29.jan.2012 | 00:53
Filed Under: Proud Belieber

Artist of the year!!!

Er så syyykt stolt av Justin! Komme mer om det senere.

POSTED BY; Amanda


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
09.jan.2012 | 09:51
Filed Under: Proud Belieber

Porud Belieber - del 2

Her er del 1

 

Først hadde retweeta deg så followet deg etterpå. Du hylte så høyt at moren din sprang opp trappen for å se hva det var, da hadde du dottet av stolen. Du og Marlene lå og skrek av gledet på gulvet. Du kunne ikke skjønne det, han followet deg på twitter dagen før du skulle på konsert! Moren din sto og lo av deg, og skjønte at du virkelig elsket Justin så mye. Hun sa at dere måtte legge dere siden dere måtte være opplagte til den store dagen i morgen.
Når dere hadde lagt dere fikk dere ikke sove så dere lå og skravla helt til klokka halv 2 på natta, da hadde du vært så glad som du aldri hadde vært før. Det siste du tenkte på før du sovna var at i morgen, vil drømmen din oppfylles.

 

Neste morgen hadde moren din laget frokost til dere, hun kom opp på rommet med et stort brett med pannekaker og sirup. Det var livretten din, du ga moren din en god klem før du ba henne gå ut. Du hadde tenkt at dere måtte finne en bra måte og vise hvor takknemlig dere faktisk var.
Kan vi ikke lage et sånn stort og fint kort da? Der det står en lang melding om hvor takknemlig vi er, ikke sant? Marlene hørtes kjempe gira ut. Ja okei, men vi må gjøre det uten at hun merker det da. Sånn at det blir en hemmelighet, du smilte så stort som du aldri hadde gjort før. Dere begynte å lage kortet, timene gikk og plutselig var klokken halv seks. Dere måtte begynne å ordne dere siden konserten startet klokken 20:00. Marlene gikk på do mens du kledde på deg, du hadde aldri vært så spent før. Når Marlene kom tilbake var dere begge ferdige med å ordne dere å sminke dere. Moren din banket på døren og sa at dere måtte dra nå.

 

Etter å ha kjørt i noen minutter var dere fremme, det sto tusenvis av jenter i lang kø for å komme inn. Når du gikk ut av bilen så du en gutt med hette på andre siden av gaten. Du spurte Marlene om hvem det var, og hun visste ikke. Du lurte på om du skulle gå bort til han eller ikke, så du bestemte deg for å gjøre det. Du gikk over gata og bort til han, du gikk foran han og spurte hva det var. Han dro deg bak hjørnet og tok av seg hetta, det var Justin Bieber. Han tok hånden sin over munnen din og ba deg om å være stille, du kjente gledestårer nedover kinnet ditt. Kunne dagen her bli bedre? Han tok bort hånden fra munnen din og spurte deg om du hadde lyst til å være hans OLLG på konserten. Du frika helt ut, du hoppa opp og ned. Du ante ikke hva du skulle si, men svaret var jo selvfølgelig ja! Han sa at han måtte gå og skifte før konserten startet. Du bare sto der og smilte, du var helt målløs. Han ga deg en klem og gikk videre bortover gata. Du sprang bort til Marlene som sto å så bekymret etter deg, VET DU HVA? Ropte du kjempe høyt. Alle jentene snudde seg mot deg, du hvisket lavt at du nettopp hadde snakket med selveste Justin Bieber. Marlene trodde deg selvfølgelig ikke. Du sa at du fikk lov til å være OLLG på konserten, Marlene sto og kiket stygt på deg. Bare vent og se, du skal få bevis!

 

Dere hadde stilt dere i den lange køen, når dere var nesten helt framme ved skranken kom Kenny bort til dere. Han ba dere bli med han inn backstage. Alle jentene begynte å hyle når dere hadde forsvunnet bak hushjørnet. Du lovte deg selv og ikke gråte, men det funket ikke. Tårene rant, Marlene var så sjokka at hun hadde haka nede på brystet. Dere skal få backstage billetter av Justin, men først må jeg få bekreftelse på at det var du som snakket med han i sta. Kenny sto og så på deg, du viste ikke hva du skulle si. Marlene svarte et lavt ja. Du sa at det var du som snakket med han og at han ga deg en klem, du smilte så stort som du aldri hadde gjort før.
Okei, Justin! Jeg tror det er henne, sa han mens han kikket inn bakdøren. Justin kom ut av døren og klemte dere begge. Hyggelig å møte dere, smilte han. Marlene skjønte ingenting, alt hadde gått så fort, dere hadde nettopp fått en klem av Biebs liksom. Det var ca. en halv time igjen til konserten startet for fult, du og Marlene tok på dere backstage-passene og gikk inn. Der sto Pattie, Ryan og Kenny. Kenny sa at dere skulle sette dere ned på en sofa som sto ved siden av scenen, du kunne se hele scenen derifra. Den er lilla, skikkelig swag! Marlene pekte på sofaen, jeg klarer ikke vente til å se han live! Ikke jeg heller, alt har gått så fort. Jeg har fått to klemmer av han, og backstage pass. Det må være skjebnen sa du.

 

WHEN I SAY JUSTIN YOU SAY BIEBER, JUSTIN ? BIEBER, JUSTIN ? BIEBER! Hørte du fra høytalerne, nå starter det hvisket du, drømmen min går i oppfyllelse. Marlene nikket og smilte, jeg skjønner ikke at dette er sant. Klyp meg sa hun, er dette en drøm? Du kløp henne i armen akkurat når musikken startet, når den deilige stemmen begynte å synge. Okei, dette er ikke en drøm! Han startet med å synge ?love me?.

 

Det var kommet til nest siste sangen, som var ?One Less Lonley Girl?. Justin kom ut fra scenen og kom bort til dere. Marlene sto å trippet på stedet, han tok henne på skulderen og sa at det går bra, det er bare meg! Du trodde Marlene skulle til å besvime, men hun overlevde. Justin dro deg med bort og begynte å snakke med deg. Kan jeg få vite navnet ditt, siden jeg vil gjerne at du blir med på middag i morgen. Jeg.. jeg heter *ditt navn*, hva heter du? Eh, det ble litt feil sorry, jeg vil gjerne være med deg på middag! Han tok hånden din og ga deg en lapp med et nummer, han smilte og sa at danseren kom og hentet deg snart. Marlene kom bort til deg etter at Justin hadde gått ut på scenen igjen, du viste henne lappen og smilte fra øre til øre, vi skal spise middag sammen i morgen! En av danserne kom bort til dere og tok deg i hånden, nå skal du ut på scenen med Justin sa han. Marlene ga deg en klem før du gikk ut på scenen, dette er det store øyeblikket smilte hun. Hun var veldig sjalu på deg, det lyste ut av øynene hennes.

 

Hva synes du?

historien er skrevet av Marit.
Posted by; Marlene


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
05.jan.2012 | 18:59
Filed Under: Proud Belieber

Proud Belieber - del 1

*Ditt navn*, du må våkne nå hørte du noen rope nede fra kjøkkenet. Stygge skole mumlet du mens du reiste deg fra senga. Du gikk bort til speilet og så på deg selv, du hadde det morrahåret. Jeg går i dusjen, mamma!
Når du kom ut fra dusjen hørte du at moren din banket på, du åpnet etter å ha tatt hånduken rundt kroppen. Jeg skal ordne meg nå så kan du kle på deg på rommet ditt? Spurte hun. Ja, jeg tar med føneren.

 

Når du hadde kledd på deg og fønet håret gikk du ned på kjøkkenet, før moren din hadde dratt på jobb laget hun frokost til deg. Du satte deg ned og skrudde på pc-en, det første du gjorde var å sjekke twitter for å se om Justin Bieber hadde skrevet noe nytt. Du retweetet de ny tweetene om konsertene i Sør-Amerika. Du skulle ønske du bodde i Sør-Amerika akkurat nå men siden du bor i London er det litt vanskelig og komme seg dit nå, og Justin kommer jo til London en gang fremover. Før du dro til skolen skrev du: ?off to school, #proudbelieber?.

 

På vei til skolen møtte du bestevenninna di, dere hadde ikke møttes siden fredag før høstferien. Dere ga hverandre en lang klem før dere gikk videre. Når dere kom fram til skolen møtte du resten av vennegjengen, du syns det var koselig siden høstferien hadde vært veldig kjedelig uten dem.

 

Når du hadde kommet hjem laget du og venninna di Marlene ostesmørbrød. Moren din kom ikke hjem enda så dere hadde huset for dere selv.
Du gikk opp på rommet ditt for å hente høyttalerne og pc-en for å sette på musikk.
Du og Marlene var begge fan av Justin Bieber men dere hadde aldri vært på konsert, Dere ville gjøre alt for å dra på konsert.
Du satte på ?born to be somebody? av Justin, begge to sang med. Dere skrudde ned og begynte å snakke om Justin, alt fra hva dere skulle gjøre for å dra på konsert og til øynene hans.
Jeg skal på den konserten som er neste måned uansett om jeg må jobbe til pappa i 6 år fremover sa Marlene med bestemt stemme. Du bare nikket mange ganger og sa: Vet du hva? Når mamma kommer hjem skal jeg be henne bestille billetter til Wembley-konserten, 14. august. Og vi skal jobbe for å betale det selv! Marlene reiste seg og smilte fra øre til øre, jeg håper moren din kommer hjem snart!

 

En halv time senere hørte du noen ta i dørhåndtaket og moren din kom hjem, du og Lisbeth sprang til gangen. Du begynte å bable masse om konserten og om at moren viste hvor mye du elsket han osv? Helt til Marlene avbrøt deg. Ja det var det jeg skulle si, men kom til poenget da!
Ja okei, mamma, jeg elsker deg og derfor skal jeg og Marlene på konsert neste måned. Vi skal betale selv når vi har fått nok penger. Du sa det veldig fort siden du var så gira. Nåja, sa moren din mistenksomt, er ikke så sikker på det. Hæ, hvorfor ikke? Spurte du skuffet. Jeg er ikke sikker på om det er plasser igjen, smilte moren din. ÅH, jeg digger deg ropte du og Marlene i kor. Du sprang bort til pc-en og gikk in på www.bieberfever.com, du hadde blitt medlem for en måned siden. Det koster jo penger så du brukte bursdagspengene dine for å melde deg inn. Du gikk inn på ?bestill billetter? og trykket på - England, London, Wembley 14. august 2011. Du skalv siden du gledet deg så mye, men så ser du hvor mye det kostet, 1600 for to billetter. Det var jo ikke noe ille, lo du.
Dette klarer vi, Marlene! 


Dagene gikk og du klarte ikke vente til i morgen, for det var selveste dagen! Marlene ringte deg for å spørre hva du skulle ha på deg, hun skulle komme til deg og ligge over i kveld. Du sa at du selv skulle ha på deg en ?I love Justin Bieber? genser og en tights. Hun hadde ikke den genseren så hun fikk låne en JB t-skjorte av deg. En time senere kom Marlene inn på rommet ditt, du satt og skrev til Justin på twitter om at du gledet deg sånn til konserten i morgen. Han hadde nettopp skrevet om at han gledet seg så mye til konserten i morgen, du og Marlene gikk ned og hentet litt snacks og brus for at dere skulle kose dere. Når dere kom opp igjen sjekka du om Justin hadde skrevet noe nytt på twitter, og det var da du så at han?
Skrevet av Marit.. Hva synes du?

Posted by; Marlene


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}