01.nov.2011 | 19:54

Under the mistletoe del 12 (siste del)

Og du bare elsket kaken. Du spurte Pattie om hun hadde oppskrift til kaka. Og om du kunne få den, for den måtte du lage flere ganger. Hun svarte deg og sa at du skulle få oppskriften når du kom på besøk på nyttårsaften

___________________________________________________________________________________________________

 Kvelden gikk og det var på tide å åpne resten av julegavene. Av moren din fikk du en nydelig kjole med matchende sko. Av Pattie fikk du et par øredobber og en ring som matchet.(matchet også antrekket du hadde fått). Og av Justin fikk du en lapp der hvor det stod at han skulle ta deg med på en spesiell plass i morgen. Det var sikkert derfor du fikk sånt et nydelig antrekk med matchende ting. Den siste gaven Justin fikk av deg var et par sko. Du visste egentlig ikke hva du skulle kjøpe til en gutt som hadde alt. Men han elsket skoene og genseren han hadde fått. Men mest av alt elsket han deg. Resten av kvelden slappet dere bare av og koste dere. Så gikk du og la deg. Justin kom en liten stund etter deg, men du hadde sovnet. Han kysset deg på kinnet, det la du merke til. Også sovnet han også.

 Dagen etter våknet du ganske tidlig og du følte deg helt utvilt. Så nå var det på tide med en ny dag for deg. Du gikk ned på kjøkkenet og ordnet frokost til alle sammen. Pattie hadde sovet over hos dere på gjesterommet deres. Justin var den første av de andre som våknet. Han kom ned til deg og hjalp deg med de siste tingene før frokost. Du gikk og vekket moren din mens Justin vekket sin. Så spiste dere en god frokost sammen. Du elsket jula. Juletider var alltid så koselige. Denne dagen ble det bare å slappe av, alle butikker var steng, så det var ingenting å gjøre. Men så kom du på at du kunne ta med deg noen brødbiter og dra til parken og mate fuglene som var der. Du tok frem en plastikkpose og tok litt brød oppi den, også dro du med deg Justin til parken. Han lurte på hva dere skulle gjøre, men skjønte det med en gang da dere kom frem til parken. Det var mange fugler der som gjerne ville ha mat. Etter dere hadde gitt dem all brødet dere hadde med, gikk du og Justin en liten tur rundt om i parken. Det var kjempekoselig.  Etter turen deres i parken dro dere hjem til Justin. Du skulle være der til dagen etter nyttårsaften. Du skulle dra hjem senere på dagen for å hente tingene dine. Du og Justin så på en romantisk film, og etter filmen dro du alene hjem til deg selv for å hente tingene dine. Du brukte litt tid på å pakke tingene dine, siden du snakket med moren din. Litt kjedelig at hun skulle være alene i så mange dager. Men hun skulle komme og feire nyttårsaften sammen med dere da. Dagene gikk og nyttårsaften kom. Moren din kom tidlig på besøk. Du og Justin laget desserten, mens moren din og Pattie ordnet middagen. Til middag ble det kalkun og ris, og til dessert var det gele med vaniljesaus.

Det tok en liten stund før middagen ble ferdig. Og nå var dere kjempesulten og klar for mat. Egentlig var du ikke spesielt glad i kalkun, derfor spiste du masse ris og lite kalkun. Men du tok litt mer kalkun etter du hadde spist opp det første, sånn for at du ikke skulle være frekk. Du ville ikke virke slem som ikke spiste av maten de serverte. Så derfor tvang du i deg litt til. Moren din og Pattie drakk champagne til maten. Mens du og Justin drakk brus. Du var ikke en fan av alkohol. Og siden ikke du drakk alkohol, så gjorde ikke Justin det heller. Etter middag og dessert så dere en film på tv, sånn at klokken skulle nærme seg 00.00 når dere skulle gå ut å se på rakettene. Rakettene var nydelig og det var en fin kveld.Sorry for en sånn rar slutt, men kom ikke på mere. Men det skal komme en ny historie etter hvert. Skal bare skrive den ferdig først. Noen forslag til hva den skal handle om? Skal det være noe drama med? Kom med forslag til navn også.

Hva synes du om hele historien?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
01.nov.2011 | 19:35

Under the mistletoe del 11

Hør på denne sangen mens du leser.

Dagen etter sov du lenge. Du ble vekket av moren din som hadde laget frokost til deg. Du tok på deg morgenkåpen og et par tøfler, før du gikk ned på kjøkkenet. Når du kom inn på kjøkkenet fikk du deg en overraskelse.

___________________________________________________________________________________________________

For der satt nemlig Justin. Moren din hadde ringt han og bedd han på frokost. Du ble kjempeglad for å se Justin igjen. Og du var veldig glad for at moren din hadde vært så omtenksom og ringt til Justin. Det hadde du aldri trodd. Dere spiste en god frokost sammen. Etterpå gikk du og Justin opp på rommet ditt. Du gikk inn på badet for å ordne deg, før du og Justin skulle ut en tur for å handle litt julepynt osv. Når dere var i byen, var det mange fans som kom bort til dere å ville ta bilder. Dere sa ja til noen, men måtte ignorere noen, da dere ikke hadde tid til alle. Når dere kom hjem, pyntet dere litt i huset ditt, også dro dere over til Justins hus og pyntet litt der. Justin hengte opp en misteltein, og du gikk bort til han og ga han et kyss. Kyssingen deres gikk over til klining og det gikk over til noe mere. Denne gangen hadde dere sex på kjøkkenet til Justin. Det var den beste sexen du hadde hatt noen gang sammen med Justin. I natt skulle dere sove hjemme hos Justin. I dag var det bare 5 dager igjen til jul. Og Justin skulle feire jul sammen med deg og moren din. Også skulle du feire nyttår sammen med Justin og hans familie. Du og Justin hadde det så fint sammen nå, mye bedre en før dere slo opp sist gang. Kanskje dette varte for evig. Tenkte du.

Dager gikk og det var lillejulaften. Du og Justin dro ut for å kjøpe et juletre og resten av pynten. Når dere kom hjem pyntet dere juletreet også lagde dere litt pepperkaker. Etterpå så dere en julefilm og koste dere med de nybakte pepperkakene og julebrus. (julebrusen hadde dere kjøpt i Norge da dere var der) Justin hadde aldri smakt norsk julebrus før.  Så dette var hans første gang. Og han likte den kjempe godt. Du hadde ikke drukket norsk julebrus siden du var ei lita jente, så du husket ikke helt hva det smakte du heller. Men når du drakk julebrusen, kjente du igjen smaken. Også var det på tide å gå og legge seg. Det var jo den store dagen i morgen. Dere våknet ganske tidlig dagen etter. Spiste en god julefrokost, også fikk dere åpne en pakke hver. Moren din åpnet pakke du og Justin hadde kjøpt til henne, og det var et gavekort på en butikk der hvor man kunne kjøpe inn ting man trengte til huset sitt. Også åpnet Justin gaven sin fra deg, og du hadde kjøpt han en hettegenser der hvor det stod ?I LOVE *DN* på. Det var så klart ikke den ordentlige gaven han skulle få fra deg. For den skulle han få senere. Så åpnet du pakken du fikk fra Justin. Du åpnet den og ble kjempe glad. Du begynte nesten å gråte. Det var et ekte sølvsmykke det det stod ?My Favorite Girl? på. Men han hadde også en gave til deg som du skulle få senere. Etterpå så dere en del julefilmer og programmer som gikk på tvn. Også spiste dro dere ut for å spise lunsj.  Etter lunsjen dro dere hjem igjen for å slappe av litt før dere skulle starte og lage middagen. Dere skulle faktisk få besøk av Pattie. Pattie skulle spise middag sammen med dere, sånn at hun kunne bli kjent med moren din.


genseren du ga justin

En time med hviling hadde gått og dere starta med middagen. Til middag ble det ribbe og julepølse med poteter. Det tok ganske lang tid å steike ribba, så derfor spilte dere et brettspill mens dere venta. Etter det hadde gått en god stund og det ca var en halv time igjen, startet dere med poteten og pølsa. Så ringte det på døren og der var Pattie. Hun hadde tatt med seg en kake som dere skulle ha som dessert. Kaken så skikkelig god ut tenkte du. Du var veldig glad i kake, så nå gledet du deg sånn til dere skulle spise den etter middag. Middagen var klar og dere spiste og koste dere. Det så ut som om moren din og Pattie ble ganske gode venner i løpet av middagen. Du og moren din tok oppvasken, mens Justin og Pattie satt i stuen og så på tv. Så dekket du på bordet i stuen for kakespising. Moren din tok også frem litt sjokolade og snacks.  Nå hadde dere det virkelig koselig. Og du bare elsket kaken. Du spurte Pattie om hun hadde oppskrift til kaka. Og om du kunne få den, for den måtte du lage flere ganger. Hun svarte deg og sa at du skulle få oppskriften når du kom på besøk på nyttårsaften. 
sånn ser kaken ut.

(det er ikke sikkert dem feirer julen i London som vi gjør her i Norge, men det vet jo ikke jeg, så derfor feirer de jul i London som vi gjør i Norge)

Mer?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
01.nov.2011 | 16:11

Under the mistletoe del 10

Men at du kom på konserten som han skulle holde i kveld. (dere er i Oslo) I Oslo var gatene pyntet til jul, og det var kjempekoselig å være der. Du gikk forbi en kiosk, og på utsiden var det stilt ut aviser. Og på forsiden av de fleste aviser var overskriften:

______________________________________________________________________________________________________

Har Justin Bieber fått seg en kjæreste?. Også var det et bilde av deg og han der, som ble tatt i går utenfor hotellet dere sov på. Du fikk litt sjokk over det. Så gikk du videre. Du møtte på en gjeng med Justin Bieber fans som ville snakke med deg, og spørre deg om du var sammen med Justin. Du ville ikke svare på det, og dessuten var du ikke sikker på om du og Justin var sammen igjen etter du hadde slått opp med han. Du bare sa at dere var veldig gode venner. De spurte deg om du kunne fikse med et møte med Justin for dem. Du svarte dem og sa at du kunne prøve, men at du ikke kunne love noe. Etterpå dro du tilbake til hotellet og ordnet deg litt før du gikk ut og tok taxien til Oslo spektrum(hvor Justin skulle holde konsert). Når du kom frem så du den lange køen som var på utsiden. Det var mange som ventet på å få komme inn. Du gledet deg veldig til konserten. Det var din første konsert, og du skulle få være back stage. Du møtte Kenny på utsiden og han tok deg med inn til Justin. Justin var kjempeglad for å se deg. Han kom bort til deg og ga deg en diger klem, også kyssa han deg. Kanskje dere var sammen nå igjen. Tenkte du. Men denne gangen ville du ikke spørre. For forrige gang var dere sammen uten at dere hadde snakka om det. Så måtte Justin gå fordi han skulle opp på scenen og synge. Etter han hadde sunget noen sanger, hørte du han si på scenen: ?Jeg vil gjerne vise dere min jente, kom opp hit *DN*?. Du tenkte egentlig ikke over det. Pattie sa at du måtte gå opp på scenen til Justin. Så du gikk opp på scenen, og alle beliebersene klappet og jublet. Justin kyssa deg på kinnet og sa til publikum at du var kjæresten hans. Du trodde seriøst at du var kommet i himmelen. Etterpå gikk du av scenen igjen. Du var kjempeglad og lykkelig nå. Ingenting i livet ditt kunne bli noe bedre nå. Så kom du på at du måtte ringe moren din. Så du gikk på et rom der hvor det var helt stille. Du snakket lenge med moren din. Før du ble ferdig å snakke i telefonen med moren din, kom Justin inn på rommet der du var. Du sa til moren din at du måtte legge på. ?Så utrolig flink du har vært?. Sa du til Justin og kyssa han. ?Jeg hadde ikke klart det uten deg og beliebersene mine?. Sa han og kyssa tilbake. Også spurte han deg om dere skulle dra tilbake til hotellet igjen, så da gjorde dere det.

De neste dagene i Oslo, var bare å slappe av og dra på shopping og snakke litt med fans osv. Det var søndag og dere skulle dra tilbake til London igjen. Du sov gjennom hele flyturen tilbake til London. På flyplassen ventet moren din på deg. Nå skulle du nemlig tilbringe litt tid med moren din. Du hadde ikke sett henne på mange dager.  Du tok farvel med Justin og dro med moren din. Du og moren din hadde det kjempe fint sammen, men du savnet Justin. Du kunne tenkt deg og dra til han, men du hadde lovt å være med moren din frem til i morgen, så du måtte bare vente. Sendt på kvelden etter du og moren din hadde kost dere, ringte Justin deg. Dere snakket sammen en stund, før du ble trøtt og skulle legge deg. Dagen etter sov du lenge. Du ble vekket av moren din som hadde laget frokost til deg. Du tok på deg morgenkåpen og et par tøfler, før du gikk ned på kjøkkenet. Når du kom inn på kjøkkenet fikk du deg en overraskelse.


Mer? De to siste delene kommer ikveld. Dumt at den ble så kort. Men siden det gikk mot nyttår, kunne jeg ikke fortsette den pga historien heter Under the mistletoe. Men fortvil ikke. Det skal komme en ny historie som går over lengere tid.

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
31.okt.2011 | 17:03

Under the mistletoe del 9

De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

____________________________________________________________________________________________________

Du ble nesten litt lei deg for at du ikke hadde hørt på hva Justin hadde å si deg. ?Så, hva skal du i Norge da?? sa han plutselig. ?Jeg tenkte å rømme vekk. Jeg har ikke sagt noe til mamma, og jeg vet ikke hvor jeg skal bo?. Svarte du. Han spurte deg om du ville bo sammen med han på hotellrommet hans. Du hadde jo kjempelyst til det, men visste ikke om det var en god ide. Du tenkte deg om og svarte han at du ville gjerne det. Men det skulle ikke skje noe mellom dere to i løpet av den tiden dere delte rom. Han lovte deg at det ikke skulle skje noe. Flyet landet og dere gikk av. Det var kjempekaldt og massevis av snø i Norge. Du hadde ikke vært i Norge siden du var 3 år, så du husker ikke hvordan det var i Norge. Dere ble hentet med en limo. Moren til Justin var glad for at dere var sammen igjen, og hu var glad for at du skulle være med han. Da dere ankom hotellet, var det mange hylende fans og paparazzier på utsiden av hotellet. Dere sprang inn fort som mulig, for at ingen skulle få tatt ordentlige bilder av dere to sammen. Kenny tok med seg tingene deres inn og kom med det opp på rommet deres.

Det begynte å bli sent, så du gikk på badet og ordnet deg. Justin kom inn på badet og kyssa deg. ?Og som jeg har savna det?. Sa Justin. Du smilte og kyssa han tilbake. Dere hadde jo egentlig lovet hverandre at ingenting skulle skje mellom dere mens dere delte rom, men et kyss eller to kunne jo ikke skade noen. Kyssingen gikk over til klining. Justin tok deg med ut fra badet og la deg ned på sengen. Han kysset deg ømt og lenge. Du ville ikke at det skulle gå over til noe mere, og det gjorde det ikke. Dere lå og kyssa lenge før dere sovnet.

Dagen etter våknet du med et lite kyss på munnen din. Også sa Justin at han skulle dra på lydprøver og at du kunne komme etter. Du sovnet igjen etter han hadde dratt. Du våknet igjen med at telefonen din ringte. Det var moren din. Hun var sint samtidig som hun gråt. Du fortalte henne alt om at du var sammen med Justin nå og at dere var i Norge sammen. Hun sa at hun var bekymret over deg. Men da sa du at det ikke var noe å være bekymret over fordi det gikk bra med deg og du lovte henne at du skulle ringe henne hver dag. Du sendte Justin en tekstmelding om at du ikke kom på lydprøvene siden du ville dra inn til byen og shoppe. Men at du kom på konserten som han skulle holde i kveld. (dere er i Oslo) I Oslo var gatene pyntet til jul, og det var kjempekoselig å være der. Du gikk forbi en kiosk, og på utsiden var det stilt ut aviser. Og på forsiden av de fleste aviser var overskriften:Mer? 5 komentarer og det kommer en del klokken 19.00

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.okt.2011 | 14:28

Under the mistletoe del 8

Da sa hun til deg at du skulle ha snakket med Justin om det. Men du ville ikke. Siden han kom nok bare med en dårlig unnskyldning. Det var greit nok at du hadde tilgitt han en gang, du hadde ingen planer om å tilgi han en gang til.

____________________________________________________________________________________________________

Hun sa at hun skjønte deg godt. Hun bestemte seg for å sove over hos deg, og være med deg mens du var lei deg. Mari var en sånn snill bestevenninne som alltid var der for deg når du trengte det. Mari sovnet ganske fort. Men du lå våken og tenkte på Justin. Du skjønte ikke hvordan han kunne gjøre noe sånt mot deg. Du begynte å gråte. Men du gråt stille sånn at ikke Mari skulle høre deg. Du gråt deg i søvn. Og du sovnet klokken. 04.56 på morgenen. Når du våknet igjen, hadde du ikke lyst til å stå opp i det hele tatt. Du ville ikke innse at det var sant det som hadde skjedd. Du så på mobilen din for å se hva klokken var. Og der hadde du 8 tapte anrop og 37 meldinger, og alle var fra Justin. Han hadde sendt deg mange meldinger om hvor lei seg han var over det som hadde skjedd, og at han ville møte deg og snakke med deg osv. Du orket ikke en gang å tenke på han nå. Så du stod opp, gikk mot skapet ditt og tok frem en boks. I boksen lå det mange penger som du hadde spart siden du var liten. Du hadde ikke spart dem til noe spesielt. Men nå hadde du bestemt deg for å reise bort. Bort fra London og alt som hadde skjedd. Bort fra Justin og hun dumme jenta han hadde vært med. Du visste ikke hvor du skulle, men bort skulle du i hvert fall. Du skrev en lapp og hang den på romdøren din. Du pakket ned litt saker som var aller viktigst ned i en liten bag. Du tok den over skulderen din også gikk du ned og tok på deg sko og jakke. Så dro du. Du gikk på bussholdeplassen og venta på at en buss skulle komme. Du tok en buss som skulle til flyplassen. Du gikk inn på flyplassen og bort til der man kjøper flybilletter. Du spurte damen som satt bak skranken og spurte henne om en billig flybillett til hvilken som helst plass i verden. Hun foreslo en billett til Norge for bare 399 kr per vei. Du takket ja til det og kjøpte billettene. Det var 2 timer til flyet ditt gikk. Så du gikk og satte deg på en kafe. På flyplassen var det kjempefint, siden det var så fint pyntet til julen.


Når det var en halv time igjen til flyet ditt gikk, tenkte du at du skulle gå til gaten der hvor du skulle ta flyet ditt fra. På veien dit møtte du selvfølgelig Justin. Du ble skikkelig irritert. Hvorfor måtte du alltid møte på han, hvor enn du skulle. Han spurte deg om hvor du skulle. Du svarte at du skulle vekk. At du ikke orket å være i London lengere. Du spurte hvor han skulle. Han sa at han skulle til Norge for å ha konsert. Perfekt. Tenkte du for deg selv ironisk. Faen, sa du litt lavt for deg selv. Også gikk du. Justin kom jo selvfølgelig etter deg, siden han skulle ta samme fly som deg til Norge. Du tenkte at du fikk bare overleve noen timer med Justin på samme fly. Det var jo liksom ikke sånn at han skulle sitte ved siden av deg, tenkte du med deg selv. Du gikk om bort i flyet og du satte den lille bagen din opp på hyllen over setene. Så kom Justin inn i flyet. Mange jenter som var om bord i flyet begynte å hyle. Du var bare sint og satte deg ned på setet ditt, og han kom nærmere og nærmere deg. Men han gikk heldigvis rett forbi deg. Han satt noen rader bak deg. Så det kunne du overleve med. Men det var ingen som kom og satte seg med deg. Så du satt der alene da. Etter flyet hadde lettet og det gikk an å ta av seg beltet, kom Justin fram til deg og satte seg ved siden av deg. Han sa ikke et ord til å begynne med. Men så sa han: ?Vi må snakke?. Du svarte ikke først. Men så sa du at han skulle fortelle deg hva han og hun jenta gjorde og hvorfor. Han fortalte deg alt som hadde skjedd. Og det var ikke noe spesielt egentlig. De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

Teksten ble helt fucket igjen... sorry for det.

Mer?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.okt.2011 | 22:40

Under the mistletoe del 7

Bare fordi Marit er så søt!

___________________________________________________________________________________________

 Du stod der litt til for å høre om du hørte Justins stemme. Du hørte at det var Justin. Du ble litt lei deg. Du klarte ikke være der lengere. Men akkurat da du skulle gå, ble romdøren åpnet. Og ut kom..

_____________________________________________________________________________________________________

Justin etterfulgt av ei jente. Ei jente som du tror du hadde sett før. Men du kom ikke på hvor du hadde sett henne. Du måtte tenke deg om. Jo, nå visste du hvor du hadde sett henne. Du hadde sett henne i misteltoe videoen til Justin. Du kjente at du ble skikkelig skuffet. Justin hadde vært med en annen jente igjen. Sist gang hadde han jo kysset Mari. Og denne gangen hadde han tullet med jenta fra misteltoe videoen. Du sprang fort ned trappen og ut døren uten å ta på deg noen sko og jakka di. Justin kom løpende etter deg. Sist gang funket det for han, men denne gangen hadde du bestemt at du ikke skulle tilgi ha. For da kunne han fortsette med det flere ganger hvis du fortsatte å tilgi han hele tiden. Denne gangen var du så skuffet og lei deg. Du så på Justin. Også sa du: ?det er slutt?. Du begynte å gråte også sprang du hjem til deg selv. Du sprang rett forbi moren din som ville vite hva som hadde hendt og rett opp på rommet ditt. Ikke lenge etterpå kom moren din inn på rommet ditt. Du lå med ansiktet trykt ned i puten din og gråt. Moren din satte seg på seng kanten vedsiden av deg og strøk deg på ryggen. Hun spurte deg om du ville snakke om det. Du svarte og sa at du bare ville være alene akkurat nå. Så sa moren din at du bare måtte komme senere og snakke med henne hvis du trengte det. Også gikk hun ut av rommet ditt. Du sovnet og sov helt til dagen etter. Du våknet og var fortsatt helt knust. Det var egentlig helt sykt at du hadde slått opp med Justin Bieber. Det gikk egentlig ikke opp for deg at du hadde vært sammen med han i det hele tatt. Du tenkte at du skulle gå ned og snakke med moren din også etterpå bare glemme alt med Justin. Du gikk inn på badet og fjernet sminken som hadde rent nedover kinnet ditt også gikk du ned på stuen og satte deg for å snakke med moren din. Du var utrolig heldig som hadde en sånn mor, som du kunne fortelle alt til. Og som brydde seg om deg. Etter dere hadde snakket sammen lenge, foreslo hun at dere kunne dra en tur til byen for litt shopping. Det ble du utrolig glad for. Det skulle bli godt å dra på shopping med mammaen sin. Du hadde ikke vært på shopping med henne på mange år.Når dere kom til byen, var du så uheldig at du møtte på Justin. Men du ignorerte han. Han prøvde å snakke til deg. Men du gadd ikke svare. Så du tok hånden til moren din og dro henne med deg bort der i fra. Etter dere hadde kommet hjem fra mange timer med shopping i byen. Kom Mari og ringte på døren. Det var moren din som åpnet. Hun sa til Mari at du var oppe på rommet ditt, men at hu bare måtte gå opp til deg hvis hun hadde lyst. Mari gikk opp på rommet ditt. Du var utrolig glad for å se henne igjen. Du gråt og ga henne en klem. ?Hva er det som har skjedd *DN*?? Jeg slo opp med Justin. Sa du og gråt enda mer. Hun holdt rundt deg lenge før hun spurte deg om hva som hadde skjedd. Du fortalte henne det som skjedde. Da sa hun til deg at du skulle ha snakket med Justin om det. Men du ville ikke. Siden han kom nok bare med en dårlig unnskyldning. Det var greit nok at du hadde tilgitt han en gang, du hadde ingen planer om å tilgi han en gang til.

 

Mer?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.okt.2011 | 21:00

Under the mistletoe del 6

 Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.

______________________________________________________________________________________________________

Dere satt lenge og pratet sammen om alt mulig. Du var veldig glad for at du kunne snakke med han om alt. Det var nesten som om Justin var din nye bestevenn. Men du var fortsatt bestevenn med Mari. ?Men hva skal vi gjøre med Mari da? Hun er jo forelsket i deg hun også?. Sa du plutselig. ?Vi får bare finne henne en annen hun kan være kjæreste med. Kanskje Ryan?. Sa Justin og lo. ?Ja kanskje det?. Svarte du og lo med.

Det begynte å bli sent på kvelden nå. Du ringte moren din og sa ifra at du skulle sove over hos Justin. Det var helt greit for moren din at du sov der. Du sendte en melding til Mari: Hei Mari! Hva skjer? Det tok ikke lang tid før du fikk et svar: Hei *DN*! Jeg bare slapper av og ser på never say never. Sitter du for deg selv og ser never say never? Svarte du. Ja, hvem andre skal jeg se den med når bestevenninna mi er hos Justin da? Når du fikk den siste meldingen hadde du sovnet, så du fikk ikke svart på den før dagen etter. Du bestemte deg for at du skulle finne på noe med bare Mari i dag. Så du gikk ut av sengen uten å vekke Justin. Så gikk du inn på badet og ordnet deg litt. Når du kom ut av badet, skvatt du, fordi Justin stod der. ?Åh gud, du skremte meg!? sa du nesten litt sint. Han bare smilte og kyssa deg og gikk inn på badet. Når han kom ut av badet hadde du dratt. Du følte deg egentlig litt slem som hadde dratt fra Justin på den måten. Uten å si ifra til han hvor du skulle eller hva du skulle gjøre. Etter en liten stund fikk du så dårlig samvittighet at du gikk tilbake hjem til Justin. Når du kom inn til Justin spurte han deg om hvorfor du bare gikk uten å si ifra. Du svarte at du ikke visste, men du kom tilbake fordi at du fikk dårlig samvittighet. ?Jeg skal aldri gjøre det igjen?. Sa du. Etterpå ringte telefonen din og det var Mari som ringte og lurte på hvor du var. Du svarte bare at du glemte av tiden og at du kom så fort du kunne. Du sa til Justin at du måtte dra, men at du kom tilbake senere i kveld. Også dro du for å møte Mari. Du og Mari koste dere i byen på shopping. Du kjøpte masse fint til både deg selv og Justin. Du gledet deg kjempe mye til å komme hjem til Justin og vise han hva du hadde kjøpt.

Når du kom utenfor huset til Justin, så du at det var en bil der. Du lurte virkelig på hvem som kunne være hos Justin nå. Du var ikke sikker på om du skulle gå rett inn, ringe på døren eller ringe Justin på telefonen og si at du var kommet. Du tenkte litt. Jeg har jo sagt ifra at jeg kommer, og jeg pleier jo å gå rett inn. Så da skjønner han det sikkert. Så du gikk rett inn i huset. Du åpnet døren forsiktig. Og når du kom inn i gangen så du at det var et par jente sko der og en jente jakke som hang der. Du ble veldig redd for at Justin hadde besøk av ei jente. Og det verste av alt var jo at han ikke hadde sagt det til deg. Du var usikker på om du skulle gå og se etter hvor de var i huset. Først gikk du inn i stuen, og der var det ingen. Så hørte du en lyd fra overetasjen. Du gikk sakte og forsiktig opp trappen sånn at ingen skulle legge merke til at du var der. Når du kom på toppen av trappen, hørte du lyden igjen. Det hørtes ut som en stønning eller noe. Nå var du nesten litt sint. Du var sint og redd for at Justin hadde sex med en annen jente. Du gikk sakte og forsiktig mot romdøren til Justin. Du lyttet for å høre om du hørte noe mere. Men det tok lang tid før du hørte noe. Du hørte snakking. Men du hørte ikke om det var stemmen til Justin. Men det var helt klart en jente inne på rommet. Du visste ikke om du skulle gå inn på rommet og se hvem som var der, eller om du bare skulle gå derfra, og spørre Justin senere om hva han gjorde mens du var med Mari.  Du stod der litt til for å høre om du hørte Justins stemme. Du hørte at det var Justin. Du ble litt lei deg. Du klarte ikke være der lengere. Men akkurat da du skulle gå, ble romdøren åpnet. Og ut kom..


Har ikke andre bilder som passer. Derfor blir det bare bilder av Justin

Mer?

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.okt.2011 | 19:59

Under the mistletoe del 5

 Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.

________________________________________________________________________________________________________

Mari hadde sovnet. Du gikk ut fra rommet igjen også ringte du Justin. Du og Justin snakket sammen i telefonen hele natten. Klokken var blitt 5 på morgenen og du gikk inn på rommet ditt, og la deg ved siden av Mari. Når du våknet i 12 tiden var Mari dratt. Du tok telefonen din og ringte Mari og spurte hvor hun var. Hun sa at hun måtte dra hjem, men at dere kunne finne på noe senere. Men du kunne ikke finne på noe i dag, siden du skulle være med Justin. Mari ble litt skuffet over at du dumpet henne for Justin. Men du sa at en dag kom det jo til å skje. At en av dere eller begge fikk seg kjæreste en gang. Selv om du og Justin ikke var kjærester enda, men kunne jo hende at dere ble det.

Du gikk og tok deg en dusj også ordnet du deg, men du orket ikke sminke deg. Du ville at Justin skulle få se deg uten sminke. Sånn at han kunne se den virkelige deg. Etterpå gikk du ned i stuen og snakket litt med moren din før du dro ut for å møte Justin. Du hadde et lite håp om at du og Justin skulle bli kjærester nå snart. Da du møtte Justin, kom han bort til deg og kyssa deg. Kanskje dere var sammen nå. Bare at dere ikke snakket noe om det. Kanskje det bare skjedde helt naturlig. Skulle du spørre, eller skulle du bare la være? Tenkte du for deg selv. Du bestemte deg for og ikke spørre, men vente med det til senere. ?Så, hva skal vi finne på da?? sa du og smilte. ?Vi kan dra hjem til meg og se film og kose oss?. Sa Justin og ga deg enda et kyss. Så dro dere hjem til Justin. Hele kvelden du var sammen med Justin, tenkte du på om du skulle spørre han eller ikke. Men også turte du det egentlig ikke. Så du var kjempe usikker på det. Justin så på deg at det var noe du tenkte på. Så han spurte deg om hva det var, om det var noe galt. Du svarte bare at det ikke var noe galt. Men at du ville spørre han om noe. Justin ble veldig nysgjerrig på hva du skulle spørre han om. Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.


Liksom deg og Justin.

 

Mer? Kommer en til del klokken 21.00

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.okt.2011 | 17:43

Under the msiteltoe del 4

Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..
_______________________________________________________________________________________________________

­­­­­­­­­Justin og Mari og kysset. Du ble helt paff. Du satte deg ned og begynte å gråte. Selv om du visste at du ikke var sammen med Justin. Men du trodde at dere kanskje skulle bli sammen en dag. Du begynte å gråte enda mer. Du klarte ikke slutte. Det gjorde så vondt. Du kunne virkelig ikke tro hva du nettopp hadde sett. Du reiste deg og gikk mot vinduet igjen. Justin og Mari stod der enda og kysset. ?Hvordan kan de være så dumme å stå nesten rett utenfor huset mitt å kline!?? sa du til deg selv med en sint stemme. Nå hadde du sluttet å gråte. Du tok deg sammen og gikk ut, rett ut til Justin og Mari. Du gikk med tunge raske skritt mot dem. Justin skvatt da han så deg. Når du kom helt mot dem begynte du å gråte igjen. ?Hvordan kunne du!?? sa du og begynte å gråte enda mer. Til slutt klarte du ikke mer, du måtte bare gå der fra. Du begynte å løpe. Du løp så langt og så fort som aldri før. Du løp lengere en noen gang. Når du stoppet, la du merke til at Justin hadde løpt etter deg. Mens du hadde løpt hadde du stengt alle lyder ute, så du hadde ikke hørt at det var noen som kom bak deg. Han kom nærmere og nærmere deg. Men da han kom helt bort til deg begynte du å løpe igjen. Denne gangen løp du helt til du falt sammen. Du hadde løpt fra Justin denne gangen(trodde du). Etter noen minutter kom Justin mot deg. Du bare satt der på bakken og gråt. Egentlig hadde du lyst til å bare forsvinne. Du orket ikke snakke med Justin akkurat nå. Han var helt ved deg nå. ?Jeg kan forklare? sa han og så på deg. Du ville ikke se på han, du så bort. ?Forklare og forklare? sa du sint. ?Det er ingenting å forklare.? Sa du etterpå.

Justin hjalp deg opp og han så deg dypt inn i øyne dine. Du vridde deg unna og gikk. Han kom fort etter deg igjen. ?Kan du ikke forstå at jeg ikke vil høre hva du har å si til meg!?? sa du og var skikkelig frustrert. ?Nei, jeg kan ikke forstå deg.? Sa han og begynte å få tårer i øynene sine. Du klarte virkelig ikke se at Justin begynne å gråte. Så du gikk bort til han og ga han en klem. ?La oss bare glemme dette.? Sa du og klemte han mer. ?Men jeg må virkelig få snakket med Mari.? Du gikk fra Justin. Etter du hadde gått så langt bort fra Justin som mulig. Ringte du Mari. Men hun svarte ikke. Du ringte en gang til, og hun svarte ikke da heller. Du ble litt bekymret. Derfor gikk du hjem til Mari. Du ringte på døren og det var Moren til Mari som åpnet døren. Du spurte om Mari var der, men hun var ikke der. Moren trodde hun var sammen med deg. Så gikk du. Du gikk hjem til deg for å se om hun var der. Og der stod hun. Hun stod på samme flekk som hun stod på da hun kysset Justin. Hun gråt. ?Hva skjedde nå egentlig?? Spurte hun deg. Du ga henne en klem. ?Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.


Dette skal liksom være Justin og Mari ..

Sorry for at det blir skikkelig rart, med masse spørsmåltegn osv.. Men jeg orker ikke fjerne dem.. Skjønner ikke hvorfor det kommer,sikkert fordi jeg har kopiert det fra word.

Mer? 10 komentarer og det kommer en til del i kveld!

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.okt.2011 | 18:30

Under the misteltoe del 3 - lang del

Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

_____________________________________________________________________________________________________

Han kledde på seg han også, også gikk dere ut. Ryan gikk bort til Justin og visket han i øret. Du lurte virkelig på hva det var han sa. Justin svarte ikke, han bare så på deg og smilte. Nå begynte du virkelig å lure på hva det var. Justin kom bort til deg og kysset deg på munnen. Du tenkte: Hva var det for? ?Uuh?. Sa Ryan og Chaz i kor. ?Det var det jeg visste? sa Ryan og smilte til deg. Nå skjønte du hva han hadde sagt til Justin. Du begynte plutselig å le. Du skjønte egentlig ikke hvorfor. Så begynte de andre å le de også. Chaz sluttet og le og sa: ?Hva er det vi ler for?? Du begynte å le enda mer. Du holdte på å falle sammen av latterkrampe. Så gikk du bort til en stor stein og du satte deg ned på den. Du klarte ikke stå på føttene dine lengere, siden du hadde ledd så mye. Du var sikker på at du aldri i ditt liv hadde ledd så mye som nå. Alle sammen sluttet å le og ble ganske alvorlige. Så spurte Ryan: ? Er du og *DN* sammen eller?? ?Nei? svarte du og Justin i kor. ?Hvorfor kysser dere da? spurte Chaz. ?Åh, så dum du er? sa Ryan og smilte. ?Man kan da kysse selv om man ikke er kjærester? sa du. Justin kom med et forslag at dere kunne dra hjem til han og se en film. Og alle sammen ble med på det. Så da dro dere hjem til Justin for å se film. Etter dere hadde sett filmen i 20 minutter, visket Justin deg i øret. Du bet deg i leppa og dro med deg Justin opp på rommet hans. Han tok hendene sine rundt midjen din og dyttet deg forsiktig mot senga. Han tok av seg t-skjorta og slengte den på gulvet. Så tok han av deg genseren din og toppen din også slengte han det også på gulvet. Det gikk virkelig hett for seg. Så banket det på døren, og Justin stoppet. ?Åh, det er sikker Ryan og Chaz som lurer på hvor vi ble av? sa Justin og begynte å le. Han tok på seg boxern og t-skjorta si, før han gikk og åpnet døren. Og der var det Ryan og Chaz som lurte på hvor dere ble av. Justin gikk ut til dem og lukket døren bak seg. Skulle han fortelle dem det? Tenkte du. Du tenkte over det igjen, og tenkte at det hadde jo egentlig ingenting å si. Så lenge resten av verden ikke vet noe. Like etter på kom Justin inn på rommet igjen med et smil om munnen. Du lurte på hva det var, men han svarte at det ikke var noe spesielt. Han kom bort til deg og ga deg et kyss. Også sa han ? gutta har dratt hjem, skal vi fortsette?? Også kysset han deg igjen. ?Nei, jeg orker ikke mere nå, sorry? sa du og ga han et kyss og sa god natt.

Dagen etter våknet du av at Justin vekket deg. Han hadde lagd frokost til deg. Du ble så glad over at han var så snill med deg. Men en ting du lurte på, var om dere to noen gang kom til å bli sammen. Du tok frem telefonen din og så at du hadde 3 tapte anrop og en hel haug med meldinger som var fra Mari. Du ringte Mari. ?Hei Mari! Jeg har dessverre vært opptatt, så har ikke hatt mobilen min i nærheten.? ?Hei *DN*! Hvordan går det med deg og Justin da?? sa hun og kniste litt. ?Jo, det går vel i grunnen bra, men jeg vet ikke om det blir noe mer mellom oss, eller om dette bare er en flørt? svarte du og sukket. ?Så klart blir det noe mer mellom dere?. Svarte Mari. ?Men jeg må legge på nå jeg, ha det. Glad i deg? sa du og la på før Mari fikk svare. Justin tok deg med opp på rommet igjen. Han spurte deg om dere skulle fortsette på det dere gjorde i går. Men når du tenkte deg om, så hadde du ikke lyst. For du var veldig redd for at det var bare sex han var ute etter. Du ble egentlig litt sint. Du tok på deg klærne dine. Gikk ut fra rommet, smalt med døra, også sprang du ned trappen. Fortet deg å ta på deg skoene dine, også tok du jakken din og gikk ut. Justin kom etter deg løpende. ?Hva er det du gjør?? sa han nesten litt trist. ?Jeg er ikke sikker. Jeg er vel bare redd for at du bare vil ha sex med meg.? Sa du å så ned. ?Tror du virkelig jeg er en sånn person!?? sa Justin litt sint. ?Jeg vet ikke, jeg kjenner deg ikke så godt.? ?Så la oss bli kjent da?. Sa han og smilte til deg. Du tok hånden hans og dro han med deg hjem til huset ditt. Når dere kom inn, kom moren din bort til deg og Justin, og hilste på Justin. Så gikk dere inn på rommet ditt. ?Vent her?. Sa du og gikk ut av rommet ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte til Mari. ?Hei Mari, det er meg igjen. Jeg bare lurte på om du ville komme over til meg en tur. Jeg har en overraskelse til deg.? Sa du. Mari ble kjempe glad og la på. Noen få minutter senere ringte det på døren og det var Mari. Du ga henne en stor klem og tok henne med mot rommet ditt. ?Vent her.? Sa du og gikk inn på rommet der hvor Justin satt. ?Mari, bestevenninna mi er her, og hun er en super fan av deg. Og jeg vil gjerne at hun skal få møte deg.? Sa du og kyssa han. ?Få henne inn da.? Sa Justin og smilte bredt. Du gikk og åpnet døren og dro Mari inn på rommet ditt. Hun fikk sjokk da hun så at Justin var der. Hun visste jo at du kjente Justin, men hun visste ikke at han var hos deg nå. Justin gikk bort til henne og ga hun en klem. Mari trodde hun skulle dø, og hun begynte å gråte. ?Det er ikke noe å gråte for.? Sa Justin og tørket bort tårene på kinnene hennes. Du kjente at du ble litt sjalu. Men du stolte på Mari og Justin.

Etter du, Justin og Mari hadde kost dere sammen. Måtte Justin og Mari dra. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle dra hjem. Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..


Hadde ikke noen andre spesielle bilder som passet.

Mer? 10 komentarer og det kommer en del klokken 21.00

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.okt.2011 | 17:38

Under the misteltoe del 2

Sorry for at den kommer litt sent.

 

Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig ?Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?
_____________________________________________________________________________________________________

?Vi kan møtes i parken om en time? foreslo Justin. ?Okei? svarte du. Sa la du på og gikk for å ordne deg. Du tok på deg jeanstights og en tykk og god hettegenser siden det var ganske kaldt ute for tiden. Du tok deg litt mat før du gikk nedover til parken. Når du kom til parken, så du at Justin satt på en benk og ventet på deg. Du smilte bredt og gikk bort til han og satte deg vedsiden av han. Dere begynte å snakke om alt mulig. Så spurte Justin deg om du ville bli med hjem til han. Du fikk nesten ikke puste, skulle du virkelig få se huset til selveste Justin Bieber. Ikke bare var du så heldig å få møte han, men du fikk være med han hjem også. Han tok hånden din og dro deg med seg. Etter dere hadde gått et stykke, kom dere fram til huset hans. Du fikk sjokk da du så hvor stort og fin det var. ?Bor du her?? Spurte du litt sjokkert. ?Ja? svarte Justin og smilte til deg. Justin tok deg med inn i huset sitt. Du fikk hakeslepp da du så hvor stort og fint det var innvendig. Han gikk inn på kjøkkenet og hentet litt snacks også tok han med deg opp på rommet sitt. Du fikk hakeslepp enda en gang da du så hvor stort rommet hans var. Han hadde en diger seng og en diger tv.

Du satte deg på kanten av senga hans, du så deg rundt om i rommet. Justin kom mot deg og så deg dypt inn i øynene dine. Du smilte. Justin kysset deg forsiktig på munnen. Du kysset tilbake. Han så på deg og smilte. Du hadde lyst til å rope høyt. Justin hadde akkurat kysset deg. Noe du aldri hadde trodd. Men det var virkelig sant. Justin gikk ut av rommet. Du visste ikke hva han skulle. Så du tok frem mobilen din og sendte en melding til bestevenninna di Mari. Du skrev dette: ?Hei beste! Du klarer ALDRI i livet å gjette hvor jeg er akkurat nå, og hva som har skjedd!? Det tok ikke lang tid før du fikk svar. ?HÆ!? Hvor er du, og hva er det som skjer?? Hun virket sjokkert. Du svarte tilbake: ? Ta det med ro. Det går bra altså. Men jeg er på besøk hos Justin Bieber og han kyssa meg ista.? Du smilte for deg selv. Også kom Justin tilbake på rommet igjen. Du la fra deg mobilen din. Han kom bort til senga og satte seg vedsiden av deg. Du så ned i fanget ditt. Så spurte Justin om dere skulle gå ut en tur og møte kompisene hans. Du visste ikke hva du skulle svare. Du ville bare sitte i senga sammen med Justin. Du ville sitte der for alltid. Det måtte ikke ta slutt. Men du ville jo også hilse på kompisene hans. Så du bare nikket og smilte. Han tok deg i hånden igjen og dro deg med ned i gangen. Du tok på deg skoene dine og jakka også gikk dere ut. Det var utrolig kaldt ute. Men du var sammen med Justin, og da ble det med en gang mye varmere, med tanken på at han var i nærheten. Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

Og sorry for at teksten blir som den blir. Men det er skrevet i word.

Mer? 5 kommentarer og det kommer en til del!

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.okt.2011 | 19:53

Under the misteltoe - del 1

Du bor i London og er 16 år. Det er rundt desember måned. *DN* = ditt navn
Mari er bestevenninna di og hun er en super duper fan av Justin. Du derimot er ikke like stor fan, men du synes han er helt ok.

_____________________________________________________________________________________________

Du og bestevenninna di Mari var i byen på shopping for å kjøpe julegaver til familie og venner. Du hadde bare funnet gave til lillesøsteren din enda. Mens Mari hadde funnet gaver til nesten alle hun skulle kjøpe gave til. Det hadde seg nemlig sånn at du hadde vanskeligheter med å kjøpe gaver, egentlig hatet du det. Men du måtte bare kjøpe gaver. Etter to timer til i byen hadde du funnet gaver til resten av dem du skulle kjøpe til. På vei hjem fra byen så du en gutt som gikk for seg selv og så ned i bakken. Du gikk alene hjem, siden venninna di bodde den andre veien. Du lurte på om du skulle gå bort til gutten og spørre hva det var. Så gikk du bort til han. Du prikket han på skulderen, og han skvatt til. Han snudde seg og da så du med en gang hvem det var. Det var Justin Bieber. Du ble litt nervøs, du visste egentlig ikke hva du skulle si til han. Du hadde helt glemt hvorfor du hadde gått bort til han. Han spurte deg hva det var for noe. Du ble stum. Du klarte ikke å komme med et eneste ord. Han spurte deg igjen. Du svarte han og sa: "Jeg så deg gå og henge med hode, så jeg ville bare spørre deg om det var noe". Sa du og så ned på føttene dine. Justin tok hånden sin under haka di og løftet hodet ditt opp og så deg i øynene. Du smeltet helt da du så de nydelige øynene hans. Du ble stående og stirre inn i øynene hans, du klarte ikke se bort. Han svarte: "Det går bra med meg". Også ga han deg en lapp og løp bort. Du ble litt sjokkert over at han bare løp bort. Du kikket på lappen og der stod det et nummer. Du smilte og gikk hjem.

Når du kom hjem gikk du inn i stuen og henta mobilen din også sprang du opp på rommet ditt. Du tenkte litt før du tastet inn nummeret på mobilen din. Du tenkte enda en gang før du trykte på "ring" knappen. Det tok ikke lang tid før noen svarte. Du hørte med en gang at det var Justins stemme. "Hallo" sa Justin i den andre enden. ?Hei? svarte du forsiktig. Egentlig var du ikke så sikker på hvorfor du ringte. Du ble helt stille og visste ikke hva du skulle si. Plutselig spurte Justin deg om dere skulle finne på noe sammen. Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig "Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?"Litt kjedelig del. Og jeg aner ikke hva som skjedde med skriften, men jeg har skrevet det i word.

Mer? 10 kommentarer og det kommer en del til idag

Marlene♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}