helt sykt at du hadde slått opp med Justin Bieber. Det gikk egentlig ikke opp for deg at du hadde vært sammen med han i det hele tatt. Du tenkte at du skulle gå ned og snakke med moren din også etterpå bare glemme alt med Justin. Du gikk inn på badet og fjernet sminken som hadde rent nedover kinnet ditt også gikk du ned på stuen og satte deg for å snakke med moren din. Du var utrolig heldig som hadde en sånn mor, som du kunne fortelle alt til. Og som brydde seg om deg. Etter dere hadde snakket sammen lenge, foreslo hun at dere kunne dra en tur til byen for litt shopping. Det ble du utrolig glad for. Det skulle bli godt å dra på shopping med mammaen sin. Du hadde ikke vært på shopping med henne på mange år.Når dere kom til byen, var du så uheldig at du møtte på Justin. Men du ignorerte han. Han prøvde å snakke til deg. Men du gadd ikke svare. Så du tok hånden til moren din og dro henne med deg bort der i fra. Etter dere hadde kommet hjem fra mange timer med shopping i byen. Kom Mari og ringte på døren. Det var moren din som åpnet. Hun sa til Mari at du var oppe på rommet ditt, men at hu bare måtte gå opp til deg hvis hun hadde lyst. Mari gikk opp på rommet ditt. Du var utrolig glad for å se henne igjen. Du gråt og ga henne en klem. ?Hva er det som har skjedd *DN*?? Jeg slo opp med Justin. Sa du og gråt enda mer. Hun holdt rundt deg lenge før hun spurte deg om hva som hadde skjedd. Du fortalte henne det som skjedde. Da sa hun til deg at du skulle ha snakket med Justin om det. Men du ville ikke. Siden han kom nok bare med en dårlig unnskyldning. Det var greit nok at du hadde tilgitt han en gang, du hadde ingen planer om å tilgi han en gang til.

 

Mer?

Marlene♥


29.10.2011 | 21:00

Under the mistletoe del 6

 Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.

______________________________________________________________________________________________________

Dere satt lenge og pratet sammen om alt mulig. Du var veldig glad for at du kunne snakke med han om alt. Det var nesten som om Justin var din nye bestevenn. Men du var fortsatt bestevenn med Mari. ?Men hva skal vi gjøre med Mari da? Hun er jo forelsket i deg hun også?. Sa du plutselig. ?Vi får bare finne henne en annen hun kan være kjæreste med. Kanskje Ryan?. Sa Justin og lo. ?Ja kanskje det?. Svarte du og lo med.

Det begynte å bli sent på kvelden nå. Du ringte moren din og sa ifra at du skulle sove over hos Justin. Det var helt greit for moren din at du sov der. Du sendte en melding til Mari: Hei Mari! Hva skjer? Det tok ikke lang tid før du fikk et svar: Hei *DN*! Jeg bare slapper av og ser på never say never. Sitter du for deg selv og ser never say never? Svarte du. Ja, hvem andre skal jeg se den med når bestevenninna mi er hos Justin da? Når du fikk den siste meldingen hadde du sovnet, så du fikk ikke svart på den før dagen etter. Du bestemte deg for at du skulle finne på noe med bare Mari i dag. Så du gikk ut av sengen uten å vekke Justin. Så gikk du inn på badet og ordnet deg litt. Når du kom ut av badet, skvatt du, fordi Justin stod der. ?Åh gud, du skremte meg!? sa du nesten litt sint. Han bare smilte og kyssa deg og gikk inn på badet. Når han kom ut av badet hadde du dratt. Du følte deg egentlig litt slem som hadde dratt fra Justin på den måten. Uten å si ifra til han hvor du skulle eller hva du skulle gjøre. Etter en liten stund fikk du så dårlig samvittighet at du gikk tilbake hjem til Justin. Når du kom inn til Justin spurte han deg om hvorfor du bare gikk uten å si ifra. Du svarte at du ikke visste, men du kom tilbake fordi at du fikk dårlig samvittighet. ?Jeg skal aldri gjøre det igjen?. Sa du. Etterpå ringte telefonen din og det var Mari som ringte og lurte på hvor du var. Du svarte bare at du glemte av tiden og at du kom så fort du kunne. Du sa til Justin at du måtte dra, men at du kom tilbake senere i kveld. Også dro du for å møte Mari. Du og Mari koste dere i byen på shopping. Du kjøpte masse fint til både deg selv og Justin. Du gledet deg kjempe mye til å komme hjem til Justin og vise han hva du hadde kjøpt.

Når du kom utenfor huset til Justin, så du at det var en bil der. Du lurte virkelig på hvem som kunne være hos Justin nå. Du var ikke sikker på om du skulle gå rett inn, ringe på døren eller ringe Justin på telefonen og si at du var kommet. Du tenkte litt. Jeg har jo sagt ifra at jeg kommer, og jeg pleier jo å gå rett inn. Så da skjønner han det sikkert. Så du gikk rett inn i huset. Du åpnet døren forsiktig. Og når du kom inn i gangen så du at det var et par jente sko der og en jente jakke som hang der. Du ble veldig redd for at Justin hadde besøk av ei jente. Og det verste av alt var jo at han ikke hadde sagt det til deg. Du var usikker på om du skulle gå og se etter hvor de var i huset. Først gikk du inn i stuen, og der var det ingen. Så hørte du en lyd fra overetasjen. Du gikk sakte og forsiktig opp trappen sånn at ingen skulle legge merke til at du var der. Når du kom på toppen av trappen, hørte du lyden igjen. Det hørtes ut som en stønning eller noe. Nå var du nesten litt sint. Du var sint og redd for at Justin hadde sex med en annen jente. Du gikk sakte og forsiktig mot romdøren til Justin. Du lyttet for å høre om du hørte noe mere. Men det tok lang tid før du hørte noe. Du hørte snakking. Men du hørte ikke om det var stemmen til Justin. Men det var helt klart en jente inne på rommet. Du visste ikke om du skulle gå inn på rommet og se hvem som var der, eller om du bare skulle gå derfra, og spørre Justin senere om hva han gjorde mens du var med Mari.  Du stod der litt til for å høre om du hørte Justins stemme. Du hørte at det var Justin. Du ble litt lei deg. Du klarte ikke være der lengere. Men akkurat da du skulle gå, ble romdøren åpnet. Og ut kom..


Har ikke andre bilder som passer. Derfor blir det bare bilder av Justin

Mer?

Marlene♥


29.10.2011 | 19:59

Under the mistletoe del 5

 Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.

________________________________________________________________________________________________________

Mari hadde sovnet. Du gikk ut fra rommet igjen også ringte du Justin. Du og Justin snakket sammen i telefonen hele natten. Klokken var blitt 5 på morgenen og du gikk inn på rommet ditt, og la deg ved siden av Mari. Når du våknet i 12 tiden var Mari dratt. Du tok telefonen din og ringte Mari og spurte hvor hun var. Hun sa at hun måtte dra hjem, men at dere kunne finne på noe senere. Men du kunne ikke finne på noe i dag, siden du skulle være med Justin. Mari ble litt skuffet over at du dumpet henne for Justin. Men du sa at en dag kom det jo til å skje. At en av dere eller begge fikk seg kjæreste en gang. Selv om du og Justin ikke var kjærester enda, men kunne jo hende at dere ble det.

Du gikk og tok deg en dusj også ordnet du deg, men du orket ikke sminke deg. Du ville at Justin skulle få se deg uten sminke. Sånn at han kunne se den virkelige deg. Etterpå gikk du ned i stuen og snakket litt med moren din før du dro ut for å møte Justin. Du hadde et lite håp om at du og Justin skulle bli kjærester nå snart. Da du møtte Justin, kom han bort til deg og kyssa deg. Kanskje dere var sammen nå. Bare at dere ikke snakket noe om det. Kanskje det bare skjedde helt naturlig. Skulle du spørre, eller skulle du bare la være? Tenkte du for deg selv. Du bestemte deg for og ikke spørre, men vente med det til senere. ?Så, hva skal vi finne på da?? sa du og smilte. ?Vi kan dra hjem til meg og se film og kose oss?. Sa Justin og ga deg enda et kyss. Så dro dere hjem til Justin. Hele kvelden du var sammen med Justin, tenkte du på om du skulle spørre han eller ikke. Men også turte du det egentlig ikke. Så du var kjempe usikker på det. Justin så på deg at det var noe du tenkte på. Så han spurte deg om hva det var, om det var noe galt. Du svarte bare at det ikke var noe galt. Men at du ville spørre han om noe. Justin ble veldig nysgjerrig på hva du skulle spørre han om. Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.


Liksom deg og Justin.

 

Mer? Kommer en til del klokken 21.00

Marlene♥


29.10.2011 | 16:48
Filed Under: Blogg

Biebertreff!

Her kommer bilder fra biebertreffet:


Marit gjemte seg bak-.-


Happy etter å ha kjøpt undet the mistletoe<3


RBK maskotten :-DDD


ehehehehehe.. jaa

Hva synes du om bildene?

Marlene♥


29.10.2011 | 10:07
Filed Under: Blogg

Biebertreff neste!

Idag skal jeg på biebertreff i byen! Gleder meg til å se de herlige jentene igjen. Skal ta noen bilder som jeg skal prøve å få lagt ut idag på bloggen. Så kommer det også 2 nye deler av historien idag.


Bilde fra forrige biebertreff♥

Marlene♥


28.10.2011 | 17:43

Under the msiteltoe del 4

Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..
_______________________________________________________________________________________________________

­­­­­­­­­Justin og Mari og kysset. Du ble helt paff. Du satte deg ned og begynte å gråte. Selv om du visste at du ikke var sammen med Justin. Men du trodde at dere kanskje skulle bli sammen en dag. Du begynte å gråte enda mer. Du klarte ikke slutte. Det gjorde så vondt. Du kunne virkelig ikke tro hva du nettopp hadde sett. Du reiste deg og gikk mot vinduet igjen. Justin og Mari stod der enda og kysset. ?Hvordan kan de være så dumme å stå nesten rett utenfor huset mitt å kline!?? sa du til deg selv med en sint stemme. Nå hadde du sluttet å gråte. Du tok deg sammen og gikk ut, rett ut til Justin og Mari. Du gikk med tunge raske skritt mot dem. Justin skvatt da han så deg. Når du kom helt mot dem begynte du å gråte igjen. ?Hvordan kunne du!?? sa du og begynte å gråte enda mer. Til slutt klarte du ikke mer, du måtte bare gå der fra. Du begynte å løpe. Du løp så langt og så fort som aldri før. Du løp lengere en noen gang. Når du stoppet, la du merke til at Justin hadde løpt etter deg. Mens du hadde løpt hadde du stengt alle lyder ute, så du hadde ikke hørt at det var noen som kom bak deg. Han kom nærmere og nærmere deg. Men da han kom helt bort til deg begynte du å løpe igjen. Denne gangen løp du helt til du falt sammen. Du hadde løpt fra Justin denne gangen(trodde du). Etter noen minutter kom Justin mot deg. Du bare satt der på bakken og gråt. Egentlig hadde du lyst til å bare forsvinne. Du orket ikke snakke med Justin akkurat nå. Han var helt ved deg nå. ?Jeg kan forklare? sa han og så på deg. Du ville ikke se på han, du så bort. ?Forklare og forklare? sa du sint. ?Det er ingenting å forklare.? Sa du etterpå.

Justin hjalp deg opp og han så deg dypt inn i øyne dine. Du vridde deg unna og gikk. Han kom fort etter deg igjen. ?Kan du ikke forstå at jeg ikke vil høre hva du har å si til meg!?? sa du og var skikkelig frustrert. ?Nei, jeg kan ikke forstå deg.? Sa han og begynte å få tårer i øynene sine. Du klarte virkelig ikke se at Justin begynne å gråte. Så du gikk bort til han og ga han en klem. ?La oss bare glemme dette.? Sa du og klemte han mer. ?Men jeg må virkelig få snakket med Mari.? Du gikk fra Justin. Etter du hadde gått så langt bort fra Justin som mulig. Ringte du Mari. Men hun svarte ikke. Du ringte en gang til, og hun svarte ikke da heller. Du ble litt bekymret. Derfor gikk du hjem til Mari. Du ringte på døren og det var Moren til Mari som åpnet døren. Du spurte om Mari var der, men hun var ikke der. Moren trodde hun var sammen med deg. Så gikk du. Du gikk hjem til deg for å se om hun var der. Og der stod hun. Hun stod på samme flekk som hun stod på da hun kysset Justin. Hun gråt. ?Hva skjedde nå egentlig?? Spurte hun deg. Du ga henne en klem. ?Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.


Dette skal liksom være Justin og Mari ..

Sorry for at det blir skikkelig rart, med masse spørsmåltegn osv.. Men jeg orker ikke fjerne dem.. Skjønner ikke hvorfor det kommer,sikkert fordi jeg har kopiert det fra word.

Mer? 10 komentarer og det kommer en til del i kveld!

Marlene♥


27.10.2011 | 20:41
Filed Under: Blogg

Justin Bieber tingene mine

Har akkuart tatt bilder av JB tingene mine. Tror det er alt.


Hettegenseren min


To av mine plakater + bilder tegnet av kjendistegneren som jeg selv har skrevet ut


en plakat + tenging av kjendistegneren som jeg selv har skrevet ut(bak/over sengen min)


Klesskapet mitt med plakater + bilder jeg har skrevet ut


Justin Bieber t-skjorte fra tyrkia.. Men den er for liten :-(


Justin Bieber t-skjorte


Silly bandz,samlekort i pakke,samlekort,3D briller og samlebilder


Justin Bieber bøker, klistremerke album + noen av klistremerkene(ligger oppå boken) og JB blad(tysk)


Topp bieber spesial og tysk blad


Never say never dvd, bieber fever armbånd og mobilpynt


3 plakater (foten min med lilla sokk,swag!)


Justin Bieber my world og never say never remixes

Tror dette er alle tingene mine. + at jeg har noen plakater hengende på veggen hjemme hos pappa på rommet mitt + et par øredobber.

Har du noe av dette?

Marlene♥


27.10.2011 | 18:30

Under the misteltoe del 3 - lang del

Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

_____________________________________________________________________________________________________

Han kledde på seg han også, også gikk dere ut. Ryan gikk bort til Justin og visket han i øret. Du lurte virkelig på hva det var han sa. Justin svarte ikke, han bare så på deg og smilte. Nå begynte du virkelig å lure på hva det var. Justin kom bort til deg og kysset deg på munnen. Du tenkte: Hva var det for? ?Uuh?. Sa Ryan og Chaz i kor. ?Det var det jeg visste? sa Ryan og smilte til deg. Nå skjønte du hva han hadde sagt til Justin. Du begynte plutselig å le. Du skjønte egentlig ikke hvorfor. Så begynte de andre å le de også. Chaz sluttet og le og sa: ?Hva er det vi ler for?? Du begynte å le enda mer. Du holdte på å falle sammen av latterkrampe. Så gikk du bort til en stor stein og du satte deg ned på den. Du klarte ikke stå på føttene dine lengere, siden du hadde ledd så mye. Du var sikker på at du aldri i ditt liv hadde ledd så mye som nå. Alle sammen sluttet å le og ble ganske alvorlige. Så spurte Ryan: ? Er du og *DN* sammen eller?? ?Nei? svarte du og Justin i kor. ?Hvorfor kysser dere da? spurte Chaz. ?Åh, så dum du er? sa Ryan og smilte. ?Man kan da kysse selv om man ikke er kjærester? sa du. Justin kom med et forslag at dere kunne dra hjem til han og se en film. Og alle sammen ble med på det. Så da dro dere hjem til Justin for å se film. Etter dere hadde sett filmen i 20 minutter, visket Justin deg i øret. Du bet deg i leppa og dro med deg Justin opp på rommet hans. Han tok hendene sine rundt midjen din og dyttet deg forsiktig mot senga. Han tok av seg t-skjorta og slengte den på gulvet. Så tok han av deg genseren din og toppen din også slengte han det også på gulvet. Det gikk virkelig hett for seg. Så banket det på døren, og Justin stoppet. ?Åh, det er sikker Ryan og Chaz som lurer på hvor vi ble av? sa Justin og begynte å le. Han tok på seg boxern og t-skjorta si, før han gikk og åpnet døren. Og der var det Ryan og Chaz som lurte på hvor dere ble av. Justin gikk ut til dem og lukket døren bak seg. Skulle han fortelle dem det? Tenkte du. Du tenkte over det igjen, og tenkte at det hadde jo egentlig ingenting å si. Så lenge resten av verden ikke vet noe. Like etter på kom Justin inn på rommet igjen med et smil om munnen. Du lurte på hva det var, men han svarte at det ikke var noe spesielt. Han kom bort til deg og ga deg et kyss. Også sa han ? gutta har dratt hjem, skal vi fortsette?? Også kysset han deg igjen. ?Nei, jeg orker ikke mere nå, sorry? sa du og ga han et kyss og sa god natt.

Dagen etter våknet du av at Justin vekket deg. Han hadde lagd frokost til deg. Du ble så glad over at han var så snill med deg. Men en ting du lurte på, var om dere to noen gang kom til å bli sammen. Du tok frem telefonen din og så at du hadde 3 tapte anrop og en hel haug med meldinger som var fra Mari. Du ringte Mari. ?Hei Mari! Jeg har dessverre vært opptatt, så har ikke hatt mobilen min i nærheten.? ?Hei *DN*! Hvordan går det med deg og Justin da?? sa hun og kniste litt. ?Jo, det går vel i grunnen bra, men jeg vet ikke om det blir noe mer mellom oss, eller om dette bare er en flørt? svarte du og sukket. ?Så klart blir det noe mer mellom dere?. Svarte Mari. ?Men jeg må legge på nå jeg, ha det. Glad i deg? sa du og la på før Mari fikk svare. Justin tok deg med opp på rommet igjen. Han spurte deg om dere skulle fortsette på det dere gjorde i går. Men når du tenkte deg om, så hadde du ikke lyst. For du var veldig redd for at det var bare sex han var ute etter. Du ble egentlig litt sint. Du tok på deg klærne dine. Gikk ut fra rommet, smalt med døra, også sprang du ned trappen. Fortet deg å ta på deg skoene dine, også tok du jakken din og gikk ut. Justin kom etter deg løpende. ?Hva er det du gjør?? sa han nesten litt trist. ?Jeg er ikke sikker. Jeg er vel bare redd for at du bare vil ha sex med meg.? Sa du å så ned. ?Tror du virkelig jeg er en sånn person!?? sa Justin litt sint. ?Jeg vet ikke, jeg kjenner deg ikke så godt.? ?Så la oss bli kjent da?. Sa han og smilte til deg. Du tok hånden hans og dro han med deg hjem til huset ditt. Når dere kom inn, kom moren din bort til deg og Justin, og hilste på Justin. Så gikk dere inn på rommet ditt. ?Vent her?. Sa du og gikk ut av rommet ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte til Mari. ?Hei Mari, det er meg igjen. Jeg bare lurte på om du ville komme over til meg en tur. Jeg har en overraskelse til deg.? Sa du. Mari ble kjempe glad og la på. Noen få minutter senere ringte det på døren og det var Mari. Du ga henne en stor klem og tok henne med mot rommet ditt. ?Vent her.? Sa du og gikk inn på rommet der hvor Justin satt. ?Mari, bestevenninna mi er her, og hun er en super fan av deg. Og jeg vil gjerne at hun skal få møte deg.? Sa du og kyssa han. ?Få henne inn da.? Sa Justin og smilte bredt. Du gikk og åpnet døren og dro Mari inn på rommet ditt. Hun fikk sjokk da hun så at Justin var der. Hun visste jo at du kjente Justin, men hun visste ikke at han var hos deg nå. Justin gikk bort til henne og ga hun en klem. Mari trodde hun skulle dø, og hun begynte å gråte. ?Det er ikke noe å gråte for.? Sa Justin og tørket bort tårene på kinnene hennes. Du kjente at du ble litt sjalu. Men du stolte på Mari og Justin.

Etter du, Justin og Mari hadde kost dere sammen. Måtte Justin og Mari dra. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle dra hjem. Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..


Hadde ikke noen andre spesielle bilder som passet.

Mer? 10 komentarer og det kommer en del klokken 21.00

Marlene♥


27.10.2011 | 17:46
Filed Under: konkurranse

Jeg er med i en konkurranse!

http://mrbieberforever.blogg.no/1319659472_konkuranse_vinn_under.html

Vi to har nå bestemt oss for å ha en konkurranse! For å delta må du:
De som har blogg:
-Linke på facebook/twitter
-Skrive blogginnlegg der hvor du linker til innlegget, skriver hva man kan vinne, skrive hvordan man deltar og skrive hvorfor DU skal vinne!
-Legge oss til som venn på facebook (Tuva Hjelle & Andrea Håvarstein).
-Verve en venn, som vil si få med en venn i konkuransen. Skriv navnet på vennen!

De som ikke har blogg:
-Linke på facebook og/eller twitter.
-Legge oss til som venn på facebook (Tuva Hjelle & Andrea Håvarstein)
-Skrive melding i innboks til oss hvorfor DU skal vinne.
-Verve en venn, som vil si få med en venn i konkuransen. Skriv navnet på vennen!

Vi trekker to vinnere. Den ene vinner det nye albummet Under The Mistletoe, den andre vinner en jb hettegenser!
Jeg har kjempelyst til å vinne denne konkurransen, det er en super premie! Jeg er en superstor fan av Justin, og melder meg på så mange konkurranser som mulig, siden jeg ikke har så mye råd til å kjøpe ting selv. Så det hadde vært kult om jeg kunne vunnet. Never say never!

Marlene♥


27.10.2011 | 17:38

Under the misteltoe del 2

Sorry for at den kommer litt sent.

 

Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig ?Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?
_____________________________________________________________________________________________________

?Vi kan møtes i parken om en time? foreslo Justin. ?Okei? svarte du. Sa la du på og gikk for å ordne deg. Du tok på deg jeanstights og en tykk og god hettegenser siden det var ganske kaldt ute for tiden. Du tok deg litt mat før du gikk nedover til parken. Når du kom til parken, så du at Justin satt på en benk og ventet på deg. Du smilte bredt og gikk bort til han og satte deg vedsiden av han. Dere begynte å snakke om alt mulig. Så spurte Justin deg om du ville bli med hjem til han. Du fikk nesten ikke puste, skulle du virkelig få se huset til selveste Justin Bieber. Ikke bare var du så heldig å få møte han, men du fikk være med han hjem også. Han tok hånden din og dro deg med seg. Etter dere hadde gått et stykke, kom dere fram til huset hans. Du fikk sjokk da du så hvor stort og fin det var. ?Bor du her?? Spurte du litt sjokkert. ?Ja? svarte Justin og smilte til deg. Justin tok deg med inn i huset sitt. Du fikk hakeslepp da du så hvor stort og fint det var innvendig. Han gikk inn på kjøkkenet og hentet litt snacks også tok han med deg opp på rommet sitt. Du fikk hakeslepp enda en gang da du så hvor stort rommet hans var. Han hadde en diger seng og en diger tv.

Du satte deg på kanten av senga hans, du så deg rundt om i rommet. Justin kom mot deg og så deg dypt inn i øynene dine. Du smilte. Justin kysset deg forsiktig på munnen. Du kysset tilbake. Han så på deg og smilte. Du hadde lyst til å rope høyt. Justin hadde akkurat kysset deg. Noe du aldri hadde trodd. Men det var virkelig sant. Justin gikk ut av rommet. Du visste ikke hva han skulle. Så du tok frem mobilen din og sendte en melding til bestevenninna di Mari. Du skrev dette: ?Hei beste! Du klarer ALDRI i livet å gjette hvor jeg er akkurat nå, og hva som har skjedd!? Det tok ikke lang tid før du fikk svar. ?HÆ!? Hvor er du, og hva er det som skjer?? Hun virket sjokkert. Du svarte tilbake: ? Ta det med ro. Det går bra altså. Men jeg er på besøk hos Justin Bieber og han kyssa meg ista.? Du smilte for deg selv. Også kom Justin tilbake på rommet igjen. Du la fra deg mobilen din. Han kom bort til senga og satte seg vedsiden av deg. Du så ned i fanget ditt. Så spurte Justin om dere skulle gå ut en tur og møte kompisene hans. Du visste ikke hva du skulle svare. Du ville bare sitte i senga sammen med Justin. Du ville sitte der for alltid. Det måtte ikke ta slutt. Men du ville jo også hilse på kompisene hans. Så du bare nikket og smilte. Han tok deg i hånden igjen og dro deg med ned i gangen. Du tok på deg skoene dine og jakka også gikk dere ut. Det var utrolig kaldt ute. Men du var sammen med Justin, og da ble det med en gang mye varmere, med tanken på at han var i nærheten. Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

Og sorry for at teksten blir som den blir. Men det er skrevet i word.

Mer? 5 kommentarer og det kommer en til del!

Marlene♥


26.10.2011 | 19:53

Under the misteltoe - del 1

Du bor i London og er 16 år. Det er rundt desember måned. *DN* = ditt navn
Mari er bestevenninna di og hun er en super duper fan av Justin. Du derimot er ikke like stor fan, men du synes han er helt ok.

_____________________________________________________________________________________________

Du og bestevenninna di Mari var i byen på shopping for å kjøpe julegaver til familie og venner. Du hadde bare funnet gave til lillesøsteren din enda. Mens Mari hadde funnet gaver til nesten alle hun skulle kjøpe gave til. Det hadde seg nemlig sånn at du hadde vanskeligheter med å kjøpe gaver, egentlig hatet du det. Men du måtte bare kjøpe gaver. Etter to timer til i byen hadde du funnet gaver til resten av dem du skulle kjøpe til. På vei hjem fra byen så du en gutt som gikk for seg selv og så ned i bakken. Du gikk alene hjem, siden venninna di bodde den andre veien. Du lurte på om du skulle gå bort til gutten og spørre hva det var. Så gikk du bort til han. Du prikket han på skulderen, og han skvatt til. Han snudde seg og da så du med en gang hvem det var. Det var Justin Bieber. Du ble litt nervøs, du visste egentlig ikke hva du skulle si til han. Du hadde helt glemt hvorfor du hadde gått bort til han. Han spurte deg hva det var for noe. Du ble stum. Du klarte ikke å komme med et eneste ord. Han spurte deg igjen. Du svarte han og sa: "Jeg så deg gå og henge med hode, så jeg ville bare spørre deg om det var noe". Sa du og så ned på føttene dine. Justin tok hånden sin under haka di og løftet hodet ditt opp og så deg i øynene. Du smeltet helt da du så de nydelige øynene hans. Du ble stående og stirre inn i øynene hans, du klarte ikke se bort. Han svarte: "Det går bra med meg". Også ga han deg en lapp og løp bort. Du ble litt sjokkert over at han bare løp bort. Du kikket på lappen og der stod det et nummer. Du smilte og gikk hjem.

Når du kom hjem gikk du inn i stuen og henta mobilen din også sprang du opp på rommet ditt. Du tenkte litt før du tastet inn nummeret på mobilen din. Du tenkte enda en gang før du trykte på "ring" knappen. Det tok ikke lang tid før noen svarte. Du hørte med en gang at det var Justins stemme. "Hallo" sa Justin i den andre enden. ?Hei? svarte du forsiktig. Egentlig var du ikke så sikker på hvorfor du ringte. Du ble helt stille og visste ikke hva du skulle si. Plutselig spurte Justin deg om dere skulle finne på noe sammen. Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig "Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?"Litt kjedelig del. Og jeg aner ikke hva som skjedde med skriften, men jeg har skrevet det i word.

Mer? 10 kommentarer og det kommer en del til idag

Marlene♥


25.10.2011 | 19:50

Nye bilder av Justin + to ting til

Hei alle sammen! Jeg sa igår at jeg slutta på bloggen. Men siden jeg likvel er på pcn, hvorfor ikke slenge inn et innlegg på bloggen min da? Jeg har tenkt litt og ordnet litt opp i "problemet" mitt. Så derfor blir det litt blogging fra meg. Men ikke stort. Ikke mer en kanskje 1 innlegg hver dag, ikke det en gang heller.. OG historien min kommer snart nå. Har skrevet 12 deler så langt, skal vel skrive minst 5 deler til. Jeg skriver hver dag både hjemme og på skolen, så da skal det nok gå fort. De kommer seinest på søndag.

Her er noen nye bilder av Justin:

bildene er tatt fra jdbnorway og facebook. Forresten så den 1.november skal vi prøve å få jdbnorway lengere opp på topplisten, så gå innpå den bloggen mange ganger den 1.november.. og tips andre om det.

 

Marlene♥


24.10.2011 | 18:09
Filed Under: Blogg

Slutter å blogge på en god stund

Jeg slutter å blogge på en god stund. Og det er en personlig grunn til det. Jeg har ikke lyst til å fortelle noe om det. Men jeg tror at historien min kommer en gang i desember. Håper ivhertfall på det. Har kommet veldig langt med den. Men siden jeg slutter å blogge på en stund, så kommer den ikke før da

Håper dere forstår meg. Jeg er virkelig lei meg for dette, og det er ikke noe jeg har lyst til.. Men jeg har ikke annet valg..

Takk for alle fine komentarene og tilbakemeldingene deres. Så lover jeg at det kommer en konkurranse den dagen jeg kommer tilbake.

Marlene♥


23.10.2011 | 13:50
Filed Under: Blogg

Bursdags ønskeliste

Nå er det ikke så altfor lenge til bursdagen min. Som er den 15.november. Og da fyller jeg 17 år. Gleder meg. (vet det ikke har noe spesielt med Justin å gjøre, men jeg ønsker meg Justin Bieber ting,derfor blogger jeg om det her)

Dette ønsker jeg meg i bursdagsgave:


Har kjempelyst på denne! Den er så fin♥


Denne er også veldig fin♥


disse er litt søte♥


Også denne da. Hvem vil ikke ha den?♥

Litt random, jeg vet. Så, hvis du er kjempesøt og snill så kjøper du en av disse til meg i bursdagsgave. Så skal jeg kjøpe en til deg på din bursdag.. Haha neida.. Trenger ikke kjøpe gave til meg :-D Håper at jeg får dette av familien min eller noe.

Hva ønsker du deg?

Marlene♥


22.10.2011 | 23:55
Filed Under: Blogg

Historien + smakebiter av den

Jeg håper egentlig på at historien skal bli ferdig til imorgen. Det blir ikke så mange deler som 40 deler og oppover som de andre bloggene har.Men kansje det blir 15-20 deler. Men maks 25. Jeg har så langt bare kommet meg til del 8. Fordi jeg ikke har hatt så god tid til å skrive. Men nå skal jeg sitte lenge med den før jeg går å legger meg. Håper virkelig at dere kommer til å like den, og at det er noen som kommer til å lese den og komme med tilbakemeldinger.

Historien heter Under the misteltoe, men det tar lang tid før historien har noe med navnet på historien å gjøre. Har sett at det er en annen blogg som har det samme navnet. Men jeg hermer ikke etter, siden jeg har holdt på med denne historien lenge. Og den bloggen hermer jo heller ikke etter meg siden de ikke visste om historien min.

Her kommer noen nye smakebiter på den:

Det var helt greit for moren din at du sov der. Du sendte en melding til Mari: Hei Mari! Hva skjer? Det tok ikke lang tid før du fikk et svar:

Du sprang rett forbi moren din som ville vite hva som hadde hendt og rett opp på rommet ditt. Ikke lenge etterpå kom moren din inn på rommet ditt.

Du begynte å gråte. Men du gråt stille sånn at ikke Mari skulle høre deg. Du gråt deg i søvn.

Disse henger ikke sammen.

 

HER kan du finne de andre smakebitene.
Hva tror du? Kommer du til å lese historien min?

Marlene♥


22.10.2011 | 20:36
Filed Under: Blogg

Ny singel om 2 dager og nytt album om 10 dager!

Hei Beliebers, jeg er Juthamat fra Bieberfreak.blogg.no, jeg skal blogge litt for Marlene i et par dager :)


//bieberfreak.blogg.no.
Q; Gleder du deg? :)

-Juthamat.


20.10.2011 | 17:25
Filed Under: konkurranse

Vinnerene av konkurransen!

Sorry for at jeg er litt sein. Men var på besøk hos mamma. Men vinnerene av konkurransen er:

1.premie : Bieberfreak - Juthamat! Gratulerer så mye!

2.premie : Siri Malene! Gratulerer så mye!

Dette vant dere begge:

Trakk vinneren med random.org og da var Juthamat og Siri Malene de heldige! Har sendt mail til Siri Malene og sendt Juthamat en melding på facebook!

Gratulerer til dere begge!

Marlene♥


20.10.2011 | 14:36
Filed Under: News

Nye tweets av JB, Crewet, Pattie og Jeremy!

hei<3

JB;Scooter;


Alfredo;


K


Pattie;

Jeremy;


Karoline - justyDbiebs - historie & gjesteblogger!.

 


20.10.2011 | 14:34
Filed Under: News

Justin skal lage enda en FILM!

hei, er kjempe glad akkurat nå!;

 

 

Man forstår ikke så mye, men om du spoler frem til 1:37 når han spurte han hva han har planer om i den nermeste tid svarte han at han skal begynne på enda en film og at vi burde glede oss! DET GJØR VI, IKKE SANT?!;DDDD

 Karoline - justyDbiebs - historie og gjesteblogger<3<3!

 

 


20.10.2011 | 14:32
Filed Under: Videoer

Justin støttet Teleton Charity da han var i Brazil!

heii<3

 

Er han ikke søt da han hålder opp begge dukkene?

Karoline - justydbiebs - historie & gjesteblogger!<3<3

 

 


20.10.2011 | 14:29
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang !

Hei, jeg vet at jeg sa at Mistletoe varte uken ut, så i dag har vi to sanger! AND...

 

 

 

Deresvurderinger;   HELT OK, Ok, LIKER DEM, ELSKER DEM, KAN IKKE BESKRIVES MED ORD...men KJÆRLIGHET!  Hvem velger du?

Posted by; Karoline

 


20.10.2011 | 14:25
Filed Under: Dagens bilde

Dagens Bilde!

hei Beliebers!

Likte dere det?

Karoline - justydbiebs -


20.10.2011 | 14:23

Nye bilder av Justin søten vår!

Hei, hei allesammen<3


Likte du dem?

Hvem likte du best?


20.10.2011 | 14:22
Filed Under: News

Det kommer flere nye musikk videoer!

HEIIIIIIIIIIII<3<3

Justin's sang ''Santa Claus coming to town'' som er i albumet Under the mistletoe, skal ha en musikk video! lurer på hvordan den videoen er! Det kommer sikkert enda flere, men kanskje ikke i Under the mistletoe, men i Believe? hvem vet? Jeg er så ivrig for de neste albumene! lurer på hvordan musikkvideoen til Santa Claus coming to town er? men husk, Dette julealbumet er ikke et vanlig Julealbum!

Gleder dere dere?!

Karoline-justydbiebs-historie & gjesteblogger<3


20.10.2011 | 14:20
Filed Under: News

JB's nye kommende sang '' Santa Claus coming to town'' brukes i den kommende filmen ''Artur Christmas''

hei<3

Justin's nye sang ''Santa Claus is coming to town'' fra det nye albumet Under the mistletoe som slippes den 1. November blir brukt i den nye filmen som snart kommer på kino '' Arthur Christmas''. Det blir nok en kjempe fin sang, og den kommer til å passe perfekt!  har ikke så mye mere å si om den saken;)

Karoline// - justydbiebs.blogg.no/ - historie & gjesteblogger!

 


20.10.2011 | 14:00
Filed Under: konkurranse

Er med i en konkurranse

http://jdbworld.blogg.no/1318687672_konkurranse.html?c=1319111936080

Det du må gjøre: 

De med blogg: 

- Følge meg på twitter: @theabieber27

- Linke til konkurransen på bloggen din, facebook og twitter

- Skrive at du er med

- Maks 20 kommentarer på hver person

De uten blogg: 

- Følge meg på twitter: @theabieber27

- Linke til konkurransen på facebook og twitter

- Skrive hvorfor du fortjener å vinne

- Maks 20 kommentarer på hver personHåper jeg vinner! :-)


20.10.2011 | 09:10
Filed Under: konkurranse

Avslutter konkurransen klokken 17.00

Jeg avslutter konkurransen klokken 17.00 idag. Så da er det bare å melde seg på helt frem til da. Komentarer som kommer etter klokken 17.00 blir ikke godkjent.

Du kan melde deg på HER

Marlene♥


19.10.2011 | 20:32
Filed Under: News

Nye tweets fra jb og crewet + Jb's retweets!


 

Karoline//
 


19.10.2011 | 20:11
Filed Under: News

er det slutt på THE OLLG?!

hei<3

På Justin's siste konsert var det ikke noe One Less Lonely Girl sang eller jente! Sangen og Jenta har vert en tradisjon siden han spillte sangen for første gang. Han har vokst, og skiftet sang stil. Det er anderledes sanger, noe noen kanskje synes er dumt. Han har forandret sel mye og jeg liker det også. Men det kan bli ett stort savn om det er slik at One Less Lonely Girl er borte. Kanskje kommer det til å bli en annen sang som tar over ettervert, men kommer det ti å bli det samme?

Tradisjonen er som julekvelden. OLLG er jo at det blir valgt en jente av de i salen som får sitte oppe på senen, få blomster og å bli sunget til av selveste Justin. Vi er fortsatt så heldige at det fortsatt finner V.I.P biletter. Håper så inderlig at det ikke er helt slutt og at om OLLG er slutt at det kommer en ny sang. Jeg gleder meg iallefall til Under the mistletoe og Believe kommer ut:)  jeg og dere vet at Justin kommer men forandringer, men vi er True Beliebers som er faste fans.


Det blir i minnene!

Karoline//


19.10.2011 | 19:52
Filed Under: News

JB har lakt til et nytt bilde på Twitter

hei<3


19.10.2011 | 19:45
Filed Under: News

WHO WANTS TO BEMY BABY og MISTLETOE IS AMAZING - TT

hei<3

! AMAZING! RIGHT?

Karoline//


19.10.2011 | 19:39
Filed Under: News

Justin er blitt sett kysse en jente og det er IKKE Selly!

hei<3

Justin er blitt sett kysse en Sør-Amerikanske modell- og jenta var IKKE Selena!

Justin er gikk ut av Macarena Lemos' hotel suit for å dra på en hyggelig middag med crewe. hun hadde bort ca. to meter unna og hadde kommet bort og hilst. da hun ble spurt hvordan de kombinerte svarte hun.- ved hjelp av Google oversetter, kombinerte vi lett. han hadde skrevet til henne.-Du er veldig pen , jeg elsker måten du er på. Da hadde hun svart at det var kjempehyggelig sakt. etter å ha svare det gikk hun tilbak til bordet sitt. - han synes at jeg var veldig pen, noe jeg selfølgelig syntes var hyggelig, men jeg følte det virkelig som flørting, noe jeg syntes var et press. Senere på kvelden har han blitt sett kysse hene på kinnet.


Hva synes du om det?

Det er sikkert et rykte<3

 Karoline//

 


19.10.2011 | 19:37

Justin Bieber flørter med Carin Morris i Argentina?

hei<3

haha slapp av det er bare kjæresten ti Sco
19.10.2011 | 19:32

Nytt bilde fra da Justin landet i venezuela!

hei<3

Karoline//


19.10.2011 | 19:29

Nye bilder av Jelena!

hei<3Karoline//


19.10.2011 | 15:33
Filed Under: News

President Obama fortalte studenter at Justin var en svert høflig ung mann!

heiiaa<3

President Barack Obama var å gi studentene en dyptfølt pep-talk i Bluestone High School i Skipwit, Virginia. Han fortalte dem at han hadde hørt "store ting" om skolen deres, og håpet at de var "fokusert på å gjøre alt du kan for å utmerke seg i skolen." Rapporterte WSJ.

?jeg digger alle dere. jeg er stolt av dere,?Sa Obama . ?Noen spørsmål??

?Kjenner du Justin Bieber?? Spurte en jente.

Mr. Obama, smilte , å sa at han kjenner Mr. Bieber og at han var en ?veldig høflig ong mann.?

så la han til, ?men jeg tror han har en kjæreste.? og lo.

når han skulle gå tilbake til bussen spurte en repporter han hvordan han likte reisen.

?Jeg har hatt det kjempe flott,? sa han.Karoline// - justydbiebs

 


19.10.2011 | 15:31
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang!

Hei<3

Som sakt denne sangen gjelder hele uken;) men nå er musikk videoen utee!!!<3

 

ER IKKE DET BARE VERDENS BESTE!?!

 

Karoline//

 


19.10.2011 | 15:29
Filed Under: Dagens bilde

Dagens Bilde

hei<3

Liker du det?

Karoline//


19.10.2011 | 15:28
Filed Under: Blogg

Tweets av JB og Retweets av JB om Mistletoe

hei<3

RT;
 Karoline//

JEG KOPIERER INNLEGGENE


19.10.2011 | 07:06
Filed Under: Videoer

Justin Bieber misteltoe!

I LOVE IT !! Love it sick!!♥♥

Marlene


18.10.2011 | 20:50
Filed Under: Blogg

Informasjon om historien!

Jeg har jo fortalt dere at jeg skal ha en historie her på bloggen. Men at den ikke kommer ut før jeg har skrevet alle delene. Så lang er jeg desverre bare på del 5. Men jeg skal skrive så mye jeg klarer og prøve å skrive hver dag, sånn at den kansje blir ferdig til søndagen eller til neste uke en gang.

Hvis du vil ha en smakebit på historien - TRYKK HER!

Har du lyst til å vite hva den heter? (nok komentarer og jeg avslører hva den heter)Jeg er forresten ikke kommet tilbake fra pausen min. Men ville bare informere dere om historien min.

Marlene


18.10.2011 | 19:22
Filed Under: News

Ny tweet av JB&lt;3

hei<3Karoline//


18.10.2011 | 19:20
Filed Under: Dagens sang

Ukas/Dagens sang!

hei<3 Denne sangen gjelder hele uka!

 

likte du den?

Karoline//

 


18.10.2011 | 19:16
Filed Under: Dagens bilde

Dagens Bilde

hei<3

likte du det?

Posted by; Karoline


18.10.2011 | 19:12
Filed Under: News

justin kjemmer bort selly!

hei<3

Skjemmer justin Selena bort?

-JA! det gjør han ifølge Ryan's hemmeligheter. han kjøper alt for mye til henne. Han gir henne eksklusive gaver som Diamanter, gullringer, skjeder skjoler og mye slikt. Det begynner å gå for langt synes folka som er rundt justin!

Sist måned låntejustin Staples arena i L.A. Der spiste de en romantisk middag, og koste seg og så den mest romantiske filmen de viste om ''Titanic''. De hadde hele stadioen for seg selv, noe som kan bli litt mye! og i Oktober tok han Selly med på en helikopter tur i Rio i Brazil. De ble fløyet til et romantisk sted hvor de hadde en privat kelner til å servere dem.

Selena har sakt til RyanSeacrets.com at hun synes at noen ganger kan det bli for søtt. hun har prøvd å fortelle han at det hjelper å bare gå på en resturang som normale folk en gang, men det virker ikke som om Justin selv synes at det ernok, han er alt for redd for at ting ikke skal være bra for Selena, men det er jo akkurat det det er. Kjærligheten til Justin har fåt overtak på livet til Justin.

HVA SYNES DU OM AT HAN SKJEMMER HENNE BORT?

Karoline//


18.10.2011 | 19:10
Filed Under: News

Nye Tweets!

hei<3

Video tweet

 

 

Karoline//

 


18.10.2011 | 19:02
Filed Under: News

En bieber jente lider av indre skader! plis hjelp henne!

hei hadde vært flott om du tar deg tid til å lese dette!

Dette er Lizzie. Hun har en hjernesvulst og for tiden får kirurgi nesten hver dag. Hun er bare 4 år gammel og hun bare har en stor drøm. For å møte Justin Bieber!

Nå vet jeg Facebook kan hjelpe folk å få sine drømmer. Jeg vet vi kan hjelpe denne jenta gjør henne hiet tjenestn Filmen Hennes drøm Bli virkelig. Jeg vet at deres drøm også er en få møte jb men henne er døds syk og vil bare møt han før hun drar fra oss!

vennligst repost dette og spre verden. det tar bare 5 sekunder for deg og det kan gjøre en drøm virkelig.

Kan dere bli med å twitre  #JBiebsHelpLizzieBeforeSheDieWithBrainTumor 

Tweet også #BelieberWithBrainTumorWillMeetBieber

hadde betydd mye og husk Beliebers Hjelper Beliebers!

delta også her  http://www.facebook.com/event.php?eid=280651488623417

 

SKAL DU GJØRE DET?!

Posted by; Karoline


18.10.2011 | 19:01
Filed Under: News

Mistletoe videoen kommer ut i natt/utpå morningen!

hei<3

heii<3

fannt nettopp ut at Mistletoe musikk videoen kommer i morgen utpå morningen til oss! Justin RT nettopp en tweet av @iSupportBiebz_ som spurte og justin svarte at videoen kommer ut i natt (altså der jb er nå) og de er bak tiden vår så den kommer ut utpå morningen en gang;D


 

 

 

Er du like spent som meg?;D 

meg: jeg gledeeerr meg;D

Posted by; Karoline;D


18.10.2011 | 18:55
Filed Under: Blogg

hei dere tenkteå blogge for Marlene!

hei<3

dette er meg Karoline historie skriveren, sorry for null historie skriving foresten har blitt litt lei så har tatt en pause. Jeg tenkte å blogge mens Marlene ikke blogger så nå er jeg her hver dag frem til hun kommer tilbake;) høres ikke det ok ut?

Karoline//


17.10.2011 | 20:05
Filed Under: Blogg

Mistet blogglysta mi

Jeg har mistet blogglysten min siden jeg ikke har blogget så mye i det siste. Så derfor tar jeg meg en pause fra bloggen. Men jeg skal kåre vinneren av konkurransen på torsdagen forde om da.

Kjøpte meg dette idag:Konkurransen finner du HER

Marlene


16.10.2011 | 18:42
Filed Under: Blogg

0 blogging idag og..

Det ble jo ikke blogging idag heller. Grunnen er at storesøstren min fyllte 20 år idag. Så det måtte jo feires. Så derfor bakte jeg en kake rett før vi dro på til henne. Så derfor fikk jeg ikke tid til blogging idag heller. Kaken ble til og med mislykket pga dårlig tid.

SORRYMarlene


15.10.2011 | 20:39
Filed Under: Blogg

SORRY SORRY SORRY!

Ja, jeg vet at det har vært såå lite blogging fra meg de siste dagene. Men igår skrudde kjæresten til mamma av nettverket -.- FU! Så jeg fikk ikke blogget noe! Og gjett om jeg var sint da. Og idag har jeg vært i sverige med familien, så da har jeg ikke hatt tid til å blogge. Og siden jeg ikke får låv til å sitte nede på stuen med pcn min, måtte jeg gå opp på rommet mitt. Noe som jeg ikke orket før nå. Sorry for det. Jeg får utrolig dårlig samvittighet når jeg ikke blogger. Men det med at jeg ikke blogget i går, var jo ikke min feil. UNDSKYLD. Jeg mener det virkelig.

Men fortsett og meld dere på konkurransen min. Dere finner konkurranse innlegget HERRandom bilde egentlig. Men det er jo et bilde av Justin Bieber.

Marlene♥


14.10.2011 | 18:30
Filed Under: konkurranse

Er med i en konkurranse

http://justinthebeast.blogg.no/1318609285_konkurranse__vinn_pla.html#comment meld deg på du og!

Dette kan man vinne:Dette må du gjøre om du har blogg:
- Legg ut en link på bloggen din med direktelink til dette innlegget. Det må ikke være i en egen innlegg. Legg igjen linken til innlegget med linken til konkurransen i kommentarfeltet.
- Legg igjen e-posten din.
- Kommenter masse for større sjanse til å vinne

Dette må du gjøre om  du ikke har blogg:
- Skrive hvorfor du vil/fortjener å vinne.
- Legg igjen e-posten din.
- Kommenter masse for større sjanse til å vinne.

Marlene♥


14.10.2011 | 18:13
Filed Under: Blogg

GRATULERER MED DAGEN USHER!

Idag har Usher bursdag! Gratulerer med dagen til han!

HUSK KONKURRANSEN HER!

Marlene♥


13.10.2011 | 12:20

Nytt bilde av kjekkasen!


R.I.P Marlene og alle de andre Beliebers som så dette bildet.

Hva synes du om bildet? Døde du da du så det?

Marlene♥


13.10.2011 | 11:51
Filed Under: konkurranse

Konkurranse!

Tenkte jeg skulle kjøre igang en konkurranse igjen. Men denne gangen er det ikke så stor premie. Det blir 2 vinnere denne gangen.

Dette må du gjøre:

For de som har blogg:

1.Like DENNE siden.
2.Skrive et innlegg på bloggen din om at du er med.
3.Komentere så mye du orker.

For de uten blogg:

1. Like DENNE siden.
2.Sende meg en mail om hvorfor akkurat DU skal vinne. Marlenewigg@hotmail.com
3.Komentere så mye du orker.

Sjekker om alt har blitt gjort. Så hvis du vinner, og du ikke har gjort det jeg har skrevet, da finner jeg en ny vinner.

HUSK: legg ved mail i komentaren

1.Premien


2 pakker JB klistremerker + en overraskelse

2.premien


2 pakker med JB klistremerker

Avslutter konkurransen på torsdagen om en uke. Altså torsdag den 20.Oktober. Trekker vinneren med random.org

Håper så mange som mulig melder seg på.

Marlene♥

 


12.10.2011 | 18:43

Meg og Justin Bieber


Vi er søte, ikke sant? ahahahha.. ikke jeg da, men han♥

Hva synes du?

Marlene♥


12.10.2011 | 17:34
Filed Under: Blogg

Pakke i posten

Idag fikk jeg en pakke i posten. Og jeg er kjempe fornøyd med innholdet i pakken. Fikk også noe som jeg skal gi bort i en konkurranse snart igjen.


Pakken

Dette var innholdet i pakken:


Justin Bieber klistermerke aldum med alle klistermerkene som hører til


Justin Bieber klistermerker som skal gis bort i en konkurranse senere

Også var det en plakat inni klistermerke albumet som jeg skal ta bilde av senere. Og forresten så er jeg virkelig lei meg for at jeg ikke har blogget i hele går. Og ingenting tidligere idag heller. Men jeg har virkelig ikke hatt tid, også har jeg ikke visst hva jeg skulle ha blogget om. Men nå har jeg høstferie/langhelg så da blir det mer blogging.

Hva synes du?
Ser du frem til en konkurranse?

Marlene♥


10.10.2011 | 12:13
Filed Under: Blogg

En liten smakebit av historien

Her er noen setninger fra starten av historien. Setningene henger ikke sammen.

Men du måtte bare kjøpe gaver. Etter to timer til i byen hadde du funnet gaver til resten av dem du skulle kjøpe til.

Når du kom hjem gikk du inn i stuen og henta mobilen din også sprang du opp på rommet ditt.

Han tok hånden din og dro deg med seg.

Du fikk hakeslepp da du så hvor stort og fint det var innvendig.


Tror dere det blir bra?

Marlene♥


10.10.2011 | 10:29
Filed Under: Blogg

Historie

Det kommer en historie når Karoline er ferdig med sin. Jeg har startet på den, men har bare skrevet 1 del så langt. Jeg har bestemt meg for at jeg skal skrive ferdig hele historien før jeg poster noe på bloggen. Men den kommer ihvertfall før jul. Siden handgler om jula. Jeg skal fortelle dere senere en dag hva den heter.Hva tror dere om en historie ?

Marlene♥


09.10.2011 | 20:41
Filed Under: Blogg

belivejb.blogg.no

Jeg er gjesteblogger på belivejb.blogg.no

stikk gjerne innom bloggen og komenter

09.10.2011 | 19:43
Filed Under: Dagens bilde

dagens bilde


omb <3

hva synes du ??

blogges<3

Silje♥


09.10.2011 | 16:21
Filed Under: Blogg

Historie-del. 5-mere enn bare venner

heiii<3 må bare si tusen takk for alle komentarene på historien. Jeg hadde blitt kjempe glad om jeg logga på en gang for å se på historien og at det var over 30 komentarer ikke fra bare 5 stykker men mange flere! men det er jo ikke sikkert at dere gidder å komentere heller da:p men har lakt merke til at på denne bloggen er leserne kjempeflinke til å komentere, men det er de ikke på min blogg; justydbiebs . haha men håper dere liker og komenterer denne delen:p

Du sa hade til foreldrene dine og dro. Da dere kom til flyplassen skjedde det noe. Du fikk ikke tilgang inn til Brazil!

_____________________________________________________________________________________________________

Dere sto lenge å ventet. Kenny prata med mange folk både i telefonen og face to face. Du så at Justin begynnte å bli engstelig. Han begynnte å fikle med heldene og dansa til og med. - Det går nok bra Justin, sa Selena og smilte til deg. Du tok dette helt rolig, men måtte innrømme at du var litt redd desto lengere tid det tar. Etter som sirka en times venting kom enderlig Kenny bort til dere, men det ble plutselig ikke endelig lengere. - Jeg er lei meg (DN*). Du må bli her, men vi skal få deg inn til Brazil i et annen farttøy. smilte han. Du kjennte tårene trille på og Selena ga deg en klem og sa.- Det skal gå bra, det lover vi. Du så Justin stå der å tørke tårene. - Justin kom nå. sa Kenny. - Ja bare gå dere, sa Justin. Dere sto i gangen helt alene. Han tok rundt deg og du begynnte å gråte. Dagen du trodde var din livs sjanse, var ødelakt! du kunne ikke tro det. - Du skal komme til Brazil. Og Rio, og San Paulo. du skal turneere med meg! sa han og så lur ut. - å ja du skal, vent her. smilte han, jeg kommer snart. Du så han løpe bort til Kenny og at de sto der å pratet. Du så at Kenny virket usikker, men så litt mere avslappet ut ettervert. Justin kom springende tilbake. Du så Kenny forlate dere og gikk igjennom sikkerhets kontrollen. - Hva? skal ikke du bli med dem da? sa du . Justin ristet på hodet og kyssa deg hardt. Du gjenngjelte kysset. - Nei, jeg skal bli her med deg. Vi skal få Ryan Good til å kjøre oss. smilte han. - hva? mener du det? skal vi kjøre i bussen? smilte du. - Jepp, han kommer hit om ett kvarter. smilte han og du kysset han. - Kan vi begynne å date fra i dag? smilte justin. - Ok, smilte du og Justin kyssa deg.

Et kvarter senere satt du og Justin i buss stua på turne bussen. - Dere hadde flaks at jeg ikke hadde bestillt biletter til flyet. smilte Ryan. Justin satt og holdte rundt deg. - Er dere et par eller? smilte Ryan lurt. - du og justin så på hverandre og svarte.- Nei? er'u gal? så begynnte dere å le. Justin gikk lengere bak i bussen og vinka til deg. Han skrudde på xBoxen sin og smilte til deg. Du hadde spillt på den et par ganger før og når du slo justin begynnte han alltid å furte. Det var gøy for da fikk du oppmuntre han og da begynnte han somregel og kille deg. Kvelden kom og lysene ble skrudd på. Dere stoppet på en plass, fordi at Ryan fikk lyst på en pølse. Han ble en stund inne på bensinstasjonen. Dere bestemmte dere for å nyte det øyeblikket dere hadde alene i bussen. Justin lente seg over deg og dro deg over seg. han begynnte å kysse deg. det gikk fort over til klining. - Tenk at vi to skal ligge sammen i dobbeltsenga mi i hele en uke. smilte han og du sa- haha morsom du. så kyssa du han. Dere ble avbrutt av at en dør kom opp. Ryan kom inn og justin dytta deg av fanget hanns. - ah! vitsen med det da? lo du. - Hatt det alright mens jeg bar borte eller. gliste Ryan og blunket til Justin. - NÆI! han dytta meg på gulvet så jeg slo meg, sutra du. - jaså? smilte Justin og bar deg opp og kasta deg i dobbelt senga dere dere skulle ligge. han lukket døra og gliste. - Her skal du ligge og kose deg med meg i hele natt. sa han.

Du kjente en arm sryke og holde på med håret ditt. Du orket ikke opne øynene, for da viste du at Justin fortsatte å hålde på med det. Du elsker når folk håldte på med håret ditt. Til slutt fik du dårlig samvittighet og snudde deg. - Å, morgen du. smilte Justin og kysset deg på munnen. - Liker du å stelle ed hår eller?. smlte du.- Ja, og iallefall ditt, det er så mykt. gliste han. Han var så søt når han lå i t-shorte og hadde morgen øyne. - Hvor er vi kommet nå? spurte du nyskjerrig. - Ryan stoppa å kjøre i tre tiden i natt og startet igjen kl. åtte. - oki. sa du og satte deg opp. Du merket fort at du bare hadde på truse og la deg ned. du rødmet. - haha, det går bra, jeg synes det er fint jeg smilte justin. - dust, sa du og lo. - Det er jo bare meg? sa Justin og så rart på deg. - Ja, men jeg liker ikke å sitte nesten helt naken ved andre folk. -Det er ok, smilte justin. - eh..kan du snu deg så jeg får kledd på meg, gliste du spørrende. - å sorry. du kunne se i øye kroken at han lur tittet litt men sa ikke noe. Du greide ikke å holde det særlig lenge inne.- Du likte det du. sa du og lo. - Hvorfor skal jeg ikke få se på den nydelige kroppen til. han stoppa. - til hva? sa du. - til daten min. smilte han.- haha bare kall meg jenta di da. sa du og himla med øynene. Du gikk inn på badet og stellte deg. Justin kom inn i hånduken. - Kan jeg få dusje? spurte han. - jaja, jeg kan gå ut jeg. Du smilte og begynnte å gå. - Du kan jo være her også da. smilte han og ga deg et kyss. Du bestemmte deg for å bli, da du så hånduken hans gli ned på gulvet og at han gikk inn i dusjen.- Hvordan kunne han være så open om kroppen sin mot besteveninna si? du tenkte lenge da du plutselig kom på at du var daten hanns. Du kom på konsekvensene ved å være kjærester og at det kunne ødelegge vennskapet.- Du Justin? sa du. - ja? hørte du fra dusjen. - hva om vi blir sammen, og at vi gjør det slutt? - hva mener du? sa han litt rar.- Jeg bare mener at hva om vi gjør det slutt og ikke blir venner lengre? sa du og fikk tårer i øynene, du greide ikke tanken på det.- Kan vi ikke love hverandre en ting. sa Justin og fortsatte.- At vi er venner uansett hva? greit? sa han.- ok avtal, smilte du. Du kjente plutselig at bussen bråstoppet og at Justin nesten datt i dusjen, men han klarte seg. - HVA VAR DET?! sa du og justin i kor!

MERE??  20 komentarer blir det en ny del i kveld!


09.10.2011 | 12:29

Nye bilder av Justin
Bildene er tatt fra bibses

Marlene♥


09.10.2011 | 12:15
Filed Under: Blogg

Gratulerer med dagen Chaz!


 Chaz har bursdag idag! Gratulerer med dagen til han!

Marlene♥


08.10.2011 | 19:21
Filed Under: Dagens sang

dagens sang

omaha mall <3

tycks ??

blogges<3

Silje♥


08.10.2011 | 19:17
Filed Under: Dagens bilde

dagens bildehot x 10000 <3

tycks ??

blogges<3

Silje ♥


07.10.2011 | 23:03
Filed Under: Blogg

Ny header


 
Ny header igjen! Elsket den forrige! Men ville bare ha litt forandring på bloggen min.

Hva synes du ?

Marlene♥ 


07.10.2011 | 17:30
Filed Under: konkurranse

Vinneren av konkurransen!

Det var kjempe vanskelig å bestemme seg for hvem som skulle vinne. Så derfor skrev jeg ned tall på et ark, også sa lillesøstra mi et av de tallene. Tallene var fra 1-17. Og tallet hun valgte var 13. Så da ble nr 13 vinneren!

Vinneren er June Skippervold! Gratulerer til henne. Har sendt deg en mail. 

Alle dere som ikke vant, ikke fortvil. Jeg skal ha flere konkurranser senere med flere vinnere!

Marlene♥


07.10.2011 | 09:53
Filed Under: konkurranse

Kårer vinneren av konkurransen i kveld

Jeg har bestemt meg for å kåre vinneren av konkurransen i kveld mellom klokken 17.00 og 18.00.
Så da er det siste sjans til å melde deg på.

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.htmlMarlene♥


06.10.2011 | 20:07
Filed Under: Blogg

Er med i konkurranse

http://justydbiebs.blogg.no/1317924989_konkuranse.html trykk på linken og meld deg på du og

Dere vinner desverre ingenting som koster penger sånn sett, men dere vinner en blogshout! det koster ca.30 kr. dere får to stykk så det blir kostende 60.kr. Det er publisering av bloggen din på blogg.no! Så dette er bare til deg som har blogg! Du må gi meg passordet og du kan stole på meg. Har vært med i 10 blogger nå og ikke røpet ett passord!

-dere vinner masse plakater av mange forskjellige kjendiser. Fra Lady gaga til zac efron. Og mye sånnt. Dere som ikke har blogg vinner bare plakater menns dere som har, får begge deler.

Det du må gjøre for å vinne er;

-Publisere dette på din blogg.(link meg bloggen)

-Skriv en link om det på face (husk å linke meg siden så jeg kan se om det stemmer!)

-Komentere så mye som mulig, for da er det større sjans for at det blir deg.

Da er det bare å starte! LYKKE TIL ALLE SAMMEN!<3Marlene♥


05.10.2011 | 21:33
Filed Under: Blogg

Lite tid til blogging

Jeg vet at jeg blogger kjempe lite.. Men jeg har ikke tid lengere. Jeg går på skole(2.vidregående), når jeg kommer hjem fra skolen er jeg kjempe sliten og trøtt. Og orker nesten ingenting. Jeg sover litt dårlig om natten, derfor blir jeg fort trøtt når jeg går på skolen. Og imorgen har vi en prøve. På fredagen har vi prøve og fremføring. På mandagen og tirsdagen har vi også prøve. Så da mår jeg sitte hjemme vær eneste dag og lese til disse prøvene. Og da blir det lite tid til blogging. Men jeg skal prøve å komme med 1 innlegg per dag helt frem til jeg har gjort alle prøvene. Neste uke på torsdag og fredag har vi fri fra skolen. "høstferie" for oss som går på vidregående om man skal kalle det for det.

Minner på om konkurransen som du kan lese mer om HER og hvis du har lyst til å vinne. Burde du komentere på bloggen. Altså alle innleggene. Det gir deg et ekstra lite pluss. Fordi du bare kan kommentere EN gang på konkurranse innlegget. Tenker å avslutte konkurransen på fredags kveld om jeg synes det er nok påmledte til da.


Marlene♥


05.10.2011 | 18:01
Filed Under: Blogg

Never say Never

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Og da måtte jeg selvfølgelig sette på Never say Never! Den har jeg sett sykt mange ganger nå. Har ikke tellinga. Kan den jo helt utenatt jo. Katten min kom og så litt med meg. Før han la seg vedsiden av pcn min med halen oppå pcn. Rare katt. (jeg så den på pcn min)


Haha, raringen min♥

Totalt random innlegg egentlig.

Marlene♥


04.10.2011 | 18:21
Filed Under: konkurranse

Større sjanse for å vinne konkurransen

HVIS DU VIL HA STØRRE SJANSE FOR Å VINNE, KOMMENTER PÅ HVERT ENESTE INNLEGG SOM JEG LEGGER UT. Ikke kommenter at du er med, men kommenter noe som passer til innleggene.

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.htmlMarlene♥


04.10.2011 | 09:02

Nye bilder av Justin

Ja, jeg vet at de fleste har sikkert sett disse bildene på alle de andre Justin Bieber bloggene. Men jeg må få låv til å poste dem forde.


BIEBER♥

Hva synes du om bildene?

Marlene♥


04.10.2011 | 08:36
Filed Under: Blogg

Med i en konkurranse

http://jdbloves.blogg.no/1317484536_vinn_somday_.html < meld deg på du og da vel!

Regler

1. Skriv at du er med i kommentarfeltet.

2. De som har blogg øker vinner sjansen ved å skrive et innlegg på bloggen sin med link til konkurransen (andbefaler å gjøre det)

3. De som ikke har blogg/har blogg kan like >denne siden< for å øke vinner sjansen. Det kan vi med blogg også.

4. Vente i spenning.

Glemte å si at dere får ekstra pluss hvis dere kommenterer litt ofte på bloggen.

Trekker vinneren når det er nok påmeldte!Jeg har kjempe lyst på den! :- ) så håper jeg vinner

Marlene♥


04.10.2011 | 08:32

Justin Bieber thoughts

Sorry for at jeg har vært dårlig i å blogge. Men det er fordi jeg har litt lite tid. Også har jeg mistet litt blogglyst for tiden. Idag kommer det nok ikke flere innlegg før sent i kveld. Fordi jeg har skole helt fram til klokken 19.00 ikveld.

Ikke glem å meld deg på konkurransen min om å vinne First step 2 forever: My story.. TRYKK HER FOR Å DELTA

Hva syens du om bildene? Mer?

Marlene♥


03.10.2011 | 13:09
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

justin bieber - baby <3

tycks ??

bloges<3

Silje ♥


03.10.2011 | 13:06
Filed Under: Dagens bilde

dagens bildenydelig <3<3 se blikket hannes da ! <3

blogges<3

Silje ♥


03.10.2011 | 09:49
Filed Under: konkurranse

HUSK konkurransen!

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.html

http://jbfan94.blogg.no/1317398025_konkurranse__vinn_fir.htmlHusk og meld deg på :- )

Marlene♥


 


02.10.2011 | 13:24
Filed Under: Blogg

DA ER EG IKKJE GJESTEBLOGGER MERE !!!

Hei vil si TAKK for at eg fekk blogge her Marlene !!

Har ikkje blogga så bra ( syns eg !! )

Men hade a dere:)

Eg har ein blogg sjøl... http://siri2000.blogg.no/ og http://jdbfan2.blogg.no/

EG HAR KOSA MEG SKIKKELIG !!

TUSEN TAKK !!!!!!!

Skulle vere til i kveld... men ja :)

NYTT BILDE !!

-Syns du eg har blogga bra da eg var her ??

-Siri Malene02.10.2011 | 12:14
Filed Under: Dagens bilde

dagens bilde


ahahaa,så søt <3 omb !

blogges<3

Silje ♥


02.10.2011 | 12:10
Filed Under: Dagens sang

Dagens sang

Justin Bieber - how to love (cover)

Elsker den, den er helt totalt nydelig!!

Hva synes du?

Marlene♥


01.10.2011 | 20:28

Bilder

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Så derfor blir det bare et bilde innlegg.

Elsker alle bildene♥

Hva synes du om bildene?

Marlene♥


01.10.2011 | 15:28
Filed Under: Blogg

13 milioner followers!

Justin Bieber har nådd 13 milioner followers! Kjenner jeg er en stolt belieber jeg nå!♥

Ikke glem konkurransen. Trykk HER for å melde deg på


Marlene♥


01.10.2011 | 15:16

Nytt bilde av Justin


jdbnorway

Hva synes du om bildet?

Marlene♥


01.10.2011 | 09:42
Filed Under: Blogg

Nye bilder !!

Delte dettte i går ↓

Tumblr_lsasgwulku1qhft5ko1_500_large

Bilder fra *bibses

-Hva syns du ??

-Siri Malene


01.10.2011 | 09:38
Filed Under: Blogg

nytt bilde :)

hei dere skal vere gjesteblogger i dag og i morgen også...  Marlene sa i helgen igjall fall :)

Men her er noen nye bilder : 

Aaj9n19cmaas-4c_large

haha !!

Bilder fra *bibses

-Hva syns du ??

-Siri Malene