31.des.2011 | 00:14
Filed Under: Blogg

Me and Justin

Jeg har ei venninne som har tegnet en tegning av meg og Justin. Hun er kjempeflink! Har ventet i evigheter på at hun skulle tegne denne til meg. Og her er den:Hva synes du?


30.des.2011 | 14:37
Filed Under: Videoer

Justin Bieber fan video

Jeg er selv med i den ♥

Hva synes du?


29.des.2011 | 22:13
Filed Under: Blogg

Blogganbefaling!

Tenkte jeg skulle anbefale en veldig fin blogg til dere.

http://justinlovebeliebers.blogg.no/

http://justinlovebeliebers.blogg.no/

Det er en utrolig bra blogg. Det er 2-3 stk som blogger der, og de søker faktisk fastbloggere. Jeg selv har meld meg på. Meld deg på du også!Forresten så holder de en konkurranse med en FET premie!Skal du besøke bloggen?
Skal jeg anbefale bloggen din?


28.des.2011 | 17:40
Filed Under: Blogg

Er med på verdens beste konkurranse!!!

http://beliibs.blogg.no/1325087790_n_starter_konkurranse.html#comment

http://beliibs.blogg.no/1325087790_n_starter_konkurranse.html#comment    <<<<<< TRYKK HER!!!!!

http://beliibs.blogg.no/1325087790_n_starter_konkurranse.html#comment 

Jeg er med på verdens råeste og kuleste konkurranse der hvor man blant annet kan vinne konsertbilletter til justin bieber konsert!!

LITT INFO:

Da var det påtide med ny konkurranse her på bloggen! Nå kan du vinne konsertbillett til Justin bieber konsert her i Norge om han kommer og jeg får tak i billetter, noe jeg mest sannsynlig får! Du kan også vinne andre bieber stuff og mulig someday parfymen! 

Flybilletter er ikke inkludert, det går ut på at om konserten er i Oslo og vinneren bor i Trondheim, så må personen komme seg til Oslo på egenhånd og betale fly tur/retur selv. Jeg bor like ved gardemoen, så det er ikke noe problem og hente vinneren osv, men det tar jeg og vinneren senere! 

Jeg håper så at jeg får billetter, om jeg får det blir det vinneren har vunnet sendt hjem til vinneren, samt billetten om jeg får tak i det, vinneren får et brev med billetten der det står nr mitt osv, vi planlegger når vi skal møtes osv. 

Dette må du gjøre:
-Linke dette innlegget ut på Facebook og blogg om du har det
-like denne siden, http://m.facebook.com/#!/profile.php?id=275038132537882&__user=1204233940
-skrive i kommentarfeltet hva du syntes om meg, bloggen og premien

Jeg sjekker at alt er gjort, du blir fjernet om du ikke har gjort det som står der! Du må huske å skrive navnet ditt, e-posten din og bloggen din i kommentarfeltet! 

Har du spørsmål angående konkurransen send meg en mail på Hedda-borgen@hotmail.no.

Konkurransen avsluttes i slutten av januar/ starten av februar! 

Vi krysser fingrene for at Justin kommer til Norge og jeg får tak i billettene!   

Hvis ikke jeg får tak i billetter og han ikke kommer til Norge, så får vinneren de andre tingene! Altså, det er ikke avgjort hva de er, men vinneren kan være med å bestemme litt!

Jeg håper sånn syyykt at jeg vinner!! Ikke bare er det konsert billetter, men jeg kan dra sammen med Hedda! Og hun er en nydelig person som jeg gjerne vil bli kjent med!!

MELD DEG PÅ DU OGSÅ!!


26.des.2011 | 12:23

Justin Bieber - bilder

Jeg låner pcn til søskenbarnet mitt, og på denne pcn er det noen bilder som jeg ikke har. Søskenbarnet mitt er nemlig en søt liten belieber. Så her kommer noen bilder av justin:


(har lagt ut dette før, men da var det redigert,så her er orginalen) 

 Hva synes du om bildene? 
Noen forslag til hva jeg kan blogge om, aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om for tiden.. 


26.des.2011 | 12:16

Justin og småsøsknene hans


Søteste jeg har sett!! (tatt fra bibses.blogg.no)

 


26.des.2011 | 12:03
Filed Under: Blogg

Stem på årets sang!

TOPP.NOkan du stemme på årets sang. Og Mistletoe av Justin Bieber er en av sangene man kan stemme på. Den sangen leder akkurat nå, men det kan endre seg. Men hvis alle beliebers stemmer på den sangen, kan den vinne! 


(trykk på bildet for å komme til siden)

 

 


24.des.2011 | 16:17
Filed Under: Blogg

God jul alle sammen!

God Jul alle søte små lesere! Håper dere får en riktig fin jul med mange fine gaver!


Dagens antrekk

 


23.des.2011 | 17:59
Filed Under: Blogg

Endelig nytt design!

Endelig kom designet mitt! Jeg er super fornøyd! Og dessuten så får jeg bedre blogglyst med nytt design. Så håper på å få blogget litt bedre etter hvert. Akkurat nå er jeg i tromsø, så får ikke blogget så altfor mye, også er det jo julaften imorgen. Så får se hva jeg får til.

Hva synes du om designet?


15.des.2011 | 15:01
Filed Under: konkurranse

Vinneren av konkurransen!

Vet at jeg egentlig skulle kåre vinneren den 19.des. Men siden det ikke er noen som harl meldt seg på en stund, så trakk jeg vinneren nå. Og det jeg gjorde var å skrive ned alle navnene som hadde meldt seg på med et tall bakom fra 1-30. Også skulle jeg egentli trekke via random.org .. men spurte pappa om han kunne si et tall mellom 1 og 30. Og da ble det tall nr. 22 som var Farah! Gratulerer. Har skrevet til deg på facebook. Så håper du tar kontakt snart!

Dette vant hun:

Kommer flere konkurranser over jul. Og kanskje noen større konkurranser også! Stay tuned!!

Gratulerer til Farah!

Marlene♥


12.des.2011 | 21:52
Filed Under: Blogg

Tar en liten pause

Jeg tar en liten pause for å tenke litt. Jeg vil helst ikke fortelle hva det er.. Men hvis du kjenner meg og vil vite hva det er, kan du skrive til meg på face..

Marlene♥


11.des.2011 | 22:56
Filed Under: Videoer

To DJ tay james

Vi er en gruppe med jenter på facebook som har laget en video til dj tay james

 

Egentlig veldig flaut :L

Marlene♥


09.des.2011 | 11:19
Filed Under: News

Jeg kunne gjerne datet en norsk jente

Justin Bieber er absolutt en av favorittguttene våre, og nå viser det seg at han liker norske jenter også. Det eneste han er opptatt av er å bli forstått.

TOPP-journalist Sigrid møtte Justin i Los Angeles, og du kan lese hele intervjuet i månedens blad. Det er i salg til den 19.desember.


«Misteltoe»-stjernen likte norsk melkesjokolade, og ville gjerne prate med oss. Han kulle blant annet fortelle at han er opptatt av å ansees som en helt vanlig person. Norgesbesøk i 2012 kan også bli aktuelt!

?Jeg hadde lenge drømt om å møte Justin Bieber, og drømmen gikk i oppfyllelse gjennom Topp! Det var stort å møte han, sier TOPP-journalist Sigrid.

Superstjernen forteller også at han kan faktisk ta seg en helt vanlig tur på butikken. TOPP-Sigrid synes det var stort å møte Bieber, og kunne fortelle at han var veldig sjarmerende.

?Justin var en skikkelig søt person, og svarte hyggelig på alle spørsmålene han ble stilt. Han var veldig hemmelighetsfull når det gjaldt Selena, men fortalte at han elsket å være sammen med vennene sine på fritiden.

Han har tidligere sagt at han vil ha barn innen han er 25, men forteller mer om dette i intervjuet, og at han ikke er redd for sin egen sikkerhet.


Han kan gjerne date meg altså !!♥

Ville du datet han?

Marlene♥


07.des.2011 | 20:51
Filed Under: News

Konsert i Norge neste år?

TOPP møtte Justin Bieber (18) i Los Angeles, og han kunne fortelle oss den gledelige nyheten at han håper å komme til Norge i 2012!

Assistenten til mammaen hans er norsk, så superstjernen kjenner godt til Norge. Sigrid i TOPP møtte han, og kunne fortelle at han var like søt og hyggelig som han ser ut som. I tillegg forteller han at han liker Norge godt, og har lyst til å komme hit neste år.

? Mammas assistent er norsk, og derfor har jeg veldig lyst til å holde en konsert der. I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker!

Dette er ting som klinger vakkert i våre ører. I TOPPs julekalenderkan du vinne mange Justin Bieber-premier, blant annet kule buttons. Vi håper han kommer og synger for oss neste år!

I den siste tiden har den aktuelle «Under The Misteltoe»- kjekkasen vært i trøbbel. Han har som kjent blitt anklaget for å være far, men har fått uventet støtte fra mange kanter. Den trolig ekte faren Robert Powell har gått ut i pressen og sagt at det er han som faktisk er faren, og at barnemoren kun gjør det for pengene.

? Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg. , sier Justin til Celebgossip.com

Marlene♥


06.des.2011 | 21:25
Filed Under: News

Her er dommen, Justin!

Justin Biebers juleplate,«Under The Misteltoe» er den etterlengtede juleplaten vi har ventet på, ifølge en rekke musikkanmeldere.

? Hans R&B-stemme passer perfekt til denne låten. Denne sangen er reggae-inspirert, med en melodi som minner om «I'm Yours». Selv de som ikke er i Bieber-aldersgruppen kommer til å like denne sangen. Men hadde det ikke vært for teksten, hadde du ikke visst at dette var en julesang!, skriver Bilboard.com sin musikkanmelder om tittellåta «Under The Misteltoe».


Albumet er en miks av nye og gamle julesanger, alle sunget av Justin Bieber med venner. Alle som har sett «Arthurs jul» på kino, vil kjenne igjen popprinsens versjon av «The Christmas Song». Men det er flere kjente sanger på juleplaten, og dette liker vi.

Noen av låtene skiller seg ut. «Drummin Boy» er en annerledes sang, hvor du til og med kan høre Justin beatboxe! Her samarbeider han med Busta Rhymes, og dette er en fin variasjon. Han samarbeider også med Mariah Carey på «All I Want for Christmas». Denne er umulig å ikke få dilla på, og er en ordentlig fest-låt!

Disse sangene er på juleplaten:

 • Only Thing I Ever Get
 • Mistletoe
 • The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)
 • Santa Claus is Coming to Town
 • Fa La La (feat. Boyz II Men)
 • All I Want For Christmas is You (Justin Bieber and Mariah Carey)
 • Drummer Boy (feat. Busta Rhymes
 • Christmas Eve
 • All I Want is You
 • Home This Christmas
 • Silent Night

HUSK KONKURRANSEN OM Å VINNE EN SIGNERT I ♥ JUSTIN BIEBER T-SKJORTE
Marlene

06.des.2011 | 17:29
Filed Under: News

Santa claus is coming to town

LOVE IT.. serriøst, jeg døør♥

Hva synes du ?

Marlene♥


05.des.2011 | 09:17
Filed Under: Videoer

Justin Bieber opptrer på x-factor

Helt sykt! Skulle ønske jeg var en av dommerene ! hihihi♥

Marlene♥


05.des.2011 | 07:26
Filed Under: Blogg

Enda en smakebit

Her har dere enda en smakebit på designet.

Hva synes du? >HER< kan du finne den andre smakebiten


04.des.2011 | 22:24
Filed Under: Blogg

Min private blogg!

Hvis det er noen som har lyst, så kan dere lese min private blogg. MHAANSEN Der blogger jeg om hverdagen min og alt mulig egentlig. Så hvis dere jar lyst til å bli litt bedre kjent med meg som person, så kan dere gå innpå den bloggen. Setter pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger.Marlene♥


04.des.2011 | 20:28
Filed Under: konkurranse

Er med på en konkurranse

http://mimh97.blogg.no/1322655319_5_desember.html?c=1323026762001

http://mimh97.blogg.no/1322655319_5_desember.html?c=1323026762001

http://mimh97.blogg.no/1322655319_5_desember.html?c=1323026762001

Meld deg på du og!


03.des.2011 | 23:30
Filed Under: Blogg

ANG KONKURRANSEN! VIKTIG!

Jeg kårer vinneren den 19.desember isteden for den 24.desember, fordi at jeg reiser den 20.desmeber til tromsø, og er ikke sikker på når jeg får tilgang til pc. Så derfor kårer jeg vinneren den 19.desember.


(nytt bilde av Justin? tatt fra jdbnorway)

 


03.des.2011 | 22:24
Filed Under: konkurranse

HUSK KONKURRANSEN + en ting til

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN OM Å VINNE EN I <3 JUSTIN BIEBER T-SKJORTE SOM ER SIGNERT! FINN INNLEGGET HER!

Også har jeg meldt meg på en konkurranse >HER<

02.des.2011 | 19:14
Filed Under: News

Justin får uventet pappa-støtte

Stakkars Justin Beiber har fått mye pes den siste tiden. Yeater-mamma har gått ut i pressen og sagt at han er faren til hennes barn, noe Justin vil motbevise. Den «ekte» faren til barnet, uttaler seg nå til pressen.

Robbie Powell sier at det er han som er den ekte faren til det lille barnet på bare tre måneder, i følge GossipTeen. Han og Mariah Yeater har i følge ham, vært i et forhold lenge. Justin Bieber har ledd av hele saken, og til og med gjort narr av barnemoren.

? Hun gjør det kun for pengene, hun er desperat etter penger. Det er sykt, sier den «ekte faren».

Nå sier han at han krever å få ta en DNA - test for å bevise det en gang for alle, at det er han som er faren til Trystin. Robbie er tydeligvis lut lei alt maset om at den store stjernen, Justin Beiber, i det hele tatt er med i saken. Bieber har måttet ta to DNA-tester, for å få fred fra advokatene.

Ryktene sier at Powell går rundt og oppsøker forskjellige mediesentere for å se hvem som betaler ham mest penger for historiene hans.

En pengegrisk liten familie, kan man kalle det.

Marlene♥


02.des.2011 | 18:44
Filed Under: News

Nytt bilde av Justin og Jaden


blikket til Justin .. sier ikke mer♥

Synes om bildet?

Marlene♥


01.des.2011 | 20:19
Filed Under: konkurranse

Konkurranse - vinn en julegave

Jeg tenkte at jeg skulle ha en slags konkurranse her på bloggen. Det er jo mange blogger som har kalender, men jeg har ikke så mye penger til å ordne med en kalender her på bloggen, så jeg tenkte å bare ha 1 premie. Altså en julegave da. Kårer vinneren den 19. desember. Premien er en I ♥ JUSTIN BIEBER t-skjorte. Den er i hvit da, men kommer i alle strl. 

Dette må de med blogg gjøre for å være med i konkurransen:

- Skrive et blogginnlegg om konkurransen der hvor du har direkte link til dette innlegget.
- Like DENNE siden på facebook
- Følge meg på twitter HER
-Kommentere kun 1 gang, HUSK fullt navn og mailadressa di sånn at jeg kan kontakte deg hvis du vinner

Dette må de uten blogg gjøre for å være med i konkurransen:

- Sende meg en mail om hvorfor akkurat DU skal vinne. Marlenewigg@hotmail.com
- Like DENNE siden på facebook
- Følge meg på twitter HER
-Kommentere kun 1 gang, HUSK fullt navn og mailadressa di sånn at jeg kan kontakte deg hvis du vinner

Hvis du ikke har twitter eller facebook har det ikke noe å si, da dropper du bare. Jeg kommer til å sjekke at den som vinner har gjort det som skal gjøres. Som sagt kåres vinneren den 19.desember.

Marlene♥

 


01.des.2011 | 08:01
Filed Under: News

All I want for christmas is you!

Jeg bare ELSKER den!!♥

Hva synes du ?

Marlene♥